Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Черноморец Дохтор цЫлЮлькин
Статус: Offline Зареєстрований: 08.07.2009 Повідомлення: 841 Звідки: Одесса Моє авто: рига 30 мини
|
Додано: 31 Березень 2010 14:04 Заголовок повідомлення: английская "пропаганда" Чернобыля и Запорожца))) |
|
|
Отличный клипчик британской группы Delphic, снятый в Припяти и окрестностях! И Мыльничка там есть!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mkmZBuidJVY
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11632 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 31 Березень 2010 14:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
понравилось.
я так понимаю реальную жизнь снимали в Славутиче?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Andriy_if

Статус: Offline Зареєстрований: 13.11.2007 Повідомлення: 449 Звідки: з Франіка Моє авто: ЗАЗ - 965
|
Додано: 31 Березень 2010 15:37 Заголовок повідомлення: |
|
|
Интересно попасть в заброшенный город на экскурсию
_________________ ЗАЗ - 968М -труп
Грашка 2.2 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9916 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 13 Квітень 2010 12:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
Клёвый песнь.
И в одном моменте там даже две мыльнички одновременно
Реальную жизнь снимали явно в какой-то деревушке недалеко от зоны отчуждения. А Славутич - это город, выглядит совсем по-другом.
Экскурсии в Припять проходят регулярно. Главное там по мху не ходить. Ибо по завершению, всех датчиком обследуют, и если обувь "затрещит", заставят снять и оставить в зоне.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
BANDITkiev

Статус: Offline Зареєстрований: 15.05.2009 Повідомлення: 157 Звідки: Киев
|
Додано: 16 Квітень 2010 19:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
А не знаешь сколько стоит экскурсия в Припять - я шарился у них на сайте, а цену так и не нашел. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 16 Квітень 2010 20:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
І я б невідмовився за помірну плату на ту екскурсію попасти!!!!!
Доречі, то правда що звідти нереально щось вивести?!
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
John Warner ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 5912
|
Додано: 16 Квітень 2010 21:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо писав(ла): |
І я б невідмовився за помірну плату на ту екскурсію попасти!!!!! |
Не, ребята, не хоцца туда мне чего-то...
Roskо писав(ла): |
Доречі, то правда що звідти нереально щось вивести?! |
Да уж вряд ли...
Несколько лет назад был скандал в России:
По ОРТ показывали, в программе "Человек и закон", как из зоны отчуждения ЧАЭС вывозились некие запчасти и стройматериалы, дескать, радиацию не видно и не слышно, и хз, что и где уже построено из этого.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
BANDITkiev

Статус: Offline Зареєстрований: 15.05.2009 Повідомлення: 157 Звідки: Киев
|
Додано: 17 Квітень 2010 14:51 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я сотрел фотки Чернобыля, так там воще Зилы без двигателей стоят - а движки щас матаются по просторам нашей страны 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Natty

Статус: Offline Зареєстрований: 19.02.2010 Повідомлення: 155 Звідки: Moscow
|
Додано: 18 Квітень 2010 01:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
Там раньше было кладбище зараженной при ликвидации аварии техники. Сейчас его уже нет. Куда и что растащили - это вопрос, конечно...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олексій

Статус: Offline Зареєстрований: 18.03.2010 Повідомлення: 59 Звідки: Чорноморськ Моє авто: 965
|
Додано: 21 Тра 2010 12:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
Можливо, комусь буде цікаво почути розповідь з перших вуст? Минулого літа був там 3 дні. Якщо цікаво, знайду час, напишу/покажу...
_________________ 050 517 46 72
063 632 68 34
Я фірман старий вже...
Ну, не старий, ну бувший. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
ЗАЗ-ман

Статус: Offline Зареєстрований: 25.07.2007 Повідомлення: 1134 Звідки: беруться дети? [Киев]
|
Додано: 21 Тра 2010 13:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
Олексій писав(ла): |
Можливо, комусь буде цікаво почути розповідь з перших вуст? Минулого літа був там 3 дні. Якщо цікаво, знайду час, напишу/покажу... |
Цікаво, розповідай! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ozzy
Статус: Offline Зареєстрований: 30.03.2007 Повідомлення: 41 Звідки: Киев, Шулявка
|
Додано: 21 Тра 2010 18:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
на 9 мая в Припять пускали всех желающих на своих авто....
по не провереным данным, экскурсия туда стоит в районе 60-100уе 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олексій

Статус: Offline Зареєстрований: 18.03.2010 Повідомлення: 59 Звідки: Чорноморськ Моє авто: 965
|
Додано: 21 Тра 2010 18:39 Заголовок повідомлення: |
|
|
Для початку про кліп. Зараз передивився, зачепило. Грамотний кліп... безліч дрібних деталей, які записані десь в підсвідомості , і викликають спогади і настрій того місця, коли бачиш їх знову. Правда, напевно більшість нових відвідувачів ходять по тих самих місцях, і їх вражають ті самі деталі, і всі їх фотографують/знімають. Тому після перегляду 2-3 звітів з подорожей у Зону, навіть у сторонньої людини складається певний образ.
В кліпі промайнуло багато об'єктів, які вже стали символами - чортове колесо, реактор, береза в приміщенні готелю. Але був і ексклюзив. Пляшка з мінеральною водою "Чорнобильська". Стоїть десь в приміщенні аптеки чи поліклініки. Зараз звучить дико, але до трагедії, мабуть, вона мала лікувальні властивості.
А ще сподобалась дівчина в кінці кліпа. Підспівує по-англійськи. Але явно це з місцевих. Професійне зауваження (я стоматолог). Є таке поняття "український зуб". Придумав не я, а вітчизняне світило Сергій Радлінський з Полтави. Термін досить поширений в професійному лексиконі. А значить цей термін всього-навсього щербинку у любителів сємок 
063 632 68 34
Я фірман старий вже...
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олексій

|
Додано: 21 Тра 2010 18:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
До речі, знімалося в Прип'яті (будинок з серпом-молотом, клас школи, гардероб поліклініки, спортзал будинку культури Енергетик, декоративне панно в стилі соцреалізм там же, інтер'єри квартир.)Живі люди знімалися в Чорнобилі. Це практично живе містечко, де по 5 днів на тиждень живуть вахтами правцівники зони, обслуговуючий персонал. Там же ж є готель для туристів та офіційних делегацій включно з президентами.(Збудований не так давно із збірних конструкцій, обшитий листовим металом). Люди в формі -скоріш за все пожежники Чорнобильської частини. А от старі люди - це можуть бути реальні самосели, що живуть в окремих селах зони. Ведуть натуральне господарство (город-садок-корови-кури), їдять все своє з своєї землі. І помирають від старості. Не від якихось новомодніх онкохвороб...
063 632 68 34
Я фірман старий вже...
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олексій

|
Додано: 21 Тра 2010 19:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
Інфо про поїздки, які плануються, і звіти із попередніх, а також багато інфо по темі тут http://pripyat.com/.
Одноденна поїздка рік тому була в межах 70 usd на 3 дні - 300. Зовсім не шкодую, що поїхав на три. Не впевнений, що ще колись там буду (але дівчина поруч в автобусі була тоді 8-й раз!). А так побачив максимум...
063 632 68 34
Я фірман старий вже...
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zazik_91 ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Статус: Offline Зареєстрований: 18.12.2009 Повідомлення: 3084 Звідки: Украина, Киев, Соломенка. Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.
|
Додано: 21 Тра 2010 21:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
Дуже цікаво 
_________________ Там где поезд не промчится и не проедет трактор, заз на пузе проползёт и ничего с ним не случится!
0637823806 Михаил. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олексій

|
Додано: 22 Тра 2010 11:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ось могильник техніки, яка брала участь у ліквідації http://maps.google.com/maps?ll=51.153332,29.982764&z=16&t=h&hl=ru. У мене в Google Earth до цього місця прикріплено багато фоток в Panoramio. Здається, якось їх можна дивитись і в GMaps. Це село Розсоха. Нас туди не возили. Маршрути цих екскурсій і об'єкти, дозволені до відвідування, затверджуються з якимось начальством. Відхилення від маршрута може каратися позбавлення ліцензії. Але про те, що це все зникло або ліквідовано, мови не було. Хоча зараз передивлявся фотки, які недавно додали - зникають і "усихають" вертольоти.
А ось тут http://maps.google.com/maps?ll=51.307142,30.06336&z=15&t=h&hl=ru є об'єкт Чорнобиль-2, радіолокаційна станція. Теж офіційно недоступна. "дуже заражена територія". Насправді існує версія, що такі місця просто обмежені для зайвих очей, бо там повним ходом іде різання кольорових металів. Причому легальними структурами, для них виставляють охорону. Метал іде на "дезактивацію". Розумій як хочеш. А окрім таких фірм працюють також чорні заготівельники. У всіх квартирах Прип'яті порізані радіатори. Їх викидають через вікна, тому шибки порозбивані. Під будинками уламки цих батарей. Це те, що не покидали на Камази і не вивезли. Такі КАМАЗи в одиничних випадках відловлюють, частіше вони покидають межі Зони і розчиняются у просторі. Тобто на периметрі серед охорони теж є люди в долі...
063 632 68 34
Я фірман старий вже...
|
Повернутися до початку |
|
 |
igorka63

Статус: Offline Зареєстрований: 11.03.2010 Повідомлення: 96 Звідки: г.Кременчуг Моє авто: ЗАЗ 968 М 1990 г.в
|
Додано: 24 Тра 2010 08:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
В 1981-1983г.г. я служил в Чернобыле-2, в/ч 74939 РЦДС. Смотрел в Google Планета фотки-слёзы наворачивались, особо поразили сосны растущие на плацу.ШОК!
_________________ В наш век универсального прогресса, когда каждый из индивидумов нетафицирует абстракцию, мы не можем игнорировать критериум на котором зажжётся исторический субъективизм! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|