Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Сотник - Green Seven
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 35, 36, 37  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Сотник
Дванадцять стульчаків

Статус: Offline
Зареєстрований: 12.06.2009
Повідомлення: 2202
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 20 Червень 2016 17:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Задумався над БСЗ. На скільки то геморно все поставити і хто може у Києві допомогти?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Proffesor

Зареєстрований: 03.10.2010
Повідомлення: 2973
Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик

ПовідомленняДодано: 20 Червень 2016 18:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

взагалі не гєморно)
приїжай в Житомир в липні Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 20 Червень 2016 19:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Proffesor дєтка а ви не лопните від навали роботи?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 20 Червень 2016 20:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Розшифровка маркування свічок запалювання NGK.

Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 21 Червень 2016 22:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Proffesor писав(ла):
взагалі не гєморно)
приїжай в Житомир в липні Laughing

Я вже ж наче чергу зайняв на пороги, після зльоту

Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 24 Червень 2016 10:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Шановане панство, хто часто їздить Україною, скажіть даний ресурс

http://routes.in.ua/maps-ukraine/karta-sostoyaniya-dorog/

відображає реальний стан доріг? На вихвдних планую покататися Україною трохи, щоб цікаво було і нормальною дорогою.

Повернутися до початку
Максим Писаренко

Зареєстрований: 07.05.2015
Повідомлення: 57

ПовідомленняДодано: 24 Червень 2016 21:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну Одеська обл. все правильно... нажаль
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Proffesor

Зареєстрований: 03.10.2010
Повідомлення: 2973
Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик

ПовідомленняДодано: 24 Червень 2016 21:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

по Житомиру, Вінниці, Хмельницьку, Тернополі, Рівному - неадекват..
там де нормальна дорога пише шо пздц(наприклад тернопіль-вінниця).
і там де дрова - показує автобан ліпший чим київ-чоп(наприклад Житомир-Бердичів)
кароче, може десь показує і правильно, але тут - лажа...

як на мене - цей сервіс більш адекватний..
http://uaroads.com/

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Sorohman

Зареєстрований: 17.04.2015
Повідомлення: 10
Моє авто: ЗАЗ 968 АЕ

ПовідомленняДодано: 24 Червень 2016 22:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ще є navizor.com, і є від нього додаток на телефон. По тих дорогах що я їздив він показує досить точно, але іноді промахи є. Тут стан доріг будується по оцінках людей.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 25 Червень 2016 00:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

+1 для когось і тернопільский напрямок 7-8 з 10 а для косьь на 3)))
Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 25 Червень 2016 21:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Дякую за сайти, на них стан доріг більш обнадійливий ніж на моєму, завтра опробую маршрут до Черкас і назад.

Приїхали свічки BPR6H та BPR7НS. Буду на власному досвіді визначати що краще. Дякую за них одній людині, кому не скажу, бо не знаю чи то секрет, чи ні Rolling Eyes

А поки, переднє праве колесо заїбало.
- поставив нові барабани - пригальмовує
- поставив інші колодки - пригальмовує
- підточив колодки - пригальмовує
- перебрав РТЦ - пригальмовує
- поставив нові ртц з запасів - пригальмовує
- поставив по дві пружини на колодки - пригальмовує
- поставив старі барабани - пригальмовує
- відкрутив поршні ртц не на 0.5 а на 1 оберт - пригальмовує
- стравив тормозуху, нічого не змінилося - пригальмовує

Сподіваюсь, притреться в дорозі Laughing

Знайшов пасту ATE 03.9902-0501.2, TRW "PFG 106" пишуть що закладається під пильник, тим самим продовжує життя циліндру і його ефективність. Хтось юзав?

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 26 Червень 2016 00:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Резисторні свічі ти дарма взяв
Повернутися до початку
Herdsman

Зареєстрований: 18.06.2013
Повідомлення: 504
Моє авто: ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 26 Червень 2016 10:31    Заголовок повідомлення: поддержали 1 человек Відповісти з цитатою

За ті пасти на Форумі десь тема була, із посиланнями на офф-роудерів, в мене навіть така

покращила роботу гальмів. З манжтами поки все нормально.

За свічки плюсану до Rosko, під них краще потужніше за сток запалення, бо якщо бігунок в трамбльорі з резистором, силіконові ВВ провода (10-16 кОм), іскра слаба, на низах працює не дуже.

Подумавши: Я які в тебе шланги на передні колеса стоять, в мене якось "рідні" порозбухали/розшарувалист всередині - підгальмовувало - пружини не могли видавити рідину назад і колодки не відходили...;((

Sysanin

Зареєстрований: 12.07.2006
Повідомлення: 137

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2016 15:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Сотник писав(ла):
Задумався над БСЗ. На скільки то геморно все поставити і хто може у Києві допомогти?
Привет. А в чем проблема? Я себе на Луаз поставил. Ты где териториально? в лс пиши если че.

Sysanin

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2016 15:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

жесть че у меня с аватарой )))
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Zazik_91
ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Зареєстрований: 18.12.2009
Повідомлення: 3084
Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2016 15:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

То ти был пьян! Smile
Повернутися до початку
Sysanin

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2016 15:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я как тестировщик решил проверить что будет, понял, когда перезалогинился))) На счет хелпа, то в принципе готов))
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2016 19:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Sysanin знаходжуся на Софіївській Борщагівці. Як зберу весь комплект, буду радий допомозі.

Herdsman, Roskо щодо свічок: я провтикав, вони безрезисторні, BP6H та BP7НS відповідно. Купив змазку для супортів Zollex, 40грн за 5 грам, дорого курва-мідь, завтра буду тестити.

На вихідних наступав на Черкаси. Дорога відносно нормальна (не рахуючи 35 км перед самими Черкасами). Програма navizor виявилася найактуальнішою.

Жуж біг доволі добре, інколи 110км/год, потім я роздуплився, що стрілка на датчику западає і якось дивно працює, тому вже так не насипав. Якщо вірити датчику, температура на крутих віражах вище 105-110 градусів С не піднімалася, за бортом була спека 30+. Свіжоміняна олива одночасно порадувала і насторожила, звук двигуна став плотнішим і мені це подобається, проте лампочка на холостих горить яскраво.

Перед самим мостом на спуск через водосховище відкрутився задній барабан та перестав працювати спідометр. Добре, що на дорозі знайшлася дебела цеглина для підпирання коліс перед підйомом, забрав з собою до Києва, буде моїм талісманом Laughing Передній барабан грівся дай Боже, та і задні були тої ж кондиції. Напевно, буду міняти ще і підшипники всі по колу.

Витрата пального порадувала, вийшло в районі 6.66 л/100км з підклинившими переднім колесом.

Так як все ламається, стирається і потребує заміни одночасно, тепер стою перед вибором нової гуми:
Matador MP-16 165/70 R13 79T, Sava Perfecta 165/70 R13 79T, чи наша rosava ВЦ11.

Декілька фото з поїздки Very Happy

П.С. Бачив на каферах, відхиляють верхню частину капоту для кращого охолодження. Є ідея реалізувати це на ЗАЗ, хтось так робив, допомагає?

DaYa

Зареєстрований: 10.08.2009
Повідомлення: 1520
Моє авто: ЗАЗ 968м, Kadett E, МЗМА 401

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2016 19:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да боян. Капот через проставку крепят и ездиют.
Как оно, хз. Не ездил. хватает чистого двигла и загаживания правильного

Повернутися до початку
Sysanin

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2016 20:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Зажигания! Загаживания двигла не помогает !!!)))) Могу банально сфоткать как у меня все подключено и скину, там цвета проводов одинаковые)

Недавно помыл двиг химией - адуренная штука, правда если тупо залит маслом и заспан песком, то надо сначала поотколупывать все отверткой или щеткой и потом уже пшикать химией.

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 35, 36, 37  Наст.
Сторінка 22 з 37

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум