Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Zazik_91 ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Статус: Offline Зареєстрований: 18.12.2009 Повідомлення: 3084 Звідки: Украина, Киев, Соломенка. Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.
|
Додано: 14 Тра 2010 20:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
evgeny1 писав(ла): |
Для заохочення та хоч, якоїсь підтримки фанатів Запорожця в цей економічно-нестабільний час обіцяють мінімальну матеріальну допомогу з розрахунку 100 (сто) гривень на кожен автомобіль Запорожець (з не запорізьким номерними знаками) - тобто гостям. |
Такс! Хто там про спонсора писал-свершится ли чудо? 
_________________ Там где поезд не промчится и не проедет трактор, заз на пузе проползёт и ничего с ним не случится!
0637823806 Михаил. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
@rtyom Племенной Зазовод

Статус: Offline Зареєстрований: 05.05.2006 Повідомлення: 2558 Звідки: Россия,Владимир
|
Додано: 14 Тра 2010 21:51 Заголовок повідомлення: |
|
|
можно будет эти 100 грн перевести сразу за мое проживание на месте базирования палаточного лагеря?)
_________________ Миру мир! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lnalex

Статус: Offline Зареєстрований: 21.04.2005 Повідомлення: 795 Звідки: Николаев Моє авто: Camry SXV10
|
Додано: 14 Тра 2010 22:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
И мои сто за проживание.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stalker-21

Статус: Offline Зареєстрований: 27.02.2010 Повідомлення: 65 Звідки: Севастополь Моє авто: ЗАЗ-968М
|
Додано: 14 Тра 2010 23:03 Заголовок повідомлення: |
|
|
@rtyom писав(ла): |
можно будет эти 100 грн перевести сразу за мое проживание на месте базирования палаточного лагеря?) |
Хорошая мысль! Я тоже за.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 14 Тра 2010 23:20 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ситуаціях фінансами від заводу для людини без економічної освіти виглядає цікавою. Є багато незрозумілих питань практичного здійснення цієї "спонсорської" допомоги від Заводу. Як розрахувати кількість автомобілів, які приїдуть на Зліт наперед. Адже ЗТР вимагає передоплату? Як прозвітуватися перед бухгалтерією заводу?
В найближчий час будемо консультуватися з спеціалістами. Сподіваюся, Валентин на місці з бухгалтерами обидвох структур узгодить це питання. Найпростіше, щоб завод перерахував кошти на ЗТР по статті проведення семінару (така стаття, видатків, здається, легально існує). Тоді - жодних проблем.
Але, звісно, 100 гривень НА ЕКІПАЖ (переважно водій-штурман), це лише частина видатків на проживання. Навіть, якщо екіпаж ночуватиме найдешевше (в наметах по 20 грн./чол) в сумі за 3 (мінімум три) ночівлі на Хортиці обійдеться у 120 грн.
Можливо, є зміст спростити ситуацію для розрахунків: всі (хто розраховує на часткову компенсацію за житло в наметах) проплачують наперед за один день до кінця травня. Валентин обіцяв найближчим часом відвідати адміністрацію бази ЗТР й взяти номери розрахункового рахунку для проплати. Складніше для тих, що хочуть ночувати в корпусах...
Не думаю, що 20 (двадцять) гривень стануть проблемою для будь-кого хто дійсно вирішив їхати на Зліт. Навіть, якщо з будь-яких причин не вдасться приїхати - гроші не повинні пропасти -- обов'язково приїдуть люди ЯКІ НЕ БРОНЮВАЛИ місця. Тоді "зайві" гроші, які зберемо з них -- спробуємо повернути власникам. Якщо не вдасться - купимо на них подарунки для ветеранів, або (в крайньому разі) - відкриємо благочинний банківський рахунок для СПАСІННЯ ЗАВОДСЬКОГО МУЗЕЮ
Може хтось має інші реальні пропозиції?
Ми в клубі й надалі вважаємо, що поїдемо до Запоріжжя навіть тоді, якщо виявиться, що АвтоЗАЗ не зможе, або з інших причин відмовиться від обіцянки. Хоча, звісно приємно здивовані навіть цим мінімумом від заводу. в нинішній час й 5-10 тисяч гривень (з розрахунку 50-100 автомобілів) - не будуть зайвими!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stalker-21

Статус: Offline Зареєстрований: 27.02.2010 Повідомлення: 65 Звідки: Севастополь Моє авто: ЗАЗ-968М
|
Додано: 15 Тра 2010 00:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
Чтобы не нырять глубоко в бухгалтерию с "раздачей слонов" (денег и бензина). Можно было бы просто разрешить приехвашим с палаткими поставить палатки на предлагаемой территории и не брать за это денег.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11632 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 15 Тра 2010 00:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
Stalker-21 писав(ла): |
Чтобы не нырять глубоко в бухгалтерию с "раздачей слонов" (денег и бензина). Можно было бы просто разрешить приехвашим с палаткими поставить палатки на предлагаемой территории и не брать за это денег. |
так то оно так,но не справедливо выходит по отношению к тем,кто живет в номерах....
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
X2-bec
Статус: Offline Зареєстрований: 09.12.2005 Повідомлення: 3206 Звідки: Харьков
|
Додано: 15 Тра 2010 11:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
Voytik писав(ла): |
Цитата: |
... а ветерани з нами вип'ють 50-грам за 50-ть років на Хортиці біля вогнища. |
оце суперправильно  |
+1 отличная идея
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Postal

Статус: Offline Зареєстрований: 17.05.2010 Повідомлення: 45 Звідки: Ташкентуки Моє авто: Заз 966В 1970 г.в.
|
Додано: 17 Тра 2010 21:23 Заголовок повідомлення: |
|
|
Драсте всем.У меня вопрос,только не кидайте помидорами Когда правильная дата отмечания 50ти летия и когда все Запорожцеводы её отмечают??Просто у нас заминка прошла с датой,много разногласий.
_________________ Заз это не круто,это прикольно)) |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
Додано: 17 Тра 2010 21:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
Postal писав(ла): |
...Когда правильная дата отмечания 50ти летия и когда все Запорожцеводы её отмечают??... |
Valentin_ZP_UA писав(ла): |
15 июля - сбор участников в Запорожье,
желающие посещают оптовый авто-рынок (время работы с12 до 18 ),
поселение на о. Хортица (профилакторий ЗТЗ).
16 июля - міська рада узгодила как официальный день празднования 50-летия ЗАЗа, по программе, что писал Евгений.
17 - 19 июля - экскурсии, отдых по вольной программе... |
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
Додано: 17 Тра 2010 23:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
Сегодня снова был в профике ЗТЗ, информация в теме проживания.
По проживанию на сегодня имеем:
По номерам (уточнил):
1. Люкс - 2х комнатный номер с
двумя кроватями в одной комнате и
диванами в другой
250грн/сутки с человека.
(всего 8 номеров т.е. 16 мест.)
2. Номер с удобствами 2х местный
(от люкса отличается только тем, что всего 1 комната)
150грн/сутки с человека.
3. Номер с удобствами 3х местный
100грн/сутки с человека.
(всего 3-3х мест. и 1-4х местный, т.е. 13 мест.)
4. Номера с частичными удобствами (на этаже)
50грн/сутки с человека
(номера 3х местные всего 140 мест)
Р.С. Плохо то, что количество доступных мест по 100 и 150 грн. известно будет только 5 июля!
Остальные без проблем.
По палаткам все как раннее говорилось,
20 грн./сутки за одного человека.
ВНИМАНИЕ!!!
Прошу всех отредактировать свои сообщения в формате:
1. "Х" - человек,
2. "Х" - суток,
3. палатка (или какой номер),
4. город.
По оплате будем кооперироваться по городам и клубам.
Предлагаю в каждом городе назначить ответственного который
сообщит мне, в выше перечисленном формате, информацию (плюс свое ФИО),
я поеду на базу выпишу счет, отправлю его вам, а вы его оплатите.
Те кто собираются во Львове, Евгений сказал, что оплатят одним платежем,
а вот, что делать с росиянами, и кто там еще остался?...
Напалм, поставь этот пост вторым, и удали пож. лишние сообщения. |
Не забывайте, тут обсуждаем, там только данные!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 18 Тра 2010 12:18 Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн, єднайтеся! |
|
|
Поставила свою машину на пофарбування до 50-річчя. При цьому виявилось (при "пошарпаній машині воно не так в очі кидається ), що до повного щастя (тобто оригінальності) мені бракує:
- бокового дзеркальця
- алюмінієвої окантовки-ущільнювача (зовнішньої і внутрішньої) на передні вікна
- внутрішньої лампи-підсвітки салону
- оригінальні покрівці на сидушки.
Хто може допомогти - відізвіться!!!
Куплю, або поміняю. на бочечку німецького пива, або оригінальні свічки BOSH, або ще щось, по бажанню.
_________________ Ірина Денис
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 18 Тра 2010 13:17 Заголовок повідомлення: Запорожці всіх краї - єднайтеся! |
|
|
ще одна пропозиція - завести окрему гілку для тих. хто шукає штурмана (в т.ч. і для фінансової підтримки, щоб вийшло дешевше, можливо за схемою - утримання в дорозі машини - кошти водія, оплата бензину - штурмана)) і хто з різних причин не встигає підготувати свою машинуабо дуже далеко їхати (з Росії, Казахстану, Азербайджану, тощо і тому хоче бути штурманом.
Контакти пропоную давати безпосередні, щоб не перевантажувати Форум, а на Форумі подавати тільки заявки.
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9917 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 18 Тра 2010 13:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
Postal писав(ла): |
...Когда правильная дата отмечания 50ти летия и когда все Запорожцеводы её отмечают??... |
15 июля - сбор участников в Запорожье,
желающие посещают оптовый авто-рынок (время работы с12 до 18 ),
поселение на о. Хортица (профилакторий ЗТЗ).
16 июля - міська рада узгодила как официальный день празднования 50-летия ЗАЗа, по программе, что писал Евгений.
17 - 19 июля - экскурсии, отдых по вольной программе... |
|
Дата празднования или дата общепринятого дня рождения?
Вообще, первая партия сошла 1 октября - обычно мы в этот день отмечаем.
Но поскольку осенью отмечать такой юбилей не интересно, празднуем, как уже написано выше, 16 июля.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

|
Додано: 18 Тра 2010 13:45 Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! |
|
|
Voytik, Дуже дякую, а як мені це отримати? Дай свій e-mail і телефон, будемо домовлятися. Може маршруткою або Автолюксом? Мене, правда, зараз нема у Львові, але прийняти може моя сестра Оксана, вона ж завезе до майстрів, які фарбують мою машину.
А за мною все одно на "заржавіє" 
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
banan

Статус: Offline Зареєстрований: 14.01.2010 Повідомлення: 227 Звідки: Харьков Моє авто: ЗАЗ 968 А
|
Додано: 19 Тра 2010 17:37 Заголовок повідомлення: |
|
|
to Valentin_ZP_UA: Возник вопрос следующего характера. Если места на проживание в палатках бронируются исключительно исходя из кол-ва человек, а не места под палатку, то у мя есть возможность взять большую палатку (реально большую), дабы не нагромождать малоценными вещами машину. Это будет правильно?
Также со мной имеют желание поехать товарищи, которые к моему зазу имеют непосредственное отношение. но приедуд они не на зазе. отсюда вопрос: каким образом для них будет осуществлен пропуск на базу.
прошу прошения, если вопрос уже обсуждался.
кстати у одного из них на 17.07 попадает Д.Р.
_________________ просьба- зайобуе людську гiднiсть
Чарльз 968А- а теперь банановый
тел. 066976438адын, 0963663735 спросить жеку |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

|
Додано: 19 Тра 2010 20:00 Заголовок повідомлення: |
|
|
banan писав(ла): |
... каким образом для них будет осуществлен пропуск на базу... |
Пропуск на базу один - это зараннее оплаченное там проживание. (за определенное кол-во человек).
Все остальное не важно...
Р.С. У нас в этом году, в плане погоды, какое-то чудо, уже третий дождь идет в мае .
Помню в детстве, мой дед, живущий в селе, говорил:
"Два дождика в маю, и агрономия пох...ю".
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

|
Додано: 19 Тра 2010 20:29 Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! |
|
|
Валентин, я не зрозуміла, а хто не проживає, що не може в гості прийти? Може хтось в знайомих або в родичів буде жити. Та й тоді що ж запорізьким робити?
Стосовнономерів на базі - я знову ж таки не зрозуміла: ці ноаери в ремонті і тому невідомо, скільки їх буде? Чи вони тримають їх для когось іншого, і якщо вони не зголосяться, то тоді їх нам віддадуть 
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

|
Додано: 19 Тра 2010 21:44 Заголовок повідомлення: Re: Запорожці всіх країн - єднайтеся! |
|
|
iryska писав(ла): |
Валентин, я не зрозуміла, а хто не проживає, що не може в гості прийти?... |
Думаю можуть.
...Та й тоді що ж запорізьким робити?... |
Я збираюся заплатити за нічліг, там на Хортиці така енергетика, що навіть з перепою голова не болить, перевірено мною особисто.
... Чи вони тримають їх для когось іншого, і якщо вони не зголосяться, то тоді їх нам віддадуть  |
Так, для своїх співробітників (ЗТР). У них заїзд 6 липня, тому нам можуть сказати скільки номерів залишилося 5-го липня.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ramzes духаст вичиславыч
Статус: Offline Зареєстрований: 12.01.2009 Повідомлення: 3203 Звідки: г. Харьков 3 км. трасы Харьков-Симферополь Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?
|
Додано: 19 Тра 2010 22:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
А как насчет тех хто в последний момент надумает поехать или наоборот откажется от поездки. Тем болоее колонна на запорожье исче не сформирована. Каждый город выдвигает свое количчестово людей. както нитак получается. Преодалел такой путь исче и не впустят на празнования.
_________________ Номерок для связи 0636062051 Роман
Зазик это сила |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|