Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
MAGNET

Статус: Offline Зареєстрований: 09.04.2006 Повідомлення: 1328 Звідки: Москва Моє авто: запорожець
|
Додано: 21 Березень 2014 11:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
napalm ты не прав назвав его Владимиром, он Володимир 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2006 Повідомлення: 4794 Звідки: Донецьк->Піддубне->Запоріжжя->Дніпро Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і
|
Додано: 21 Березень 2014 11:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
А какая разница Владимир или/чи Володимир.
Языковой вопрос меня никак не напрягает, стараюсь общаться с собеседником на его языке(если владею им) и это вполне нормально и естественно. Просто не надо путать русскоговорящих с Русскими(по национальности), а и тех и других с Россиянами. А то можно далеко зайти.
P.S. радиокнопка "Всегда присоединять мою подпись:" "Нет" - не работает! (или я не понял её функцию)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Сотник Дванадцять стульчаків

Статус: Offline Зареєстрований: 12.06.2009 Повідомлення: 2202 Звідки: Київ Моє авто: 968м
|
Додано: 21 Березень 2014 12:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
MAGNET писав(ла): |
napalm ты не прав назвав его Владимиром, он Володимир  |
Якщо він Володимир, тоді правильно називати Володимир, Владимир - Владимир. Моніку Маріною ніхто не називає, Девід - це не Діма, і так далі. Кожен сам для себе визначає хто він. Наприклад, я є Володимиром на ВСІХ мовах.
Є така фігня, там де характер людини визначають за набором літер в імені.
ВЛАСНІ назви не перекладаються.
_________________ Green Seven |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2006 Повідомлення: 4794 Звідки: Донецьк->Піддубне->Запоріжжя->Дніпро Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і
|
Додано: 21 Березень 2014 12:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
Власні назви, так, не перекладаються, але слов’янські імена звучать мейже однаково, ажде їх походження йде від древньоруської мови і древньоруських імен, тобто корень у них один і звучать зараз трохи по різному тільки завдяки розвитку мови.
Володимир то є Владімір староруською(намагався читати "Слово о полку Игореве" мовою оригіналу).
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4605 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 21 Березень 2014 13:39 Заголовок повідомлення: |
|
|
Думаю, что все будет хорошо в Одессе! Больше волнует то, что поток туристов значительно увеличится этим летом. Потому, уже нужно нам базу забивать.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
maxx Запцацковед

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2003 Повідомлення: 4890 Звідки: г. Симферополь Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968
|
Додано: 21 Березень 2014 21:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
Nokaut писав(ла): |
Якщо він Володимир, тоді правильно називати Володимир, Владимир - Владимир. Моніку Маріною ніхто не називає, Девід - це не Діма, і так далі. Кожен сам для себе визначає хто він. Наприклад, я є Володимиром на ВСІХ мовах.
Є така фігня, там де характер людини визначають за набором літер в імені.
ВЛАСНІ назви не перекладаються. |
это ты так думаешь, дружище...
у меня жена - Аня, а в паспорте написано Ганна
ну какая же она Ганна? родители назвали ее Анюта.
сорри за офф
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

|
Додано: 22 Березень 2014 00:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
Всё правильно Анна(Анюта) - Ганна(Ганюся).
Повторюсь, одинаково звучат в Украинском и Российском вариантах славянские(Русские)/и обрусевшие скандинавские/ имена, коим имя Анна(от еврейского Ханна) не является.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
maxx Запцацковед

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2003 Повідомлення: 4890 Звідки: г. Симферополь Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968
|
Додано: 22 Березень 2014 00:40 Заголовок повідомлення: |
|
|
договаривай - т.е. все остальные можно коверкать как попало...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 22 Березень 2014 01:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
Таж хрень с моим именем Кирилл - Кирил, Кириоло
По первому паспорту был Кирил, украли паспорт, второй слепили с именем Кирило.
Дочу свою Анютку зарегистрировали Анна, уговаривал, хотели записать Ганна.
Останній раз редагувалося: Lanc (22 Березень 2014 01:12), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

|
Додано: 22 Березень 2014 01:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
Почему коверкать, имя Анна произошло от Ханна, в Украинском варианте Ганна, имеет больше сходства с оригиналом. Россияне исковеркали, поХерив одну букву, а Украинцы, заменив её на более привычное ХГ(мягкое г).
В паспорте моей матери записано Ганна(и в СССРовском тоже так было), но она всем говорит что она Анна .
--Прежде чем дать имя ребёнку, надо раз десять подумать, а то насмотрятся сериалов, и назывут Кристина, а в паспорте потом Христя.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

Статус: Offline Зареєстрований: 12.06.2009 Повідомлення: 2202 Звідки: Київ Моє авто: 968м
|
Додано: 22 Березень 2014 01:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я ж кажу вам, ВИ є тим, ким себе САМІ називаєте чи батьки. Щодо паспорту - це ваша провина, потрібно було тицяти мордою і казати, як правильно. Офіційної градації імен не існує. В Україні є громадянин Ісус Христос)) Паспорт - формальність, життя - реальність. Всі імена прийшли з давніх давен, в силу розвитку цивілізацій вони змінювалися, тому вслідкувати за всіма практично не можливо, є спеціальна наука.
Ім'я АННА і ГАННА - це два різні імені, як і в діловодстві так і в відношенні по впливу на енергетику людини (древні люди так вважали, я до цього відношуся нейтрально).
Останній раз редагувалося: Сотник (22 Березень 2014 01:25), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zanoza Красива! Талантлива! Скромна!

Статус: Offline Зареєстрований: 03.08.2007 Повідомлення: 1240 Звідки: Киев, Теремки-1 Моє авто: ЗАЗ-965 64г.
|
Додано: 22 Березень 2014 01:23 Заголовок повідомлення: |
|
|
Эмммм.....а вынесите темку в офф я тож поговорю
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 22 Березень 2014 01:24 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я тыкал, но в 98году в Бердичеве это оказалось до сраки
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 22 Березень 2014 01:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
Lanc, в нас взагалі хз хто там в паспортних столах сидить. В мене батько святкує день народження 3-го липня, рік тому копалися в документах, знайшли записи про 3-тє червня. Тепер потрібно два рази святкувати)))
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

|
Додано: 22 Березень 2014 01:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
А шо бабця казала?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 22 Березень 2014 01:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
та наче 3-го липня народився. це було в глухому селі, якраз під час польових робіт 59-го року, тому, думаю, там всім "побоку" було.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Nikolya_22

Статус: Offline Зареєстрований: 10.10.2011 Повідомлення: 616 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 968
|
Додано: 22 Березень 2014 01:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
у мене в паспорті написано Євген і ніяк не Женя, так само я не бачив в паспорті Саша, а тільки Олександр
а моя проблема така - у свідотстві про народження здається, можу помилятись... короче у паспорті Євген, а в іншому докусенті Євгеній!!
із-за цього виникли проблеми при зміні прописки!!!
а ще слідкуйте як пишуть ваші імена в документах для інших стран
у мене в загран і в правах по різному написано ім"я!!! тобто привід придовбатись і погран і закордонним поліцаям що ти не той за кого себе видаєш!!
_________________ No job, no money, no car, but i'm in a band! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

|
Додано: 22 Березень 2014 01:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
Zanoza писав(ла): |
Эмммм.....а вынесите темку в офф я тож поговорю |
Слушаюсь и повинуюсь, моя Госпожа 
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 22 Березень 2014 02:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
Lanc писав(ла): |
Слушаюсь и повинуюсь, моя Госпожа  |
і я 
_________________ Green Seven |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

|
Додано: 22 Березень 2014 02:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
...Є така фігня, там де характер людини визначають за набором літер в імені. ... |
А також за місцем і датою народження(нумерологія здається)
...АННА і ГАННА - це два різні імені, як і в діловодстві так і в відношенні по впливу на енергетику людини... |
... святкує день народження 3-го липня, рік тому копалися в документах, знайшли записи про 3-тє червня. ... |
Усе життя догори дригом пішло завдяки паспортисткі(а міг би в космос полетіти). Не ображайся( якщо я невдало пошуткував).
Люди діляться по характерам на декілька типів, наприклад, побачивши "НЛО"(невпізнаний літаючий об’єкт/навіть повітряний змій в зоряному, місячному нічному небі/):
одні ("пофігісти") - не звернуть на те увагу, і за годину забудуть геть, що воно щось там було;
другі ("дослідники") - будуть намагатися порівнювати бачене з чимось знайомим, щоб потім розказати усім, що то не таке й страшне, просто було специфічне освітлення(або щось на кшталт того);
треті ("бізнесмени") - будуть вигадувати щось надзвичайне, підводячи під свою теорію різні обчислювання, і доведуть бачене до стану "релігії", а самі стануть жрецями(і таке інше).
Я займаю середній щабель цих сходів(це щодо набору літер в імені).
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|