Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

ЗАЗ 965 в Авто Ревю!
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
X2-bec

Статус: Offline
Зареєстрований: 09.12.2005
Повідомлення: 3206

ПовідомленняДодано: 19 Січень 2011 04:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А статейку то можно в студию, а то что-то я окосел Rolling Eyes
Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
dimal

Зареєстрований: 06.06.2006
Повідомлення: 893
Моє авто: ЗАЗ-965А (Т34 Спорт)

ПовідомленняДодано: 19 Січень 2011 09:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да, отсканируйте статью! Нам тоже интересно, а Украинские авторевю у нас не продаются!

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
SIMON

Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 20 Січень 2011 14:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

rerstavrator писав(ла):
SIMON писав(ла):
Пожалуй, единственная толковая статья про ЗАЗ во всей нашей прессе. Жаль, что оригинальную машинку в Киеве не нашли . Надо было в Харьков ехать снимать.
Ну машина то оригинальна, косяковые только подфарники с фарами Явы. В остальном-все ее.

Да, обидно с подфарниками получилось. А что касается оригинала, то моторчик 966Г на 965и 965А никогда штатно не ставился (отличается отсутствием сапуна и "длинной" маслозаливной горловиной).

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
rerstavrator

Зареєстрований: 16.06.2009
Повідомлення: 259
Моє авто: Заз 965А,966В,968А,968М и другие.

ПовідомленняДодано: 21 Січень 2011 10:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

SIMON писав(ла):
rerstavrator писав(ла):
SIMON писав(ла):
Пожалуй, единственная толковая статья про ЗАЗ во всей нашей прессе. Жаль, что оригинальную машинку в Киеве не нашли . Надо было в Харьков ехать снимать.
Ну машина то оригинальна, косяковые только подфарники с фарами Явы. В остальном-все ее.

Да, обидно с подфарниками получилось. А что касается оригинала, то моторчик 966Г на 965и 965А никогда штатно не ставился (отличается отсутствием сапуна и "длинной" маслозаливной горловиной).
Ну длина маслозаливной горловины думаю не критичная не оригинальность Smile Хотя конечно в дальнейшем я ее сменю.Или поставлю его родной движок,он прилагался к машине.Правда труба там тоже длинная.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
SIMON

Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 21 Січень 2011 18:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да нормальная машина, просто в Харькове есть две комплектных, полностью оригинальных и к тому же не реставрированных (заводская краска, обивка и т.п.) машины 61-го и 68-го годов выпуска.

http://www.zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sa&g=7377&a=1817

http://www.zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sa&g=7377&a=1746

Все же, некоторая разница, при всем уважении, наверняка имеет место.

Повернутися до початку
тазоВовка
Иврей
Иврей

Зареєстрований: 10.08.2008
Повідомлення: 1178
Моє авто: ЗАЗ-968, 1976 г.в.

ПовідомленняДодано: 07 Лютий 2011 11:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Киевляне, у кого есть сканер А3?
Держу статью в руках, но у меня сканер только А4, а страница Авторевю на 1-2 см больше этого формата по обеим сторонам...

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
dimal

ПовідомленняДодано: 07 Лютий 2011 13:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

тазоВовка, а если фотиком переснять? или по кускам на сканере? Очень ждем статью!

X2-bec

Зареєстрований: 09.12.2005
Повідомлення: 3206

ПовідомленняДодано: 07 Лютий 2011 13:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А ты в два захода, потом отфотошопь Twisted Evil
Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
тазоВовка
Иврей
Иврей

ПовідомленняДодано: 08 Лютий 2011 00:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Попробую фотиком, бо в фотошопе совсем не того Embarassed
Думаю, в среду вечером выложу что получилось, мож кто подправит...

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
тазоВовка
Иврей
Иврей

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2011 14:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вотано http://photofile.ru/users/zazclub-ua/150894286/
Простите за диагональные съёмки, бумага глянцевая, чем "прямее" угол, тем больше бликов.

@rtyom
Племенной Зазовод

Зареєстрований: 05.05.2006
Повідомлення: 2558

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2011 19:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

тазоВовка писав(ла):
Вотано http://photofile.ru/users/zazclub-ua/150894286/
Простите за диагональные съёмки, бумага глянцевая, чем "прямее" угол, тем больше бликов.

