| Попередня тема :: Наступна тема | 

| Автор | Повідомлення | 

| krasavjik2007 

Статус: Offline
 Зареєстрований: 12.11.2009
 Повідомлення: 514

| 

|  Додано: 27 Серпень 2013 10:19    Заголовок повідомлення: Провалы на солексе( HELP! |     |  
				| 
 |  
				| Всем КУ! Дело было так! На солексе был плохой холостой, было не до него так как на коромыслах небыло смазки, сняли головы, заменили толкатели и штанги, все отрегулировали (клапана, зажигание, карбюратор), появились провалы при резком нажатии газа под нагрузку(когда на нейтралке все ок), а при плавной газульке машина тупо розганяэтся до 2000 тыс потом норм. Поехал на станцию прокрутились они с жужкой около 2-х часов в итоге 0, провал как был так и остался((
 Дома лично проверил все высоковольтные провода, норм, потом насвечники, в одном насвечнике наеб"улась сопротивление, поставил перемычку, полез перебирать трамблер, оказалось был не рабочий вакуум корректор, его я тоже заменил, после всех етих манипуляций машина все также дергается на низах
     Ребята HELP! Помогите советом(

|  | 

| Повернутися до початку |  | 

|  | 

| Herdsman 

Зареєстрований: 18.06.2013
 Повідомлення: 504
 Моє авто: ЗАЗ-968М

| 

|  Додано: 28 Серпень 2013 20:49    Заголовок повідомлення: |     |  
				| 
 |  
				| Ну типа совет: разобрать, перемыть карбюратор, собрать, поставить на машину и добавить ещё один фильтр тонкой очистки в магистраль подачи топлива - СОЛЕКС
  не любит грязь Больше сказать нечего, у меня ОЗОН

|  | 

| Сотник Дванадцять стульчаків

Зареєстрований: 12.06.2009
 Повідомлення: 2202
 Моє авто: 968м

| 

|  Додано: 29 Серпень 2013 00:19    Заголовок повідомлення: |     |  
				| 
 |  
				| Налаштувати кут випередження запалювання. Не "на око", а по приладах.

|  | 

| RIDE 

Зареєстрований: 28.09.2011
 Повідомлення: 951
 Моє авто: 968

| 

|  Додано: 29 Серпень 2013 10:39    Заголовок повідомлення: |     |  
				| 
 |  
				| подивись чи ціле кільце на слонику ' ускорительного' насоса і чи струйки з нього при мінімальному відкриванні дрос.заслонки бють відразу в щілину між заслонкою та корпусом карбюратора.передивись ще раз розподільник запалення і вистав запалення.в мене навпаки не було провалу але після 2500 не іхав.в розподільнику де стоять пружинки в центробіжному коректорі  підігнув усики за які чіпляються ці пружинки так, щоб в  початковому стані вони не бовтались а ніби трішки натягнуті були.свічки були білі після ізди тому в 1 й камері головний повітряний жикльор замінив на з меншою пропускною здатністю зараз все ок машинка славно бігає.

|  | 

|  | 

| krasavjik2007 

Зареєстрований: 12.11.2009
 Повідомлення: 514

| 

|  Додано: 29 Серпень 2013 10:50    Заголовок повідомлення: |     |  
				| 
 |  
				| 

| RIDE писав(ла): |  
	  | подивись чи ціле кільце на слонику ' ускорительного' насоса і чи струйки з нього при мінімальному відкриванні дрос.заслонки бють відразу в щілину між заслонкою та корпусом карбюратора.передивись ще раз розподільник запалення і вистав запалення.в мене навпаки не було провалу але після 2500 не іхав.в розподільнику де стоять пружинки в центробіжному коректорі  підігнув усики за які чіпляються ці пружинки так, щоб в  початковому стані вони не бовтались а ніби трішки натягнуті були.свічки були білі після ізди тому в 1 й камері головний повітряний жикльор замінив на з меншою пропускною здатністю зараз все ок машинка славно бігає. |  Есть подозрение на слона, чет мне не понравилось как он ссыт, должна быть цельная струя, а у мкея как-то розбрызгивается, слон стоит 45-й от нивы тайги, буду его на днях чистить и заново выставлять, а там будет видно.

|  | 

|  | 

|  |