Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Stalker-21

Статус: Offline Зареєстрований: 27.02.2010 Повідомлення: 65 Звідки: Севастополь Моє авто: ЗАЗ-968М
|
Додано: 10 Тра 2010 22:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
Valentin_ZP_UA, спасибо за ответ, и вообще за всю ту работу, которую Вы проводите по организации размещения на Хортице.
Пожалуйства не обижайтесь на меня и других участников форума, за то, что задаем много вопросов по поводу размещения. Просто хочется получить максимум информации о различных вариантах размещения и знать на что там можно рассчитывать.
Прекрасно понимаю, что для Вас все наши вопросы в конечном итоге выливаются в дополнительные затраты времени на выяснение всех этих ньюансов. Очень жаль, что эта база отдыха никак не представлена в интернет и не дает о себе никакой информации, поэтому все приходится спашивать у Вас.
С уважением к Вашей работе, Stalker-21
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 10 Тра 2010 23:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
Zorg писав(ла): |
Я думаю правильным будет следующий алгоритм: Создать тему с четким и понятным прайсом. В теме каждяй пишет только один пост, в котором указывает выбраный вид проживания, с сумой денег, необходимой проплатить за ночевку.
По прошествии скажем недели или двух все отписавшиеся переводят деньги в Запорожье ответственномулицу. Как вариант - кооперируемся по городам, сбрасываемся. и переводим деньги "от Киевлян" "от львовян" и так далее. Чтобы принимающему было меньше мороки бегать за переводами от каждого.
В итоге вывесить один список желающих поехать и в нем делать пометки - сума денег за выбраный метод ночевки и проплачено. |
Кияни з прописної - бо вони - столичні? А львів'яни з маленької - бо переферія? 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zorg

Статус: Offline Зареєстрований: 06.10.2004 Повідомлення: 932 Звідки: Рівне
|
Додано: 10 Тра 2010 23:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
evgeny1 не переймася - виключно мій приватний граматичний глюк 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
Додано: 11 Тра 2010 01:01 Заголовок повідомлення: |
|
|
Lnalex писав(ла): |
Есть такой вопрос. Что делать тем кто не на форуме (не в интернете)? Из Николаева собирается поехать минимум 2 горбатых. Че им сказать про место встречи и ночевки? |
Возьми им и расскажи обо всем, что на форуме
Lnalex писав(ла): |
...Валентин займись расселением. Пожалуйста. |
Скоро съезжу на базу еще раз, возьму счет и т.д. и отпишусь конкретно
Stalker-21 писав(ла): |
... не обижайтесь на меня и других участников форума, за то, что задаем много вопросов... |
Stalker-21, да все нормально.
Я как раз и жду от всех вопросы, что бы их выяснить при следующем визите на базу.
Просто ты их так поставил, вроде ветку не читал вообще... 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
banan

Статус: Offline Зареєстрований: 14.01.2010 Повідомлення: 227 Звідки: Харьков Моє авто: ЗАЗ 968 А
|
Додано: 12 Тра 2010 10:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
Если я точно решил ночевать в палатке: я оплачиваю на месте и резервировать ничего не нужно. Верно?
_________________ просьба- зайобуе людську гiднiсть
Чарльз 968А- а теперь банановый
тел. 066976438адын, 0963663735 спросить жеку |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
Додано: 12 Тра 2010 11:26 Заголовок повідомлення: |
|
|
banan писав(ла): |
Если я точно решил ночевать в палатке: я оплачиваю на месте и резервировать ничего не нужно. Верно? |
Нет. Абсолютно неверно.
На той территории где мы будем только предоплата.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4605 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 12 Тра 2010 11:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
То есть, как я понял: 100% предоплату по палаткам нужно перечислить за месяц до нашего приезда, в противном случае, кто не внёс - тот не заедет? Получается, что если кто-то за 3 недели скажет, что едет с палаткой с нами, то он уже не попадает на базу?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Olivia
Статус: Offline Зареєстрований: 24.04.2010 Повідомлення: 2 Звідки: Николаев Моє авто: ЗАЗ-968М
|
Додано: 12 Тра 2010 13:30 Заголовок повідомлення: |
|
|
Саняба писав(ла): |
То есть, как я понял: 100% предоплату по палаткам нужно перечислить за месяц до нашего приезда, в противном случае, кто не внёс - тот не заедет? Получается, что если кто-то за 3 недели скажет, что едет с палаткой с нами, то он уже не попадает на базу? |
Вообще-то странно как-то, ну ладно предоплата за места под крышей, там ограниченное число мест, надо бронировать. А зачем бронировать места под открытым небом? Или все дело в принципиальности работников базы отдыха, которые наличные ни в каком случае не берут? В крайнем случае, за палаточные места можно по безналу за пару дней до заезда заплатить и с квитанцией об оплате приехать на место. Почему нет? 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

|
Додано: 12 Тра 2010 13:41 Заголовок повідомлення: |
|
|
Место под открытым небом называется спортплощадка.
И его за пару недель тоже могут сдать в аренду.
А по поводу безнала еще раз говорю - это госпредприятие, а не базар или что-то частное...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олег Бриллиантовая рука

Статус: Offline Зареєстрований: 23.05.2003 Повідомлення: 4001 Звідки: Вышгород
|
Додано: 12 Тра 2010 16:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я думаю правильным будет следующий алгоритм: Создать тему с четким и понятным прайсом. В теме каждяй пишет только один пост, в котором указывает выбраный вид проживания, с сумой денег, необходимой проплатить за ночевку.
По прошествии скажем недели или двух все отписавшиеся переводят деньги в Запорожье ответственномулицу. Как вариант - кооперируемся по городам, сбрасываемся. и переводим деньги "от Киевлян" "от львовян" и так далее. Чтобы принимающему было меньше мороки бегать за переводами от каждого.
В итоге вывесить один список желающих поехать и в нем делать пометки - сума денег за выбраный метод ночевки и проплачено. |
Поддерживаю!! Думаю, что этот алгоритм упростит в первую очередь головняк человеку, который взялся помочь с этим вопросом. Валентин, спасибо тебе!
_________________ Я люблю Україну! Будь ласка, поважайте нас! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9917 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

|
Додано: 12 Тра 2010 21:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
Р.С. 1. В случае изменения данных - редактировать свое сообщение.
2. Оплачивается - кол-во ночей.
Интересно кто-то будет меньше 3-х?
(15-16-17-18-19) - хоть их четыре...
Скорее всего, одни приедут раньше, другие уедут...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zorg

|
Додано: 12 Тра 2010 22:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
Кстати, по возможноси нужно уточнить на базе про проживанию на спортплощадке. Во первых весьма странно выглдит цена 20 грн с человека. Вернее цена нормальная, она странна на фоне 1 койкоместа без удобств за 5 грн. Во вторых там какаято ерунда 20 грн с человека за 5 часов Скрее всего в их прайсе имелась в виду например игра в волейбл по цене 20 грн за пятичасовой матч
Да и вообще очень странные расценки. Например двом людям намного рентабельнее снять себе 1 четырехместний номер (5*4=20 грн) чем один двухместный (40*2=80 грн)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2006 Повідомлення: 4794 Звідки: Донецьк->Піддубне->Запоріжжя->Дніпро Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і
|
Додано: 12 Тра 2010 22:38 Заголовок повідомлення: |
|
|
....
Например двом людям намного рентабельнее снять себе 1 четырехместний номер (5*4=20 грн) чем один двухместный (40*2=80 грн) |
Прикольно, в холле, в уголку, часок вздремнуть тянет на 85 грн.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zorg

|
Додано: 12 Тра 2010 23:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
Да не, нормальные цены Мне после отелей в Париже или Риме (от 100 до 150 евро по минимуму) любая наша цена нормальна Просто там или настолько твердолобый совковый подход к ценообразованию или хер их знает 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 13 Тра 2010 04:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
Інформація для роздумів:
ЦЬОГО РОКУ ВІДЗНАЧАТИМЕМО ВИПУСК ПЕРШОГО «ЗАПОРОЖЦЯ»
18 липня 1960-го року в Москві на Червоній площі Голові Ради міністрів СРСР Микиті Хрущову вперше продемонстрували експериментальний зразок малолітражного автомобіля «Запорожець» моделі ЗАЗ-965. Виробництво «народного» автомобіля доручили Запорізькому комбайновому заводу «Комунар». Автомобіль в народі ласкаво назвали «Горбатим Запорожцем». Вже 50-ть років український (бо виготовлявся в Україні) міні-автомобіль колесить нашими дорогами…
Рада клубів «ЗАПОРОЖЕЦЬ» організовує:
Протягом року відбудеться ряд Міжнародних акцій присвячених цій даті. В програмі святкування в багатьох українських містах буде організовано дитяче свято «День народження «Запорожця»: 9-10 липня - у Львові, 13 липня - у Вінниці, 16 липня - у Запоріжжі та 26-липня - в Євпаторії. Разом з працівниками Відділів пропаганди УДАІ УМВС ми навчатимемо дітей Правилам дорожнього руху, використовуючи в якості наглядного посібника «дитячий автомобіль» - «Горбатий Запорожець».
Відбудеться Міжнародний автопробіг Львів-Запоріжжя-Севастополь-Львів. Святкування пройде під гаслом «Запорожці усіх країн, єднайтеся!» та «Схід і Захід Разом». В цей складний для України час саме подібні акції (народна дипломатія) найкраще служитиме об’єднанню нашої Батьківщини та утвердженню іміджу АвтоЗАЗу в Україні та за кордоном. В програмі святкування - Міжнародний Зліт власників марки «ЗАЗ» у Запоріжжі (наметове містечко ЗТР на острові Хортиця 15-19 липня 2010 р.). Участь у святкуванні вже підтвердили клуби з Німеччини («Saporoshez Interessengemeinschaft Deutschland» (www.saporoshez-968.de), Литви (www.zazklubas.com ), Латвії, Естонії (www.mahuclubi.com), Азербайджану (www.zaz.az), Росії (www.zazband.ru, www.zaz.spb.ru, та www.zaz.su) а також екіпажі з Вірменії, Грузії, Польщі та Італії.
Під час святкування 50-річчя випуску «Запорожця» відбудеться урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між об’єднаннями клубів антикварних автомобілів п’яти країн (України, Росії, Німеччини, Польщі та Литви) по спільне проведення автомобільних ретро-фестивалів. Адже, з 2011-го року український «Запорожець ЗАЗ-965» буде класифікованим до першої категорії антикварних автомобілів Європи.
В Запоріжжі 16 липня планується встановлення досягнення до «Книги рекордів України» . Попередня домовленість по фіксацію досягнення «Найдовша колона із автомобілів «Запорожець» з організаторами узгоджена (пр. Леніна);
Флеш-моб: учасники Зльоту «малюють» з автомобілів гасло «ЗАЗ-50» (площа Фестивальна);
На художніх пленерах в різних містах України в рамках «Дня народження Запорожця діти розмальовуватимуть об’ємні модельки «Запорожця» - які стануть подарунками для ветеранів АвтоЗАЗу, котрі складали перші українські автомобілі півстоліття тому…
Учасники Зльоту проводять виставку-презентацію оригінальних та тюнінгових моделей автомобілів «Запорожець» (центр міста);
Учасники Зльоту проводять шоу-змагання «Чемпіонат Запорожців» та конкурси на найкращий оригінал, тюнінг, автомобіль переможець «Глядацьких симпатій», костюмований конкурс «Елегантності» – авто й екіпаж в стилі епохи;
Вважаємо, що цей захід повинен проводитись на високому рівні. Автомобіль «Запорожець» й надалі служить людям, цей автомобіль – частина нашої історії. Він й надалі об’єднує людей різного віку, різних статків, різних уподобань та поглядів.
Завод «АвтоЗАЗ»:
1. Екскурсія на виробництво та останки заводського музею (16 липня);
2. Надає місце для прес-конференції ЗМІ (підписання Меморандуму про співпрацю клубів п’яти країн) та зустрічі з ветеранами виробництва;
3. Проплачує харчування зареєстрованих учасників Зльоту (острів Хортиця. База ЗТР – 3 доби - перерахунком)
Згідно розпорядження прем’єр-міністра України Миколи Азарова (офіційний лист вх..№ 15266/0/110 від 26.03. 2010) розписаного до виконання на ряд Міністерств передбачено:
Супровід автомобілями ДАІ організованих автоколон автомобілів марки ЗАЗ, які прямують на Зліт до Запоріжжя через великі міста України, АР Крим та в місті Запоріжжі (УДАІ МВС) ;
Посилене патрулювання органами правопорядку місць проведення Акцій та базування табору на острові Хортиця (МВС);
Спрощений перетин організованих груп закордонних учасників Зльоту та автопробігу на контрольно-пропускних пунктах перетину кордону України (Попередньо надається Список автомобілів та учасників , час й місце перетину кордону,відповідальна особа) - МЗС;
По узгодженню з організаторами автопробігу. Проведення безкоштовних екскурсій (із виділенням екскурсовода) в державних музеях по маршруту руху автопробігу (обласні Управління культури облдержадміністрацій та міських рад) – Міністерство культури та туризму;
Згідно рішення Виконкому Запорізької міської ради від 16 березня 2010 узгоджено проведення масових акцій 16 липня 2010 року в рамках відзначення 50-річчя випуску Запорожця у визначених місцях. Готується розпорядження.
З повагою,
Євгеній КРАВС (Авто-фан-клуб «ЗАЗ-КОЗАК» Львів).
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9917 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 13 Тра 2010 11:06 Заголовок повідомлення: |
|
|
Крутотень! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
X2-bec
Статус: Offline Зареєстрований: 09.12.2005 Повідомлення: 3206 Звідки: Харьков
|
Додано: 13 Тра 2010 11:26 Заголовок повідомлення: |
|
|
Супер. Уважуха 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11632 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 13 Тра 2010 12:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
evgeny1 писав(ла): |
26-липня - в Євпаторії |
вы уже вышли на "кого надо",или написать номер телефончика,с кем в прошлом году я договаривался?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Vitoll

Статус: Offline Зареєстрований: 13.05.2008 Повідомлення: 372 Звідки: Светловодск Моє авто: ЗАЗ 965, М 401, ГАЗ 21 и др.
|
Додано: 13 Тра 2010 16:23 Заголовок повідомлення: |
|
|
А вот мне интересно: если я приеду в Запорожье не на ЗАЗе(но авто тоже из 60-х), меня предадут анафеме и пустят ли на Хортицу? 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|