Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

перевод времени...

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
seregazaz

Статус: Offline
Зареєстрований: 14.10.2009
Повідомлення: 343
Моє авто: заз965 1962г

ПовідомленняДодано: 09 Листопад 2011 21:44    Заголовок повідомлення: перевод времени... Відповісти з цитатою

Это что же получается товарисчи... теперь мы Новый Год будем аж на два часа позже москвичей встречать ??? Shocked Shocked
Итак этот час еле выдерживали многие... а теперь вообще как будто не соседи Very Happy Тама уже дойдут до нормы... а мы, понимаешь, только пригубим чарочку... Confused Как быть ? Rolling Eyes

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 09 Листопад 2011 21:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

бути як були до того. І не мати нічого спільного з східними сусідами!

seregazaz

ПовідомленняДодано: 09 Листопад 2011 21:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

мда... понятно..
так модеры закрываете тему... а то щас чую снова наговорим... Wink

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
kastet780

Зареєстрований: 02.06.2010
Повідомлення: 603

ПовідомленняДодано: 09 Листопад 2011 22:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Как бы тм ни было, но мне это не грозит. Я обычно сплююю Smile
Roskо, почему вы так агрессивны к нашим братьям? У многих, после распада СССР там родычи остались, на пример у меня. Вам более симпатичны західні сусіди? К примеру Польша, или Румыния?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Корчагин

Зареєстрований: 21.03.2007
Повідомлення: 288
Моє авто: ЗАЗ 965, ЗАЗ 968

ПовідомленняДодано: 09 Листопад 2011 22:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Для страдающих от перевода стрелок можно начинать праздновать в 12 дня (вроде во столько в петропавловске камчатском НГ) и так каждый час Very Happy главное дожить до своего НГ
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 09 Листопад 2011 22:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

kastet780 писав(ла):

Roskо, почему вы так агрессивны к нашим братьям? У многих, после распада СССР там родычи остались, на пример у меня. Вам более симпатичны західні сусіди? К примеру Польша, или Румыния?

нічого немаю проти родичів, друзів, однодумців зі сходу. симпатичні мені мої однодумці українці а росіяни, поляки, румуни, білоруси і т.д.... це суто знайомі, друзі, однодумці а не люди, країни до яких потрібно рівнятись і тим більше жити як вони, головне щоб вони не навязували свого іншим і ми до них не рівнялись а все інше дрібниці. Давайте про політику замнем бо правилами як би заборонено!Wink2

А нарахунок часу то Львів наприклад з Київом різняться в часі на 45хв. тому я не згідний з Київським часом не те що з московським. А те що люди хочуть змінити час тільки для того щоб почати святкувати ("бухати") з кимось це ще більше дивує і засмучує. Confused Evil or Very Mad

seregazaz

ПовідомленняДодано: 09 Листопад 2011 22:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

аха А че.. вариант) кстати отличная идея ! и к нашей полночи будем уже хорошими, и главное все вполне официально Laughing
так я тогда смогу спокойно отметить с Медведевым, с Лукашенко, ну и с нашим Якуновичем и успеем всех их выслушать. А то раньше приходилось вперемежку слушать всех троих... мол кто интереснее рассказывает - того речь и слушаем Laughing Laughing

Повернутися до початку
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 09 Листопад 2011 23:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я всётаки прикрою тему от греха подальше, темболее тема раскрыта более чем надо, и политикой попахивать начала

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум