Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
VolfGang Флудер-теоретик

Статус: Offline Зареєстрований: 02.08.2010 Повідомлення: 297 Звідки: Украина,Донецк Моє авто: ЗАЗ 968 МД синий,1991 г.в.
|
Додано: 10 Лютий 2013 16:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
Хелл Подерв"янський 
_________________ Почтальон Стечкин.Экспресс-доставка шестиграммовых посылочек на дальние расстояния.
Можно очередью-с...
   |
|
Повернутися до початку |
|
 |
LEKS Авторитетище

Статус: Offline Зареєстрований: 15.04.2003 Повідомлення: 7163 Звідки: Боярка (пригород КИЕВА)
|
Додано: 11 Лютий 2013 01:26 Заголовок повідомлення: |
|
|
отдельное спасибо за маркофку ))))) жесть
_________________ 050-5254195 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Pistolet

Статус: Offline Зареєстрований: 26.07.2006 Повідомлення: 1067 Звідки: Россия, СПб, Гражданка Моє авто: ЗАЗ-965Б'1969, М-407'1963
|
Додано: 11 Лютий 2013 11:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
БЛЯЯЯЯЯ И тут Остапа понесло!!! 
_________________ Пусть улыбнётся едущий за мной! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hell-Racer †

Статус: Offline Зареєстрований: 18.07.2007 Повідомлення: 6929 Звідки: Івано-Франківськ - Київ - Буча Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT
|
Додано: 12 Лютий 2013 23:51 Заголовок повідомлення: |
|
|
Вован (трохи оговтавшись) Хто це?
Саняба Це Дохтор Літр!
І справді - у Ланса на грудях висить бейджик з написом Дохтор Літр і фоткою мужика з сокирою.
Ланс А я тут баньку растопіл... Ну да ладно, хде больниє? Падхаді, не бзди в каністру! Лечім харашо і бистро!
Лєкс Не, спасібо, я не болєн.
Ланс (зловісним голосом) Ти недообслєдован.
Всі підходять до Ланса за дозой прічастія. Тільки Санітар сидить непорушно.
Ланс (до Санітара) Еге-ге-гей, пророк святий, катай сюда! Санітар неподає ознак життя.
В гараж вбігає маленький пацаньонок, одночасно схожий на базарного баригу і єгипетського фараона. Голова у нього обмотана бинтами і женскімі колготками, що робить його схожим ще й на турецького султана. Його маленькі оченята весь час нишпорять по закутках гаража, одною рукою він тримає жменьку грошей, а другою бавиться хуєм через кишеню.
Пацаньонок Мне сказалі - тут больніца, очень я хочу лечіцца!
Ланс (до Нілона) Асістєнт! Швидко з нього всьо знімайте і скоріш ефір давайте!
Нілон розмотує пацанові голову і всі бачать у нього величезні бичачі роги.
Нілон та нема у нас ефіру. Оперіруєм бєз анетезіі?
Ланс не роздумуючи з усієї сили пиздить пацика важким вогнегасником між рогами. Пацик пада мертвий.
Ланс Убив.
Всі присутні хором Убив, убив, убив!
Ланс Ну і похуй. З цими словами він витягує з-під халата гостро заточену сокиру і відрубує пацанові роги. - Дома на стінку повішу. Або продам.
В гаражі воцаряється тишина. В тишині чути зосереджене жування, сопіння і звуки розливаємого самогона. Рапотом тишу порушує Санітар, що вийшов з нірвани:
- Сука блядь йобаний цей во!!! ЗУМ-ЗУМ! НЕНАВИДЖУ ЙОГО!!! ПОРУБАЮ І В ЛІСІ СПАЛЮ НАХУЙ!!!
В гараж поважно входить bambook85 - божественний вождь і вчитель, схожий на Гендальфа. В одній руці у нього посох у вигляді амортизаційної стойки з витягнути штоком, а у другій - граньоний стакан, трохи заляпаний фарбою.
- Налийте ж, підараси, бо я пиздюлін вам понакладу! Шо рти пороззявляли? Помічає ЗУМ-ЗУМа От ніхуя не вмієте, сукі. Всьому вас треба учить! Учив я вас як кузова робить, та мабуть перестарався. От молодьож проклята! Неофіти пацаваті! Тепер ви знатиме все! Нема кому вас всіх навчить, то ж я навчу!
З цими словами він хапає Санітара за комір і тицяє йому в носа амотризатором
- Це шо таке, тебе питаю??? А ну відповідай мерщій! - Дістає з-за пазухи порог, зварений з малесеньких латок, розміром з сірникову коробку. Поріг ржавий і перепалений від зварки. - От так тобі по наглій пиці! То так вас треба пиздити, бо не розумієте ви силу слова, а тільки силу піздюлєй!
Підбігає до решти зазоводів - Це що, я вас питаю??? Чого мовчите? Скуштували хуя? У вчителя з рота починає йти піна.
Ланс (заспокоює його) Успокойтєсь ріді бога, ето всьо пройдьот как сон. Наспівує
Травка зеленеєт, солнишко блєстіт
Шас Нілон с портвєйном бистро прібєжит.
Джонні допомага вождеві випити гранчак портвейну, після чого bambook85 засина і в полубрєду бормочить - Покайтесь, браття, i не робiть хуйні...
_________________ Grants me a world of cold nihility
An endless winter night
A bitter, black frozen hell
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Katya шаловливые ручки

Статус: Offline Зареєстрований: 04.07.2009 Повідомлення: 2176 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968А-78г. ЗАЗ 965-62г.
|
Додано: 13 Лютий 2013 00:00 Заголовок повідомлення: |
|
|
АХАХАХА!!!! Это ШЕДЕВРАЛЬНО!!!! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11632 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 13 Лютий 2013 00:03 Заголовок повідомлення: |
|
|
про "йобаний степлер" убило 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2008 Повідомлення: 3876 Звідки: Милые Серпушки Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи
|
Додано: 13 Лютий 2013 07:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
Подервьянскй ты?
_________________ Во имя МеМЗа конечно же! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zazik_91 ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Статус: Offline Зареєстрований: 18.12.2009 Повідомлення: 3084 Звідки: Украина, Киев, Соломенка. Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.
|
Додано: 13 Лютий 2013 09:45 Заголовок повідомлення: |
|
|
БлеАААААть Ржунимагу!!!!!!!
_________________ Там где поезд не промчится и не проедет трактор, заз на пузе проползёт и ничего с ним не случится!
0637823806 Михаил. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Corename Капитан Улитка

Статус: Offline Зареєстрований: 02.06.2008 Повідомлення: 2090 Звідки: Киев Моє авто: Белый Челленджер 968М 1993, Geely MK 2013
|
Додано: 13 Лютий 2013 10:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
Хелл, давно я так не ржал
Пиши исчо!!! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Borislav Кю в эцихе

Статус: Offline Зареєстрований: 11.05.2004 Повідомлення: 1491 Звідки: LV-426
|
Додано: 13 Лютий 2013 12:52 Заголовок повідомлення: |
|
|
Расер, ты Поддеревянского без работы оставил ))
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 13 Лютий 2013 16:03 Заголовок повідомлення: |
|
|
Млять! Меня так с работы выгонят - ржал так шо усё начальство збежалось, хотели скорую вызывать 
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11632 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 14 Лютий 2013 23:29 Заголовок повідомлення: |
|
|
ржака-ржакой,а эта хрень на днях через пару улиц от меня передавила у людей всех кролей....
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2008 Повідомлення: 3876 Звідки: Милые Серпушки Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи
|
Додано: 15 Лютий 2013 07:15 Заголовок повідомлення: |
|
|
Надо п@здануть напалмом по поселку
_________________ Во имя МеМЗа конечно же! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9916 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 15 Лютий 2013 10:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
нах@й-нах@й
я еб@л п@здить таких чудовищ
зы: а кроли наверное удивились, когда не они, а их
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
kubanoid

Статус: Offline Зареєстрований: 12.03.2006 Повідомлення: 1058 Звідки: Краснодар Моє авто: ЗАЗ-968М 1993 г., Nissan Terrano-II, 2001 г.
|
Додано: 15 Лютий 2013 16:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
sanitar писав(ла): |
ржака-ржакой,а эта хрень на днях через пару улиц от меня передавила у людей всех кролей.... |
Все-таки охреневший волк или волко-пёс?
Надо хлопцев с рушницами приглашать на засидки, бо Чупакабра жужика придушить...
_________________ "Запорожец старый купили, разваленный!" (с) Э. Успенский |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ramzes духаст вичиславыч
Статус: Offline Зареєстрований: 12.01.2009 Повідомлення: 3203 Звідки: г. Харьков 3 км. трасы Харьков-Симферополь Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?
|
Додано: 15 Лютий 2013 16:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
sanitar писав(ла): |
ржака-ржакой,а эта хрень на днях через пару улиц от меня передавила у людей всех кролей.... |
Вариантов нет это Чупакабра она еще и кровушку выпивает
_________________ Номерок для связи 0636062051 Роман
Зазик это сила |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 15 Лютий 2013 17:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
Походу она тебе моцк высосала 
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hell-Racer †

Статус: Offline Зареєстрований: 18.07.2007 Повідомлення: 6929 Звідки: Івано-Франківськ - Київ - Буча Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT
|
Додано: 16 Лютий 2013 01:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
Дія третя.
На сцені ідеалістична українська садиба. Тиха ніч, біла хатка, садочок з вишнями і яблунями, криничка, тин з глечиками, соняшники. В сараї мирно сплять кури. Лише товстий лінивий заєць жере солому. Вздовж паркана крадеться Чупакабра і наспівує пісеньку "Голубая луна" голосом Боріса Моісєєва.
Підійшовши до сарая технічно відчиняє пальцями дверку і непомітно проникає в середину, зачинивши її на гачок. Озирнувшись по сторонах починає підкрадатись до півня з явним наміром його виїбати, коли до уваги потрапляє заєць.
Чупакабра (пошепки до сплячого півня) Ти почекай ще трохи поки зайчика я вашого їбати буду сумно, пригадуючи юність романтичну.
Підкрадається ззаду до зайця і гвалтує, тримаючи за довгі вуха.
Чупакабра Ага! Спіймався, хтивий павіане! Я кару лютую придумував тобі за всі твої паскудства! Бачив твій ТАЗ затонований з антикрилом високим, що дивиться в безодню неба! Магнітолу китайську ти вмикав і по селу катався, курей лякаючи дибільними піснями Тіматі і Ранеток. Золотий ланцюжок на шиї і барсєтку. А в ній насіння...
Заєць при цьому дивиться порожніми очима в нікуда і по дурнуватому регоче.
Кури прокидаються і зчиняють ґвалт. На крики курей з окровавленими вилами в руках до сарая підбігає красівая, талантлівая і скромная хазяйка етого дома і по совмєстітєльству добрая фєя Заноза і починає гупати в двері.
Чупакабра Хто там? Сюди не можна. Іде операція.
Заноза Не пизди! Щас в ігру поіграєм. Цель ігри – вийті живим із боя.
З цими словами гачок зривається і двері відчиняються. Чупакабра ховається. На сцені в характерній позі лишається лежати заєць з соломою в роті і здоровенною морквиною в лапі.
Заноза Ти бач, як розважається цей збочинець! А ми оцю морквину їсти маємо? В салат чи в борщ її тепер не кинеш...
Роздратовано пиздить зайця ногою по жирній сраці. І тільки тепер помічає, що він мертвий. Чупакабра тим часом потайки тікає до лісу, прихопивши з собою курку, залишаючи на білому снігу сліди своїх лап і телефон "нокія".
_________________ Grants me a world of cold nihility
An endless winter night
A bitter, black frozen hell
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zazik_91 ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Статус: Offline Зареєстрований: 18.12.2009 Повідомлення: 3084 Звідки: Украина, Киев, Соломенка. Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.
|
Додано: 16 Лютий 2013 10:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
Вова,тебе сварили не те грибы!
_________________ Там где поезд не промчится и не проедет трактор, заз на пузе проползёт и ничего с ним не случится!
0637823806 Михаил. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
kubanoid

Статус: Offline Зареєстрований: 12.03.2006 Повідомлення: 1058 Звідки: Краснодар Моє авто: ЗАЗ-968М 1993 г., Nissan Terrano-II, 2001 г.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|