А ты без вспышки при нормальном освещении попробуй Wink2 И выложи снова) А то кверх ногами и под углом прочитать текст ну ваще анриал(

OgeN13
лентяй

Зареєстрований: 13.07.2008
Повідомлення: 1482

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2011 19:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

@rtyom писав(ла):

А ты без вспышки при нормальном освещении попробуй Wink2 И выложи снова) А то кверх ногами и под углом прочитать текст ну ваще анриал(

сохрани на комп и переверни и все будет читаться нормально

Повернутися до початку
Николка
Гість

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2011 22:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Отлично читается Smile Спасибо огромное за статью! Smile Было приятно прочесть!
Журналистам отдельный респект, написали правильно и красиво Very Happy

Ещё бы достать оригинальные фотки из журнала. Ramzes выложил, но не все.

2 @rtyom Я читал сохраняя в оригинальном размере фотки. Усё норм Smile

Повернутися до початку
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 11 Лютий 2011 11:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Подкроректировал "для себя" кому удобнее может пользоваться:
http://photofile.ru/users/zazclub-ua/150896386/

Повернутися до початку
iryska

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 13 Лютий 2011 22:54    Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! Відповісти з цитатою

А кого з киян можна би було просити купити мені сам журнал? Я збираю публікації для майбутнього музею техніки в німецькому селі Ханенбах? Головні дійові особи - ЗАЗ-965, 968, Таврія, ЛуАЗ. мотоцикли Днепр і М-72, мопед Карпати,, "копійка", ще деякі дрібниці. Very Happy Так що якщо щось там таке викидає , підбираю Very Happy Прохання до модераторів: хочу висловити глибоку вдячність від мене і Оксани за практичну допомогу при нашій подорожі на "потворку" (хто не знає, що це воно таке - це ЗАЗ-965-вантажівочка на базі і з мотором гольфа). Все йшло чудово, але вже по лорозі назад ми "стали" перед Отинією. Добре, що морозу не було Very Happy До Отинії нас буксирував Володя, з Отинії (вид був як у відомому анекдоті Мерседес, а за ним на шнурку запорожець Very Happy ), з Отинії до Івано-Франківська Володя-борода Very Happy , це вже був вечір, темно, там в них і заночували, зранку приїхав ще Кобза,, вони все швиденько поремонували і ще перд обідом ми вже їхали далі додому.Не знаю в яку тему це писати, самі поставте, куди вважаєте за потрібне. А може окрему тему створити "Подяки"?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
dimal

ПовідомленняДодано: 14 Лютий 2011 13:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вот прикол, они мою фотку (и аватару по совместительству) использовали. Без спросу Smile хотя я конечно не против...

vlad@SCORPIO

Зареєстрований: 31.08.2007
Повідомлення: 1039
Моє авто: заз 965.Газ-69

ПовідомленняДодано: 14 Лютий 2011 14:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

это же не твой заз а только фотка.

Останній раз редагувалося: vlad@SCORPIO (14 Лютий 2011 15:38), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
dimal

ПовідомленняДодано: 14 Лютий 2011 15:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Это откуда такая инфа? Shocked
А вот и оригинал фотки

vlad@SCORPIO

Зареєстрований: 31.08.2007
Повідомлення: 1039
Моє авто: заз 965.Газ-69

ПовідомленняДодано: 14 Лютий 2011 15:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

dimal писав(ла):
Это откуда такая инфа? Shocked
А вот и оригинал фотки

если неправ извини
просто не видел такой в галереи.
теперь все смогут поглазеть на класный автомобиль.

Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 14 Лютий 2011 19:57    Заголовок повідомлення: Re: Запорожці всіх країн - єднайтеся! Відповісти з цитатою

iryska писав(ла):
... Прохання до модераторів: хочу висловити глибоку вдячність... Не знаю в яку тему це писати, самі поставте, куди вважаєте за потрібне. А може окрему тему створити "Подяки"?

Така тема вже була, але не на видному місці.
Переніс до клубного розділу, ласково просимо: Cпасибости одноклубникам

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.
Сторінка 2 з 3

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум