Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Червоний 968м by Заєць
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
GTMAD

Статус: Offline
Зареєстрований: 20.01.2010
Повідомлення: 389
Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta

ПовідомленняДодано: 04 Тра 2012 01:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

1.5 для фарби забагато, а для грунта малувато. Теоретично це можна поправити підкорегувавши густину готової суміші, але при цьому навики маляра повинні бути значними.
Судячи по фото, погодився би із Hellом, про серйозний перепил, або фарба була матова Question

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
sanitar
лентяй

Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11632
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 04 Тра 2012 02:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну бери теперь пасту,например G3 http://aerocolor.ru/shop/pasta-polirovalnaja/350-farecla-g3-vysokoeffektivnaja-universalnaja-pasta-250-g.html
и убирай шагрень.
потом G10 полирнешь для зеркала

Повернутися до початку
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 04 Тра 2012 02:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да какое нафиг зеркало! Он сейчас протрёт до дыр. Это ж акрил.

Андрій, бери наждачку Р800 з водою і перетирай свої художества, дошпакльовуй, грунтуй і малюй знову, або їдь до мене. Будемо вважати, що це була проявочна покраска Rolling Eyes

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 04 Тра 2012 02:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

GTMAD писав(ла):

Судячи по фото, погодився би із Hellом, про серйозний перепил, або фарба була матова Question

Не думаю, що матова.
Тут скоріше за все два варіанта: або він недорозбавив фарбу, а у нас зараз спекотно, і вона частково засихала на льоту, а що потрапило на кузов не розтеклось. Тут допоможе покраска з самого раненька, десь годині в 5. Але роса! + повільний розбавлювач до фарби.
Або через слабенький компрессор і галімий пульвер Заєць просто не міг швидко пробігтись навколо машини і гарно все залити.

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Заєць

Зареєстрований: 10.09.2010
Повідомлення: 115
Моє авто: Заз 968M 1987р.в., Заз 966 1963 р.в., Peugeot 305 1985р.в.

ПовідомленняДодано: 04 Тра 2012 07:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я фарбував ввечері, десь годині в сьомій.
Трохи не розрахував час, і останній шар розпилював майже на сліпо.
Дав замало розчинника, хотів щоб воно не потекло, але перестарався.
Зараз немаю скільки грошей щоб перемалювати.
В мене ще залишилось трохи фарби- поправлю капоти і двері, а кузов буде чекати осені.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Заєць

ПовідомленняДодано: 28 Квітень 2013 22:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Пройшов рік...
Машинка проїздила до зими майже без проблем. Зимою не їздив.
Минулого тижня пробував виїхати - чуть не загубив передню балку. Заїхав в гараж, заліз під машину - і мало не вмер від жаху - бумеранги ( косинки які підсилюють кріплення балки знизу ) прогнили наскрізь. Лівий ще тримається, залишки правого я відірвав руками.
Зняв балку, заглянув в багажник, здер древній антикор, і тут мене теж чекав сюрприз - морда знизу прогнила до дир.
Думаю, раз така справа, помацаю зразу весь багажник з середини.
Помацав. Бризковики легко проткнулись викруткою в багатьох місцях.
Треба варити бризковики, але там виходить дуже багато латок, от я і подумав, - може їх замінити повністю? Теж саме з мордою, вона в мене і так варена з двох кусків, щей сильно вдарена, - я б її замінив, але що робити з номером кузова?

P.S. ще спитаю одну штуку. Поставив БСЗ ( трамблер з ДХ від Газ 2410 , катушка і комутатор від 2108 ), і Солекс 21081 з жиклерами 165/95, 135/95 і воно зовсім нехоче їхати. Машина немає тяги, дуже туго розганяється, і розгін іде "ривками", заводиться дуже важко, без підсосу хрін заведеш, але ХХ ідеальний, на місці набирає оберти нормально, без провалів. Що я міг зробити неправильно? ( до того на К133 і рідному трамблері машинка їздила супер )

P.P.S. фото проблемних місць кузова скину завтра, бо мій телефон невміє знімати вночі.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Заєць

ПовідомленняДодано: 29 Квітень 2013 12:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

От такий в мене бризковик((( То місце де була завіса - вирізав, бо прогнило так, що вже не мало за що триматись.

А так виглядає морда. Латку варив я , там була дирка під радіатор, нічого кращого на той момент придумати не зміг.
Хочу міняти бризковик, але є питання - якщо я його відріжу, то кузов не "поведе"?

Повернутися до початку
Заєць

ПовідомленняДодано: 02 Тра 2013 22:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Робота по трохи йде
Троха фоток
Вибачаюсь за якість, більше немає чим знімати Embarassed

Бризковик

Ця штука колись була бумерангом

Без морди

Повернутися до початку
Заєць

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2013 13:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

То тільки мені здається, шо я говорю сам з собою?Smile
Поміняв бризковики, загрунтував один бік.
Машина була бита справа, і діагональ проєму багажника не сходилась на 6мм, тепер різниця діагоналей 1мм.

А це головний помічник, найрозумніша собака на світі Smile , вміє подавати ключі.

Повернутися до початку
XpoH

Зареєстрований: 08.10.2012
Повідомлення: 490
Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2013 14:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ти не один такий, мій гараж теж мало хто коментить

да знатно погнив твій жуж, але гарно виходить, по крайній мірі ти можеш вичистити всю ржавчину під крилами))! А за пса, краще навчи його варити скорше робота піде Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2013 15:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да читаем - всё гуд, если бы шото не понравилось, то давно уже засрали Laughing

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2013 16:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ланц правду каже! гараж читайється просто флудити не охота!

stigi

Зареєстрований: 15.12.2010
Повідомлення: 927
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2013 17:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

тут со всеми так. ну практически с о всеми Very Happy
Повернутися до початку
Заєць

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2013 22:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Результат сьогоднішньої роботи.

Повернутися до початку
XpoH

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2013 22:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

чьотко, давай на другу сторону переходь
Повернутися до початку
Заєць

ПовідомленняДодано: 11 Червень 2013 18:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А я вже подумав, що ніхто не читає... раз вам цікаво - валим далі Very Happy
За сьогодні - пофарбував бризковик і крило зсередини, заантикорив їх, і зробив правий бумеранг. На бумеранг потратив пів дня, перше хотів зробити з одного куска, але в мене бляха 1.8мм, і її важко вигнути, - зробив з двох.
Бумеранга добре не видно, бо антикор ще не висох, і сильно блистить Embarassed

XpoH писав(ла):
чьотко, давай на другу сторону переходь

то вже завтра Smile

Повернутися до початку
XpoH

ПовідомленняДодано: 11 Червень 2013 20:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

схожу роботу роблю від квітня, тільки крила не зрізав і машину перекидав Wink
Повернутися до початку
Заєць

ПовідомленняДодано: 11 Червень 2013 20:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я її розібрав ще перед Великоднем..., а робити почав десь тиждень тому. Крила не зрізав, зрізав бризковики (крила в мене майже нові, я їх міняв 2 роки тому).
Дуже сильно хочу поїхати в Львів, але поки-що не встигаю Crying or Very sad

Повернутися до початку
XpoH

ПовідомленняДодано: 13 Червень 2013 13:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я наче по часу маю встигнути, насьогодні завтра має бути на колесах, з новими порогами і повністю поварениц, далі підкрасити і збирати докупи, проводити нові гальма, ставити мотор і обкатувати і на все про все 1 місяць. Відколи купив машину так на ній і не проїхався ні разу
Повернутися до початку
Заєць

ПовідомленняДодано: 13 Червень 2013 14:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

XpoH писав(ла):
Відколи купив машину так на ній і не проїхався ні разу

то не страшно Very Happy , в мене машина вже четвертий рік, а наїздила 2000 км Embarassed

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6  Наст.
Сторінка 4 з 6

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум