Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Turok

Статус: Offline Зареєстрований: 13.03.2010 Повідомлення: 654 Звідки: Запорожье Моє авто: Заз968м.
|
Додано: 25 Серпень 2010 16:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
к реле регулятору идет всево два провода, (зеленый и жолтый) там тока одна такая релюха она ближе всево к трамплеру 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Uzhgorod_M

Статус: Offline Зареєстрований: 14.07.2010 Повідомлення: 209 Звідки: Закарпаття/Ужгород Моє авто: ЗАЗ968М
|
Додано: 25 Серпень 2010 16:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
ммм, вроди это реле генератора... или это одно и тоже? зелёный ещё из двух проводов сделан...
_________________ я не волшебник - я только учусь... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Turok

Статус: Offline Зареєстрований: 13.03.2010 Повідомлення: 654 Звідки: Запорожье Моє авто: Заз968м.
|
Додано: 25 Серпень 2010 19:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
ето одно и тоже, смотри ево а лучше меняй
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Uzhgorod_M

Статус: Offline Зареєстрований: 14.07.2010 Повідомлення: 209 Звідки: Закарпаття/Ужгород Моє авто: ЗАЗ968М
|
Додано: 26 Серпень 2010 08:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
блин я его уже один раз менял....
лан гляну (а скорее куплю новый)...
кстати вот фотки - как я разбирал стартер

|
Повернутися до початку |
|
 |
Uzhgorod_M

|
Додано: 01 Вересень 2010 20:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
Сьгодні мною було оплачено резину з дисками в кількості 4 шт.
через 3 дні мала б приїхати Б/У звісно але на фото досить непоганий стан... як приїде буду ставить...
ще до речі забув сказати про бочину : передні амортизатори зовсім не працюють, не знаю чому - до них ще не добрався - так було від самого початку як купив - передок як на возі  
|
Повернутися до початку |
|
 |
Turok

|
Додано: 01 Вересень 2010 22:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
они дубовые чтоль? у меня когда аммо не работали машину можно было раскачать одной рукой
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Uzhgorod_M

|
Додано: 01 Вересень 2010 22:40 Заголовок повідомлення: |
|
|
может дело и не в амартизаторах.. они совсем не работают, можно большими усилиями чуток поднять передок и такими же усилиями опустить нажав сверху...
а если просто нажимать на машину - то не здвинеться с места, и главное что они не просели и по этому не амортизируют а наоборот застыли в вышшем положении... даже не знаю как обьяснить иначе... но передок деревянный совсем 
|
Повернутися до початку |
|
 |
Turok

|
Додано: 01 Вересень 2010 22:52 Заголовок повідомлення: |
|
|
аммо под замену, хотя с такой подвеской устойчивость больше наверно 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Uzhgorod_M

|
Додано: 13 Вересень 2010 09:45 Заголовок повідомлення: |
|
|
устойчивость хм.. не думал об этом - но по ямам - кошмар.
в последнее время начало влево кидать при торможении - ну я же не тупой сразу понял что тормозит только левая строна в суботу с братом разобрали передний барабан - хехе то что я там увидел это было ппц одна десятая милиметра осталась на колодке хех.. теперь и их менять - короч пипец, аааа забыл сказать при нажатии педали - работал только один из тормозных цилиндриков - и их по ходу надо будет покупать
почитал о колодках - и не знаю какие брать - все пишут что нету золотого варианта - все могут начать скрипеть...
кароч пока я в трауре - так как сезон на щуку начинаеться а ездить не на чем... жду денюшку - буду покупать колодки - кстати может у кого завалялись? могу купить *не дорого *
|
Повернутися до початку |
|
 |
Uzhgorod_M

|
Додано: 13 Вересень 2010 09:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
а , и ещё забыл добавить проверил только один барабан - после проверки перехотелось разбирать остальные - но думаю там такая же ситаейшен... на базаре у нас разборкой ЗАЗА торгует один старичёк - не буду писать плохие слова как бы я его назвал но цены лупит как на мерса... надо искать донора - так дешевле будет   
|
Повернутися до початку |
|
 |
Uzhgorod_M

|
Додано: 20 Вересень 2010 15:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
народ - от чего подойдут щетки стартера? или только родные?
просто у нас на базаре не смог найти родные... 
|
Повернутися до початку |
|
 |
nylon Кот Леопольд

Статус: Offline Зареєстрований: 16.05.2007 Повідомлення: 4473 Звідки: Гостомель-сity Моє авто: Zaz 968 m low
|
Додано: 20 Вересень 2010 15:31 Заголовок повідомлення: |
|
|
от таврии,вроде еще москвич(точно что-то совковое)
_________________ Мы здесь ненадолго, но это очень хорошее время (c)Colin Steele McRae. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Uzhgorod_M

|
Додано: 21 Вересень 2010 06:38 Заголовок повідомлення: |
|
|
от таврии точно подойдут? не хочеться тратить деньги на то что не смогу использовать 
|
Повернутися до початку |
|
 |
Turok

|
Додано: 21 Вересень 2010 10:23 Заголовок повідомлення: |
|
|
вытаскивай старые щетки и иди с ними на базар
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 21 Вересень 2010 10:24 Заголовок повідомлення: |
|
|
Uzhgorod_M писав(ла): |
от таврии точно подойдут? не хочеться тратить деньги на то что не смогу использовать  |
То зніми нашу, піди з нею на базар і підбери!
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Uzhgorod_M

|
Додано: 21 Вересень 2010 11:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
ну до такого я і сам додуматись можу - просто обставини виявились такими що щоб зняти нашу - потрібно зняти стартер - для цього потрібна яма - яма буде на вихідні та й сьогодні зняти не змоуж бо свято - а щітки потрібно купити сьогодні бо є транспорт на автобазар
тому й питав - думав що хтось міняв вже
дякую за поради
буду питати на базарі...
|
Повернутися до початку |
|
 |
Uzhgorod_M

|
Додано: 21 Вересень 2010 13:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
Привіт.
був на базарі - купив:
щітки для стартера - 20 грн. комплект
ободки на фари гумові - 20 грн. пара...
також замовив в одного товариша з нашого форуму Б/У але в гарному стані тормоза - колодки РТЦ та Щитки за 200 грн. на 4 колеса.
ух так вже хочеться це все поставити на машинку 
|
Повернутися до початку |
|
 |
Uzhgorod_M

|
Додано: 30 Вересень 2010 10:15 Заголовок повідомлення: |
|
|
хех..
тормоза приїхали - все прикольно - взявся вчора розбирати колеса щоб ставити нові колодки - і де потрібно РТЦ - (тут матюк) я був в шоці , а ще й сходив перед гаражем - до авто магазину взяти гальмуючу суміш (тормозную жидкость ) наївний.... розпочав з заднього колеса (хоча в принципі ним і закінчив) ... доки роздуплився як це діло розбирається - вже пройшло близько години... хех.. чи далі я залажу в розібра/зібрав тим більше розумію шо цю машину або збирали або занадто розумні люди або ж повні (тут матюк), ну напевно то я тупий будемо так рахувати...
короче труднощі наступні - як зняти РТЦ? відкрутити один болт ще відкрутив а от другй який його тримає - до нього ключем не дістати - потрібно знімати весь щиток??
2. як замінити колодки - ну в принципі як їх замінити я майже зрозумів - але як поставити на місце верхню прожину - хз , нижню поставив з горем пополам - а от верхню - тягнув круглогубцями - але пружина мої 62 кг тягнула в протилежну сторону   вихід один - кликати мого 100кг-вого друга і хай він її ставить, а може я шось не вкурив і є простіший спосіб?
ну це поки що єдині дві проблеми - диск залишився розібраним повністю... сьогодні буду знов йти в гараж - було б добре отримати пораду до кінця робочого дня... як це діло доробити - читав книгу ту що в мене є - так там дуже гарно написано - для ремонту тормозів - розберіть диск - перевірти щітки та в разі потреби - замініть   а як це робити чомусь написати забули - напевно не думали що машина потрапить до рук такої (тут матюк) людини як я  
|
Повернутися до початку |
|
 |
nylon Кот Леопольд

Статус: Offline Зареєстрований: 16.05.2007 Повідомлення: 4473 Звідки: Гостомель-сity Моє авто: Zaz 968 m low
|
Додано: 01 Жовтень 2010 00:15 Заголовок повідомлення: |
|
|
да-да,именно так в первый раз всё и происходит,потом приходит понимание дела и опыт
поделюсь своим,маленьким)
РТЦ снимаются хайово конечно,если давно не лазили туда и всё позакисало.берется вэдэха,брызгается,ключик+набалдашник - делаешь плече по-более,ну и тогда не надо звать стокилограмового друга)
посмотри каким там удобней,рожковым или накидным(я не помню вже,давно було.)
еботня со шлангочками потом,сначала их от ртц открути,или хотяб чуть-чуть сорви,потом уже снимешь.
главно плавно,и без резких движений,и ключем орудовать на себя,так меньшая вероятность руки посбивать)
пружинки одеваются с помощбю отвертки.
надеваешь кончик пружины на отвертку и конец отвертки вставляешь в дырку куда продеть пружину,и потом легким движением руки попадаешь пружинкой в отверстие.
как-то так)
_________________ Мы здесь ненадолго, но это очень хорошее время (c)Colin Steele McRae. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Uzhgorod_M

|
Додано: 01 Жовтень 2010 09:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
насчет пружинки огромное спасибо - сегодня так и попробую зделать - во недодумался  веч живи век учись...
а вот шланги у меня пока родные алюминиевые (или из чего они там зделаны - короче железные ) по этому не хотелось бы менять их на резиновые... буду стараться открутить и поставить их на другие ртц, но если уж не получитцо - то конечно ж придёться менять на резинки...
пока что спасибо за совет - после гаража отпишусь...
|
Повернутися до початку |
|
 |
|