Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

968М все еще жив!
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Наст.

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
виталий т

Статус: Offline
Зареєстрований: 30.01.2013
Повідомлення: 161
Моє авто: ЗАЗ968М ford focus

ПовідомленняДодано: 25 Серпень 2015 08:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Не повериш но таки да,должно заработать.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Joker_mode
Джокер-чпокер-ла-ла-ла

Зареєстрований: 28.05.2015
Повідомлення: 127

ПовідомленняДодано: 25 Серпень 2015 09:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Уже почитал. Сейчас пойду попробую ради интереса. Вентилятор крутится, а дальше не проверял.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Vov4ik

Зареєстрований: 05.04.2010
Повідомлення: 534
Моє авто: ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 25 Серпень 2015 17:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Стартер сними и перебери смаж, иначе он долго не протянет и акум угробит. Там скорее всего щётки менять надо.

Joker_mode
Джокер-чпокер-ла-ла-ла

ПовідомленняДодано: 26 Серпень 2015 03:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Vov4ik писав(ла):
Стартер сними и перебери смаж, иначе он долго не протянет и акум угробит. Там скорее всего щётки менять надо.
Так на холодную вроде нормально... Ну я тоже хотел бы посмотреть на состояние стартера. Щетки с чего то другого подходят? Или искать только на запорожец придется?
Повернутися до початку
Vov4ik

ПовідомленняДодано: 26 Серпень 2015 19:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Щётки только родные и не забудь все силовые контакты зачистить, вплоть до аккумуляторных клемм. Окислы дают много проблем.

Joker_mode
Джокер-чпокер-ла-ла-ла

ПовідомленняДодано: 06 Вересень 2015 20:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Сегодня у Донецке на Adrenaline Time был бодрый запор!

Повернутися до початку
Proffesor

Зареєстрований: 03.10.2010
Повідомлення: 2987
Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик 1994, ЗАЗ 968М 1990

ПовідомленняДодано: 06 Вересень 2015 21:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ога. знаю я цей заз..в нього на лобовому наліпка "заз-мафія". взагалі-то в москві є заз-клуб, який зветься "zaz-mafia". керівник того клубу Льоша, ввічливо просив у цього заза з Донецька здерти ту наклейку, бо він не відноситься до їхнього клубу. Льоша у відповіть на свої прохання був посланий на три букви Confused

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Joker_mode
Джокер-чпокер-ла-ла-ла

ПовідомленняДодано: 06 Вересень 2015 21:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Proffesor писав(ла):
ога. знаю я цей заз..в нього на лобовому наліпка "заз-мафія". взагалі-то в москві є заз-клуб, який зветься "zaz-mafia". керівник того клубу Льоша, ввічливо просив у цього ЗАЗа з Донецька здерти ту наклейку, бо він не відноситься до їхнього клубу. Льоша у відповіть на свої прохання був посланий на три букви Confused

Ну то дело водителя, я не знаю. Мне пофиг что у него там за наклейка, но из говна чувак таки сделал пулю)
В принципе я согласен с водилой. Если мне нравится какой либо текст, я его распечатал и наклеил себе на машину - тут появляется х*й с горы и говорит мне снять наклейку, ибо так называется его клуб или еще что то там. естественно я бы поступил так же, как и хозяин жужика.

Повернутися до початку
Дядька
Камазовод

Зареєстрований: 07.06.2007
Повідомлення: 2422
Звідки: г. Горловка. ТД4 Никитовка(Микитiвка) Фосфорное гетто.
Моє авто: ВАЗ 2107

ПовідомленняДодано: 06 Вересень 2015 22:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Proffesor писав(ла):
ога. знаю я цей заз..в нього на лобовому наліпка "заз-мафія". взагалі-то в москві є заз-клуб, який зветься "zaz-mafia". керівник того клубу Льоша, ввічливо просив у цього ЗАЗа з Донецька здерти ту наклейку, бо він не відноситься до їхнього клубу. Льоша у відповіть на свої прохання був посланий на три букви Confused

этот черт как то светился тут. но обиделсо на всех. ибо фсе сдеся пидарюги. нипоняли шо он крут. на драйве тож есть.

Proffesor

ПовідомленняДодано: 07 Вересень 2015 00:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я вкурсі дєла...а на драйві сидять школьніки і дрочать на нього...може як тєхнік він шось може, але як людина він гімно...не раз з цим стикався Confused

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Joker_mode
Джокер-чпокер-ла-ла-ла

ПовідомленняДодано: 07 Вересень 2015 19:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Proffesor Где может часто пересекаться человек с Житомира и с Донецка?! Чисто из любопытства)
Повернутися до початку
Proffesor

ПовідомленняДодано: 07 Вересень 2015 23:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

на драйві і в ВК. вже роки 4 спостерігаю, як мінімум
і не часто, а неодноразово!

Повернутися до початку
Joker_mode
Джокер-чпокер-ла-ла-ла

ПовідомленняДодано: 08 Вересень 2015 00:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Proffesor я понял. Просто сначала подумал что речь идет о реальных встречах, вот и решил спросить.
Повернутися до початку
Joker_mode
Джокер-чпокер-ла-ла-ла

ПовідомленняДодано: 11 Вересень 2015 11:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Скажите, это нормально если идет дым с сапуна? Стоит ли этим заморачиваться?

Повернутися до початку
Vov4ik

ПовідомленняДодано: 11 Вересень 2015 18:41    Заголовок повідомлення: поддержали 2 человек Відповісти з цитатою

Если лёгкий дымок, то нормально, а если ДЫМ, то поршневая капут.

Joker_mode
Джокер-чпокер-ла-ла-ла

ПовідомленняДодано: 02 Жовтень 2015 10:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вчера обтянул головки, порегулировал клапана, и сегодня с утра поехал за кукурузой! 800 кг тянул 10 км. Доехал удачно, хотя сомневался. Тяга в машине немного больше, чем я ожидал! Это конечно радует, но тормозить - это просто жопа!

Повернутися до початку
Joker_mode
Джокер-чпокер-ла-ла-ла

ПовідомленняДодано: 16 Жовтень 2015 17:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вот это "автомобиль"... снова сюрприз. Вечером проехался по делам, все було в порядке, утром уже просто не завелся. Вообще никаких признаков жизни. Искра есть, бензин идет, свечи мокрые. Ноль реакции вообще. Если педаль в пол, бывает простреливает 1-й цилиндр. Это максимум, чего удалось добиться. Карбюратор чистил.
Вот это надежность...

Повернутися до початку
Proffesor

ПовідомленняДодано: 16 Жовтень 2015 18:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

шо ти за людина? шо ти хочеш нам довести? шо це погана машина?
так тобі на форум тазодрочерів!
я на свому жужику вже пів України об'їздив! зараз в 350км від дому взагалі, на вихідних їду у Львів, це ще 300км, і я ніграму не сумніваюсь в свому авто, і не боюсь шо кудись не доїду, чи ще якась хєрня!
і таких як я, на цьому форумі 95%!
якщо тобі не подобаєтся як працює твій автомобіль - полагодь його! а як ні - то не ний! Сам винен!

робота авто напряму залежить від ставлення до самого авто! ФАКТ!

Повернутися до початку
Joker_mode
Джокер-чпокер-ла-ла-ла

ПовідомленняДодано: 16 Жовтень 2015 20:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ой, да ладно, я ни кого не отговариваю от любви к своим машинам. Это мое сугубо личное мнение. Я к тому, что очень не многие машины могут приехать домой, а на утро умереть полностью. Мотор простой, как карандаш. Искра с бензином есть, а не работает.
А если ты решил километражем напугать - я на рабочей 21099 каждый день наматываю 250-350 км. При таких пробегах таврия ложится на лопатки довольно быстро, а жуж не вывезет и пары недель в таком режиме. Ну это так, для сравнения. Эта машина не для больших расстояний, с ее то скоростью... Ты видимо просто любишь быть в дорого, а не быстро приехать с пункта А в пункт Б.

Повернутися до початку
Joker_mode
Джокер-чпокер-ла-ла-ла

ПовідомленняДодано: 16 Жовтень 2015 20:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

С утра сниму головки. Просто не знаю что может еще случиться, нет идей никаких. Сомнительно конечно что сразу обе головки начали сосать воздух... ну завтра будет видно.
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Наст.
Сторінка 7 з 8

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум