Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
XpoH

Статус: Offline Зареєстрований: 08.10.2012 Повідомлення: 490 Звідки: Житомир, Київ Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)
|
Додано: 04 Квітень 2013 02:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
мабуть сам знайшов відповідь на своє питання, лазячи по форуму: при такій щітці, метал буде зализуватись разом з залишками іржі, правильно? і потім почне гнити "зчередини" ???
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
kill_kenny

Статус: Offline Зареєстрований: 15.02.2013 Повідомлення: 105 Звідки: Івано-Франківськ Моє авто: 968 АЕ
|
Додано: 04 Квітень 2013 11:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
Nokaut писав(ла): |
Можеш про шпаклівку датальніше написати?
І ще одне, хіба можна фарбу щіткою зчищати з кузова?  |
1. Просто прочитав що шпаклівка має наступні характеристики:
Полиэфирная заполняющая шпаклевка армированная стекловолокном. Обладает высокой прочностью при сохранении хорошей эластичности. Рекомендуется для заделки дыр и проржавевших мест, заполнения значительных вмятин, а также укрепления ослабленных элементов автомобильного кузова.
Полиэфирная заполняющая шпатлёвка с добавлением алюминиевой пыли. Обладает очень хорошей теплопроводимостью, прекрасной адгезией к металлу, алюминию и нержавеющей стали, а также высокой эластичностью. В связи с её исключительными качествами, рекомедуется для заполнения обширных повреждений и для нанесения на элементы подвергающиеся вибрации или перегреву.
Взято звідси: http://www.troton.com.pl/ru/produkty/troton.html
2. Я тому і закинув фото ніжної щітки товщиною проводків 0.3 мм, воно хоть і довго, якщо порівняти з щіткою ХроНа, але, як на мене, після неї іржа не зализується і ті місця я нещадно чищу насадками-камінцями, поки рижого і слід не простине, тільки чистий метал.
Цитата: |
Інтертротон - гамно. |
І шо мені з ним тепер робити? в мене його 4 банки. Читав в неті відгуки, пишуть що хороші властивості еластичності, міцності шпаклівок - решта(лаки, фарбиі т.д.) кажуть що гамно; канторі вроді 35 років і не в Китаї на розлив продають... Має бути точно краще ніж радянське.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hell-Racer †

Статус: Offline Зареєстрований: 18.07.2007 Повідомлення: 6929 Звідки: Івано-Франківськ - Київ - Буча Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT
|
Додано: 04 Квітень 2013 21:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
Nokaut писав(ла): |
Можеш про шпаклівку датальніше написати?
І ще одне, хіба можна фарбу щіткою зчищати з кузова?  |
Та що писати. Пробував декілька раз, коли треба було сильно економити, чи клієнт сам приносив матеріали. Гамно гамном. Скловолокно ще куди не йшло, решта - ацтой!
Зара кину пару цитат:
Как то брал шпаклю Troton показалась более твердой, по сравнению с Novolовской - шкурилас хуже, после этого как то не тянет на эту фирму. Хотя цены с Novol примерно одинаковые, так что как альтернатива думаю пойдет. |
шпакля с алюминием - жесть! все руки стер....теперь - отказать!!!
грунтовка - так себе, работать можно, но ее фильтровать нужно, какие-то куски попадаются... |
Стоит их эпоксидник,густой очень раствора приходится добавлять не 10% а 50-60 и отвердон густой ппц! |
Торгую и материалами Тротона, особенно линией Мастер. Отзывы от маляров разные, но в целом не очень-то и положительные, особенно по сравнению с адекватными по цене и направленности материалами от Новола. Например, жидкая шпатлёвка трётся хуже чем Новол, а в остальных свойствах аналогичная, но цена у Новола на пару копеек меньше. Шпатлёвка МикроГласс по консистенции несколько жиже от Новоловского ФиберМикро, обрабатывается хуже. Остальные материалы линии Мастер - ничего из ряда вон выходящего, но недавно выпущенные шпатлёвки Болд и Амбер достаточно неплохие, но и ценник на мой взгляд несколько завышен у них по сравнению с аналоговыми. Лак Мастер ХС 2:1 - нормальный лак, но больше для локалок - 3-5 элементов, на полняке могут быть перепылы. Если рядом нет материалов от Новола, то Тронон Мастер вполне может быть применяем, но если за углом или на твоей-же витрине стоит Новол и Потребитель работал и тем и тем, то у меня лично выбирают Новол. |
Можна, але небажано.
_________________ Grants me a world of cold nihility
An endless winter night
A bitter, black frozen hell
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
kill_kenny

Статус: Offline Зареєстрований: 15.02.2013 Повідомлення: 105 Звідки: Івано-Франківськ Моє авто: 968 АЕ
|
Додано: 05 Квітень 2013 12:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
Вчора щось мене поперло, мабуть після того, як чистив каналізаційний колодязь в себе і центральний на дорозі - забило
Ось як тепер Джорж виглядає і моє робоче місце
Після проведених маніпуляцій з щіткою, шпателем і викруткою констатую - дно не гниле! Є трохи поверхневої іржі. Багато болота і смоли.
Усі болти відкрутились на ура, крім одного, що в замку фіксації крісла пасажира - треба буде висвердлити.
А, і пропала десь технічна резинка-затичка ззаду водія - треба в наших хлопців спитати- мо в кого є)
Торпеду боюсь знімати, поки що. Дротиків багато лишніх від попереднього власника.
Повернутися до початку |
|
 |
виталий т

Статус: Offline Зареєстрований: 30.01.2013 Повідомлення: 161 Звідки: КОРОСТЕНЬ Моє авто: ЗАЗ968М ford focus
|
Додано: 05 Квітень 2013 18:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
Торпеду снимай там тоже есть где прогулятся болгаркой со щеткой.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
kill_kenny

|
Додано: 09 Квітень 2013 22:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
Сьоня трохи помордував Джоржа
Сам як чорт, морда в тій каці, що вигріб з дна, добре що распіратор був.
Помастив перетворювачем, правда не можу в'їхати, як його відмити потім.
От такий -
Чекатиму до завтра
Поки жінка не бачить.

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 09 Квітень 2013 23:39 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ты бы с начало посоветовался бы с Хелом, перед тем как всякой хернёй жуж мазюкать 
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
kill_kenny

|
Додано: 10 Квітень 2013 10:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
Lanc писав(ла): |
Ты бы с начало посоветовался бы с Хелом, перед тем как всякой хернёй жуж мазюкать  |
Ми з ним просто ніяк пересіктись не можемо. Він в роботі весь, я тож)))) Я не думаю, що той перетворювач така херня, тим більше - його завжди змити можна)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Katya шаловливые ручки

Статус: Offline Зареєстрований: 04.07.2009 Повідомлення: 2176 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968А-78г. ЗАЗ 965-62г.
|
Додано: 10 Квітень 2013 12:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
Перетворювач іржі - це пизда(с) Хелл
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
kill_kenny

|
Додано: 10 Квітень 2013 12:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
Katya писав(ла): |
Перетворювач іржі - це пизда(с) Хелл |
Вовка і так усю машину Пиздою назвав, а по підручнику біології - пизди в пизді не буває))!
Змию всьо і так. Нанюхаюсь ацитончику, тре йти молока купити.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 10 Квітень 2013 14:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
Купи намордник с угольными фильтрами чтоб работать с красками, растворителями и др. вонючей хренью, а для пылюки одноразовые типо "лепесток".
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
kill_kenny

|
Додано: 10 Квітень 2013 15:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
Lanc писав(ла): |
Купи намордник с угольными фильтрами чтоб работать с красками, растворителями и др. вонючей хренью, а для пылюки одноразовые типо "лепесток". |
Тре міряти - не всі на харю налазять 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
kill_kenny

|
Додано: 11 Квітень 2013 22:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
Сьогодні вичистив усе з машини, ще мішок випхав гімна, і дойшло чому Хелл її так назвав((((( 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
kobza Шаман Сосіской
Статус: Offline Зареєстрований: 09.11.2008 Повідомлення: 695 Звідки: Ів Франківськ
|
Додано: 11 Квітень 2013 22:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
kill_kenny писав(ла): |
по підручнику біології - пизди в пизді не буває))! |
буває ,а ти береш ,тай кажеш 
_________________ А небо все точно такое же,
Как если бы ты не продался...
(Егор Летов) |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Katya шаловливые ручки

Статус: Offline Зареєстрований: 04.07.2009 Повідомлення: 2176 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968А-78г. ЗАЗ 965-62г.
|
Додано: 12 Квітень 2013 21:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
kill_kenny писав(ла): |
Сьогодні вичистив усе з машини, ще мішок випхав гімна, і дойшло чому Хелл її так назвав(((((  |
ото слухай бувалих 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
kill_kenny

|
Додано: 13 Квітень 2013 10:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
Виникла ідея.
Якщо почищенні місця кузову зразу грунтувати???
Тобто почистив шмат - знежирив - прогронтував .
Потім перед шпакльовкую: перетер - знежирив - пошпаклював.
Нові коли приварюють частини кузова - вони ж в грунті вже, потім їх підшпакльовують грунтують і фарбують?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hell-Racer †

Статус: Offline Зареєстрований: 18.07.2007 Повідомлення: 6929 Звідки: Івано-Франківськ - Київ - Буча Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT
|
Додано: 13 Квітень 2013 22:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
Так.
An endless winter night
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

|
Додано: 13 Квітень 2013 23:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
Новые детали в транспортировочном грунте - его надо удалять!
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hell-Racer †

|
Додано: 13 Квітень 2013 23:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
Да.
An endless winter night
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

|
Додано: 13 Квітень 2013 23:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
Манда!
Из рота вигляда 
|
Повернутися до початку |
|
 |
|