Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Место проведения ежегодной ЗАЗо-встречи 2011
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
SAS

Статус: Offline
Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 22:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я бы поехал в Беларусию Very Happy
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
betxoven

Зареєстрований: 04.05.2009
Повідомлення: 515
Моє авто: 968 77г.в. 966/968 72г.в. 966 72 г.в.

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 22:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

У нас чисто...ровные дороги...нету пробок...короче батька всё держит под контролем... Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
mutt

Зареєстрований: 21.12.2008
Повідомлення: 368
Моє авто: ЗАЗ968М/ЗАЗ966В/РаФ2203/VW GOLF II 1.6D-продан,бля

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 22:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

betxoven писав(ла):
У нас чисто...ровные дороги...нету пробок...короче батька всё держит под контролем... Laughing
Опять будешь агитировать БАбулькам выбирать батьку? Very Happy Одну мы точно убедили тогда за кого голосовать)) Флаг Александра был подтверждением наших слов так что бабуля поняла где наше будущее (и её тоже) Wink
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 22:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

betxoven писав(ла):

Дороги в Білорусі дійсно набагато кращі аніж у нас. Особливо такзвана "олімпійська траса" на Мінськ. Міліціонери дорожньої служби якісь налякані: ми зупинилися колоною, щоб сфотографуватися біля обеліска з написом "Мінськ", так їх чуть кондрашка не схватила. Не можна, довго просили нас, щоб ми поскоріше їхали дальше... А взагалі, білоруси - люди душевні. Шкода, правда, що не розмовляють на рідній мові - цураються Sad

Нам вдалося колоною із дев'яти "Запорожців" ЗАЗ-965 за один прогін здолати 560 кілометрів. Але, на жаль, в Білорусі окрім того, що потрібно платити гроші за транзит (15 Євро) є ще й платні автомагістралі. Ціна чисто символічна, але платити потрібно в "інвалюті". Бацька білоруськими рублями мзду не бере Smile В Білорусі порівняно з нами багато порядку та чистіше. Пальне на усіх автозаправках в одну ціну, причому заплатити можна доларами, або Євро.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
betxoven

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2010 23:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

про платные дороги впервый раз слышу...только автобусы и фуры...а менты гоняли...может Батька ехал.. Laughing
Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 00:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

betxoven писав(ла):
про платные дороги впервый раз слышу...только автобусы и фуры...а менты гоняли...может Батька ехал.. Laughing

Платні дороги для іноземців (ми й росіяни - для бацьки, звісно, іноземці). Ми ще їхали по Росії, а поруч дороги - "Увага, впереді платна дорога!" Але за платну дорогу довелося заплатити вже на білоруській територіїю. Цікаво, що на відміну від "цивілізованої" Європи, ніякої альтернативної дороги не було Smile Але, все одно про БІлорусь лише позитивні спогади...

Фото в розділі. Мінськ. Білорусія.
http://zazkozak.com/129.html?&L=0

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Sekator
ЗамКлубногоКассира

Зареєстрований: 28.04.2010
Повідомлення: 653
Моє авто: ЗАЗ-968АЭ

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 00:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ненаю... В довгих роздумах... ( так як автомобіліст з 4-річим стажем ) Я б спочатку віддав перевагу поїздці в Білорюсь та Росію...
А потім вже в Польщу!
В 2012 році виїзд в польщу буде куди дешевшим та простішим! от наприклад тоді і рвонути!
Для початку хоті би побачити міста типу Мінскь, Масква, Пітер!
А потім можна було б хоч в Америку!)))

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
SAS

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 11:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Sekator писав(ла):
Я б спочатку віддав перевагу поїздці в Білорюсь та Росію...
А потім вже в Польщу!

Я тоже, у меня нет загран паспорта, а попутишествовать хочется, хотя и по Украине мест полно кроме моря, но Белорусь почему-то привлекает.

Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 11:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Чтоли действительно Польшу на 2012

Как такой набросок 2011?
1. май - киев (празднование 10-летия локального клуба)
2. июнь - львов (80-летие гран-при)
3. июль - море - одесса или крым
4. август - белорусь
5. сентябрь - море крым - ежегодный донузлав, организовываемый maxx'ом

3 и 4 - можно поменять местами.
но написал в такой последовательности, чтобы море не подряд шло

и, кстати, собственно ежегодную мегавстречу, еще можно обсудить, где именно провести из предложенных мест (то есть, не обязательно в киеве в мае)

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
dakkota

Зареєстрований: 26.07.2010
Повідомлення: 81
Моє авто: ЗАЗ 968М

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 19:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Sekator писав(ла):
Ненаю... В довгих роздумах... ( так як автомобіліст з 4-річим стажем ) Я б спочатку віддав перевагу поїздці в Білорюсь та Росію...
А потім вже в Польщу!
В 2012 році виїзд в польщу буде куди дешевшим та простішим! от наприклад тоді і рвонути!
Для початку хоті би побачити міста типу Мінскь, Масква, Пітер!
А потім можна було б хоч в Америку!)))

После Америки, боюсь все остальное отпадет само собой.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення
Sekator
ЗамКлубногоКассира

Зареєстрований: 28.04.2010
Повідомлення: 653
Моє авто: ЗАЗ-968АЭ

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 23:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну не скажи...)
Повернутися до початку
SAS

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 23:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
Чтоли действительно Польшу на 2012

Как такой набросок 2011?
1. май - киев (празднование 10-летия локального клуба)
2. июнь - львов (80-летие гран-при)
3. июль - море - одесса или крым
4. август - белорусь
5. сентябрь - море крым - ежегодный донузлав, организовываемый maxx'ом

3 и 4 - можно поменять местами.
но написал в такой последовательности, чтобы море не подряд шло

и, кстати, собственно ежегодную мегавстречу, еще можно обсудить, где именно провести из предложенных мест (то есть, не обязательно в киеве в мае)

план в отдельную ветку!

Повернутися до початку
betxoven

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2010 23:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мегавстречу в Минске!!айда все к нам!!))
Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 29 Жовтень 2010 11:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

betxoven писав(ла):

Идеальный формат встречи - на природе возле речки, для желающих жить в палатках.
При этом, рядом с какой-нибудь базой отдыха для тех, кому нужны удобства номеров/домиков, с возможностью тусить, где основной балаган.
Реально такое пробить?
Вопрос относится и к одесситам.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Черноморец
Дохтор цЫлЮлькин

Зареєстрований: 08.07.2009
Повідомлення: 841
Моє авто: рига 30 мини

ПовідомленняДодано: 29 Жовтень 2010 11:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
betxoven писав(ла):

Идеальный формат встречи - на природе возле речки, для желающих жить в палатках.
При этом, рядом с какой-нибудь базой отдыха для тех, кому нужны удобства номеров/домиков, с возможностью тусить, где основной балаган.
Реально такое пробить?
Вопрос относится и к одесситам.

Реально!
Есть место, где проходит байк слёт-на стадионе в 10м от моря, и в 5 м от Дома Павловых-пансионата отдыха, там есть как и простенькие номера, так и крутые люксы, сам там отдыхал Smile
А любители палаток живут в палатках на территории стадиона. Все это дело находится на крупнейшем пляже Одессы-Лузановка.
Думаю, чтоб все священнодество происходило ПОСЛЕ Байк Слёта (18-26 июня) Laughing , мы то с Байкерами найдём общий язык, хотяяяяяяяя в этом году байкеры были вместе с клубом ГАЗ-21... возможно будет иметь место смысл поговорить с Гоблином,организатором Гоблин шоу о совместном мероприятии.... Но народ это будет трэш Laughing
Для любителей сисек скажу:там и конкурсы мокрые маечки проводятся и девушкам в этот период вход бесплатный))))))
Вообщем думаем товарисчи, организацию думаю потянемWink2

Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 22 Листопад 2010 13:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Колеги-Запорожці з Києва. Чи планується святкування 10-річчя столичного клубу в травні 2011-го. Сьогодні ми отримали відповідь від "солідних людей приближених до ФАУ та КМАМК" - в нашому розпорядженні головна столична вулиця Хрещатик - 22 травня (неділя) 2011-го для презентації клубу "Запорожців" та проведення міні-змагань (фігурка та паралельний автослалом).

Потрібно до кінця тижня підтвердити наше бажання чи не бажання ОРЕНДУВАТИ (звісно - безкоштовно) місце на Хрещатику - пропонують 2 години в районі Головної пошти. Мабуть, це найкраще місце для проведення офіційних заходів святкування - принаймні цифру "10" зможемо "намалювати" правильно й сфотографувати, щоб життя не було ПЕРЕВЕРНЕНИМ Smile

Якщо активісти проведення святкування у Києві (а такі, як нам відомо, вже зявилися) готові підтвердити, що свято таки відбудеться, було б не погано скористатися нагодою. Повірте, пізніше отримати такий ПОДАРУНОК буде набагато складніше...

Львівський авто-фан-клуб "ЗАЗ-КОЗАК" планує приїхати в гості (якщо запросять), а 10-12 червня запрошуємо до нас у Львів на міжнародний Фестиваль ретро-автомобілів. Увага! Паралельно - проводиться Фестиваль пива Smile

Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 22 Листопад 2010 13:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Извиняюсь, совсем забыл выложить эту информацию - на недавних сборах клуба общим голосованием было принято решение о проведении празнования 10-летия киевского клуба 4-5 июня 2011 года.

По этому, к сожалению, вынуждены отказаться от таких хороших предложений и возможностей.

Повернутися до початку
KAPABAH

Зареєстрований: 28.12.2009
Повідомлення: 69
Моє авто: ZAZ-968А 1978 и 1979г. twins

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2010 00:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

мне оч нравится Ваш настрой! Давно я не сталкивался с таким интузиазмом ... хочу с палатками!!!!!!очень!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відвідати сайт автора
Valentin_ZP_UA

Зареєстрований: 17.12.2006
Повідомлення: 1404
Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2010 21:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
... на недавних сборах клуба общим голосованием было принято решение о проведении празнования 10-летия киевского клуба 4-5 июня 2011 года...

Интересно... А сколько человек, у киевского клуба?...
А сборы и голосование, у вас реальные или виртуальные?...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2010 21:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Valentin_ZP_UA писав(ла):
napalm писав(ла):
... на недавних сборах клуба общим голосованием было принято решение о проведении празнования 10-летия киевского клуба 4-5 июня 2011 года...

Интересно... А сколько человек, у киевского клуба?...
А сборы и голосование, у вас реальные или виртуальные?...

Сначало пробывали виртуально голосовать, так проголосовало пару человек, в итоге голосовали реально на встрече, даже протокол заседания вели, о как.

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Наст.
Сторінка 11 з 13

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум