Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Винница - город проведения Мегаслета-2015 (18-19 июля)
На сторінку Попер.  1, 2, 3, ... 15, 16, 17  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  

Утверждение места проведения Мегаслёта-2015
Винница (приглашают)
84%
 84%  [ 62 ]
Другой город (написать почему)
15%
 15%  [ 11 ]
Всього проголосувало : 73

Автор Повідомлення
Proffesor

Статус: Offline
Зареєстрований: 03.10.2010
Повідомлення: 2987
Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик 1994, ЗАЗ 968М 1990

ПовідомленняДодано: 25 Липень 2014 23:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

повністю підтримую Олю!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
DJVolikov

Зареєстрований: 30.09.2009
Повідомлення: 93
Моє авто: ЗАЗ 965

ПовідомленняДодано: 25 Липень 2014 23:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Запоржье или Крым
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
iryska

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 25 Липень 2014 23:36    Заголовок повідомлення: meha zlit 2015 Відповісти з цитатою

ми з Оксаною також за Вінницю. Там є що подивитися, і там є козаки, які нам можуть куліш зварити. Минулий раз ми ночували на озері (по дорозі на Запоріжжя), разом з ними "гуляли", хлопці хороші, думаю, візьмуть активну участь в організації.
Також думала. що в 2015 мега зліт буде в Москві, але йло все переср...ло. Нема на то ради Rolling Eyes
В Харкові також було би чудово, та трохи далекувато. Може з часом до Харкова автопоїзд пустять, то я буду перша за Харків руками і ногами Very Happy

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
dimka

Зареєстрований: 09.08.2007
Повідомлення: 55
Моє авто: ЗАЗ-968 (1974)

ПовідомленняДодано: 26 Липень 2014 10:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Голосую за Винницу в 2015 (приеду на мыле), а Запорожье - 2016 (буду на ушане)! Wink2

З.Ы. Страшно жалею, что до Одессы не доехал... Sad

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
@rtyom
Племенной Зазовод

Зареєстрований: 05.05.2006
Повідомлення: 2558

ПовідомленняДодано: 26 Липень 2014 10:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Давайте Харьков! Всем рядышком будет
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
@rtyom
Племенной Зазовод

Зареєстрований: 05.05.2006
Повідомлення: 2558

ПовідомленняДодано: 26 Липень 2014 10:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А в 2016 буду на ушане в Запорожье. Только дожить надо
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Experrectus

Зареєстрований: 02.03.2013
Повідомлення: 42
Моє авто: заз-965

ПовідомленняДодано: 26 Липень 2014 11:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

У меня в Виннице тетка живет, был бы двойной повод приехать, глядишь и горбатый свой к тому времени дособираю...

Nikolya_22

Зареєстрований: 10.10.2011
Повідомлення: 616
Моє авто: ЗАЗ 968

ПовідомленняДодано: 26 Липень 2014 13:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я думаю так:

1) Якщо 50 років ушану в 2015 (а у мене ушан) - то однозначно за Запоріжжя, тим більш я там не був.
2) Якщо 50 років ушану в 2016 (а у мене ушан) - то однозначно за Запоріжжя в 2016, щоб не їхати два роки поспіль туди.
3) Якщо не прив'язуватись до 50 річчя ушана - то цікавить Запоріжжя в першу чергу при умові що там не будемо ще кілька років.
4) Якщо наприклад у 2016 будемо на 50 річчя ушана в Запоріжжі - то цікавить Вінниця.
5) Житомирські зазначали що пару років ще не потянуть, отже поки Житомир не варіант.
6) Богуслав - то треба питати Техніка, може спершу і правда провести там якби репетицію іншим заходом.
7) Варінти щодо повтору наприклад Кам'янця - цікавить, але напевно трохи згодом.
Cool Інші варіанти поки не цікавлять.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 26 Липень 2014 13:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я за Запорожье!
А там до Азовского моря рукой подать, вон ДэнМеханник давно зовёт, грит там куча баз пустует и цены шаровые.

den-mehanik

Зареєстрований: 30.05.2010
Повідомлення: 891
Моє авто: ЗАЗ 968м,965А

ПовідомленняДодано: 27 Липень 2014 16:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Всем привет!
Ланс прав- звал и зову в Запорожье, но всё будет так как решит клуб, вроде более символично по году выпуска марки авто т.е в 16году.
Просто уже хочется и самому на ЗАЗике приехать, а то вечно не на том что надо.
На счет Азовского побережья, думаю узнаю в этом году- что да как, что по чём, ну а там с ориентируемся.
С уважением, Денис.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
kasyanovnik

Зареєстрований: 17.04.2014
Повідомлення: 8
Моє авто: ЗАЗ 968М (беж);ЗАЗ 968М (белый);

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2014 13:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Поздно узнал о ваших мега встречах. Хотелось бы примкнуть на сл. год к встрече в Виннице. Хочу быть в курсе всех встреч заранее. Embarassed
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9917
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2014 13:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Осталось только винничан поставить в известность о наших планах Laughing
Повернутися до початку
Vadooo

Зареєстрований: 11.02.2005
Повідомлення: 377
Моє авто: Заз 965А

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2014 15:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мы читаем) Но последняя наша встреча,по поводу слета, закончилась как обычно, трезвым никто не ушел. Как только мы примем решение по поводу мегаслета 2015, сразу же сообщим в теме.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2014 15:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Wink2

ЗЫ: "Как только мы примем решение" - имеется в виду мы тут на форуме, или вы у себя на винницкой сходке? Smile

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2014 15:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm на форумі вроді вже вирішили тепер тільки за приймаючою стороною рішення))
Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2014 15:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

На форуме мы пока-что определились только что Мегаслёт-2015 будет еще не в Запорожье.

Будет как-то неэтично, если мы решим собраться в Виннице, не спросив фениксовцев сначала Wink2

Повернутися до початку
Vadooo

Зареєстрований: 11.02.2005
Повідомлення: 377
Моє авто: Заз 965А

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2014 16:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
Wink2

ЗЫ: "Как только мы примем решение" - имеется в виду мы тут на форуме, или вы у себя на винницкой сходке? Smile

Как только примем решение выдвигать ли Винницу как город для мегавстречи 2015.

Единственное припятствие для нас - это то,что мы тоже куда-то хотим поехать в 2015году))

Повернутися до початку
Олег
Бриллиантовая рука

Зареєстрований: 23.05.2003
Повідомлення: 4001

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2014 16:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Vadooo писав(ла):
Единственное припятствие для нас - это то,что мы тоже куда-то хотим поехать в 2015году))

Карпаты рулят Wink

Corename
Капитан Улитка
Капитан Улитка

Зареєстрований: 02.06.2008
Повідомлення: 2090
Моє авто: Белый Челленджер 968М 1993, Geely MK 2013

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2014 16:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я за Винницу!
Повернутися до початку
SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2014 18:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Vadooo писав(ла):

Одно другому не помеха))))))

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3, ... 15, 16, 17  Наст.
Сторінка 2 з 17

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум