Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

50 лет Запорожцу
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 79, 80, 81  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Stalker-21

Статус: Offline
Зареєстрований: 27.02.2010
Повідомлення: 65
Моє авто: ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 10 Тра 2010 22:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Valentin_ZP_UA, спасибо за ответ, и вообще за всю ту работу, которую Вы проводите по организации размещения на Хортице.
Пожалуйства не обижайтесь на меня и других участников форума, за то, что задаем много вопросов по поводу размещения. Просто хочется получить максимум информации о различных вариантах размещения и знать на что там можно рассчитывать.
Прекрасно понимаю, что для Вас все наши вопросы в конечном итоге выливаются в дополнительные затраты времени на выяснение всех этих ньюансов. Очень жаль, что эта база отдыха никак не представлена в интернет и не дает о себе никакой информации, поэтому все приходится спашивать у Вас.
С уважением к Вашей работе, Stalker-21

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 10 Тра 2010 23:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zorg писав(ла):
Я думаю правильным будет следующий алгоритм: Создать тему с четким и понятным прайсом. В теме каждяй пишет только один пост, в котором указывает выбраный вид проживания, с сумой денег, необходимой проплатить за ночевку.
По прошествии скажем недели или двух все отписавшиеся переводят деньги в Запорожье ответственномулицу. Как вариант - кооперируемся по городам, сбрасываемся. и переводим деньги "от Киевлян" "от львовян" и так далее. Чтобы принимающему было меньше мороки бегать за переводами от каждого.
В итоге вывесить один список желающих поехать и в нем делать пометки - сума денег за выбраный метод ночевки и проплачено.

Кияни з прописної - бо вони - столичні? А львів'яни з маленької - бо переферія? Smile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Zorg

Зареєстрований: 06.10.2004
Повідомлення: 932

ПовідомленняДодано: 10 Тра 2010 23:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 не переймася - виключно мій приватний граматичний глюк Smile
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Valentin_ZP_UA

Зареєстрований: 17.12.2006
Повідомлення: 1404
Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion

ПовідомленняДодано: 11 Тра 2010 01:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lnalex писав(ла):
Есть такой вопрос. Что делать тем кто не на форуме (не в интернете)? Из Николаева собирается поехать минимум 2 горбатых. Че им сказать про место встречи и ночевки?

Возьми им и расскажи обо всем, что на форуме Very Happy

Lnalex писав(ла):
...Валентин займись расселением. Пожалуйста.

Скоро съезжу на базу еще раз, возьму счет и т.д. и отпишусь конкретно Very Happy

Stalker-21 писав(ла):
... не обижайтесь на меня и других участников форума, за то, что задаем много вопросов...

Stalker-21, да все нормально.
Я как раз и жду от всех вопросы, что бы их выяснить при следующем визите на базу.
Просто ты их так поставил, вроде ветку не читал вообще... Confused

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
banan

Зареєстрований: 14.01.2010
Повідомлення: 227
Моє авто: ЗАЗ 968 А

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2010 10:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Если я точно решил ночевать в палатке: я оплачиваю на месте и резервировать ничего не нужно. Верно?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Valentin_ZP_UA

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2010 11:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

banan писав(ла):
Если я точно решил ночевать в палатке: я оплачиваю на месте и резервировать ничего не нужно. Верно?

Нет. Абсолютно неверно.
На той территории где мы будем только предоплата.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2010 11:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

То есть, как я понял: 100% предоплату по палаткам нужно перечислить за месяц до нашего приезда, в противном случае, кто не внёс - тот не заедет? Получается, что если кто-то за 3 недели скажет, что едет с палаткой с нами, то он уже не попадает на базу?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Olivia

Зареєстрований: 24.04.2010
Повідомлення: 2
Моє авто: ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2010 13:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Саняба писав(ла):
То есть, как я понял: 100% предоплату по палаткам нужно перечислить за месяц до нашего приезда, в противном случае, кто не внёс - тот не заедет? Получается, что если кто-то за 3 недели скажет, что едет с палаткой с нами, то он уже не попадает на базу?

Вообще-то странно как-то, ну ладно предоплата за места под крышей, там ограниченное число мест, надо бронировать. А зачем бронировать места под открытым небом? Или все дело в принципиальности работников базы отдыха, которые наличные ни в каком случае не берут? В крайнем случае, за палаточные места можно по безналу за пару дней до заезда заплатить и с квитанцией об оплате приехать на место. Почему нет? Rolling Eyes

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Valentin_ZP_UA

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2010 13:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Место под открытым небом называется спортплощадка.
И его за пару недель тоже могут сдать в аренду.
А по поводу безнала еще раз говорю - это госпредприятие, а не базар или что-то частное...

Повернутися до початку
Олег
Бриллиантовая рука

Зареєстрований: 23.05.2003
Повідомлення: 4001

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2010 16:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zorg писав(ла):
Я думаю правильным будет следующий алгоритм: Создать тему с четким и понятным прайсом. В теме каждяй пишет только один пост, в котором указывает выбраный вид проживания, с сумой денег, необходимой проплатить за ночевку.
По прошествии скажем недели или двух все отписавшиеся переводят деньги в Запорожье ответственномулицу. Как вариант - кооперируемся по городам, сбрасываемся. и переводим деньги "от Киевлян" "от львовян" и так далее. Чтобы принимающему было меньше мороки бегать за переводами от каждого.
В итоге вывесить один список желающих поехать и в нем делать пометки - сума денег за выбраный метод ночевки и проплачено.
Поддерживаю!! Думаю, что этот алгоритм упростит в первую очередь головняк человеку, который взялся помочь с этим вопросом. Валентин, спасибо тебе!

napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9917
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2010 17:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Создал под это тему - Заявки на проживание - о. Хортица, спортивная база
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Valentin_ZP_UA

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2010 21:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
Создал под это тему - Заявки на проживание - о. Хортица, спортивная база

Р.С. 1. В случае изменения данных - редактировать свое сообщение.
2. Оплачивается - кол-во ночей.
Интересно кто-то будет меньше 3-х?
(15-16-17-18-19) - хоть их четыре... Confused
Скорее всего, одни приедут раньше, другие уедут...

Повернутися до початку
Zorg

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2010 22:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Кстати, по возможноси нужно уточнить на базе про проживанию на спортплощадке. Во первых весьма странно выглдит цена 20 грн с человека. Вернее цена нормальная, она странна на фоне 1 койкоместа без удобств за 5 грн. Во вторых там какаято ерунда 20 грн с человека за 5 часов Smile Скрее всего в их прайсе имелась в виду например игра в волейбл по цене 20 грн за пятичасовой матч Smile
Да и вообще очень странные расценки. Например двом людям намного рентабельнее снять себе 1 четырехместний номер (5*4=20 грн) чем один двухместный (40*2=80 грн)

Повернутися до початку
Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2010 22:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zorg писав(ла):
....
Например двом людям намного рентабельнее снять себе 1 четырехместний номер (5*4=20 грн) чем один двухместный (40*2=80 грн)

Прикольно, в холле, в уголку, часок вздремнуть тянет на 85 грн.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Zorg

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2010 23:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да не, нормальные цены Smile Мне после отелей в Париже или Риме (от 100 до 150 евро по минимуму) любая наша цена нормальна Smile Просто там или настолько твердолобый совковый подход к ценообразованию или хер их знает Smile
Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 13 Тра 2010 04:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Інформація для роздумів:

ЦЬОГО РОКУ ВІДЗНАЧАТИМЕМО ВИПУСК ПЕРШОГО «ЗАПОРОЖЦЯ»

18 липня 1960-го року в Москві на Червоній площі Голові Ради міністрів СРСР Микиті Хрущову вперше продемонстрували експериментальний зразок малолітражного автомобіля «Запорожець» моделі ЗАЗ-965. Виробництво «народного» автомобіля доручили Запорізькому комбайновому заводу «Комунар». Автомобіль в народі ласкаво назвали «Горбатим Запорожцем». Вже 50-ть років український (бо виготовлявся в Україні) міні-автомобіль колесить нашими дорогами…

Рада клубів «ЗАПОРОЖЕЦЬ» організовує:

Протягом року відбудеться ряд Міжнародних акцій присвячених цій даті. В програмі святкування в багатьох українських містах буде організовано дитяче свято «День народження «Запорожця»: 9-10 липня - у Львові, 13 липня - у Вінниці, 16 липня - у Запоріжжі та 26-липня - в Євпаторії. Разом з працівниками Відділів пропаганди УДАІ УМВС ми навчатимемо дітей Правилам дорожнього руху, використовуючи в якості наглядного посібника «дитячий автомобіль» - «Горбатий Запорожець».

Відбудеться Міжнародний автопробіг Львів-Запоріжжя-Севастополь-Львів. Святкування пройде під гаслом «Запорожці усіх країн, єднайтеся!» та «Схід і Захід Разом». В цей складний для України час саме подібні акції (народна дипломатія) найкраще служитиме об’єднанню нашої Батьківщини та утвердженню іміджу АвтоЗАЗу в Україні та за кордоном. В програмі святкування - Міжнародний Зліт власників марки «ЗАЗ» у Запоріжжі (наметове містечко ЗТР на острові Хортиця 15-19 липня 2010 р.). Участь у святкуванні вже підтвердили клуби з Німеччини («Saporoshez Interessengemeinschaft Deutschland» (www.saporoshez-968.de), Литви (www.zazklubas.com ), Латвії, Естонії (www.mahuclubi.com), Азербайджану (www.zaz.az), Росії (www.zazband.ru, www.zaz.spb.ru, та www.zaz.su) а також екіпажі з Вірменії, Грузії, Польщі та Італії.

Під час святкування 50-річчя випуску «Запорожця» відбудеться урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між об’єднаннями клубів антикварних автомобілів п’яти країн (України, Росії, Німеччини, Польщі та Литви) по спільне проведення автомобільних ретро-фестивалів. Адже, з 2011-го року український «Запорожець ЗАЗ-965» буде класифікованим до першої категорії антикварних автомобілів Європи.

В Запоріжжі 16 липня планується встановлення досягнення до «Книги рекордів України» . Попередня домовленість по фіксацію досягнення «Найдовша колона із автомобілів «Запорожець» з організаторами узгоджена (пр. Леніна);

Флеш-моб: учасники Зльоту «малюють» з автомобілів гасло «ЗАЗ-50» (площа Фестивальна);

На художніх пленерах в різних містах України в рамках «Дня народження Запорожця діти розмальовуватимуть об’ємні модельки «Запорожця» - які стануть подарунками для ветеранів АвтоЗАЗу, котрі складали перші українські автомобілі півстоліття тому…

Учасники Зльоту проводять виставку-презентацію оригінальних та тюнінгових моделей автомобілів «Запорожець» (центр міста);

Учасники Зльоту проводять шоу-змагання «Чемпіонат Запорожців» та конкурси на найкращий оригінал, тюнінг, автомобіль переможець «Глядацьких симпатій», костюмований конкурс «Елегантності» – авто й екіпаж в стилі епохи;

Вважаємо, що цей захід повинен проводитись на високому рівні. Автомобіль «Запорожець» й надалі служить людям, цей автомобіль – частина нашої історії. Він й надалі об’єднує людей різного віку, різних статків, різних уподобань та поглядів.

Завод «АвтоЗАЗ»:

1. Екскурсія на виробництво та останки заводського музею (16 липня);
2. Надає місце для прес-конференції ЗМІ (підписання Меморандуму про співпрацю клубів п’яти країн) та зустрічі з ветеранами виробництва;
3. Проплачує харчування зареєстрованих учасників Зльоту (острів Хортиця. База ЗТР – 3 доби - перерахунком)

Згідно розпорядження прем’єр-міністра України Миколи Азарова (офіційний лист вх..№ 15266/0/110 від 26.03. 2010) розписаного до виконання на ряд Міністерств передбачено:

Супровід автомобілями ДАІ організованих автоколон автомобілів марки ЗАЗ, які прямують на Зліт до Запоріжжя через великі міста України, АР Крим та в місті Запоріжжі (УДАІ МВС) ;

Посилене патрулювання органами правопорядку місць проведення Акцій та базування табору на острові Хортиця (МВС);

Спрощений перетин організованих груп закордонних учасників Зльоту та автопробігу на контрольно-пропускних пунктах перетину кордону України (Попередньо надається Список автомобілів та учасників , час й місце перетину кордону,відповідальна особа) - МЗС;

По узгодженню з організаторами автопробігу. Проведення безкоштовних екскурсій (із виділенням екскурсовода) в державних музеях по маршруту руху автопробігу (обласні Управління культури облдержадміністрацій та міських рад) – Міністерство культури та туризму;

Згідно рішення Виконкому Запорізької міської ради від 16 березня 2010 узгоджено проведення масових акцій 16 липня 2010 року в рамках відзначення 50-річчя випуску Запорожця у визначених місцях. Готується розпорядження.

З повагою,
Євгеній КРАВС (Авто-фан-клуб «ЗАЗ-КОЗАК» Львів).

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9917
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 13 Тра 2010 11:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Крутотень! Cool
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
X2-bec

Зареєстрований: 09.12.2005
Повідомлення: 3206

ПовідомленняДодано: 13 Тра 2010 11:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Супер. Уважуха Wink
Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
sanitar
лентяй

Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11632
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 13 Тра 2010 12:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
26-липня - в Євпаторії

вы уже вышли на "кого надо",или написать номер телефончика,с кем в прошлом году я договаривался?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Vitoll

Зареєстрований: 13.05.2008
Повідомлення: 372
Моє авто: ЗАЗ 965, М 401, ГАЗ 21 и др.

ПовідомленняДодано: 13 Тра 2010 16:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А вот мне интересно: если я приеду в Запорожье не на ЗАЗе(но авто тоже из 60-х), меня предадут анафеме и пустят ли на Хортицу? Very Happy
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 79, 80, 81  Наст.
Сторінка 43 з 81

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум