Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Подсветка шкалы приборов.
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Електрика
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Димыч(24.rus)

Статус: Offline
Зареєстрований: 28.05.2008
Повідомлення: 1014
Моє авто: 968МД 1991 г.в.

ПовідомленняДодано: 03 Листопад 2008 21:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

в том то и дело что я разобрал японческую приборку, там низ самой стрелки выкрашен в нужный цвет, и подсвечивается она так как я говорил с низу, просто орг стекло имеет такое свойство проводить в себе свет когда он попадает в срез..

solja

Зареєстрований: 09.10.2008
Повідомлення: 457
Моє авто: 968-м

ПовідомленняДодано: 04 Листопад 2008 08:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Зараз теж займаюсь переробкою щитка приборів. задумка досить оригінальна, причому сутьєвих змін, в сам щиток, неприйдеться вносити. Спочтку була задумка щоб зробити поділки з люмінісцентного проводу. замовив в Києві, мені привезли, а я потім передумав. В голову прийшла краща ідея. Very Happy Як тільки завершу, то обовязково виложу фото.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
solja

ПовідомленняДодано: 06 Листопад 2008 09:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ось так я модифікував свій щиток приборів. Але тре все переробити, трішки нерозрахував. але взагалі мені подобається. нарахунок кольору, його можна спокійно міняти. в мене ще є зелений. він буде яскравіший. саме головне що все вже готове. а вигляд стрілок переробиться.
Very Happy Very Happy
http://www.westzazclub.org.ua/index.php?action=dlattach;topic=188.0;attach=155;image

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
prodiji

Зареєстрований: 26.08.2006
Повідомлення: 843
Моє авто: ЗАЗ 968М и impreza WRX

ПовідомленняДодано: 06 Листопад 2008 21:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Как вы уже задрали кидать ссылки с чем-то, где надо для их просмотра региться Twisted Evil .

solja

ПовідомленняДодано: 06 Листопад 2008 22:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вибач, але в мене тут невиходить. Я зі Львова, фото виложив на Львівський форум. З цим питанням там все просто. (взяв і прикріпив фото)
Повернутися до початку
solja

ПовідомленняДодано: 08 Листопад 2008 12:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

попробую ось так.
http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sf&g=21980&a=2198&f=27199

Повернутися до початку
nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

Зареєстрований: 16.05.2007
Повідомлення: 4473
Моє авто: Zaz 968 m low

ПовідомленняДодано: 08 Листопад 2008 14:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

solja

ПовідомленняДодано: 08 Листопад 2008 20:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Дякую.
Повернутися до початку
nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

Зареєстрований: 16.05.2007
Повідомлення: 4473
Моє авто: Zaz 968 m low

ПовідомленняДодано: 09 Листопад 2008 00:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

solja писав(ла):
Дякую.

та нема за що)))
просто я сам не навчився поки тут http://www.zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=9017 не почитав

prodiji

Зареєстрований: 26.08.2006
Повідомлення: 843
Моє авто: ЗАЗ 968М и impreza WRX

ПовідомленняДодано: 09 Листопад 2008 22:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Стильно Wink . Я себе так хочу, но только со светло зеленой или белой подсветкой.

solja

ПовідомленняДодано: 09 Листопад 2008 23:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

можна любий колір. правда я з цим дизайном, трішки прорахувався. і вже переробив його. скоро виложу саму шкалу з поділками, маю на увазі їхній вигляд. бо зробити в спідометр, це займе трішки часу. якщо дуже хочеш то можеш придумати вигляд шкали, який ти вважаєш за потрібний. а з часом я виложу, як це можна зробити.
Повернутися до початку
solja

ПовідомленняДодано: 15 Листопад 2008 01:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Насправді воно не таке яскраве, як передав це фотоапарат. Це мій другий варіант шкали приборів. Smile

Повернутися до початку
maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 15 Листопад 2008 12:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ХОРОШО ПОЛУЧИЛОСЬ
РАССКАЖИ КАК ДЕЛАЛ

Димыч(24.rus)

ПовідомленняДодано: 15 Листопад 2008 13:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

дык ты поставь сразу везде по 3 светодиода, красный, синий и зеленый, и по мере регулирования их координат, можешь выбрать себе нужный цвет. =)

Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 15 Листопад 2008 15:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

к сожалению цвет тогда будет получаться грязноватым и не равномерным Confused
у меня когдато была магнитолка Grundig, там такой вариант с завода был сделан. от красного до зеленого. как по мне, то только крайние положения выглядели нормально, а все промежуточные то ужасно.

То solja
Cool
чудово получилось.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Димыч(24.rus)

ПовідомленняДодано: 15 Листопад 2008 15:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ладно, потом попробую то что сказал сделать

solja

ПовідомленняДодано: 15 Листопад 2008 22:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2 Maxx

1. Потрібно визначитись що ти хочеш. вигляд шкали та колір.
2. Оргскло. Варіант 1. Саме краще основного кольору.(яким має світитись щиток). Варіант 2 можна біле оргскло і різного кольору світлодіоди. (щоб можна міняти колір підсвідки по настрою Cool ) оргскло, переважно 3 мм товщиною. такщо потрібно буде довші болтики, або розсверлювати дирочки, більшим діаметром свердла. щоб вони стали нище і сховались шляпки.
3. Світлодіоди. в мене 11 шт білого свічення. лінзи поматовані шкуркою.
4. Плівка. Спочатку розробляється дизайн шкали. бажано в CorelDraw, потім несеться це все на плотерну порізку. !!! бажано щоб елементи були недуже дрібні. не тонше 0,7 мм а краще коли 1мм. і букви та цифри, теж немаленькі. потім з ними приходиться важкувато, при наклейці.
5. Наклеюється плівка на оргскло.
6. Випилюється кожен елемент. бажано акуратно.
7. прикручується все на свої місця, попередньо повставляти світлодіоди.
Є один нюанс з паливним показчиком. він на заклепках. такщо акуратно спилюється заклепка. просвердлюється по центру (колишньої заклепки) дирочка під болтик.
В мене є вже зіскановані елементи щитка приборів + жигульовський тахометр. По яких знімається точні розміри. Можу скинути.

Повернутися до початку
solja

ПовідомленняДодано: 16 Листопад 2008 10:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ось так.

Повернутися до початку
maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 16 Листопад 2008 11:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ОК Я ПОНЯЛ
СПАСИБО
СВЕТОДИОДЫ ЧЕРЕЗ РЕЗИСТОР ВКЛЮЧАЛ ИЛИ БРАЛ ГОТОВЫЕ ПОД 12В?

ЕСЛИ НЕ СЛОЖНО КИНЬ НА МЫЛО СКАНЫ ШКАЛ И ТАХА info@maxauto.com.ua

solja

ПовідомленняДодано: 16 Листопад 2008 12:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ставив резистор на всі один. Діоди включені паралельно. стабілізатор на 5В. резистор тре підбирати по яскравосі свічення діодів. Щоб небуло за яскраво, бо буде заважати підчас їзди.
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Електрика Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.
Сторінка 2 з 3

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум