Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

ЗАЗ 965 под разбор.16.09.
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Запчастини
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Алексей1977

Статус: Offline
Зареєстрований: 14.12.2012
Повідомлення: 130
Моє авто: ЗАЗ 965

ПовідомленняДодано: 12 Серпень 2015 21:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Добавил,смотрим.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Дмитрий Дмитрий

Зареєстрований: 21.04.2013
Повідомлення: 322

ПовідомленняДодано: 12 Серпень 2015 22:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Крыло бронь, фотки в личку, плиз. А мордашки нету, случайно?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Алексей1977

ПовідомленняДодано: 17 Серпень 2015 14:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Добавил 17.08.пороги.
Повернутися до початку
Дмитрий Дмитрий

Зареєстрований: 21.04.2013
Повідомлення: 322

ПовідомленняДодано: 17 Серпень 2015 15:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Пороги бронь до выяснения
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Алексей1977

ПовідомленняДодано: 17 Серпень 2015 16:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

бронь принял-в личку.
Повернутися до початку
Олег
Бриллиантовая рука

Зареєстрований: 23.05.2003
Повідомлення: 4001

ПовідомленняДодано: 20 Серпень 2015 17:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Алексей1977, писал тебе в личку - ответа не получил Sad

Алексей1977

ПовідомленняДодано: 20 Серпень 2015 18:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Олег писав(ла):
Алексей1977, писал тебе в личку - ответа не получил Sad

Будьте внимательны,когда отправляете письма!В моей личной почте на форуме ничего от Вас нет!

Повернутися до початку
Алексей1977

ПовідомленняДодано: 27 Серпень 2015 14:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Подправил тему.На фото не все что есть.Спрашивайте."Вкусняшки"проданы сразу)
Повернутися до початку
Sid

Зареєстрований: 28.08.2012
Повідомлення: 67

ПовідомленняДодано: 07 Вересень 2015 09:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Алексей, заказывал у Вас салонное зеркало. Все получил вовремя, качество прекрасное. Большое спасибо. Виктор.
Повернутися до початку
Алексей1977

ПовідомленняДодано: 07 Вересень 2015 11:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Sid
Пусть радует Вас,как меня)

Повернутися до початку
Алексей1977

ПовідомленняДодано: 26 Вересень 2015 10:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Подредактировал,подниму темку.Двиг отличный с навесным и КПП отдлам за 2700.По колесам скину.
Повернутися до початку
saintjktu

Зареєстрований: 06.08.2015
Повідомлення: 14
Моє авто: ЗАЗ 965 68 г.в.

ПовідомленняДодано: 27 Вересень 2015 19:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вот сука и как верить таким продавцам! Сначала хотел забить, но всё-таки напишу.

Отписался мне на почту данный Алексей1977, с почты "иванов иван <kasiks>" и ответил что мол предоплата и все дела. Я спросил про доставку в РБ и каким образом предоплата реализуется.

Отписал мне сразу же 06-08-2015: "Оплата только на карту приватбанка.Думаю это можно сделать и с территории РБ.Или через знакомых в Украине.Проще,конечно во Львов.Новая почта,Деливери.В РБ можно почтой Украины,но не гарантия,что дойдет)))".

А потом и "Приватбанк 4149437722299847 Жмаева Анна."

"Алексей77 - Иванов Иван - касикс - Жмаева Анна" - вот такой вот водоворот...
Я нашёл людей во Львове и они пытались с ним связаться по поводу предоплаты, но всё бестолку, хотя они меня заранее предупреждали, что это скорее всего развод.

А дальше мне ещё и видео попалось: https://www.youtube.com/watch?v=cFT-o3rZ2fk
https://www.youtube.com/watch?v=qynT1upfRAQ

Ну что тут ещё без мата скажешь.

Продавец, АУ. Опровергни меня!!!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Алексей1977

ПовідомленняДодано: 28 Вересень 2015 09:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

saintjktu писав(ла):
Вот сука и как верить таким продавцам! Сначала хотел забить, но всё-таки напишу.

Отписался мне на почту данный Алексей1977, с почты "иванов иван <kasiks>" и ответил что мол предоплата и все дела. Я спросил про доставку в РБ и каким образом предоплата реализуется.

Отписал мне сразу же 06-08-2015: "Оплата только на карту приватбанка.Думаю это можно сделать и с территории РБ.Или через знакомых в Украине.Проще,конечно во Львов.Новая почта,Деливери.В РБ можно почтой Украины,но не гарантия,что дойдет)))".

А потом и "Приватбанк 4149437722299847 Жмаева Анна."

"Алексей77 - Иванов Иван - касикс - Жмаева Анна" - вот такой вот водоворот...
Я нашёл людей во Львове и они пытались с ним связаться по поводу предоплаты, но всё бестолку, хотя они меня заранее предупреждали, что это скорее всего развод.

А дальше мне ещё и видео попалось: https://www.youtube.com/watch?v=cFT-o3rZ2fk
https://www.youtube.com/watch?v=qynT1upfRAQ

Ну что тут ещё без мата скажешь.

Продавец, АУ. Опровергни меня!!!

да,это кидалово,правда.смотри больше ютюба и верь львовским корефанам.ты вывел меня на чистую воду,Коломбо!)
а если серьезно-прочитал,много слов и никакой конкретики.где факты кого и когда я кинул и кто со мной связывался со львова?!
так что за клевету-минус тебе в карму!(((

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 28 Вересень 2015 09:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну мене ти гнида кинув з редуктором? Продав кусок металолому за 15грн по ціні нового 250грн минулого року. І цей редуктор зараз в житомирі і хлопці можжуть підтвердити яке лайно ти продав під виглядом і словами про щойно перебраний посуті новий редуктор.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 28 Вересень 2015 09:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Алёё! Без оскорблени!

saintjktu, в чём кидалово то? С твоего поста не понятно.

Алексей1977

ПовідомленняДодано: 28 Вересень 2015 12:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roskо писав(ла):
Ну мене ти гнида кинув з редуктором? Продав кусок металолому за 15грн по ціні нового 250грн минулого року. І цей редуктор зараз в житомирі і хлопці можжуть підтвердити яке лайно ти продав під виглядом і словами про щойно перебраний посуті новий редуктор.

Да,был целый редуктор,мной лично перебранный.Если у кого то не хватает мозгов его отрегулировать,то это его проблемы.Мне кажется с редуктором разберется и обезъяна.Да и претензии надо было сразу предъявлять,а не через год.Что там могло быть не так с редуктором-даже ума не приложу!Не новый он был,это было явно указано при продаже!!!
Лить говно не надо,это оставьте для себя.
Ты получил его год назад виддав якым то хлопцям,а теперь претензии...дебилизм какой то ,как минимум!!!
ну это по вашему....

Повернутися до початку
Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 28 Вересень 2015 17:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Значить так... Можливо мавпа і розбереться, а я констатувати можу, що редуктор хуйовий... регулюй не регулюй, все одно получиш куй... якщо у нього вал хулітається в 1 см...то ви мене вибачте...про яку переборку йде мова??? реально люфти у ньому такі здоровезні були, що при підтяжці усього що можна було, він так стукопиздячив, ніби по ньому молотком фігачили... Наскільки я знаю цей редуктор віддав Роско хлопцям із Житомира у заз лабораторію, нехай вони підтвердять його стан, аби ми нереальними піздаболами виглядали...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 28 Вересень 2015 17:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Алексей1977 так ти гнида тоді на мороз був впав і от свідок реальний з яким ми дивились той редуутор, а зараз віддав колєгам з зазлабораторі аби глянули чи можна з ним шось зробити тому не пизди, там втулки нижньої тупо нема тому мавпа тут ти якшо так переберав його і то певно завелика честь аби так називатись. Ше ввечері Тьома відпише свій вердикт
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 28 Вересень 2015 18:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ещё один мат или оскорбление, с любой стороны - забаню и забуду на долго!
Из-за подобного поведения в данный срач вмешиваться не буду - Зоипали Evil or Very Mad

АвтоЗАЗ

Зареєстрований: 29.04.2014
Повідомлення: 13
Моє авто: 966

ПовідомленняДодано: 28 Вересень 2015 18:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а есть "ракушки" на дверные замки (крепяться на кузов)?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Запчастини Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.
Сторінка 2 з 3

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум