Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

50 лет Запорожцу
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 79, 80, 81  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
SIMON

Статус: Offline
Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2010 17:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Pistolet писав(ла):
в 2017м будет 50-ти летие 966-го! С учетом глобальности прошедшего праздника, думаю, многие к тому времени только соберутся повторить.
ФИО отпавил в ЛС

Если взять начало выпуска модели 966В (а это 1966г.), то в следующем году ему 45 - тоже круглая дата. Но это, если нужен повод..., а ведь можно и просто так собраться (в формате ежегодной встречи) Wink

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Ramzes
духаст вичиславыч

Зареєстрований: 12.01.2009
Повідомлення: 3203
Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2010 17:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А если верить заводским брошуркам которые нам выдали на заводе то 966 вышел в 1967 году.

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
SIMON

Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2010 17:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

966 - да, а 966В (временная модель с "тридцаткой", т.к. в Мелитополе не успели с новым мотором) в 1966г., у меня есть мануал по 966В 1966г. издания.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2010 20:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

nylon писав(ла):
а чей красный ушанчик был,на киевских номерах?

Того тіпа шо коло нього стоїть в червоних трусілях Laughing

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2010 22:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Трохи порившись в неті знайшов такі фото Мки 77р.в:

По останніх фото можна чітко побачити шо він ішов на ваз ступицах!!!!!
що можна ефективно використати показуючи даїшнику коли він придирається до титанів!

MAGNET

Зареєстрований: 09.04.2006
Повідомлення: 1328
Моє авто: запорожець

ПовідомленняДодано: 29 Липень 2010 01:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

nylon писав(ла):
а чей красный ушанчик был,на киевских номерах?

2 Магнет.лучше пиши только на русском,то млинці до репаного живота приведуть))) Laughing

это запорожец Володимира Олешко, из города Ровно, он его как 2 недели купил, заз-козак.

А что касаемо блинчиков, во-первых я мечтаю балакать на Украинской мове, во-вторых считаю что есть люди которые не зразумляють Москальску, в-третьих, смешно же) Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
MAGNET

ПовідомленняДодано: 29 Липень 2010 01:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Grower писав(ла):
Irbis писав(ла):

Вадек отжог Very Happy Very Happy

Человек таким способом изучает украинский. Ничего, он со временем "выговорится".
А если ещё пару раз приедет в Запорожье... Very Happy

Дякую, с привеликим удовольствием приеду, да и вообще грех не приехать, я если можно так сказать носитель президентской наклейки№1 Laughing Laughing Laughing

Повернутися до початку
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 29 Липень 2010 01:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

та ничего страшного.
у нас даже примьерминистр разговаривает намного хуже Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
MAGNET

ПовідомленняДодано: 29 Липень 2010 01:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
та ничего страшного.
у нас даже примьерминистр разговаривает намного хуже Laughing

приятно когда понимают...

Повернутися до початку
Katya
шаловливые ручки
шаловливые ручки

Зареєстрований: 04.07.2009
Повідомлення: 2176
Моє авто: ЗАЗ 968А-78г. ЗАЗ 965-62г.

ПовідомленняДодано: 29 Липень 2010 14:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

...

Останній раз редагувалося: Katya (04 Жовтень 2010 23:12), всього редагувалося 2 раз(ів)
Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 29 Липень 2010 22:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

29-go ZAZ-KOZAK v povnomu skladi povernuvsia pislia rally Krymom (Feodosioja- Artek) do Lvova. Zdolaly 3333 kilometry Lviv-Zaporizzia-Krym-lviv. Vsi povernulysia zyvi-zdorovi vlasmyn hodom. ZAZ-965 -super automobil. V Krymu na serpantynah bulo do 38 gradusiv vysche Celsija.

Komu potribni fotky VELYKOGO rozmiru z Zaporizzia z flesh-mobom 50 - kydajte svoi elektronni adresy - vyshlemo

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Веталь

Зареєстрований: 24.09.2006
Повідомлення: 2490
Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло

ПовідомленняДодано: 29 Липень 2010 23:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Подожду на форуме..

Останній раз редагувалося: Веталь (31 Липень 2010 12:27), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 30 Липень 2010 11:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Предлагаю выслать мне (админ сабака заз.киев.уа), выложу на сайте, чтобы не заморачиваться отправлять каждому, да и светить свои адреса в доступном для спам-ботов месте - не лучшая идея.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
John Warner
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 31 Липень 2010 08:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
Предлагаю выслать мне (админ сабака ЗАЗ.киев.уа), выложу на сайте, чтобы не заморачиваться отправлять каждому, да и светить свои адреса в доступном для спам-ботов месте - не лучшая идея.

+1
снёс свой майл.
буду ждать тут, на форуме Wink

Повернутися до початку
Hammer
Великий Комбинатор

Зареєстрований: 06.08.2008
Повідомлення: 2524
Моє авто: ЗАЗ 965, 61г.в.- был :(

ПовідомленняДодано: 31 Липень 2010 11:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

John Warner писав(ла):
napalm писав(ла):
Предлагаю выслать мне (админ сабака ЗАЗ.киев.уа), выложу на сайте, чтобы не заморачиваться отправлять каждому, да и светить свои адреса в доступном для спам-ботов месте - не лучшая идея.

+1
снёс свой майл.
буду ждать тут, на форуме Wink

Поздно...
Бот ужэ облизывается Laughing

maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 31 Липень 2010 11:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ЧУВАКИ!!!

ПРЕДЛАГАЮ ВЫРАЗИТЬ ОГРОМНЕЙШИЙ РЕСПЕКТ И УВАЖУХУ ВАЛЕНТИНУ.ЗП И ЕГО ЖЕНЕ АНЕ ЗА ПРОДЕЛАННУЮ МЕГАРАБОТУ ПО ОРГАНИЗАЦИИ ВСЕГО ТОГО БЕСПРЕДЕЛА, В КОТОРОМ МЫ УЧАСТВОВАЛИ.
НАСКОЛЬКО Я ПОНЯЛ ОНИ ТАК ЗАПАРИЛИСЬ СО ВСЕЙ ЭТОЙ ОРГАНИЗАЦИЕЙ, ЧТО САМО ДЕЙСТВО БЫЛО ИМ ОСОБО НЕ В КАЙФ. УЖАСНО ХОТЕЛОСЬ СПАТЬ.

СПАСИБО ВАМ ОГРОМНОЕ, РЕБЯТА!!!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Ramzes
духаст вичиславыч

Зареєстрований: 12.01.2009
Повідомлення: 3203
Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 31 Липень 2010 11:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

maxx писав(ла):
ЧУВАКИ!!!

ПРЕДЛАГАЮ ВЫРАЗИТЬ ОГРОМНЕЙШИЙ РЕСПЕКТ И УВАЖУХУ ВАЛЕНТИНУ.ЗП И ЕГО ЖЕНЕ АНЕ ЗА ПРОДЕЛАННУЮ МЕГАРАБОТУ ПО ОРГАНИЗАЦИИ ВСЕГО ТОГО БЕСПРЕДЕЛА, В КОТОРОМ МЫ УЧАСТВОВАЛИ.
НАСКОЛЬКО Я ПОНЯЛ ОНИ ТАК ЗАПАРИЛИСЬ СО ВСЕЙ ЭТОЙ ОРГАНИЗАЦИЕЙ, ЧТО САМО ДЕЙСТВО БЫЛО ИМ ОСОБО НЕ В КАЙФ. УЖАСНО ХОТЕЛОСЬ СПАТЬ.

СПАСИБО ВАМ ОГРОМНОЕ, РЕБЯТА!!!

ПОДЕРЖУЮ!! СПАСИБО ОГОРОМНОЕ!! Без вас наверное такого праздника не получилось!! СПАСИБО!!!

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Hammer
Великий Комбинатор

Зареєстрований: 06.08.2008
Повідомлення: 2524
Моє авто: ЗАЗ 965, 61г.в.- был :(

ПовідомленняДодано: 31 Липень 2010 12:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повторюсь...
hammer писав(ла):

Спасибо Валику, Ане и запорожцам за организацию - ВСЕ КЛАСС!!!

John Warner

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 31 Липень 2010 12:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

hammer писав(ла):
Повторюсь...
hammer писав(ла):

Спасибо Валику, Ане и запорожцам за организацию - ВСЕ КЛАСС!!!

+1
СПАСИБО ИМ ОГРОМАДНОЕ!

Повернутися до початку
MAGNET

ПовідомленняДодано: 31 Липень 2010 14:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

+1 Very Happy здорово посидели в тот вечер после шебутного дня, Валентин, отдельное спасибо за доставку в номер Embarassed
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 79, 80, 81  Наст.
Сторінка 73 з 81

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум