Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Грунти, фарби, лаки
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Зовнішній тюнінг
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
vlad@SCORPIO

Статус: Offline
Зареєстрований: 31.08.2007
Повідомлення: 1039
Моє авто: заз 965.Газ-69

ПовідомленняДодано: 02 Жовтень 2010 10:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

GTMAD писав(ла):
2 vlad@SCORPIO
Поясни суть, для чого матовий лак, зазвичай лаком збільшують глянець.
Якщо тебе цікавить новомодна матова покраска автомобіля то є два варіанти, або обклеїти плівкою, або пофарбувати матовою фарбою

матовий ефект придає лак а не краска.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Sashasalo

Зареєстрований: 19.01.2010
Повідомлення: 712
Моє авто: ЗАЗ 968АЭ

ПовідомленняДодано: 02 Жовтень 2010 13:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

kobza писав(ла):
Тільки для тебе завтра візьму поллітру Laughing ,піду в гараж і все на нормальному денному світлі подивлюсь Wink

Чекатиму!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
GTMAD

Зареєстрований: 20.01.2010
Повідомлення: 389
Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta

ПовідомленняДодано: 02 Жовтень 2010 21:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2 vlad@SCORPIO
Не можу погодитись, що полиск придає тільки лак, фарба також може бути глянцевою або матовою.
Власними руками робив і наносив не один десяток кілограмів матової фарби.

Повернутися до початку
vlad@SCORPIO

ПовідомленняДодано: 02 Жовтень 2010 22:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

GTMAD писав(ла):
2 vlad@SCORPIO
Не можу погодитись, що полиск придає тільки лак, фарба також може бути глянцевою або матовою.
Власними руками робив і наносив не один десяток кілограмів матової фарби.

так сколько стоит лак?

Повернутися до початку
kobza
Шаман Сосіской

Зареєстрований: 09.11.2008
Повідомлення: 695

ПовідомленняДодано: 02 Жовтень 2010 22:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

кольор ну трошки,майже незамітно яскравійший,але здається що стара фарба від старості просто потускніла ну і т.д.

Повернутися до початку
GTMAD

ПовідомленняДодано: 02 Жовтень 2010 23:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2 vlad@SCORPIO
Лак глянцевий - 20 Е/кг (85 - 95 % блиску)
Лак матовий зараз не скажу - в понеділок порахують ціну потім я ще повинен вибити знижку у директора Wink
До речі, який потрібен полиск?

Повернутися до початку
Sashasalo

ПовідомленняДодано: 03 Жовтень 2010 10:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Kobza Дякую, друже!
GTMAD Буду брати 5 літрів цієї фарби з грунтом! Я зателефоную, як матиму інфо по "965А", щоб провести повний обмін Smile
П.С. У разі чого, також маю зайву поршневу Wink

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
GTMAD

ПовідомленняДодано: 03 Жовтень 2010 15:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2 Sashasalo
Якщо ти плануєш 5 літрів фарби вилити на 965 то це значно більше ніж потрібно Very Happy
Запитай Кобзи скільки у нього на Опель Кадет пішло.
Доречі грунту потрібно стільки ж як і фарби.
Прошу не забувати про підготовку поверхні - ніяка фарба (навіть "золота") не буде триматись на непідготованій відповідним чином поверхні.
Чекаю інформацію про шильдик Smile
Поршньова також цікавить

Повернутися до початку
Sashasalo

ПовідомленняДодано: 03 Жовтень 2010 17:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ясно, що грунт необхідний, я кажу про повний комплет: грунт-фарба-затверджувач. На свій білий я витратив 4 літри, а один закатав в банку на майбутнє Laughing Так саме і з горбатим планую Cool
Повернутися до початку
vlad@SCORPIO

ПовідомленняДодано: 04 Жовтень 2010 15:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

GTMAD писав(ла):
2 vlad@SCORPIO
Лак глянцевий - 20 Е/кг (85 - 95 % блиску)
Лак матовий зараз не скажу - в понеділок порахують ціну потім я ще повинен вибити знижку у директора Wink
До речі, який потрібен полиск?

глянцевий не цікавить.
ціна та кількість матового?

Повернутися до початку
vlad@SCORPIO

ПовідомленняДодано: 12 Жовтень 2010 22:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

что директор умер?
Повернутися до початку
GTMAD

ПовідомленняДодано: 17 Жовтень 2010 22:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ні Very Happy
Мене тиждень в Україні не було,
Завтра дам відповідь

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 14 Листопад 2010 21:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А можна зробити Адріатіку матовою? чи то треба спочатку глянц, а потім мат. лак?!!!

polus

Зареєстрований: 20.05.2009
Повідомлення: 747
Моє авто: 74 Vintage 09

ПовідомленняДодано: 18 Листопад 2010 22:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

мона ток не красиво буит
Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 18 Листопад 2010 23:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

polus писав(ла):
мона ток не красиво буит

Що іменно?
З.І. в кожного свої поняття про красоту)) + зато буде оригінально!!!!! Cool

polus

ПовідомленняДодано: 20 Листопад 2010 00:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

поверь будет выглядеть выгаревшей краскои. если покрасить металликом приближенным к* небесному *цвету и добавить в лак 1 к 1-ому матирующей добавки то да. будет тема.
Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 20 Листопад 2010 21:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

polus писав(ла):
поверь будет выглядеть выгаревшей краскои. если покрасить металликом приближенным к* небесному *цвету и добавить в лак 1 к 1-ому матирующей добавки то да. будет тема.

Ну металік треба підбирати такий, а це задоволення не з дешевих! Легше знайти такий колір металіка, який подобається і ним задути....
А я хочу рідний, але шоб він був ексклюзивним! Cool

polus

ПовідомленняДодано: 21 Листопад 2010 00:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

свари борщ из фиолетовой капусты .приятен -ли он на вид?так и чувство оригинальности подвержено стереотипам.а как на меня покрась его хоть детской неожиданностью .мне все равно.а для тебя-ажиотаж и эпотаж!только хочу предупредить твою эго-внимание на него обращать не будут Laughing и к стати .краску металик можно найти готовую и не дорого на полный перекрас с толковыми малярами уйдет 2 литра на весь заз.
Повернутися до початку
ДимоН79

Зареєстрований: 25.11.2010
Повідомлення: 16
Моє авто: Форд Транзит 2000 г.в ЗАЗ 965 66г.в.

ПовідомленняДодано: 26 Листопад 2010 12:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Sashasalo писав(ла):
Kobza Дякую, друже!
GTMAD Буду брати 5 літрів цієї фарби з грунтом! Я зателефоную, як матиму інфо по "965А", щоб провести повний обмін Smile
П.С. У разі чого, також маю зайву поршневу Wink

5 литрами краски можно покрасить 4 шт, 965 точно !!! я на свой расчитываю 1 л. (потому как разведёшь её будет как минимум 1.5 кг базы) и 1 комплект лака, и по цене (1л.базы 300 грн, лак по макс. 200, ) грунт у нас 70 грн, Ranal 5+1 !!!, 5 лет с ним работаю, проблем нет !!! А с дуру можно и по 500 евро за кг отдавать.
Я себе транзит покрасил 2 !!! кг, с проёмами вот посмотри http://auto.ria.ua/auto_ford_3587446.html

Повернутися до початку
GTMAD

ПовідомленняДодано: 12 Грудень 2010 03:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2 ДимоН79
Погоджуюсь, 2 кг готової фарби на 965 вистачить.
Звичайно можна взяти Ronal, а ще Helios, lankwitzer ..... і подібних середнячків. Сумно стає тоді, коли бачиш, що стається із пофарбованими пластинами після 300 - 400 годин у камері соляного туману, тоді бажання фарбувати свого любимого жужика Very Happy цим ширпотребом зменьшується з геометричною прогресією, а заощаджені 20 евро душу не гріють Crying or Very sad . Звичайно, якщо стоїть питання пофарбувати і продати, то це вже інша справа, але я б так не робив.

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Зовнішній тюнінг Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5  Наст.
Сторінка 2 з 5

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум