Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
format НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2008 Повідомлення: 3876 Звідки: Милые Серпушки Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи
|
Додано: 06 Березень 2012 12:31 Заголовок повідомлення: |
|
|
Да это я так))) Не повезу же я группу за 1300 км, да еще и инструменты и сет.
Бонг, так бонг.
_________________ Во имя МеМЗа конечно же! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
@rtyom Племенной Зазовод

Статус: Offline Зареєстрований: 05.05.2006 Повідомлення: 2558 Звідки: Россия,Владимир
|
Додано: 07 Березень 2012 15:52 Заголовок повідомлення: |
|
|
Nikolya_22 писав(ла): |
тут така справа, якщо пишу не там то перенесіть мій пост.
...поступила пропозиція щодо живої музики на мего-зустріч День ЗАЗовода що буде в Кам"янці.
Так от як гітарист рок-гурту можу пограти багато і для душі
...короче із досвіду - хто що хоче почути або поспівати під гітару біля вогню, замовляйте свої п"яні пісні зарання
(просто пишіть мені у лічку, я відповім що реально, а що напряжно мені буде зіграти), так буде легше Вас розвеселити і відповідно Вам буде цікавіше, і щоб я гітару марно не тягав за собою.
Є ще такий варіант - зіграти концерт в електро-звучанні, але це складно в плані організації. Проте, якщо десь щось організовується (черговий зліт) а народу та організаторам цікаво, то також можна обговорити і такий варіант.
Особливим фанатам рок-н-ролу та ЗАЗоводам, якщо цікаво можемо створити гім або просто пісню нашого клубу як оригінальну так і закос під AC/DC наприклад, або якусь іншу тему.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kmA_prUr5m0#! |
Падонак))) Из головы моей, мыслю обмусоливаемую мной уже полгода, выудил. Ладно сюрприза не будет) Летом хочу замутить на живописном берегу одного из водоемов окрестностей города Владимира ЗАЗОФЕСТ! Состав участников уже почти определен. Приглашены хедлайнеры в лице Формата и его друзей) Об остальном позже...
_________________ Миру мир! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 12 Березень 2012 00:15 Заголовок повідомлення: concert |
|
|
крім замовлених невідомо яких пісень пропоную всім бажаючим пограти музикантам розівчити всі пісні про Запорожець, поспівати всі захочуть Я вже також виношую давно ідею проведення на Мега-зазо-зустрічі конкурсу молодих ( а може і не тільки? ) виконавців пісень про запорожців і голосування за те. що вибрати як гімн. Якщо вже з"явилися такі професіонали, то може скоро моя мрія збудеться7
може створити окрему гілку "Пісні про запорожець" (як зазики в кіно). і хай всі ставлять, хто які пісні про Запорожець знає?
_________________ Ірина Денис
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
@rtyom Племенной Зазовод

Статус: Offline Зареєстрований: 05.05.2006 Повідомлення: 2558 Звідки: Россия,Владимир
|
Додано: 12 Березень 2012 13:33 Заголовок повідомлення: Re: concert |
|
|
iryska писав(ла): |
крім замовлених невідомо яких пісень пропоную всім бажаючим пограти музикантам розівчити всі пісні про Запорожець, поспівати всі захочуть Я вже також виношую давно ідею проведення на Мега-зазо-зустрічі конкурсу молодих ( а може і не тільки? ) виконавців пісень про Запорожців і голосування за те. що вибрати як гімн. Якщо вже з"явилися такі професіонали, то може скоро моя мрія збудеться7
може створити окрему гілку "Пісні про Запорожець" (як зазики в кіно). і хай всі ставлять, хто які пісні про Запорожець знає? |
Ну, если что, я уже создавал тему такого плана:
http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=13705&sid=5d2f7f074793dd538402f866e8c84415
и вот еще старая темка об этом же: http://www.zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=3687&start=20&postdays=0&postorder=asc&highlight=
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 13 Березень 2012 12:17 Заголовок повідомлення: пісні про Запорожець |
|
|
Дуже дякую за інформацію Для непродвинутої в галузі скачування будь-чого з інтернету (після скачування фільмів про Запорожець з інтернету мій комп"ютер набрався вірусів і "пішов спати", а ремонт і відтворення коштувало 85 євро ) - після чого я замовила цю операцію знайомим. Тому буду дуже вдячна, якщо хтось захочу мені подарувати компакт зі всіми піснями про Запорожець 
_________________ Ірина Денис
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
chovchov Барыга ШустоФФ

Статус: Offline Зареєстрований: 04.08.2011 Повідомлення: 2174 Звідки: Кировоград Моє авто: Заз 965
|
Додано: 18 Березень 2012 23:46 Заголовок повідомлення: встреча |
|
|
Я немного недопонял....
На встречах Заз клуба еще не был...
Поэтому пару вопросов:
Жилье помогают найти местные, палатки или сам как сможешь?
Если база отдыха или пионерский лагерь то где инфа?
Ну и шкурный интерес - будет ли кто ехать через Кировоград?
А и еще одно - обязательно присутствовать именно на ЗАЗ -авто?
_________________ мечта свершилась!!! :-) ЗАЗ 965 у меня в гараже!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Всеволод

Статус: Offline Зареєстрований: 28.01.2012 Повідомлення: 8 Звідки: Кировоград Моє авто: 968м
|
Додано: 19 Березень 2012 10:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
Кировоград ехать собираеться!!!скинь контакты в личку об очередной встрече зазов кировограда сообшу!!!!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4605 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 19 Березень 2012 12:26 Заголовок повідомлення: Re: встреча |
|
|
chovchov писав(ла): |
Я немного недопонял....
На встречах ЗАЗ клуба еще не был...
Поэтому пару вопросов:
Жилье помогают найти местные, палатки или сам как сможешь?
Если база отдыха или пионерский лагерь то где инфа?
А и еще одно - обязательно присутствовать именно на ЗАЗ -авто? |
Основной палаточный лагерь будет у крепости.
Кто хочет комфорта, поблизости - множество отелей http://www.doroga.ua/hotels/Khmeljnickaya/Kamenec-Podoljskij/1780
Желательно, все-таки - ЗАЗ! Но если планируешь ехать на другой машине, то понятно, в движении колонны Запорожцев не учавствуешь, на мероприятие на площади незазом не въезжаешь. В палаточном лагере будут подшучивать итд 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
@rtyom Племенной Зазовод

|
Додано: 19 Березень 2012 16:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
заселяться не в палаточном лагере не рекомендую ибо всё самое интересное пропустишь. 
|
Повернутися до початку |
|
 |
Katya шаловливые ручки

Статус: Offline Зареєстрований: 04.07.2009 Повідомлення: 2176 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968А-78г. ЗАЗ 965-62г.
|
Додано: 19 Березень 2012 16:30 Заголовок повідомлення: |
|
|
в палатках круть и на жужике тоже респект! даже я так собираюсь поехать, но пока это выглядит анриал....
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
SAS

Статус: Offline Зареєстрований: 26.05.2006 Повідомлення: 1157 Звідки: Медвин Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 19 Березень 2012 21:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ехать не на жуже имея жуж нет никакого смысла, зачем же тогда жуж если ездить на жуж слеты без жужа)))
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
seregazaz

Статус: Offline Зареєстрований: 14.10.2009 Повідомлення: 343 Звідки: Одесса Моє авто: заз965 1962г
|
Додано: 19 Березень 2012 22:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
Жужик нужно обязательно предоставить на слет, даже если для это нужен будет лафет или грузовик ))
Кстати кто-нибудь для этих целей использовал прицеп ? Думаю возможен такой вариант.. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
SAS

Статус: Offline Зареєстрований: 26.05.2006 Повідомлення: 1157 Звідки: Медвин Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 19 Березень 2012 23:28 Заголовок повідомлення: |
|
|

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
seregazaz

Статус: Offline Зареєстрований: 14.10.2009 Повідомлення: 343 Звідки: Одесса Моє авто: заз965 1962г
|
Додано: 19 Березень 2012 23:37 Заголовок повідомлення: |
|
|
За Serg.Zp понятно. Но а вот,чтоб на стандартном прицепе....
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
965mmx

Статус: Offline Зареєстрований: 28.05.2006 Повідомлення: 2501 Звідки: г. Сочи Моє авто: 965
|
Додано: 19 Березень 2012 23:38 Заголовок повідомлення: |
|
|
это хорошо, но только для таких машин как у Сергея, а на наших не коллекционных - в кайф 4000 км накрутить )))
_________________ Украина Едина! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4605 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 20 Березень 2012 01:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
ИМХО теряется сама идея поездки на жуже. Смысла нет. Я бы не попер его на горбу, тем-более он хавает меньше иномарки.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2008 Повідомлення: 3876 Звідки: Милые Серпушки Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи
|
Додано: 20 Березень 2012 07:37 Заголовок повідомлення: |
|
|
Каждому свое. Машину ж жалко
_________________ Во имя МеМЗа конечно же! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
@rtyom Племенной Зазовод

|
Додано: 20 Березень 2012 08:26 Заголовок повідомлення: |
|
|
Лично для меня преодолеть расстояние на Запорожце и является основополагающим все поездки и вообще в этом весь кайф. А привезти\увезти на прицепе, либо на жд платформе-это маразм. Исключение: serg.zp и махх, ибо у Сереги машина коллекционная, а у Макса не доведена до ума пока.
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

|
Додано: 20 Березень 2012 23:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
Мимихо, а вы с Шайтанычем приедете?
Уж очень хочется распробовать тот божественный напиток, который ты привозил, да и повидаться. Год прошёл... ностальгия и все такое...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
965mmx

Статус: Offline Зареєстрований: 28.05.2006 Повідомлення: 2501 Звідки: г. Сочи Моє авто: 965
|
Додано: 21 Березень 2012 08:51 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я точно да, мадо бате дать задание, чтоб напитка нагнал
_________________ Украина Едина! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|