Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
damakos
Статус: Offline Зареєстрований: 04.04.2016 Повідомлення: 36 Звідки: ua. kamyanka Моє авто: 968m
|
Додано: 04 Квітень 2016 19:42 Заголовок повідомлення: пропала динаміка |
|
|
підсказали що може бути підсос повітря, тому вирішено поміняти прокладку, як не дивно не між кермом і сидінням, але...потрібної в моєму місті як виявилося немає, як і взагалі запчастин, тому підчистив старенькі, промазав все герметіком, позакручував і залишив сохнути.
опісля машинка завелася, як не дивно тяга була супер, але проїхавши реально кілометрів 4-5 в мене закінчився бензин :crazy: :crazy: :crazy:
я так розумію літра на 5 км явно дивно))
сьогодні помітив що вже і тяги тої не стало, але ж розход приблизно такий же....і машинка веде себе унилувато...
ще помпічено, що бензонасос( недавно поміняв ремкомплект) качає занадто харашо, по обратці бенз валить шо дурний, та ще і на самому насосі мокріє бензин, там знаю якась "дирочка" є що лишки виводить.
так от, молжливо в кого є які думки по цьому поводу?
п.с. форум перечитав але нічого не знайшов толкового.
п.с.с. перше авто, та і з авто не маю великого опиту, тому не пинайте будь-ласка
п.с.с.с. забув уточнити, карб к125, мотор 40ка, заз 968м, замір через бутилку з обраткою.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Xabar

Статус: Offline Зареєстрований: 16.04.2015 Повідомлення: 101 Звідки: Николаев
|
Додано: 07 Квітень 2016 03:07 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
Смотри карбюраторзажигание,компрессию померь,1л/на 5 км,это дохрена,это что,он у тебя двадцатку херачит?Свечи глянь,какой нагар?
Педаль газа не во что не упирается? а то был тут виновник плохой динамики-линолеум называется)))
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Xabar

|
Додано: 07 Квітень 2016 03:12 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
И что ты там герметиком мазал? какие прокладки? если карбюраторные-то поздравляю-флэш рояль:-D
А,да,клапана еще глянь,если зажаты,то тупит мотор.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
damakos
Статус: Offline Зареєстрований: 04.04.2016 Повідомлення: 36 Звідки: ua. kamyanka Моє авто: 968m
|
Додано: 07 Квітень 2016 07:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
компресія 7,5 8 8 8,5.
да 20ку виходить.
свічки геть нові, нагара нема, колір нормальний.
після того як знімав карба педалька стала дивно себе поводити.
клапана регулював буквально тиждень тому.
герметіком було мазано прокладку між карбом в колектором, і над карбом і верхнею кришкою, так як тій майже "гайки", а в моєму місті та і в найближчиш таких прокладок не продають і не буде.
всі канали почистив, тобто герметіком нічого не перекриває.
що з приводу обратки, вона і повинна так шурувати?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Xabar

|
Додано: 07 Квітень 2016 18:20 Заголовок повідомлення: |
|
|
Бензин разъедает герметик,и воздух сосет.Найди прокладки.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
damakos
|
Додано: 07 Квітень 2016 18:21 Заголовок повідомлення: |
|
|
тобто такий розход через погану прокладку?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Xabar

|
Додано: 07 Квітень 2016 18:24 Заголовок повідомлення: |
|
|
damakos
Если в остальном у тебя,как ты считаешь,все в порядке,то остается только карбюратор.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
damakos
|
Додано: 07 Квітень 2016 20:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
ну, все що я перевіряв- я написав
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Xabar

|
Додано: 08 Квітень 2016 07:24 Заголовок повідомлення: |
|
|
damakos
Тогда с карбом разбирайся.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
damakos
|
Додано: 08 Квітень 2016 16:41 Заголовок повідомлення: |
|
|
з карбом.
я так розумію тут може бути одне з:
- підсос воздуху
-перелив бензину
- не тримає голка
вірно?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
damakos
|
Додано: 09 Квітень 2016 16:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
ітого, було зроблено - замінено сідло голки, замінена голка, перевірено бензонасос.
результат на 0,5 літрів - 3,3 км, тобто на 10- 66, що є всетаки малувато
ах да,зажигання регулювали, але щось воно мене смущає.
може бути збільшений росход топлива через це?
і як перевірити?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Xabar

|
Додано: 09 Квітень 2016 18:36 Заголовок повідомлення: |
поддержали 2 человек |
|
damakos
Литра на 7 км,все таки многовато.Зажигание я на слух выставляю,по лампочке-херня все это.
Прокладки поставил на карб? Расход проверял на прогретом моторе?Колеса не клинят?Проверь.Свечи какого цвета?Обороты на холостых не плавают?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Proffesor

Статус: Offline Зареєстрований: 03.10.2010 Повідомлення: 2973 Звідки: Житомир(UA), Mladá Boleslav(CZ) Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик
|
Додано: 09 Квітень 2016 18:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
через запалення розхід міняється відразу. і температура також! виставляти не по лампочці, а на слух.
спробую пояснити як це...
на гарячому моторі, заводиш, і даєш оберти приблизно 1500-1800..можна і більше, але сенсу немає.
мотор тарабанить, а ти починаєш крутити трамбльор, НЕ октан коректор, а сам трамбльор, спочатку в пізнє запалення. оберти починають падати, звук вихлопа міняється. зупиняєшся, і крутиш в зворотню сторону, тобто починаєш робити раннє. оберти потихеньку ростуть, звук вихлопа стає нормальним. далі настає момент, коли оберти перестають рости і починають знову падати, при цьому звук мотора знову починає мінятись. це вже занадто раннє запалення. зупиняєшся, і крутиш трамбльор назад, доки оберти на стануть максимально високі. фіксуєш трамбльор. поїздишви, можна буде довести до ідеалу октанкоректором.
трамбльор крутити дуже плавно та обережно! УВАЖНО слухати мотор!
нічого складного, пару раз так регульнеш, і потім будеш за 30сек то робити)) на любому моторі.
ще одне - мотор має працювати рівно і стабільно. якшо він троїть, чи не тримає рівно оберти налаштувати навряд шось вийде, особливо з першого разу..
_________________ +420 774 618 380
+38 093 073 36 35
Президент "ZAZ-Laboratory" Богдан |
|
Повернутися до початку |
|
 |
damakos
|
Додано: 09 Квітень 2016 19:40 Заголовок повідомлення: |
|
|
Xabar
так, прогрітий.
колеса не клинять, перевіряв ще минулого разу.
свічки були нормальні. зараз перевірю ще раз.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
damakos
|
Додано: 09 Квітень 2016 19:41 Заголовок повідомлення: |
|
|
Proffesor тобто реально такий розход може бути?
я помітив що якось періодично ніби.....один день нормально а один неадекватно....хоча можливо і не правий, з понеділка почну вести записи
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3185 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 10 Квітень 2016 10:40 Заголовок повідомлення: |
|
|
Викинь в смітник той 125 та постав норм 133 або жиговський. Підсос може бути і на колекторі де головки. Прокладка на колектор херня, купи параніт двійку і по текстолітці виріж канцелярським ножом. Я так роблю бо нові прокладки гавно і герметика не треба. Також ти міг поставити херово прокладку насоса і відповідно бензин в масло може попадати. Ну і запвлення вистав як вище писав Бодя
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
damakos
|
Додано: 10 Квітень 2016 13:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо тобто 125й це геть капець??
прокладку пыд колектор вирізав з параніту.
на бензонасосі проблем не має, поміняв діафрагму недавно.
от з запаленням- да, можливі косяки, зараз піду гратися
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
damakos
|
Додано: 10 Квітень 2016 14:45 Заголовок повідомлення: |
|
|
як то кажуть - "якшо довго мучаться то шось та і получиться".
принцип зрозумів, попробував на швидку руку - так, відчуваються обороти змінюються від положення.
вечором проведу регулювання, проведу тест драйв і результати висвітлю
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3185 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 10 Квітень 2016 14:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
125 це на горбатого 27к.с. Мотор, він шей кривий певно. Простіше жиговський поставити бо хороший 133 найти теж складно і коштує він не менше а деколи і біше чім тойже дааз
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
damakos
|
Додано: 10 Квітень 2016 14:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
та є дааз але переходніка не має на нього(
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|