Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

куплю авто до 4тис грн
На сторінку 1, 2  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Барахолка
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Сотник
Дванадцять стульчаків

Статус: Offline
Зареєстрований: 12.06.2009
Повідомлення: 2202
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 16 Січень 2015 21:01    Заголовок повідомлення: куплю авто до 4тис грн Відповісти з цитатою

Друг давно отримав права, але нарешті назбирав грошей Laughing

тому шукаємо з ним машинку в бюджеті до 4 тис, можна і за 5 якщо буде за що платити. Бажано Київ чи область. ЗАЗ, ваз, Москвич, ІЖ без різниці, але ЗАЗ пріорітетніше.

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 16 Січень 2015 22:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вовка не в обіду але за 250 баксів тіко труп або близький до цього стану машін
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 16 Січень 2015 23:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

та я розумію, але всяке буває
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2015 01:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Сотник йому тре було чухатись рік тому зара ті 4к то реальні 10 мають бути інакше хіба той червноий 966 і т.п.
Повернутися до початку
Barbarossa
НашКузьмич

Зареєстрований: 23.01.2009
Повідомлення: 3193
Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2015 04:27    Заголовок повідомлення: Re: куплю авто до 4тис грн поддержали 2 человек Відповісти з цитатою

Сотник писав(ла):
Друг давно отримав права, але нарешті назбирав грошей Laughing

тому шукаємо з ним машинку в бюджеті до 4 тис, можна і за 5 якщо буде за що платити. Бажано Київ чи область. ЗАЗ, ваз, Москвич, ІЖ без різниці, але ЗАЗ пріорітетніше.

Нікого не слухай, зараз як ніколи людям потрібні гроші, тому віддають за безцінь, як було на початку 2000-х. Ціни нижче плінтуса.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2015 12:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Barbarossa не правда, я такого вже пів року не бачив, ніде нема ні в газетах ні на сайтах, ні по місту/селах. Як на то пішло то машин взагалі мало лишилось
Повернутися до початку
petertuning

Зареєстрований: 17.06.2004
Повідомлення: 2557

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2015 13:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

вот я не могу понять. два года назад зп личноу меня была больше чем щас. при этом москвич за 4 тыщи грн был. щас все подорожало, бабла у людей нет, зп упала. а москвичи подорожали...жрать стало дороже но приэтом надо купить москвич за 8 кусков?
где логика?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2015 13:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

логіка в тому що в нас все привязане до долара! особливо б/у авто та квартири. До того ж зазіків особливо нормальних є дууже мало відповідно і ціна виросла в декілька раз!

А за два три роки будеться нити бо трупак буде вартувати 500-800 а нормальна машина і того більше

Повернутися до початку
petertuning

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2015 14:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

в долларах вообще с ума по сходили...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Barbarossa
НашКузьмич

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2015 14:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

За пол-года у нас в Каменце ушло под пресс две машины в очень неплохом состоянии. Люди отдавали практически за цену лома. Год назад, во время майдана я купил себе агрегат с такого же сданного Запчика в металлолом. Он был слегка покоцан, без салона, без сидений и бака, но приехал своим ходом, со страховкой, вся елктрика, приборы работало и сам был в родной краске, абсолютно без гнили. Это было прекрасно видно, потому что потолка, ковриков и дверных карт и сидений не было. Надо искать по знакомым, по гаражам, на черметных базах. Еще попадаются.

Но с Роско частично согласен. Ничто просто так не бывает из ниоткуда. Когда годами поголовно режется и прессуется тотально всё, то рано или поздо цена растет и найти хорошую машину очень проблематично за разумную цену.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2015 20:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Згоден з вами, друзі. Шкода що Зази під прес ідуть швидше ніж їх завод з конвеєра спускав. Сподіваючись, що нам пощастить. Та і собі ще одного хочу, але з ідеальним кузовом, проте то трохи згодом
Повернутися до початку
stigi

Зареєстрований: 15.12.2010
Повідомлення: 927

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2015 22:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Москвича не стоит брать. С такими ценами на бенз и его жором, он просто будет стоять.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Barbarossa
НашКузьмич

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2015 22:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

+ с ценами на его запчасти.
Повернутися до початку
виталий т

Зареєстрований: 30.01.2013
Повідомлення: 161
Моє авто: ЗАЗ968М ford focus

ПовідомленняДодано: 18 Січень 2015 12:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Сотник у меня есть 968 78 года в отличном состоянии за 3000 грн.Правда только по техпаспорту.Мой тел для связи 0978664206.Фото чуть пожже.
Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 18 Січень 2015 23:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

По техпаспорту піде, якщо без веселощів в майбутньому, Фото і стан кузова будуть не зайвими.
Повернутися до початку
виталий т

Зареєстрований: 30.01.2013
Повідомлення: 161
Моє авто: ЗАЗ968М ford focus

ПовідомленняДодано: 19 Січень 2015 00:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Сотник вибач але мені вже подзвонили десь після обіду.Та ми домовились і машинка вже продана.
Повернутися до початку
Barbarossa
НашКузьмич

ПовідомленняДодано: 19 Січень 2015 00:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну вот, а кто-то говорит, что нельзя найти...кто-то же нашел.
Повернутися до початку
RED13

Зареєстрований: 30.12.2012
Повідомлення: 172
Моє авто: Ford Sierra Sapphire Ghia

ПовідомленняДодано: 20 Січень 2015 00:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

есть 2106 за 5000грн. Но надо делать
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 20 Січень 2015 19:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а шо там робити потрібно? давай фотки. Техпаспорт хоч є?
Повернутися до початку
petertuning

ПовідомленняДодано: 21 Січень 2015 09:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

на москвич форуме продают за 250 у.е в родной краске
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Барахолка Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2  Наст.
Сторінка 1 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум