Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
SAS

Статус: Offline Зареєстрований: 26.05.2006 Повідомлення: 1157 Звідки: Медвин Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 27 Жовтень 2010 22:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я бы поехал в Беларусию 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
betxoven

Статус: Offline Зареєстрований: 04.05.2009 Повідомлення: 515 Звідки: Беларусь,Минск Моє авто: 968 77г.в. 966/968 72г.в. 966 72 г.в.
|
Додано: 27 Жовтень 2010 22:35 Заголовок повідомлення: |
|
|
У нас чисто...ровные дороги...нету пробок...короче батька всё держит под контролем... 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
mutt

Статус: Offline Зареєстрований: 21.12.2008 Повідомлення: 368 Звідки: Беларусь,Минск Моє авто: ЗАЗ968М/ЗАЗ966В/РаФ2203/VW GOLF II 1.6D-продан,бля
|
Додано: 27 Жовтень 2010 22:39 Заголовок повідомлення: |
|
|
betxoven писав(ла): |
У нас чисто...ровные дороги...нету пробок...короче батька всё держит под контролем...  |
Опять будешь агитировать БАбулькам выбирать батьку? Одну мы точно убедили тогда за кого голосовать)) Флаг Александра был подтверждением наших слов так что бабуля поняла где наше будущее (и её тоже) 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 27 Жовтень 2010 22:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
У нас чисто...ровные дороги...нету пробок...короче батька всё держит под контролем...  |
Дороги в Білорусі дійсно набагато кращі аніж у нас. Особливо такзвана "олімпійська траса" на Мінськ. Міліціонери дорожньої служби якісь налякані: ми зупинилися колоною, щоб сфотографуватися біля обеліска з написом "Мінськ", так їх чуть кондрашка не схватила. Не можна, довго просили нас, щоб ми поскоріше їхали дальше... А взагалі, білоруси - люди душевні. Шкода, правда, що не розмовляють на рідній мові - цураються
Нам вдалося колоною із дев'яти "Запорожців" ЗАЗ-965 за один прогін здолати 560 кілометрів. Але, на жаль, в Білорусі окрім того, що потрібно платити гроші за транзит (15 Євро) є ще й платні автомагістралі. Ціна чисто символічна, але платити потрібно в "інвалюті". Бацька білоруськими рублями мзду не бере В Білорусі порівняно з нами багато порядку та чистіше. Пальне на усіх автозаправках в одну ціну, причому заплатити можна доларами, або Євро.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
betxoven

Статус: Offline Зареєстрований: 04.05.2009 Повідомлення: 515 Звідки: Беларусь,Минск Моє авто: 968 77г.в. 966/968 72г.в. 966 72 г.в.
|
Додано: 27 Жовтень 2010 23:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
про платные дороги впервый раз слышу...только автобусы и фуры...а менты гоняли...может Батька ехал.. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 28 Жовтень 2010 00:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
про платные дороги впервый раз слышу...только автобусы и фуры...а менты гоняли...может Батька ехал..  |
Платні дороги для іноземців (ми й росіяни - для бацьки, звісно, іноземці). Ми ще їхали по Росії, а поруч дороги - "Увага, впереді платна дорога!" Але за платну дорогу довелося заплатити вже на білоруській територіїю. Цікаво, що на відміну від "цивілізованої" Європи, ніякої альтернативної дороги не було Але, все одно про БІлорусь лише позитивні спогади...
Фото в розділі. Мінськ. Білорусія.
http://zazkozak.com/129.html?&L=0
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Sekator ЗамКлубногоКассира
Статус: Offline Зареєстрований: 28.04.2010 Повідомлення: 653 Звідки: Киев, Драбов Моє авто: ЗАЗ-968АЭ
|
Додано: 28 Жовтень 2010 00:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ненаю... В довгих роздумах... ( так як автомобіліст з 4-річим стажем ) Я б спочатку віддав перевагу поїздці в Білорюсь та Росію...
А потім вже в Польщу!
В 2012 році виїзд в польщу буде куди дешевшим та простішим! от наприклад тоді і рвонути!
Для початку хоті би побачити міста типу Мінскь, Масква, Пітер!
А потім можна було б хоч в Америку!)))
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
SAS

Статус: Offline Зареєстрований: 26.05.2006 Повідомлення: 1157 Звідки: Медвин Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 28 Жовтень 2010 11:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
Sekator писав(ла): |
Я б спочатку віддав перевагу поїздці в Білорюсь та Росію...
А потім вже в Польщу! |
Я тоже, у меня нет загран паспорта, а попутишествовать хочется, хотя и по Украине мест полно кроме моря, но Белорусь почему-то привлекает.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9916 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 28 Жовтень 2010 11:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
Чтоли действительно Польшу на 2012
Как такой набросок 2011?
1. май - киев (празднование 10-летия локального клуба)
2. июнь - львов (80-летие гран-при)
3. июль - море - одесса или крым
4. август - белорусь
5. сентябрь - море крым - ежегодный донузлав, организовываемый maxx'ом
3 и 4 - можно поменять местами.
но написал в такой последовательности, чтобы море не подряд шло
и, кстати, собственно ежегодную мегавстречу, еще можно обсудить, где именно провести из предложенных мест (то есть, не обязательно в киеве в мае)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
dakkota
Статус: Offline Зареєстрований: 26.07.2010 Повідомлення: 81 Звідки: Хмельницкая обл. Моє авто: ЗАЗ 968М
|
Додано: 28 Жовтень 2010 19:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
Sekator писав(ла): |
Ненаю... В довгих роздумах... ( так як автомобіліст з 4-річим стажем ) Я б спочатку віддав перевагу поїздці в Білорюсь та Росію...
А потім вже в Польщу!
В 2012 році виїзд в польщу буде куди дешевшим та простішим! от наприклад тоді і рвонути!
Для початку хоті би побачити міста типу Мінскь, Масква, Пітер!
А потім можна було б хоч в Америку!))) |
После Америки, боюсь все остальное отпадет само собой.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Sekator ЗамКлубногоКассира
Статус: Offline Зареєстрований: 28.04.2010 Повідомлення: 653 Звідки: Киев, Драбов Моє авто: ЗАЗ-968АЭ
|
Додано: 28 Жовтень 2010 23:00 Заголовок повідомлення: |
|
|
ну не скажи...)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
SAS

|
Додано: 28 Жовтень 2010 23:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
napalm писав(ла): |
Чтоли действительно Польшу на 2012
Как такой набросок 2011?
1. май - киев (празднование 10-летия локального клуба)
2. июнь - львов (80-летие гран-при)
3. июль - море - одесса или крым
4. август - белорусь
5. сентябрь - море крым - ежегодный донузлав, организовываемый maxx'ом
3 и 4 - можно поменять местами.
но написал в такой последовательности, чтобы море не подряд шло
и, кстати, собственно ежегодную мегавстречу, еще можно обсудить, где именно провести из предложенных мест (то есть, не обязательно в киеве в мае) |
план в отдельную ветку!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
betxoven

|
Додано: 28 Жовтень 2010 23:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
Мегавстречу в Минске!!айда все к нам!!))
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9916 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 29 Жовтень 2010 11:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
Мегавстречу в Минске!!айда все к нам!!)) |
Идеальный формат встречи - на природе возле речки, для желающих жить в палатках.
При этом, рядом с какой-нибудь базой отдыха для тех, кому нужны удобства номеров/домиков, с возможностью тусить, где основной балаган.
Реально такое пробить?
Вопрос относится и к одесситам.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Черноморец Дохтор цЫлЮлькин
Статус: Offline Зареєстрований: 08.07.2009 Повідомлення: 841 Звідки: Одесса Моє авто: рига 30 мини
|
Додано: 29 Жовтень 2010 11:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
Мегавстречу в Минске!!айда все к нам!!)) |
Идеальный формат встречи - на природе возле речки, для желающих жить в палатках.
При этом, рядом с какой-нибудь базой отдыха для тех, кому нужны удобства номеров/домиков, с возможностью тусить, где основной балаган.
Реально такое пробить?
Вопрос относится и к одесситам. |
Реально!
Есть место, где проходит байк слёт-на стадионе в 10м от моря, и в 5 м от Дома Павловых-пансионата отдыха, там есть как и простенькие номера, так и крутые люксы, сам там отдыхал
А любители палаток живут в палатках на территории стадиона. Все это дело находится на крупнейшем пляже Одессы-Лузановка.
Думаю, чтоб все священнодество происходило ПОСЛЕ Байк Слёта (18-26 июня) , мы то с Байкерами найдём общий язык, хотяяяяяяяя в этом году байкеры были вместе с клубом ГАЗ-21... возможно будет иметь место смысл поговорить с Гоблином,организатором Гоблин шоу о совместном мероприятии.... Но народ это будет трэш
Для любителей сисек скажу:там и конкурсы мокрые маечки проводятся и девушкам в этот период вход бесплатный))))))
Вообщем думаем товарисчи, организацию думаю потянем
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 22 Листопад 2010 13:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
Колеги-Запорожці з Києва. Чи планується святкування 10-річчя столичного клубу в травні 2011-го. Сьогодні ми отримали відповідь від "солідних людей приближених до ФАУ та КМАМК" - в нашому розпорядженні головна столична вулиця Хрещатик - 22 травня (неділя) 2011-го для презентації клубу "Запорожців" та проведення міні-змагань (фігурка та паралельний автослалом).
Потрібно до кінця тижня підтвердити наше бажання чи не бажання ОРЕНДУВАТИ (звісно - безкоштовно) місце на Хрещатику - пропонують 2 години в районі Головної пошти. Мабуть, це найкраще місце для проведення офіційних заходів святкування - принаймні цифру "10" зможемо "намалювати" правильно й сфотографувати, щоб життя не було ПЕРЕВЕРНЕНИМ
Якщо активісти проведення святкування у Києві (а такі, як нам відомо, вже зявилися) готові підтвердити, що свято таки відбудеться, було б не погано скористатися нагодою. Повірте, пізніше отримати такий ПОДАРУНОК буде набагато складніше...
Львівський авто-фан-клуб "ЗАЗ-КОЗАК" планує приїхати в гості (якщо запросять), а 10-12 червня запрошуємо до нас у Львів на міжнародний Фестиваль ретро-автомобілів. Увага! Паралельно - проводиться Фестиваль пива 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

|
Додано: 22 Листопад 2010 13:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
Извиняюсь, совсем забыл выложить эту информацию - на недавних сборах клуба общим голосованием было принято решение о проведении празнования 10-летия киевского клуба 4-5 июня 2011 года.
По этому, к сожалению, вынуждены отказаться от таких хороших предложений и возможностей.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
KAPABAH

Статус: Offline Зареєстрований: 28.12.2009 Повідомлення: 69 Звідки: http://hotwheels.com.ua Моє авто: ZAZ-968А 1978 и 1979г. twins
|
Додано: 23 Листопад 2010 00:39 Заголовок повідомлення: |
|
|
мне оч нравится Ваш настрой! Давно я не сталкивался с таким интузиазмом ... хочу с палатками!!!!!!очень!
_________________ Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала!
097-340-91-21
063 -138-62-68 Заур |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
Додано: 23 Листопад 2010 21:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
... на недавних сборах клуба общим голосованием было принято решение о проведении празнования 10-летия киевского клуба 4-5 июня 2011 года... |
Интересно... А сколько человек, у киевского клуба?...
А сборы и голосование, у вас реальные или виртуальные?...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 23 Листопад 2010 21:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
Valentin_ZP_UA писав(ла): |
... на недавних сборах клуба общим голосованием было принято решение о проведении празнования 10-летия киевского клуба 4-5 июня 2011 года... |
Интересно... А сколько человек, у киевского клуба?...
А сборы и голосование, у вас реальные или виртуальные?... |
Сначало пробывали виртуально голосовать, так проголосовало пару человек, в итоге голосовали реально на встрече, даже протокол заседания вели, о как.
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|