Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Проводка, Приборки и всякие девайсы!!!
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Електрика
Попередня тема :: Наступна тема  

Насколько интересная тема?
Да
72%
 72%  [ 26 ]
Нет
5%
 5%  [ 2 ]
Воздержусь
22%
 22%  [ 8 ]
Всього проголосувало : 36

Автор Повідомлення
DJ_Technic

Статус: Offline
Зареєстрований: 09.02.2006
Повідомлення: 240
Моє авто: ЗАЗ965А

ПовідомленняДодано: 12 Січень 2012 18:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nokaut писав(ла):
живлення на прикурювач і ще щось можна

Додав )

GTMAD

Зареєстрований: 20.01.2010
Повідомлення: 389
Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta

ПовідомленняДодано: 12 Січень 2012 21:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

1. Для приймача (магнітолу) і динаміків
2. Для протитуманок на бампер

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
DJ_Technic

ПовідомленняДодано: 12 Січень 2012 22:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ці опції будуть вже не для стокової а до модернізованої мережі додані... ще сигналізація цз и таке інше читай пости вище ))

5h1ne

Зареєстрований: 25.03.2010
Повідомлення: 25
Моє авто: ЗАЗ 965А

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 02:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Когда станет возможен заказ?
Планирую взять 2а варианта.
- сток но доработанный
- модернизированый вариант

You wanna drink another woman! (H. Simpson)
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Ramzes
духаст вичиславыч

Зареєстрований: 12.01.2009
Повідомлення: 3203
Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 17:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я б тоже пару взял

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Игорь_965А

Зареєстрований: 31.08.2008
Повідомлення: 1198

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 19:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

500- мне нравится. Хорошо бы в Россию наладить отправку.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Сотник
Дванадцять стульчаків

Зареєстрований: 12.06.2009
Повідомлення: 2202
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 20:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Звуковий сигнал при включених габаритах і відкритих дверях, можна і в стокову, там дроту 1м вистачить

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 20:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

та габарити взагіл фігню їдять + буде надоїдати коли їдеш!

Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 20:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

так їхати треба з закритими дверима Very Happy

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 20:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

сигнал відкритих дверей корисна штука, а от на рахунок габаритів не розумію. видно ж підсвітку приборної панелі. відповідно можна і виключити вручну. Wink

Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 20:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ти не зрозумів, включив фари/габарити, відкрив двері, пішов в кіоск за шаурмою, а там черга 100500голодних студентів, багато людей втикає вимкнути фари і садить акумулятор.

атак буде висовуватися молоток і довбати по голові Laughing ніколи не забудеш вимкнути все

я собі робив таку штуку, на мій погляд,дуже корисна

John Warner
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 21:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nokaut писав(ла):
я собі робив таку штуку, на мій погляд, дуже корисна

...але то вже не сток Wink

Повернутися до початку
DJ_Technic

ПовідомленняДодано: 16 Січень 2012 02:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ок.... Совсем скоро соберу пробную проводку отфотаю и покажу что делаем )))

GTMAD

Зареєстрований: 20.01.2010
Повідомлення: 389
Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta

ПовідомленняДодано: 16 Січень 2012 16:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Колега з Коростеня передав проводку від 965 як зразок.
Він для себе хоче придбати 1 стокову + 1 модернізовану.
2 DJ_Technic давай координати куди завезти (але я у відряджені до четверга) або сам забери (Виноградар, проспект Правди перехрестя з Ужвій))

Останній раз редагувалося: GTMAD (17 Січень 2012 09:43), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Ramzes
духаст вичиславыч

Зареєстрований: 12.01.2009
Повідомлення: 3203
Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 16 Січень 2012 19:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Игорь_965А писав(ла):
500- мне нравится. Хорошо бы в Россию наладить отправку.

Помойму это сейчас не проблема!!

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 16 Січень 2012 22:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

DJ_Technic
Себе буду сам тянуть, у меня дохрена "лишних" проводов Cool.
Для модернизированой удобно на подключение приборки заложить фишки.

P.S. У меня уже давно приборка на двух разьемах, хоть и редко туда зазить приходится, но какое удовольствие, откинул фишки и трос спидометра и всё.

Повернутися до початку
DJ_Technic

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2012 11:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну я ж не заставляю это по сути дело каждого хочет сам делает а хочет берет готовое и не гемороиться!!!

Вообще м есть идея в сток горби включить реле на свет, сигнал, рб в корпусе стандартного маленького реле,реле стартера... Проводка снабжена массой удобностей!!! Мне интересны отзывы то есть надо такая или все же делать стоковую это просто такую же как на заводе. Модернизированная будет в себя включать сигнализацию, магнитолу, цз, выводы для свеклоподъемников ну и все реле которые есть в сток серии!!!

John Warner

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2012 12:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да ты делай смело - всяко кто-то купит, ибо идея красивая. Wink
Повернутися до початку
format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3876
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 31 Січень 2012 09:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Так, конечно все хорошо. но нет ли у кого-нибудь АСАДовского файла с проводкой с сечениями и длинами проводов (преферанс и курвы, ага-ага).

У меня тут с прошлой работы понап@зженно несколько бухт проводов и термоусадки. Потому буду делать себе сам).

ЗЫ. В АСАД перерисовал проводку 968А, осталось отредактировать немножко.

DJ_Technic

ПовідомленняДодано: 23 Лютий 2012 21:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Смотреть тут http://www.zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sa&g=1555&a=4752 В таком исполнении есть новая проводка под заз 965... Поскольку у нас донорская проводка именно с 965 то пока есть только дубль именно такой проводки... С 965А будет немного позже задержка с кабелем небольшая... Так же у нас уже есть первый заз который поехал с максимальной проводкой напоминаю в нее входит цз, сигналка, реле света, реле стартера, реле поворотов, реле заднего хода, стеклоподемники, доводчик...

Цены на готовые изделия
Заводская проводка 700 грн в нее входит только папка мамка дополнена нами для более удобной установки на горбик и стоит она в раене задней панели...
Средняя проводка 1000 грн в нее входят уже реле на свет,реле стартера, реле поворотов, папа мама для подключения приборки и т.д.
Максимальная проводка 1300 грн полный фул короче ))))

По ходу производства проводок мы будем в первую очередь в ближайшее время в водить где это возможно конекторную продукцию от импортных авто с влагостойкими фишками

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Електрика Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.
Сторінка 2 з 3

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум