Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Меговстреча 2012 - Каменец-Подольский (20-22 июля)
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 55, 56, 57  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
format
НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline
Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3876
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 06 Березень 2012 12:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да это я так))) Не повезу же я группу за 1300 км, да еще и инструменты и сет.

Бонг, так бонг.

@rtyom
Племенной Зазовод

Зареєстрований: 05.05.2006
Повідомлення: 2558

ПовідомленняДодано: 07 Березень 2012 15:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nikolya_22 писав(ла):
тут така справа, якщо пишу не там то перенесіть мій пост.

...поступила пропозиція щодо живої музики на мего-зустріч День ЗАЗовода що буде в Кам"янці.
Так от як гітарист рок-гурту можу пограти багато і для душі Rolling Eyes

...короче із досвіду - хто що хоче почути або поспівати під гітару біля вогню, замовляйте свої п"яні пісні зарання Smile
(просто пишіть мені у лічку, я відповім що реально, а що напряжно мені буде зіграти), так буде легше Вас розвеселити і відповідно Вам буде цікавіше, і щоб я гітару марно не тягав за собою.

Є ще такий варіант - зіграти концерт в електро-звучанні, але це складно в плані організації. Проте, якщо десь щось організовується (черговий зліт) а народу та організаторам цікаво, то також можна обговорити і такий варіант.

Особливим фанатам рок-н-ролу та ЗАЗоводам, якщо цікаво можемо створити гім або просто пісню нашого клубу як оригінальну так і закос під AC/DC наприклад, або якусь іншу тему.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kmA_prUr5m0#!

Падонак))) Из головы моей, мыслю обмусоливаемую мной уже полгода, выудил. Ладно сюрприза не будет) Летом хочу замутить на живописном берегу одного из водоемов окрестностей города Владимира ЗАЗОФЕСТ! Состав участников уже почти определен. Приглашены хедлайнеры в лице Формата и его друзей) Об остальном позже...

iryska

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 12 Березень 2012 00:15    Заголовок повідомлення: concert Відповісти з цитатою

крім замовлених невідомо яких пісень пропоную всім бажаючим пограти музикантам розівчити всі пісні про Запорожець, поспівати всі захочуть Very Happy Боян Я вже також виношую давно ідею проведення на Мега-зазо-зустрічі конкурсу молодих ( а може і не тільки? Мудрец) виконавців пісень про запорожців і голосування за те. що вибрати як гімн. Якщо вже з"явилися такі професіонали, то може скоро моя мрія збудеться7
може створити окрему гілку "Пісні про запорожець" (як зазики в кіно). і хай всі ставлять, хто які пісні про Запорожець знає?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
@rtyom
Племенной Зазовод

ПовідомленняДодано: 12 Березень 2012 13:33    Заголовок повідомлення: Re: concert Відповісти з цитатою

iryska писав(ла):
крім замовлених невідомо яких пісень пропоную всім бажаючим пограти музикантам розівчити всі пісні про Запорожець, поспівати всі захочуть Very Happy Боян Я вже також виношую давно ідею проведення на Мега-зазо-зустрічі конкурсу молодих ( а може і не тільки? Мудрец) виконавців пісень про Запорожців і голосування за те. що вибрати як гімн. Якщо вже з"явилися такі професіонали, то може скоро моя мрія збудеться7
може створити окрему гілку "Пісні про Запорожець" (як зазики в кіно). і хай всі ставлять, хто які пісні про Запорожець знає?

Ну, если что, я уже создавал тему такого плана:
http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=13705&sid=5d2f7f074793dd538402f866e8c84415

и вот еще старая темка об этом же: http://www.zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=3687&start=20&postdays=0&postorder=asc&highlight=

iryska

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2012 12:17    Заголовок повідомлення: пісні про Запорожець Відповісти з цитатою

Дуже дякую за інформацію Для непродвинутої в галузі скачування будь-чого з інтернету (після скачування фільмів про Запорожець з інтернету мій комп"ютер набрався вірусів і "пішов спати", а ремонт і відтворення коштувало 85 євро Rolling Eyes) - після чого я замовила цю операцію знайомим. Тому буду дуже вдячна, якщо хтось захочу мені подарувати компакт зі всіми піснями про Запорожець Very Happy

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
chovchov
Барыга ШустоФФ

Зареєстрований: 04.08.2011
Повідомлення: 2174
Моє авто: Заз 965

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2012 23:46    Заголовок повідомлення: встреча Відповісти з цитатою

Я немного недопонял....
На встречах Заз клуба еще не был...
Поэтому пару вопросов:
Жилье помогают найти местные, палатки или сам как сможешь?
Если база отдыха или пионерский лагерь то где инфа? Sad

Ну и шкурный интерес - будет ли кто ехать через Кировоград?
А и еще одно - обязательно присутствовать именно на ЗАЗ -авто?

Всеволод

Зареєстрований: 28.01.2012
Повідомлення: 8
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2012 10:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Кировоград ехать собираеться!!!скинь контакты в личку об очередной встрече зазов кировограда сообшу!!!!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2012 12:26    Заголовок повідомлення: Re: встреча Відповісти з цитатою

chovchov писав(ла):
Я немного недопонял....
На встречах ЗАЗ клуба еще не был...
Поэтому пару вопросов:
Жилье помогают найти местные, палатки или сам как сможешь?
Если база отдыха или пионерский лагерь то где инфа? Sad
А и еще одно - обязательно присутствовать именно на ЗАЗ -авто?

Основной палаточный лагерь будет у крепости.
Кто хочет комфорта, поблизости - множество отелей http://www.doroga.ua/hotels/Khmeljnickaya/Kamenec-Podoljskij/1780
Желательно, все-таки - ЗАЗ! Но если планируешь ехать на другой машине, то понятно, в движении колонны Запорожцев не учавствуешь, на мероприятие на площади незазом не въезжаешь. В палаточном лагере будут подшучивать итд Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
@rtyom
Племенной Зазовод

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2012 16:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

заселяться не в палаточном лагере не рекомендую ибо всё самое интересное пропустишь.Wink2 Cool

Katya
шаловливые ручки
шаловливые ручки

Зареєстрований: 04.07.2009
Повідомлення: 2176
Моє авто: ЗАЗ 968А-78г. ЗАЗ 965-62г.

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2012 16:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

в палатках круть и на жужике тоже респект! даже я так собираюсь поехать, но пока это выглядит анриал....
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2012 21:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ехать не на жуже имея жуж нет никакого смысла, зачем же тогда жуж если ездить на жуж слеты без жужа)))
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
seregazaz

Зареєстрований: 14.10.2009
Повідомлення: 343
Моє авто: заз965 1962г

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2012 22:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Жужик нужно обязательно предоставить на слет, даже если для это нужен будет лафет или грузовик ))
Кстати кто-нибудь для этих целей использовал прицеп ? Думаю возможен такой вариант.. Rolling Eyes

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2012 23:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
seregazaz

Зареєстрований: 14.10.2009
Повідомлення: 343
Моє авто: заз965 1962г

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2012 23:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

За Serg.Zp понятно. Но а вот,чтоб на стандартном прицепе....
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
965mmx

Зареєстрований: 28.05.2006
Повідомлення: 2501
Моє авто: 965

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2012 23:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

это хорошо, но только для таких машин как у Сергея, а на наших не коллекционных - в кайф 4000 км накрутить )))

Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2012 01:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ИМХО теряется сама идея поездки на жуже. Смысла нет. Я бы не попер его на горбу, тем-более он хавает меньше иномарки.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3876
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2012 07:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Каждому свое. Машину ж жалко

@rtyom
Племенной Зазовод

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2012 08:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Лично для меня преодолеть расстояние на Запорожце и является основополагающим все поездки и вообще в этом весь кайф. А привезти\увезти на прицепе, либо на жд платформе-это маразм. Исключение: serg.zp и махх, ибо у Сереги машина коллекционная, а у Макса не доведена до ума пока.

Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2012 23:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мимихо, а вы с Шайтанычем приедете?
Уж очень хочется распробовать тот божественный напиток, который ты привозил, да и повидаться. Год прошёл... ностальгия и все такое...

Повернутися до початку
965mmx

Зареєстрований: 28.05.2006
Повідомлення: 2501
Моє авто: 965

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2012 08:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я точно да, мадо бате дать задание, чтоб напитка нагнал

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 55, 56, 57  Наст.
Сторінка 34 з 57

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум