Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Дискуссия про имена
На сторінку 1, 2, 3  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
MAGNET

Статус: Offline
Зареєстрований: 09.04.2006
Повідомлення: 1328
Моє авто: запорожець

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2014 11:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm ты не прав назвав его Владимиром, он Володимир Smile
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2014 11:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А какая разница Владимир или/чи Володимир.
Языковой вопрос меня никак не напрягает, стараюсь общаться с собеседником на его языке(если владею им) и это вполне нормально и естественно. Просто не надо путать русскоговорящих с Русскими(по национальности), а и тех и других с Россиянами. А то можно далеко зайти.

P.S. радиокнопка "Всегда присоединять мою подпись:" "Нет" - не работает! (или я не понял её функцию)

Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

Зареєстрований: 12.06.2009
Повідомлення: 2202
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2014 12:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

MAGNET писав(ла):
napalm ты не прав назвав его Владимиром, он Володимир Smile

Якщо він Володимир, тоді правильно називати Володимир, Владимир - Владимир. Моніку Маріною ніхто не називає, Девід - це не Діма, і так далі. Кожен сам для себе визначає хто він. Наприклад, я є Володимиром на ВСІХ мовах.

Є така фігня, там де характер людини визначають за набором літер в імені.

ВЛАСНІ назви не перекладаються.

Wladimir_Donetsk

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2014 12:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Власні назви, так, не перекладаються, але слов’янські імена звучать мейже однаково, ажде їх походження йде від древньоруської мови і древньоруських імен, тобто корень у них один і звучать зараз трохи по різному тільки завдяки розвитку мови.
Володимир то є Владімір староруською(намагався читати "Слово о полку Игореве" мовою оригіналу).

Повернутися до початку
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2014 13:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Думаю, что все будет хорошо в Одессе! Больше волнует то, что поток туристов значительно увеличится этим летом. Потому, уже нужно нам базу забивать.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2014 21:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nokaut писав(ла):

Якщо він Володимир, тоді правильно називати Володимир, Владимир - Владимир. Моніку Маріною ніхто не називає, Девід - це не Діма, і так далі. Кожен сам для себе визначає хто він. Наприклад, я є Володимиром на ВСІХ мовах.

Є така фігня, там де характер людини визначають за набором літер в імені.

ВЛАСНІ назви не перекладаються.

это ты так думаешь, дружище...
у меня жена - Аня, а в паспорте написано Ганна
ну какая же она Ганна? родители назвали ее Анюта.

сорри за офф

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Wladimir_Donetsk

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 00:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Всё правильно Анна(Анюта) - Ганна(Ганюся).
Повторюсь, одинаково звучат в Украинском и Российском вариантах славянские(Русские)/и обрусевшие скандинавские/ имена, коим имя Анна(от еврейского Ханна) не является.

Повернутися до початку
maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 00:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

договаривай - т.е. все остальные можно коверкать как попало...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 01:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Таж хрень с моим именем Кирилл - Кирил, Кириоло
По первому паспорту был Кирил, украли паспорт, второй слепили с именем Кирило.
Дочу свою Анютку зарегистрировали Анна, уговаривал, хотели записать Ганна.

Останній раз редагувалося: Lanc (22 Березень 2014 01:12), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Wladimir_Donetsk

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 01:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Почему коверкать, имя Анна произошло от Ханна, в Украинском варианте Ганна, имеет больше сходства с оригиналом. Россияне исковеркали, поХерив одну букву, а Украинцы, заменив её на более привычное ХГ(мягкое г).
В паспорте моей матери записано Ганна(и в СССРовском тоже так было), но она всем говорит что она Анна Smile.
--Прежде чем дать имя ребёнку, надо раз десять подумать, а то насмотрятся сериалов, и назывут Кристина, а в паспорте потом Христя.

Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 01:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я ж кажу вам, ВИ є тим, ким себе САМІ називаєте чи батьки. Щодо паспорту - це ваша провина, потрібно було тицяти мордою і казати, як правильно. Офіційної градації імен не існує. В Україні є громадянин Ісус Христос)) Паспорт - формальність, життя - реальність. Всі імена прийшли з давніх давен, в силу розвитку цивілізацій вони змінювалися, тому вслідкувати за всіма практично не можливо, є спеціальна наука.

Ім'я АННА і ГАННА - це два різні імені, як і в діловодстві так і в відношенні по впливу на енергетику людини (древні люди так вважали, я до цього відношуся нейтрально).

Останній раз редагувалося: Сотник (22 Березень 2014 01:25), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Zanoza
Красива! Талантлива! Скромна!

Зареєстрований: 03.08.2007
Повідомлення: 1240
Моє авто: ЗАЗ-965 64г.

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 01:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Эмммм.....а вынесите темку в офф Smile я тож поговорю
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 01:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я тыкал, но в 98году в Бердичеве это оказалось до сраки
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 01:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lanc, в нас взагалі хз хто там в паспортних столах сидить. В мене батько святкує день народження 3-го липня, рік тому копалися в документах, знайшли записи про 3-тє червня. Тепер потрібно два рази святкувати)))
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 01:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А шо бабця казала?
Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 01:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

та наче 3-го липня народився. це було в глухому селі, якраз під час польових робіт 59-го року, тому, думаю, там всім "побоку" було.
Повернутися до початку
Nikolya_22

Зареєстрований: 10.10.2011
Повідомлення: 616
Моє авто: ЗАЗ 968

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 01:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

у мене в паспорті написано Євген і ніяк не Женя, так само я не бачив в паспорті Саша, а тільки Олександр

а моя проблема така - у свідотстві про народження здається, можу помилятись... короче у паспорті Євген, а в іншому докусенті Євгеній!!
із-за цього виникли проблеми при зміні прописки!!!

а ще слідкуйте як пишуть ваші імена в документах для інших стран

у мене в загран і в правах по різному написано ім"я!!! тобто привід придовбатись і погран і закордонним поліцаям що ти не той за кого себе видаєш!!

Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 01:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zanoza писав(ла):
Эмммм.....а вынесите темку в офф Smile я тож поговорю

Слушаюсь и повинуюсь, моя Госпожа Laughing

Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 02:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lanc писав(ла):

Слушаюсь и повинуюсь, моя Госпожа Laughing

і я Laughing

Wladimir_Donetsk

ПовідомленняДодано: 22 Березень 2014 02:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nokaut писав(ла):
...Є така фігня, там де характер людини визначають за набором літер в імені. ...

А також за місцем і датою народження(нумерологія здається)
Nokaut писав(ла):
...АННА і ГАННА - це два різні імені, як і в діловодстві так і в відношенні по впливу на енергетику людини...

Nokaut писав(ла):
... святкує день народження 3-го липня, рік тому копалися в документах, знайшли записи про 3-тє червня. ...

Усе життя догори дригом пішло завдяки паспортисткі(а міг би в космос полетіти). Не ображайся( якщо я невдало пошуткував).

Люди діляться по характерам на декілька типів, наприклад, побачивши "НЛО"(невпізнаний літаючий об’єкт/навіть повітряний змій в зоряному, місячному нічному небі/):
одні ("пофігісти") - не звернуть на те увагу, і за годину забудуть геть, що воно щось там було;
другі ("дослідники") - будуть намагатися порівнювати бачене з чимось знайомим, щоб потім розказати усім, що то не таке й страшне, просто було специфічне освітлення(або щось на кшталт того);
треті ("бізнесмени") - будуть вигадувати щось надзвичайне, підводячи під свою теорію різні обчислювання, і доведуть бачене до стану "релігії", а самі стануть жрецями(і таке інше).
Я займаю середній щабель цих сходів(це щодо набору літер в імені).

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2, 3  Наст.
Сторінка 1 з 3

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум