Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

ВАЗ О ЗАЗ
На сторінку Попер.  1, 2

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
SIMON

Статус: Offline
Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 14:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

zaporoj писав(ла):
а мне наоборот кажется что славута прикольная, красивая... да и жигули ничё, сидишь в них удобно, как на табуретке Smile

Shocked "Славута" красивая - я в ахуе. Красивее только Dacia Logan Twisted Evil

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 16:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Саймон +100500.
ти ше про ЛаЙноса забув сказати. Twisted Evil

а "класика" це взагалі піз... там навіть нормально сісти не можна бо ногам руль заважає, а якшо сидіння на підлогу поставити то ніхера не бачиш! не машина а верх геніальності конструкторів з тольяті.

zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

Зареєстрований: 30.01.2010
Повідомлення: 1488
Моє авто: моя, подтверждаю!

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 16:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

SIMON писав(ла):

ну да славута ничо так, дизайном под зубилу косит... но обычная таврия имхо красивее Rolling Eyes

zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

Зареєстрований: 30.01.2010
Повідомлення: 1488
Моє авто: моя, подтверждаю!

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 16:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roskо писав(ла):

а "класика" це взагалі піз... там навіть нормально сісти не можна бо ногам руль заважає, а якшо сидіння на підлогу поставити то ніхера не бачиш! не машина а верх геніальності конструкторів з тольяті.

ну я с тобой тут абсолютно не согласен... в классике там посадка как на табуретке удобно и рулить и педали нажимать...
в этом плане даже немного лучше чем на зазе Embarassed
т.к. у нас чуть ближе сиденье пододвинул руль слишком близко, педали нажимать удобно, чуть дальше, руль крутить удобно, но сцепление до конца выжимается при вытянутой ноге. Confused

John Warner
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 16:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Rosko +1
Я в грёбаном тазике за рулём не помещаюсь, а в Жужике - легко.
В Жигулях отпускаю сцепу - коленкой переключаю поворот или свет. До замка зажигания надо тянуться, пардон, куда-то в раён мудей.
А сидухи - это что с чем-то.
Как красного Жужика купил (сидухи стояли ТАЗ) - еле 280 кэмэ до дому проехал, спина чуть ващпэ не отказала, и первое, что я сделал, так это выкинул их.

Да и усилия на органах управления ВАЗ - как на каком-то тракторе старом, типа МТЗ-50 (я в школе на нём на практике ездил и на тракторные права сдавал) Laughing Laughing Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
SIMON

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 20:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roskо писав(ла):
Саймон +100500.

.

Що до "Ланоса", то на свій час він був намальован дуже непогано (особливо, якщо порівнювати з іншими моделями на базі Опеля кадет, та, мабутьі з самим Кадетом). Все ж таки італійці з компаніі "Італдізайн" знають свою роботу. Хєтчбек і знятий з виробництва купе і досі виглядають вельмипристойно, а що до седана, то седан він і е седан...

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 20:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

SIMON писав(ла):
Roskо писав(ла):
Саймон +100500.

.

Що до "Ланоса", то на свій час він був намальован дуже непогано (особливо, якщо порівнювати з іншими моделями на базі Опеля кадет, та, мабутьі з самим Кадетом). Все ж таки італійці з компаніі "Італдізайн" знають свою роботу. Хєтчбек і знятий з виробництва купе і досі виглядають вельмипристойно, а що до седана, то седан він і е седан...

ну якщо так порівнювати то і таврія нормальна машина Confused бо на свій час в середині 80-их коли її було розроблено і готові були поставити на конвеєр (а це як відомо було заборонено через те що "якийсь там комбайновий завод не може зробити першим автомобіль з переднім приводом і... (ше щось шо я не дуже памятаю Embarassed ) швидше за тольяті). тому випуск таврій відклали допоки не зробили 2108, який був кращий за таврію відповідно. якщоб цього не сталось і таврія вийшла на конвеєр в свій час, своїми характеристиками і ціною покорила б дууууже багато європейських країн. І навіть нехочеться думати засмучуючи себе до чого б призвів прогрес якщоб його не пригнічувала влада, завод жиш зміг би прогресувати бо були ше інтузіасти і світлі голови серед конструкторів.

SIMON

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 21:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

То Roskо
Що до "Таврії" то я з тобою згоден - на свій час (розробки) нормальне авто (окрім гальм, доречі, розроблених для 968М - дуже в них чудернацька конструкція). А "Славута" - спроба зробити з нормального хетчбека седан для лохів. Є такіж самі спроби у Пежо та Рено ("Кліо симбол") спеціально для країн "третього світу" (чомусь в недоразвинених країнах дуже полюбляють бюджетні седани).

Останній раз редагувалося: SIMON (16 Грудень 2011 21:11), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 21:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

SIMON згідний. на той час завод переживав кризу і напевно вони хотіли зробити якби більш місткий бюджетний автомобіль. Правда вийшло в них казна що + на початках вона була дорожча (якщо память не зраджує) за туж 2109. коштувала на той час в районі 80тис.

John Warner

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 21:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

SIMON писав(ла):
(чомусь в недоразвинених країнах дуже полюбляють бюджетні седани).

Патамушта можно и грузить грузы и как бы прилично при этом выглядеть.

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2011 21:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

zaporoj писав(ла):
SIMON писав(ла):

ну да славута ничо так, дизайном под зубилу косит... но обычная таврия имхо красивее Rolling Eyes

поправочка всі вази від 08 моделі пішли від таврії хай хто там не згідний тому зубили являються плагіатом!

SIMON

ПовідомленняДодано: 18 Грудень 2011 17:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

John Warner писав(ла):
SIMON писав(ла):
(чомусь в недоразвинених країнах дуже полюбляють бюджетні седани).

Патамушта можно и грузить грузы и как бы прилично при этом выглядеть.

Не понял... в хэтче грузы возить гораздо удобнее, а по поводу "прилично выглядеть" в "Дачии Логан" или "Рено Симбол" (не говоря уже о "Славуте" ) звучит просто смешно.

Повернутися до початку
John Warner

ПовідомленняДодано: 18 Грудень 2011 17:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Это у меня лишь предположение...
Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 19 Грудень 2011 01:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Хм... Никогда не понимал, почему народ утверждает, что в хэтче грузы возить удобнее, или он вместительней, чем седан.

Ведь хэтчбэк - это самый короткий, как бы базовый, кузов.
Седан = это хэтчбэк + добавленный горизонтальный багажник.
(ну и универсал = это седан + продленная до конца багажника кабина)

По логике, хэтч не может быть вместительней седана.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
raed

Зареєстрований: 17.10.2006
Повідомлення: 2237
Моє авто: ZAZ 968MD 1989г

ПовідомленняДодано: 19 Грудень 2011 18:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

обычно седан=перегородка в багажнике. соответственно поместить для перевозки можно далеко не все, что влезло бы в хэтч, в котором такой перегородки нет

ездить учился в GTA
Повернутися до початку
SIMON

ПовідомленняДодано: 21 Грудень 2011 00:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Именно так. И еще немного о непрактичности седана. Даже если седан и без перегородки (со складным сиденьем) можно попробовать перевезти на нем к примеру среднеразмерный холодильник... Не получится из за малой высоты багажника. А в хэтче - запросто. Универсал еще удобнее, но если постоянно не возить груз, то это удобство начинает мешать. Еа мой взгляд, седан имеет место быть только в представительском классе.
Повернутися до початку
raed

ПовідомленняДодано: 21 Грудень 2011 19:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну не всем надо грузы то возить, мне седана обычно хватает, вожу разве что мелкие запчасти Laughing

ездить учился в GTA
Повернутися до початку
SIMON

ПовідомленняДодано: 22 Грудень 2011 23:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А какой у тебя седан?
Повернутися до початку
raed

ПовідомленняДодано: 27 Грудень 2011 00:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ниссан алмера н16

ездить учился в GTA
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум