Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

50 лет Запорожцу
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 79, 80, 81  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Turok

Статус: Offline
Зареєстрований: 13.03.2010
Повідомлення: 654
Моє авто: Заз968м.

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2010 22:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну про попугаев не разу не слишал, но про зазики на каждом углу
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Антонио
Ленинградский Мститель

Зареєстрований: 16.03.2005
Повідомлення: 2811
Моє авто: ЗАЗ-968Мститель

ПовідомленняДодано: 30 Червень 2010 16:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

мля, народ!
Объясните про паспортно-визовый контроль на границе Белоруссии и Украины? Не завернут-ли нашу колонну там?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Zorg

Зареєстрований: 06.10.2004
Повідомлення: 932

ПовідомленняДодано: 30 Червень 2010 16:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Тут вряд ли что расскажут. Я ездил через эту границу, но я украинец Smile поспрашивай на каких-то российских форумах, что нужно россиянам для пересечения границы.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 30 Червень 2010 23:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Антонио писав(ла):
мля, народ!
Объясните про паспортно-визовый контроль на границе Белоруссии и Украины? Не завернут-ли нашу колонну там?

Минулого року, коли ми поверталися з Санкт-Петербурга до Львова колоною ЗАЗіків, перетинали кордон спочатку російсько-білоруський, потім білорусько-український. Жодних проблем. Правда дві не досить приємні речі: за транзит по Білорусі потрібно платити. По Білорусі є платні (не дорогі й дуже хорошої якості покриття) автостради. Коли перетинаєш кордон Росії на автомобілі, його потрібно декларувати. Досить довга бумаженція заповняється. Туди вносиш навіть оцінку автомобіля та його кілометраж по спідометру. Документ потрібно зберігати (не загубити), адже коли повертаєшся назад, його потрібно знову показувати прикордонникам. Потрібно мати страховку на автомобіль - "зелену карту"

А взагалі між нашими каїнами кордон чисто символічний. "Запорожців" особливо не обшукують, тим більше колону. Валіть на пряму не зупиняйтеся. Якщо Ви будете їхати колоною, ми зможемо забезпечити Вас "зелену" смугу через наш Український кордон. Потрібно вислати нам списки автомобілів та людей, назначити старшого групи на назвати приблизний час перетину кордону та місце перетину. Начальник прикордонної служби України генерал Армії Микола Литвин - наш хороший друг - обіцяв посприяти, щоб у всіх колон "Запорожців" які їдуть на Зліт 50-річчя не було проблем на нашому кордоні.

Думаю, у Вас не повинно виникнути ніяких проблем з нашими ДАІшниками. Міністр Внутрішніх справ України взяв Міжнародний автопробіг під свій особистий контроль. У нас буде контактний телефон чергового міліціонера МВС України по якому ми будь-кого поставимо на місце Smile. Якщо потрібно, через великі українські міста колони "Запорожців" супроводжуватиме міліцейський патрульний автомобіль "канарейка"...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Антонио
Ленинградский Мститель

Зареєстрований: 16.03.2005
Повідомлення: 2811
Моє авто: ЗАЗ-968Мститель

ПовідомленняДодано: 01 Липень 2010 10:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
Антонио писав(ла):
мля, народ!

Минулого року, коли ми поверталися з Санкт-Петербурга до Львова колоною ЗАЗіків, перетинали кордон спочатку російсько-білоруський, потім білорусько-український. Жодних проблем. Правда дві не досить приємні речі: за транзит по Білорусі потрібно платити. По Білорусі є платні (не дорогі й дуже хорошої якості покриття) автостради. Коли перетинаєш кордон Росії на автомобілі, його потрібно декларувати. Досить довга бумаженція заповняється. Туди вносиш навіть оцінку автомобіля та його кілометраж по спідометру. Документ потрібно зберігати (не загубити), адже коли повертаєшся назад, його потрібно знову показувати прикордонникам. Потрібно мати страховку на автомобіль - "зелену карту"

А взагалі між нашими каїнами кордон чисто символічний. "Запорожців" особливо не обшукують, тим більше колону. Валіть на пряму не зупиняйтеся. Якщо Ви будете їхати колоною, ми зможемо забезпечити Вас "зелену" смугу через наш Український кордон. Потрібно вислати нам списки автомобілів та людей, назначити старшого групи на назвати приблизний час перетину кордону та місце перетину. Начальник прикордонної служби України генерал Армії Микола Литвин - наш хороший друг - обіцяв посприяти, щоб у всіх колон "Запорожців" які їдуть на Зліт 50-річчя не було проблем на нашому кордоні.

Думаю, у Вас не повинно виникнути ніяких проблем з нашими ДАІшниками. Міністр Внутрішніх справ України взяв Міжнародний автопробіг під свій особистий контроль. У нас буде контактний телефон чергового міліціонера МВС України по якому ми будь-кого поставимо на місце Smile. Якщо потрібно, через великі українські міста колони "Запорожців" супроводжуватиме міліцейський патрульний автомобіль "канарейка"...

это все хорошо, конечно, надеюсь проедем
просто, например, нашим гайцам бесполезно объяснять было бы, кто мы, откуда и куда!
Если тов. генерал Литвин подсобил бы это хорошо.
Вообщем, если чего будем кричать громко на границе, авось кто услышит. Razz
зеленая карта, это понятно.
спасибо! Smile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 02 Липень 2010 00:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Спеціальним розпорядження по Держслужбі охорони державного кордону України по всіх контрольно-пропускних пунктах автомобільного перетину українського кордону на межах з Росією, Білоруссю та Євросоюзом розіслано інформацію про Автопробіг. Нам надано контактний мобільний номер телефону чергового офіцера в центральному апараті в Києві, який дійсний цілодобово. В разі проблем, що затягують перетин на українському кордоні будь-які проблеми будуть оперативно вирішені. Звісно (наркотики типу 100 кг. сала т цистерну спирту) перевести не вдастьсяSmile

Попередньо на просять вислати списки учасників , списки автомобілів, старшого в колоні та приблизний час та місце перетину кордону. На жаль, поки що у нас руки ще не настільки довгі, щоб забезпечити подібне ще й у інших країнах. Правило діє лише на УКРАЇНСЬКОМУ КОРДОНІ для організованих груп "Запорожців". Соррі Sad

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
БАРОН ОБЕРХАУЗЕН

Зареєстрований: 01.07.2010
Повідомлення: 13

ПовідомленняДодано: 02 Липень 2010 00:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Находимся на родине ЗАПОРОЖЦЕВ! Делали мы его три рабочих дня!!! Заказал нам его Олег Скрипка для своего нового клипа! Клип уже сняли и остался он у нас. Шо делать с ним не знаем! Пока будет БАРОНОМОБИЛЕМ! Будем байкерские парады принимать! И с удовольствием прокатимся с вами по ЗАПОРОЖЬЮ!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
iryska

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 02 Липень 2010 10:11    Заголовок повідомлення: Запорожці всіфх країн - єднайтеся! Відповісти з цитатою

Я також свою Іриску на синьо-жовто помалювала, на форум не виставлю, буде сюрприз. Бачу, пішла мода на "національні" машини - це просто чудово!!! Тепер головне, щоб не забагато разом Very Happy
Ще раз хочу звернутися з проханням - хто може допомогти з дзеркальцем і підфарниками.
Дуже вдячна Vojtiku з Луцька - новопофарбована машина виглядає просто чудово з присланими ним алюмінієвими обідками на передніх вікнах і внутрішній ліхтарик також вже встановнлений і світить. На салон тканину купила в Німеччині - майже не відрізнити від рідної, в Запоріжжі буду приймати замовлення від всіх бажаючих Very Happy

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Valentin_ZP_UA

Зареєстрований: 17.12.2006
Повідомлення: 1404
Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion

ПовідомленняДодано: 02 Липень 2010 23:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

В теме
Заявки на проживание - о. Хортица, спортивная база
инфа для тех кто оплачивает проживание по приезду.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Natty

Зареєстрований: 19.02.2010
Повідомлення: 155

ПовідомленняДодано: 03 Липень 2010 00:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ребята, сорри, если повтор темы, но: будет ли старт какой-либо части колонны из Москвы и если да, то где и когда это будет?
Повернутися до початку
Ramzes
духаст вичиславыч

Зареєстрований: 12.01.2009
Повідомлення: 3203
Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 03 Липень 2010 00:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да будет старт колонны из Москвы.

@rtyom
Племенной Зазовод

Зареєстрований: 05.05.2006
Повідомлення: 2558

ПовідомленняДодано: 03 Липень 2010 11:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

место сбора Воробьёвы горы 11 июля с 13:00 примерно до 16:00 где пройдёт встреча с прессой (если приедут) и общий сбор всех опоздавших.

Natty

Зареєстрований: 19.02.2010
Повідомлення: 155

ПовідомленняДодано: 03 Липень 2010 17:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

@rtyom писав(ла):
место сбора Воробьёвы горы 11 июля с 13:00 примерно до 16:00 где пройдёт встреча с прессой (если приедут) и общий сбор всех опоздавших.

Мы (в качестве представителей СМИ!) постараемся приехать, спасибо за информацию! Smile

Повернутися до початку
Valentin_ZP_UA

Зареєстрований: 17.12.2006
Повідомлення: 1404
Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion

ПовідомленняДодано: 06 Липень 2010 01:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Новая инфа Smile
Заявки на проживание - о. Хортица, спортивная база

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3876
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 06 Липень 2010 09:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Будут ли у паграничников вопросы, если у нас будет кальян?

napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9917
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 06 Липень 2010 11:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

если не забитый травой, то не должно Laughing

может спровоцирует вас обыскать тщательней

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3876
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 06 Липень 2010 11:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мля, у нас будет кой какая контрабанда Embarassed Embarassed Embarassed

Но не трава Very Happy

Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 06 Липень 2010 12:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Dlia uzgodzennia planiv - POPEREDNIY utochnenyy mashrut daty ta miscia nochivok kolony Lvivskogo ZAZ-KOZAK (Lviv-Zaporizzia)

http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sf&g=22857&a=3538&f=48817

START Lviv 12/07 (8.00)
VINNICA start 13/07 (14.00)
UMAN 14/07 (start 8.00)
KREMENCHUK15/07 (start 13.00)
ZAPORIZZIA na ZTR 15/07 (vecher)

Повернутися до початку
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 06 Липень 2010 13:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

погані зміни Confused
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 06 Липень 2010 14:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
погані зміни Confused

Sho ty mav na uvazi? Якi поганi змiни?
На день ранiше зi Львова виiздить iнша мiнi-колона через Чернiнцi в Вiнницi долучаються до нас

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 79, 80, 81  Наст.
Сторінка 55 з 81

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум