Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

-==ЗАЗ 968АЭ. 1978 року(Джоржик)==-
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
XpoH

Статус: Offline
Зареєстрований: 08.10.2012
Повідомлення: 490
Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)

ПовідомленняДодано: 04 Квітень 2013 02:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

мабуть сам знайшов відповідь на своє питання, лазячи по форуму: при такій щітці, метал буде зализуватись разом з залишками іржі, правильно? і потім почне гнити "зчередини" ???
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
kill_kenny

Зареєстрований: 15.02.2013
Повідомлення: 105
Моє авто: 968 АЕ

ПовідомленняДодано: 04 Квітень 2013 11:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nokaut писав(ла):

Можеш про шпаклівку датальніше написати?
І ще одне, хіба можна фарбу щіткою зчищати з кузова? Rolling Eyes

1. Просто прочитав що шпаклівка має наступні характеристики:
Полиэфирная заполняющая шпаклевка армированная стекловолокном. Обладает высокой прочностью при сохранении хорошей эластичности. Рекомендуется для заделки дыр и проржавевших мест, заполнения значительных вмятин, а также укрепления ослабленных элементов автомобильного кузова.

Полиэфирная заполняющая шпатлёвка с добавлением алюминиевой пыли. Обладает очень хорошей теплопроводимостью, прекрасной адгезией к металлу, алюминию и нержавеющей стали, а также высокой эластичностью. В связи с её исключительными качествами, рекомедуется для заполнения обширных повреждений и для нанесения на элементы подвергающиеся вибрации или перегреву.

Взято звідси: http://www.troton.com.pl/ru/produkty/troton.html

2. Я тому і закинув фото ніжної щітки товщиною проводків 0.3 мм, воно хоть і довго, якщо порівняти з щіткою ХроНа, але, як на мене, після неї іржа не зализується і ті місця я нещадно чищу насадками-камінцями, поки рижого і слід не простине, тільки чистий метал.

Цитата:
Інтертротон - гамно.

І шо мені з ним тепер робити? в мене його 4 банки. Читав в неті відгуки, пишуть що хороші властивості еластичності, міцності шпаклівок - решта(лаки, фарбиі т.д.) кажуть що гамно; канторі вроді 35 років і не в Китаї на розлив продають... Має бути точно краще ніж радянське.

Повернутися до початку
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 04 Квітень 2013 21:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nokaut писав(ла):

Можеш про шпаклівку датальніше написати?
І ще одне, хіба можна фарбу щіткою зчищати з кузова? Rolling Eyes

Та що писати. Пробував декілька раз, коли треба було сильно економити, чи клієнт сам приносив матеріали. Гамно гамном. Скловолокно ще куди не йшло, решта - ацтой!
Зара кину пару цитат:

Цитата:
Как то брал шпаклю Troton показалась более твердой, по сравнению с Novolовской - шкурилас хуже, после этого как то не тянет на эту фирму. Хотя цены с Novol примерно одинаковые, так что как альтернатива думаю пойдет.

Цитата:
шпакля с алюминием - жесть! все руки стер....теперь - отказать!!!
грунтовка - так себе, работать можно, но ее фильтровать нужно, какие-то куски попадаются...

Цитата:
Стоит их эпоксидник,густой очень раствора приходится добавлять не 10% а 50-60 и отвердон густой ппц!

Цитата:
Торгую и материалами Тротона, особенно линией Мастер. Отзывы от маляров разные, но в целом не очень-то и положительные, особенно по сравнению с адекватными по цене и направленности материалами от Новола. Например, жидкая шпатлёвка трётся хуже чем Новол, а в остальных свойствах аналогичная, но цена у Новола на пару копеек меньше. Шпатлёвка МикроГласс по консистенции несколько жиже от Новоловского ФиберМикро, обрабатывается хуже. Остальные материалы линии Мастер - ничего из ряда вон выходящего, но недавно выпущенные шпатлёвки Болд и Амбер достаточно неплохие, но и ценник на мой взгляд несколько завышен у них по сравнению с аналоговыми. Лак Мастер ХС 2:1 - нормальный лак, но больше для локалок - 3-5 элементов, на полняке могут быть перепылы. Если рядом нет материалов от Новола, то Тронон Мастер вполне может быть применяем, но если за углом или на твоей-же витрине стоит Новол и Потребитель работал и тем и тем, то у меня лично выбирают Новол.

Можна, але небажано.

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
kill_kenny

ПовідомленняДодано: 05 Квітень 2013 12:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вчора щось мене поперло, мабуть після того, як чистив каналізаційний колодязь в себе і центральний на дорозі - забило Laughing
Ось як тепер Джорж виглядає і моє робоче місце Very Happy

Після проведених маніпуляцій з щіткою, шпателем і викруткою констатую - дно не гниле! Є трохи поверхневої іржі. Багато болота і смоли.
Усі болти відкрутились на ура, крім одного, що в замку фіксації крісла пасажира - треба буде висвердлити.
А, і пропала десь технічна резинка-затичка ззаду водія - треба в наших хлопців спитати- мо в кого є)
Торпеду боюсь знімати, поки що. Дротиків багато лишніх від попереднього власника.

Повернутися до початку
виталий т

Зареєстрований: 30.01.2013
Повідомлення: 161
Моє авто: ЗАЗ968М ford focus

ПовідомленняДодано: 05 Квітень 2013 18:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Торпеду снимай там тоже есть где прогулятся болгаркой со щеткой.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
kill_kenny

ПовідомленняДодано: 09 Квітень 2013 22:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Сьоня трохи помордував Джоржа Laughing
Сам як чорт, морда в тій каці, що вигріб з дна, добре що распіратор був.

Помастив перетворювачем, правда не можу в'їхати, як його відмити потім.

От такий -

Чекатиму до завтра

Поки жінка не бачить.
Very Happy

Повернутися до початку
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 09 Квітень 2013 23:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ты бы с начало посоветовался бы с Хелом, перед тем как всякой хернёй жуж мазюкать Rolling Eyes

kill_kenny

ПовідомленняДодано: 10 Квітень 2013 10:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lanc писав(ла):
Ты бы с начало посоветовался бы с Хелом, перед тем как всякой хернёй жуж мазюкать Rolling Eyes

Ми з ним просто ніяк пересіктись не можемо. Він в роботі весь, я тож)))) Я не думаю, що той перетворювач така херня, тим більше - його завжди змити можна)

Повернутися до початку
Katya
шаловливые ручки
шаловливые ручки

Зареєстрований: 04.07.2009
Повідомлення: 2176
Моє авто: ЗАЗ 968А-78г. ЗАЗ 965-62г.

ПовідомленняДодано: 10 Квітень 2013 12:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Перетворювач іржі - це пизда(с) Хелл
Повернутися до початку
kill_kenny

ПовідомленняДодано: 10 Квітень 2013 12:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Katya писав(ла):
Перетворювач іржі - це пизда(с) Хелл

Вовка і так усю машину Пиздою назвав, а по підручнику біології - пизди в пизді не буває))!
Змию всьо і так. Нанюхаюсь ацитончику, тре йти молока купити.

Повернутися до початку
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 10 Квітень 2013 14:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Купи намордник с угольными фильтрами чтоб работать с красками, растворителями и др. вонючей хренью, а для пылюки одноразовые типо "лепесток".

kill_kenny

ПовідомленняДодано: 10 Квітень 2013 15:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lanc писав(ла):
Купи намордник с угольными фильтрами чтоб работать с красками, растворителями и др. вонючей хренью, а для пылюки одноразовые типо "лепесток".

Тре міряти - не всі на харю налазять Laughing

Повернутися до початку
kill_kenny

ПовідомленняДодано: 11 Квітень 2013 22:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Сьогодні вичистив усе з машини, ще мішок випхав гімна, і дойшло чому Хелл її так назвав((((( Crying or Very sad
Повернутися до початку
kobza
Шаман Сосіской

Зареєстрований: 09.11.2008
Повідомлення: 695

ПовідомленняДодано: 11 Квітень 2013 22:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

kill_kenny писав(ла):
по підручнику біології - пизди в пизді не буває))!

буває Very Happy ,а ти береш ,тай кажеш Laughing

Повернутися до початку
Katya
шаловливые ручки
шаловливые ручки

Зареєстрований: 04.07.2009
Повідомлення: 2176
Моє авто: ЗАЗ 968А-78г. ЗАЗ 965-62г.

ПовідомленняДодано: 12 Квітень 2013 21:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

kill_kenny писав(ла):
Сьогодні вичистив усе з машини, ще мішок випхав гімна, і дойшло чому Хелл її так назвав((((( Crying or Very sad

ото слухай бувалих Wink2

Повернутися до початку
kill_kenny

ПовідомленняДодано: 13 Квітень 2013 10:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Виникла ідея.
Якщо почищенні місця кузову зразу грунтувати???
Тобто почистив шмат - знежирив - прогронтував .
Потім перед шпакльовкую: перетер - знежирив - пошпаклював.
Нові коли приварюють частини кузова - вони ж в грунті вже, потім їх підшпакльовують грунтують і фарбують?

Повернутися до початку
Hell-Racer

†

Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 13 Квітень 2013 22:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Так.

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 13 Квітень 2013 23:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Новые детали в транспортировочном грунте - его надо удалять!

Hell-Racer

†

ПовідомленняДодано: 13 Квітень 2013 23:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да.

For me
Forever...
Повернутися до початку
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 13 Квітень 2013 23:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Манда!
Из рота вигляда Laughing

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Наст.
Сторінка 6 з 7

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум