Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Реставрація корпуса та зеркала фари

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
GTMAD

Статус: Offline
Зареєстрований: 20.01.2010
Повідомлення: 389
Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta

ПовідомленняДодано: 21 Лютий 2011 22:31    Заголовок повідомлення: Реставрація корпуса та зеркала фари Відповісти з цитатою

Всім вітання.
Задався питанням реставрації корпуса фар так як вони у мене в такому стані

Маю можливість відпіскоструїти, профосфатувати та покрити катафорезним грунтом попередньо замаскувавши рефлектор, але рефлектор також в не в найкращому стані, підкажіть як його відновити?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Gazirovannij

Зареєстрований: 05.03.2007
Повідомлення: 2310

ПовідомленняДодано: 21 Лютий 2011 23:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Встаёт резонный вопрос: зачем?

ФГ 140 (вроде бы именно этот оптический элемент на фото) особым дефицитом не является.
По сравнению со стоимостью реставрации стоит сущие гроши.
Новый с хорошим нулёвым отражателем.

Всё равно реставрацией такого качества отражающего слоя не достичь.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
GTMAD

ПовідомленняДодано: 22 Лютий 2011 00:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2 Gazirovannij
Пошукав по інтернету, ФГ140 для ВАЗ 2101 і тп. відповідно для 965 завеликі будуть, чи чогось не розумію? Confused

Повернутися до початку
Gazirovannij

Зареєстрований: 05.03.2007
Повідомлення: 2310

ПовідомленняДодано: 22 Лютий 2011 08:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Извиняюсь, это я навскидку не определил что 965.
Смутили уши крепления патрона лампочки как на галогенах.
Тут вроде бы обсуждался вопрос замены родных для 965 оптических элементов на что то получше по световым характеристикам.
Я бы прокопал вначале это направление.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
dimal

Зареєстрований: 06.06.2006
Повідомлення: 893
Моє авто: ЗАЗ-965А (Т34 Спорт)

ПовідомленняДодано: 22 Лютий 2011 09:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2103-2106 те что крайние под лампу h-4, но рисунок стекла у них другой... Так что, если оригинал, то эти реставрировать.

zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

Зареєстрований: 30.01.2010
Повідомлення: 1488
Моє авто: моя, подтверждаю!

ПовідомленняДодано: 22 Лютий 2011 10:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

извените за оффтоп, но зачем их реставрировать??? на реставрацию уйдёт больше денег чем за новые в магазине... имхо мне кажется это не та деталь которая подлежит реставрации...

ну а по теме, внешне этот горшок можно отшкурить, промазать антикором(если присутсвует гниль) далее загрунтовать, и по желанию покрасить... А вот что с зеркальной стороны делать я незнаю... Rolling Eyes

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
OgeN13
лентяй

Зареєстрований: 13.07.2008
Повідомлення: 1482

ПовідомленняДодано: 22 Лютий 2011 10:34    Заголовок повідомлення: Re: Реставрація корпуса та зеркала фари Відповісти з цитатою

GTMAD писав(ла):
Всім вітання.
Задався питанням реставрації корпуса фар так як вони у мене в такому стані
https://lh4.googleusercontent.com/_Q8Sztg797zk/TWK4ODVtidI/AAAAAAAAAEA/ksmDZ1-Xg0M/PICT1178LQ.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/_Q8Sztg797zk/TWK4OptZ9KI/AAAAAAAAAEE/fDMX584XRa8/PICT1179LQ.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/_Q8Sztg797zk/TWK4Pc-1UGI/AAAAAAAAAEI/wg1t1VGUhYw/PICT1180LQ.jpg

Маю можливість відпіскоструїти, профосфатувати та покрити катафорезним грунтом попередньо замаскувавши рефлектор, але рефлектор також в не в найкращому стані, підкажіть як його відновити?

посмотри на фары от мотоциклов. На мотоцикле минск 6ти вольтовом такой же корпус фары. Скорее всего такая же фара стояла не только на минске а и на друг мотоциклах

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 22 Лютий 2011 12:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Можливо можна взяти корпус фар від 2103-06 як писалось вище, відєднати від нього скло і поставити рідне від горбіка! (правда спочатку бажано провірити діаметр фари від 2103-06 чи вона підійде)

OgeN13
лентяй

Зареєстрований: 13.07.2008
Повідомлення: 1482

ПовідомленняДодано: 22 Лютий 2011 12:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

сорри надурил, слазил на чердак глянул, не такая фара там. Там еще есть отверстие под габарит.
Крепление под патрон там такое же, просто я его еще в детстве выломал и приколхозил к фаре 2106 Smile

http://fotki.yandex.ru/users/ogen13/view/275640/

http://fotki.yandex.ru/users/ogen13/view/275639/

з.ы. а еще бывает полезно поюзать поиск Wink

http://www.zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=10180&sid=1d1cdc120ba1f8e0a5a30d7941f248f1

Повернутися до початку
Yurii

Зареєстрований: 30.12.2008
Повідомлення: 237
Моє авто: ЗАЗ 965/1963 г.М-61,,Ирбит,, 1961г/в

ПовідомленняДодано: 25 Лютий 2011 18:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Посмотри на элементы от старых тракторов.Там такие же в фарах стояли что и на горбиках.Могут только стекла отличаться.Фара искатель может тоже подойти.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Str@nge

Зареєстрований: 20.09.2010
Повідомлення: 27
Моє авто: 965А, 965 кабрио

ПовідомленняДодано: 24 Тра 2011 11:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Отреставрировать можно.
Покрытие алюминием, сверху термостойкий лак.
За пару отражателей диаметром около 20 см - выходит примерно 50 у.е.
Делали себе на мерс.
Вот так было:

А вот так стало:

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
GTMAD

ПовідомленняДодано: 25 Тра 2011 15:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2 Str@nge
Супер, маєш координати тих хто це робив?

Повернутися до початку
Str@nge

Зареєстрований: 20.09.2010
Повідомлення: 27
Моє авто: 965А, 965 кабрио

ПовідомленняДодано: 26 Тра 2011 09:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Конечно. Делали в Симферополе.

096-54-94-044
099-368-57-58
Валерий Владимирович

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум