Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Мабуть, найбільший розхід палива серед запорожців.
На сторінку Попер.  1, 2

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун
Попередня тема :: Наступна тема  

Що може бути причиною поломки?
Карбюратор
30%
 30%  [ 8 ]
Це природній розхід палива
0%
 0%  [ 0 ]
Винен Обама
50%
 50%  [ 13 ]
Бензин просто витікає
7%
 7%  [ 2 ]
Треба просто купити іншу машину
11%
 11%  [ 3 ]
Всього проголосувало : 26

Автор Повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Статус: Offline
Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2014 22:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вище написаного не читав, можу сказати одне єдине через що є ці всі симптоми і наслідки, це - КРИВІ ПЛОЩИНИ і величезний підсос повітря + ще можливий перелив через нетримання голки
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
GRDEY

Зареєстрований: 11.12.2008
Повідомлення: 361
Моє авто: ГАЗ-21Р 1970

ПовідомленняДодано: 30 Грудень 2014 00:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А в картері багато бензину?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Jefferson

Зареєстрований: 29.12.2014
Повідомлення: 178
Моє авто: 968МБ

ПовідомленняДодано: 30 Грудень 2014 00:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Дядька з бака.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення
Евгений2011

Зареєстрований: 29.08.2012
Повідомлення: 287
Звідки: чечелеве, кременчугский р-н, Полтавской обл., Украина, Европа, Евразия, Земля
Моє авто: ЗАЗ 968 М, ЗАЗ 968-005, ЗАЗ 968МБ, маПед Карпаты - 2 штуки

ПовідомленняДодано: 30 Грудень 2014 12:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Нестабільна робота двигуна може бути із-за пилюки на високовольтних проводах, помираючого конденсатора та підгорілих контактах, забитого канала ХХ в карбі а також не герметичності впуску. Перелив із-за регулювань карбика, в тому числі пошкодження конуса на винті регулюванння, та частого натиснення педалі газу, щоб не впали оберти. Якщо ніде не смокче та карб нормальний, то закрути всі регулювання палива на нуль. Протри від пилюки високовольтні проводи, та почисти свічки, зменш зазор на свічках до 0,6-0,4 мм. Пробуй запускати та потроху прибавляти бензину.

Колись мій заз став багато їсти, після того як зламав голову, випадково побачів негерметичність бензотрубок, крім того що бензонасос гнав повітря, ще витікало на підлогу

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Компромисс

Зареєстрований: 21.04.2009
Повідомлення: 1684
Моє авто: ЗАЗ 968М, Sens 1.3

ПовідомленняДодано: 30 Грудень 2014 23:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Что-то я сомневаюсь, что при таком расходе двигатель вообще может работать. Если даже взять средний "нормальный" расход 8 л, то 40 - это в пять раз выше. При таком обогащении топливная смесь и не загорится...

GRDEY

Зареєстрований: 11.12.2008
Повідомлення: 361
Моє авто: ГАЗ-21Р 1970

ПовідомленняДодано: 31 Грудень 2014 00:39    Заголовок повідомлення: поддержали 1 человек Відповісти з цитатою

Бензонасос може через мембрану зливати бензин в картер двигуна, і витрата пального буде хоч 100 л/100км.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Barbarossa
НашКузьмич

Зареєстрований: 23.01.2009
Повідомлення: 3194
Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 31 Грудень 2014 00:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Але це ніяк не зв'язано з двоїнням-троїнням двигуна и нагаром на свічках. Симптоми були б інші- подвійний і вище рівень масла, аварійно низький тиск.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 31 Грудень 2014 01:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Евгений2011 не пиши херні, яка нах пилюка на свічках? що за хуйня?
і про зазор на свічках дурість повна!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
3JIO
ГазетныйКупэМафиози

Зареєстрований: 09.01.2013
Повідомлення: 405
Моє авто: КАМАЗ 1111

ПовідомленняДодано: 31 Грудень 2014 23:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

і про ЗАЗор на свічках дурість повна!
Щеб написав шо спiчки в бардачку вiдсирiли.
Акно протирав? Па колесу стукав?
Женя дваНУЛЬадинадцать это всё можеть бiть из за плохого обдува родным вiнтелятором на халастом хаду с аткритым подсосом

Евгений2011

Зареєстрований: 29.08.2012
Повідомлення: 287
Звідки: чечелеве, кременчугский р-н, Полтавской обл., Украина, Европа, Евразия, Земля
Моє авто: ЗАЗ 968 М, ЗАЗ 968-005, ЗАЗ 968МБ, маПед Карпаты - 2 штуки

ПовідомленняДодано: 01 Січень 2015 11:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

3JIO писав(ла):
і про ЗАЗор на свічках дурість повна!
Щеб написав шо спiчки в бардачку вiдсирiли.
Акно протирав? Па колесу стукав?
Женя дваНУЛЬадинадцать это всё можеть бiть из за плохого обдува родным вiнтелятором на халастом хаду с аткритым подсосом

Аккей

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 01 Січень 2015 13:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

проголосовал за обаму, и как оказалось большинство форумчан думают также.
мерять расход надо из мерного сосуда, заглушив обратку.
100 раз про это говорилось.
тему в топку, карб тоже Twisted Evil

Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Blind

Зареєстрований: 14.07.2013
Повідомлення: 79

ПовідомленняДодано: 01 Січень 2015 19:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

"Товарищи ученые, кончайте поножовщину! ..."(с) - карб нормально сделать и тогда и регулироваться будет все, что и где ему положено, и жрать будет нормально.
"Плавали в этой луже - знаем!": моя прокладка между рулем и педалями аж на говно исходил: "Не трожь карб, его на стенде делали!!!", а аппарат жрет за 16/сотку и не держит ХХ. Плюнул, собрал из трех разных один, вставил (еше летом) - до сих пор никаких намеков на вышеописанные проблемы и заводится с "пол-тычка" (не то что было - по 10-15 сек. крутили движок).

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 01 Січень 2015 20:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Курча але коли він жре 15л на сотню він і їде відповідно)))) в мене від такої їзди аж глушак за 1,5тис прогорів був Laughing
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум