Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
SIMON

Статус: Offline Зареєстрований: 22.02.2004 Повідомлення: 4955 Звідки: Харьков
|
Додано: 16 Грудень 2011 14:03 Заголовок повідомлення: |
|
|
zaporoj писав(ла): |
а мне наоборот кажется что славута прикольная, красивая... да и жигули ничё, сидишь в них удобно, как на табуретке  |
"Славута" красивая - я в ахуе. Красивее только Dacia Logan 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 16 Грудень 2011 16:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
Саймон +100500.
ти ше про ЛаЙноса забув сказати.
а "класика" це взагалі піз... там навіть нормально сісти не можна бо ногам руль заважає, а якшо сидіння на підлогу поставити то ніхера не бачиш! не машина а верх геніальності конструкторів з тольяті.
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
zaporoj аЦЦкий гонсчег

Статус: Offline Зареєстрований: 30.01.2010 Повідомлення: 1488 Звідки: Феодосия Моє авто: моя, подтверждаю!
|
Додано: 16 Грудень 2011 16:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
SIMON писав(ла): |
"Славута" красивая - я в ахуе. Красивее только Dacia Logan  |
ну да славута ничо так, дизайном под зубилу косит... но обычная таврия имхо красивее 
_________________ Кто к нам с мечем придёт, от меча и погибнет! На том стояла, стоит и стоять будет земля Русская! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
zaporoj аЦЦкий гонсчег

Статус: Offline Зареєстрований: 30.01.2010 Повідомлення: 1488 Звідки: Феодосия Моє авто: моя, подтверждаю!
|
Додано: 16 Грудень 2011 16:40 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо писав(ла): |
а "класика" це взагалі піз... там навіть нормально сісти не можна бо ногам руль заважає, а якшо сидіння на підлогу поставити то ніхера не бачиш! не машина а верх геніальності конструкторів з тольяті. |
ну я с тобой тут абсолютно не согласен... в классике там посадка как на табуретке удобно и рулить и педали нажимать...
в этом плане даже немного лучше чем на зазе
т.к. у нас чуть ближе сиденье пододвинул руль слишком близко, педали нажимать удобно, чуть дальше, руль крутить удобно, но сцепление до конца выжимается при вытянутой ноге. 
_________________ Кто к нам с мечем придёт, от меча и погибнет! На том стояла, стоит и стоять будет земля Русская! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
John Warner ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 5912
|
Додано: 16 Грудень 2011 16:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
Rosko +1
Я в грёбаном тазике за рулём не помещаюсь, а в Жужике - легко.
В Жигулях отпускаю сцепу - коленкой переключаю поворот или свет. До замка зажигания надо тянуться, пардон, куда-то в раён мудей.
А сидухи - это что с чем-то.
Как красного Жужика купил (сидухи стояли ТАЗ) - еле 280 кэмэ до дому проехал, спина чуть ващпэ не отказала, и первое, что я сделал, так это выкинул их.
Да и усилия на органах управления ВАЗ - как на каком-то тракторе старом, типа МТЗ-50 (я в школе на нём на практике ездил и на тракторные права сдавал) 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
SIMON

|
Додано: 16 Грудень 2011 20:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
Саймон +100500.
. |
Що до "Ланоса", то на свій час він був намальован дуже непогано (особливо, якщо порівнювати з іншими моделями на базі Опеля кадет, та, мабутьі з самим Кадетом). Все ж таки італійці з компаніі "Італдізайн" знають свою роботу. Хєтчбек і знятий з виробництва купе і досі виглядають вельмипристойно, а що до седана, то седан він і е седан...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 16 Грудень 2011 20:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
Саймон +100500.
. |
Що до "Ланоса", то на свій час він був намальован дуже непогано (особливо, якщо порівнювати з іншими моделями на базі Опеля кадет, та, мабутьі з самим Кадетом). Все ж таки італійці з компаніі "Італдізайн" знають свою роботу. Хєтчбек і знятий з виробництва купе і досі виглядають вельмипристойно, а що до седана, то седан він і е седан... |
ну якщо так порівнювати то і таврія нормальна машина бо на свій час в середині 80-их коли її було розроблено і готові були поставити на конвеєр (а це як відомо було заборонено через те що "якийсь там комбайновий завод не може зробити першим автомобіль з переднім приводом і... (ше щось шо я не дуже памятаю ) швидше за тольяті). тому випуск таврій відклали допоки не зробили 2108, який був кращий за таврію відповідно. якщоб цього не сталось і таврія вийшла на конвеєр в свій час, своїми характеристиками і ціною покорила б дууууже багато європейських країн. І навіть нехочеться думати засмучуючи себе до чого б призвів прогрес якщоб його не пригнічувала влада, завод жиш зміг би прогресувати бо були ше інтузіасти і світлі голови серед конструкторів.
|
Повернутися до початку |
|
 |
SIMON

|
Додано: 16 Грудень 2011 21:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
То Roskо
Що до "Таврії" то я з тобою згоден - на свій час (розробки) нормальне авто (окрім гальм, доречі, розроблених для 968М - дуже в них чудернацька конструкція). А "Славута" - спроба зробити з нормального хетчбека седан для лохів. Є такіж самі спроби у Пежо та Рено ("Кліо симбол") спеціально для країн "третього світу" (чомусь в недоразвинених країнах дуже полюбляють бюджетні седани).
Останній раз редагувалося: SIMON (16 Грудень 2011 21:11), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 16 Грудень 2011 21:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
SIMON згідний. на той час завод переживав кризу і напевно вони хотіли зробити якби більш місткий бюджетний автомобіль. Правда вийшло в них казна що + на початках вона була дорожча (якщо память не зраджує) за туж 2109. коштувала на той час в районі 80тис.
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 16 Грудень 2011 21:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
(чомусь в недоразвинених країнах дуже полюбляють бюджетні седани). |
Патамушта можно и грузить грузы и как бы прилично при этом выглядеть.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 16 Грудень 2011 21:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
zaporoj писав(ла): |
"Славута" красивая - я в ахуе. Красивее только Dacia Logan  |
ну да славута ничо так, дизайном под зубилу косит... но обычная таврия имхо красивее  |
поправочка всі вази від 08 моделі пішли від таврії хай хто там не згідний тому зубили являються плагіатом!
|
Повернутися до початку |
|
 |
SIMON

|
Додано: 18 Грудень 2011 17:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
John Warner писав(ла): |
(чомусь в недоразвинених країнах дуже полюбляють бюджетні седани). |
Патамушта можно и грузить грузы и как бы прилично при этом выглядеть. |
Не понял... в хэтче грузы возить гораздо удобнее, а по поводу "прилично выглядеть" в "Дачии Логан" или "Рено Симбол" (не говоря уже о "Славуте" ) звучит просто смешно.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 18 Грудень 2011 17:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
Это у меня лишь предположение...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9916 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 19 Грудень 2011 01:01 Заголовок повідомлення: |
|
|
Хм... Никогда не понимал, почему народ утверждает, что в хэтче грузы возить удобнее, или он вместительней, чем седан.
Ведь хэтчбэк - это самый короткий, как бы базовый, кузов.
Седан = это хэтчбэк + добавленный горизонтальный багажник.
(ну и универсал = это седан + продленная до конца багажника кабина)
По логике, хэтч не может быть вместительней седана.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
raed

Статус: Offline Зареєстрований: 17.10.2006 Повідомлення: 2237 Звідки: Москва Моє авто: ZAZ 968MD 1989г
|
Додано: 19 Грудень 2011 18:39 Заголовок повідомлення: |
|
|
обычно седан=перегородка в багажнике. соответственно поместить для перевозки можно далеко не все, что влезло бы в хэтч, в котором такой перегородки нет
_________________ тюнить пока не развалится
ездить учился в GTA |
|
Повернутися до початку |
|
 |
SIMON

|
Додано: 21 Грудень 2011 00:20 Заголовок повідомлення: |
|
|
Именно так. И еще немного о непрактичности седана. Даже если седан и без перегородки (со складным сиденьем) можно попробовать перевезти на нем к примеру среднеразмерный холодильник... Не получится из за малой высоты багажника. А в хэтче - запросто. Универсал еще удобнее, но если постоянно не возить груз, то это удобство начинает мешать. Еа мой взгляд, седан имеет место быть только в представительском классе.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
raed

Статус: Offline Зареєстрований: 17.10.2006 Повідомлення: 2237 Звідки: Москва Моє авто: ZAZ 968MD 1989г
|
Додано: 21 Грудень 2011 19:39 Заголовок повідомлення: |
|
|
ну не всем надо грузы то возить, мне седана обычно хватает, вожу разве что мелкие запчасти 
ездить учился в GTA |
|
Повернутися до початку |
|
 |
SIMON

|
Додано: 22 Грудень 2011 23:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
А какой у тебя седан?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
raed

|
Додано: 27 Грудень 2011 00:45 Заголовок повідомлення: |
|
|
ниссан алмера н16
ездить учился в GTA |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|