Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Вчіть рідну мову!
На сторінку Попер.  1, 2

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Zorg

Статус: Offline
Зареєстрований: 06.10.2004
Повідомлення: 932

ПовідомленняДодано: 13 Лютий 2006 18:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Трясся йомго матері Семенофф, а чи ти сам второпав, що надрукував?
Laughing Laughing Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

Зареєстрований: 15.04.2003
Повідомлення: 7163

ПовідомленняДодано: 15 Лютий 2006 23:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

СТРАННО, ЧТО ВЫ МЕНЯ НЕ ПОНЯЛИ. Я НЕ ПРОТИВ ТОГО, ЧТОБ НА ФОРУМЕ ПОЛЬЗОВАЛИСЬ УКРАИНСКИМ. НО ТОЛЬКО НОРМАЛЬНЫМ, КРАСИВЫМ УКРАИНСКИМ, А НЕ ТЕМ, ЧТО МОЖНО УВИДЕТЬ НА ФОРУМЕ. ВОТ Я И ГОВОРЮ, НЕ ЗНАЕТЕ ХОРОШО УКРАИНСКИЙ, ТАК НЕ ПОРТИТЕ ЕГО СУРЖИКОМ!

Zorg

Зареєстрований: 06.10.2004
Повідомлення: 932

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2006 00:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да поняли мы Smile Мне например очень нравится настоящий чистый украинский язык. В жизни я чаще разговариваю на украинском, при чем постоянно работаю над его чистотой. Но В нете только на русском.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Kot®

Зареєстрований: 28.03.2005
Повідомлення: 240

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2006 00:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

LEKS писав(ла):
СТРАННО, ЧТО ВЫ МЕНЯ НЕ ПОНЯЛИ. Я НЕ ПРОТИВ ТОГО, ЧТОБ НА ФОРУМЕ ПОЛЬЗОВАЛИСЬ УКРАИНСКИМ. НО ТОЛЬКО НОРМАЛЬНЫМ, КРАСИВЫМ УКРАИНСКИМ, А НЕ ТЕМ, ЧТО МОЖНО УВИДЕТЬ НА ФОРУМЕ. ВОТ Я И ГОВОРЮ, НЕ ЗНАЕТЕ ХОРОШО УКРАИНСКИЙ, ТАК НЕ ПОРТИТЕ ЕГО СУРЖИКОМ!

согласен на все 100%

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення ICQ Number
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2006 01:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zorg писав(ла):
Да поняли мы Smile Мне например очень нравится настоящий чистый украинский язык. В жизни я чаще разговариваю на украинском, при чем постоянно работаю над его чистотой. Но В нете только на русском.
ВЫ ТО ДА, А КОЕ-КТО МНЕ ТУТ ГАНЬБУ ОБЪЯВЛЯЕТ! Laughing
НУ НИЧЕГО, ОН ЕЩЕ ПРИЕДЕТ... Laughing Twisted Evil

Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2006 01:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ти мені ще поговори ... Twisted Evil Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2006 02:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
ти мені ще поговори ... Twisted Evil Laughing

НУ ТЫ РЕАЛЬНО ТОРМОЗ! Laughing Laughing
Я ОЛЕГА ИМЕЛ В ВИДУ Laughing Laughing РЖУНИМАГУ!

Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2006 03:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я это понял.

а сказал тебе. Twisted Evil

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2006 05:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

A-A-A-A-A-A-A-A! ВТОРОПАВ НАРЕШТІ!

Олег
Бриллиантовая рука

Зареєстрований: 23.05.2003
Повідомлення: 4001

ПовідомленняДодано: 17 Лютий 2006 13:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

LEKS писав(ла):
Я тобі второпаю!!! От з понеділка приїду і як второпаю Twisted Evil Будеш знати!!! Можеш вже починати заготівлю Коки і Коли!!! До того ж ставлю до відома, що можливо буду в Києві за власними справами на вихідні і як що буду мати вільний час, то ще й в суботу можливо зможу тобі второпати!!! Второпав?

Kotta
Убойная Кошка
Убойная Кошка

Зареєстрований: 20.10.2005
Повідомлення: 719

ПовідомленняДодано: 17 Лютий 2006 21:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Олег писав(ла):
..можливо буду в Києві за власними справами на вихідні і як що буду мати вільний час...

ой як цікаво.. Embarassed

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відвідати сайт автора
susanin

Зареєстрований: 23.10.2004
Повідомлення: 1050

ПовідомленняДодано: 17 Лютий 2006 22:11    Заголовок повідомлення: RE: (empty) Відповісти з цитатою

АбалдетЪ
А тема то называется двигатель... Я пока впарил думал у мня форумайзер глюкнул

Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2006 21:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Олег писав(ла):
LEKS писав(ла):
Я тобі второпаю!!! От з понеділка приїду і як второпаю Twisted Evil Будеш знати!!! Можеш вже починати заготівлю Коки і Коли!!! До того ж ставлю до відома, що можливо буду в Києві за власними справами на вихідні і як що буду мати вільний час, то ще й в суботу можливо зможу тобі второпати!!! Второпав?
ЧЕКАЮ НА ТЕБЕ! НЕ ЗАБУДЬ ВЗЯТЬ ШИПЫ. Laughing

Borislav
Кю в эцихе
Кю в эцихе

Зареєстрований: 11.05.2004
Повідомлення: 1491

ПовідомленняДодано: 19 Лютий 2006 13:17    Заголовок повідомлення: Re: ДВИГАТЕЛЬ Відповісти з цитатою

LEKS писав(ла):
А ВАША С ВОЙТИКОМ "РОЗМОВНА МОВА" - ЭТО СУРЖИК. СУРЖИКУ - СМЕРТЬ!!!!!! Laughing

Нитрогать суржик! Поддеревянский рулит! Cool Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Borislav
Кю в эцихе
Кю в эцихе

ПовідомленняДодано: 19 Лютий 2006 13:30    Заголовок повідомлення: Re: ДВИГАТЕЛЬ - При чём тут двигатель?? Відповісти з цитатою

Misha_Z965 писав(ла):
Але не варто забувати, що форум у нас міжнародний і тут збираються люди не тільки з України. Тобто якщо ти будеш викладати думки російською тебе зрозуміє принаймні 95% форумчан. Якщо всі почнуть писати на рідних мовах, то у нас буде гарна підбірка різномовних текстів, але розуміти російську, українську, білоруську, польську та інші мови одночасно мабуть буде не більше 20%.

Резюме: Так что пусть наверно всё останется как было в отношении интерфейса изложения мыслей на форуме...

P.S. Всё ИМХО, подвергается конструктивной критике.

Convengo con esto, todos podemos escribir en otras propias idiomas, pero no entenderá nada. Déjenos tan hablan ruso - no para los rusos, pero para entender Smile Se parece que la mayoría de la gente puede entender ruso. Laughing Laughing Laughing

Короче, мы тут не для того, чтобы кричать "за ридну Украину!" или "вива Эспанья!". Общаться лучше на том, что понимает большинство, и раз уж это русский - независимо от отношения к "клятим кацапам" Smile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Dimon_F

Повідомлення: 733

ПовідомленняДодано: 19 Лютий 2006 20:45    Заголовок повідомлення: Re: ДВИГАТЕЛЬ - При чём тут двигатель?? Відповісти з цитатою

Borislav писав(ла):
Misha_Z965 писав(ла):
Але не варто забувати, що форум у нас міжнародний і тут збираються люди не тільки з України. Тобто якщо ти будеш викладати думки російською тебе зрозуміє принаймні 95% форумчан. Якщо всі почнуть писати на рідних мовах, то у нас буде гарна підбірка різномовних текстів, але розуміти російську, українську, білоруську, польську та інші мови одночасно мабуть буде не більше 20%.

Резюме: Так что пусть наверно всё останется как было в отношении интерфейса изложения мыслей на форуме...

P.S. Всё ИМХО, подвергается конструктивной критике.

Convengo con esto, todos podemos escribir en otras propias idiomas, pero no entenderá nada. Déjenos tan hablan ruso - no para los rusos, pero para entender Smile Se parece que la mayoría de la gente puede entender ruso. Laughing Laughing Laughing

Короче, мы тут не для того, чтобы кричать "за ридну Украину!" или "вива Эспанья!". Общаться лучше на том, что понимает большинство, и раз уж это русский - независимо от отношения к "клятим кацапам" Smile

Полностью согласен! Я например украинский понимаю отлично, но говорить на нем не могу, у нас все на русском говорят Embarassed

Borislav
Кю в эцихе
Кю в эцихе

ПовідомленняДодано: 19 Лютий 2006 21:45    Заголовок повідомлення: Re: ДВИГАТЕЛЬ - При чём тут двигатель?? Відповісти з цитатою

Dimon_F писав(ла):
Полностью согласен!

=
Borislav писав(ла):
Convengo con esto

Laughing

Повернутися до початку
Dimon_F

Повідомлення: 733

ПовідомленняДодано: 19 Лютий 2006 23:20    Заголовок повідомлення: Re: ДВИГАТЕЛЬ - При чём тут двигатель?? Відповісти з цитатою

Borislav писав(ла):
Dimon_F писав(ла):
Полностью согласен!

=
Borislav писав(ла):
Convengo con esto

Laughing

ноу пасарант! заграница нам поможет! Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

Borislav
Кю в эцихе
Кю в эцихе

ПовідомленняДодано: 20 Лютий 2006 00:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Арриба, мучачос! Laughing Какой чудесный флуд под стук кастаньет... Ах!.. Laughing
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум