Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Turok

Статус: Offline Зареєстрований: 13.03.2010 Повідомлення: 654 Звідки: Запорожье Моє авто: Заз968м.
|
Додано: 29 Червень 2010 22:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
ну про попугаев не разу не слишал, но про зазики на каждом углу
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Антонио Ленинградский Мститель

Статус: Offline Зареєстрований: 16.03.2005 Повідомлення: 2811 Звідки: Санкт-Петербург Моє авто: ЗАЗ-968Мститель
|
Додано: 30 Червень 2010 16:39 Заголовок повідомлення: |
|
|
мля, народ!
Объясните про паспортно-визовый контроль на границе Белоруссии и Украины? Не завернут-ли нашу колонну там?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zorg

Статус: Offline Зареєстрований: 06.10.2004 Повідомлення: 932 Звідки: Рівне
|
Додано: 30 Червень 2010 16:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
Тут вряд ли что расскажут. Я ездил через эту границу, но я украинец поспрашивай на каких-то российских форумах, что нужно россиянам для пересечения границы.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 30 Червень 2010 23:21 Заголовок повідомлення: |
|
|
Антонио писав(ла): |
мля, народ!
Объясните про паспортно-визовый контроль на границе Белоруссии и Украины? Не завернут-ли нашу колонну там? |
Минулого року, коли ми поверталися з Санкт-Петербурга до Львова колоною ЗАЗіків, перетинали кордон спочатку російсько-білоруський, потім білорусько-український. Жодних проблем. Правда дві не досить приємні речі: за транзит по Білорусі потрібно платити. По Білорусі є платні (не дорогі й дуже хорошої якості покриття) автостради. Коли перетинаєш кордон Росії на автомобілі, його потрібно декларувати. Досить довга бумаженція заповняється. Туди вносиш навіть оцінку автомобіля та його кілометраж по спідометру. Документ потрібно зберігати (не загубити), адже коли повертаєшся назад, його потрібно знову показувати прикордонникам. Потрібно мати страховку на автомобіль - "зелену карту"
А взагалі між нашими каїнами кордон чисто символічний. "Запорожців" особливо не обшукують, тим більше колону. Валіть на пряму не зупиняйтеся. Якщо Ви будете їхати колоною, ми зможемо забезпечити Вас "зелену" смугу через наш Український кордон. Потрібно вислати нам списки автомобілів та людей, назначити старшого групи на назвати приблизний час перетину кордону та місце перетину. Начальник прикордонної служби України генерал Армії Микола Литвин - наш хороший друг - обіцяв посприяти, щоб у всіх колон "Запорожців" які їдуть на Зліт 50-річчя не було проблем на нашому кордоні.
Думаю, у Вас не повинно виникнути ніяких проблем з нашими ДАІшниками. Міністр Внутрішніх справ України взяв Міжнародний автопробіг під свій особистий контроль. У нас буде контактний телефон чергового міліціонера МВС України по якому ми будь-кого поставимо на місце . Якщо потрібно, через великі українські міста колони "Запорожців" супроводжуватиме міліцейський патрульний автомобіль "канарейка"...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Антонио Ленинградский Мститель

Статус: Offline Зареєстрований: 16.03.2005 Повідомлення: 2811 Звідки: Санкт-Петербург Моє авто: ЗАЗ-968Мститель
|
Додано: 01 Липень 2010 10:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
evgeny1 писав(ла): |
Антонио писав(ла): |
мля, народ!
Объясните про паспортно-визовый контроль на границе Белоруссии и Украины? Не завернут-ли нашу колонну там? |
Минулого року, коли ми поверталися з Санкт-Петербурга до Львова колоною ЗАЗіків, перетинали кордон спочатку російсько-білоруський, потім білорусько-український. Жодних проблем. Правда дві не досить приємні речі: за транзит по Білорусі потрібно платити. По Білорусі є платні (не дорогі й дуже хорошої якості покриття) автостради. Коли перетинаєш кордон Росії на автомобілі, його потрібно декларувати. Досить довга бумаженція заповняється. Туди вносиш навіть оцінку автомобіля та його кілометраж по спідометру. Документ потрібно зберігати (не загубити), адже коли повертаєшся назад, його потрібно знову показувати прикордонникам. Потрібно мати страховку на автомобіль - "зелену карту"
А взагалі між нашими каїнами кордон чисто символічний. "Запорожців" особливо не обшукують, тим більше колону. Валіть на пряму не зупиняйтеся. Якщо Ви будете їхати колоною, ми зможемо забезпечити Вас "зелену" смугу через наш Український кордон. Потрібно вислати нам списки автомобілів та людей, назначити старшого групи на назвати приблизний час перетину кордону та місце перетину. Начальник прикордонної служби України генерал Армії Микола Литвин - наш хороший друг - обіцяв посприяти, щоб у всіх колон "Запорожців" які їдуть на Зліт 50-річчя не було проблем на нашому кордоні.
Думаю, у Вас не повинно виникнути ніяких проблем з нашими ДАІшниками. Міністр Внутрішніх справ України взяв Міжнародний автопробіг під свій особистий контроль. У нас буде контактний телефон чергового міліціонера МВС України по якому ми будь-кого поставимо на місце . Якщо потрібно, через великі українські міста колони "Запорожців" супроводжуватиме міліцейський патрульний автомобіль "канарейка"... |
это все хорошо, конечно, надеюсь проедем
просто, например, нашим гайцам бесполезно объяснять было бы, кто мы, откуда и куда!
Если тов. генерал Литвин подсобил бы это хорошо.
Вообщем, если чего будем кричать громко на границе, авось кто услышит.
зеленая карта, это понятно.
спасибо! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 02 Липень 2010 00:03 Заголовок повідомлення: |
|
|
Спеціальним розпорядження по Держслужбі охорони державного кордону України по всіх контрольно-пропускних пунктах автомобільного перетину українського кордону на межах з Росією, Білоруссю та Євросоюзом розіслано інформацію про Автопробіг. Нам надано контактний мобільний номер телефону чергового офіцера в центральному апараті в Києві, який дійсний цілодобово. В разі проблем, що затягують перетин на українському кордоні будь-які проблеми будуть оперативно вирішені. Звісно (наркотики типу 100 кг. сала т цистерну спирту) перевести не вдасться
Попередньо на просять вислати списки учасників , списки автомобілів, старшого в колоні та приблизний час та місце перетину кордону. На жаль, поки що у нас руки ще не настільки довгі, щоб забезпечити подібне ще й у інших країнах. Правило діє лише на УКРАЇНСЬКОМУ КОРДОНІ для організованих груп "Запорожців". Соррі 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
БАРОН ОБЕРХАУЗЕН
Статус: Offline Зареєстрований: 01.07.2010 Повідомлення: 13
|
Додано: 02 Липень 2010 00:37 Заголовок повідомлення: |
|
|
Находимся на родине ЗАПОРОЖЦЕВ! Делали мы его три рабочих дня!!! Заказал нам его Олег Скрипка для своего нового клипа! Клип уже сняли и остался он у нас. Шо делать с ним не знаем! Пока будет БАРОНОМОБИЛЕМ! Будем байкерские парады принимать! И с удовольствием прокатимся с вами по ЗАПОРОЖЬЮ! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 02 Липень 2010 10:11 Заголовок повідомлення: Запорожці всіфх країн - єднайтеся! |
|
|
Я також свою Іриску на синьо-жовто помалювала, на форум не виставлю, буде сюрприз. Бачу, пішла мода на "національні" машини - це просто чудово!!! Тепер головне, щоб не забагато разом
Ще раз хочу звернутися з проханням - хто може допомогти з дзеркальцем і підфарниками.
Дуже вдячна Vojtiku з Луцька - новопофарбована машина виглядає просто чудово з присланими ним алюмінієвими обідками на передніх вікнах і внутрішній ліхтарик також вже встановнлений і світить. На салон тканину купила в Німеччині - майже не відрізнити від рідної, в Запоріжжі буду приймати замовлення від всіх бажаючих 
_________________ Ірина Денис
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Natty

Статус: Offline Зареєстрований: 19.02.2010 Повідомлення: 155 Звідки: Moscow
|
Додано: 03 Липень 2010 00:35 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ребята, сорри, если повтор темы, но: будет ли старт какой-либо части колонны из Москвы и если да, то где и когда это будет?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ramzes духаст вичиславыч
Статус: Offline Зареєстрований: 12.01.2009 Повідомлення: 3203 Звідки: г. Харьков 3 км. трасы Харьков-Симферополь Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?
|
Додано: 03 Липень 2010 00:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
Да будет старт колонны из Москвы.
_________________ Номерок для связи 0636062051 Роман
Зазик это сила |
|
Повернутися до початку |
|
 |
@rtyom Племенной Зазовод

Статус: Offline Зареєстрований: 05.05.2006 Повідомлення: 2558 Звідки: Россия,Владимир
|
Додано: 03 Липень 2010 11:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
место сбора Воробьёвы горы 11 июля с 13:00 примерно до 16:00 где пройдёт встреча с прессой (если приедут) и общий сбор всех опоздавших.
_________________ Миру мир! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Natty

Статус: Offline Зареєстрований: 19.02.2010 Повідомлення: 155 Звідки: Moscow
|
Додано: 03 Липень 2010 17:24 Заголовок повідомлення: |
|
|
@rtyom писав(ла): |
место сбора Воробьёвы горы 11 июля с 13:00 примерно до 16:00 где пройдёт встреча с прессой (если приедут) и общий сбор всех опоздавших. |
Мы (в качестве представителей СМИ!) постараемся приехать, спасибо за информацию! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2008 Повідомлення: 3876 Звідки: Милые Серпушки Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи
|
Додано: 06 Липень 2010 09:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
Будут ли у паграничников вопросы, если у нас будет кальян?
_________________ Во имя МеМЗа конечно же! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9917 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 06 Липень 2010 11:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
если не забитый травой, то не должно
может спровоцирует вас обыскать тщательней
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2008 Повідомлення: 3876 Звідки: Милые Серпушки Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи
|
Додано: 06 Липень 2010 11:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
Мля, у нас будет кой какая контрабанда
Но не трава 
_________________ Во имя МеМЗа конечно же! |
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 06 Липень 2010 12:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
Dlia uzgodzennia planiv - POPEREDNIY utochnenyy mashrut daty ta miscia nochivok kolony Lvivskogo ZAZ-KOZAK (Lviv-Zaporizzia)
http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sf&g=22857&a=3538&f=48817
START Lviv 12/07 (8.00)
VINNICA start 13/07 (14.00)
UMAN 14/07 (start 8.00)
KREMENCHUK15/07 (start 13.00)
ZAPORIZZIA na ZTR 15/07 (vecher)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

Статус: Offline Зареєстрований: 17.04.2003 Повідомлення: 13605
|
Додано: 06 Липень 2010 13:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
погані зміни 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 06 Липень 2010 14:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
Voytik писав(ла): |
погані зміни  |
Sho ty mav na uvazi? Якi поганi змiни?
На день ранiше зi Львова виiздить iнша мiнi-колона через Чернiнцi в Вiнницi долучаються до нас
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|