Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Запорожье.
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 201, 202, 203  Наст.

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Запоріжжя
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
davis
Авторитет в ЗАЗе
Авторитет в ЗАЗе

Статус: Offline
Зареєстрований: 17.10.2007
Повідомлення: 851

Моє авто: Shevrolet

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 12:47    Заголовок повідомлення: Место эмблемы «Запорожзкого ЗАЗ Клуба» на автомобиле Відповісти з цитатою

Придумал себе наклейку на заднее стекло, если кому то кроме меня нравится это решение, готов выслушать Ваши предложения.
Уродскую, не о чем не говорящую наклейку _www.zaz.kiev.ua - в топку!!
ROCKER, прости ничего личного. Laughing

Grower писав(ла):
Вот вопрос, чем себя занять до 18-00? Sad
Есть у меня на примете пару сайтиков Laughing

Останній раз редагувалося: davis (04 Березень 2010 14:10), всього редагувалося 2 раз(ів)
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Grower

Зареєстрований: 21.01.2009
Повідомлення: 458

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 13:17    Заголовок повідомлення: Re: Место эмблемы «Запорожзкого ЗАЗ Клуба» на автомобиле Відповісти з цитатою

davis писав(ла):
Придумал себе наклейку на заднее стекло...
Grower писав(ла):
Вот вопрос, чем себя занять до 18-00? Sad
Есть у меня на примете пару сайтиков Laughing

1.Наклейка хорошая, но если каждый себе захочет свою - такой колхоз получится, предлагаю вопрос вынести на голосование.
2. Я думал, что ты предложишь начать разминку пораньше, а ты сайтики... Very Happy
3. Ненормативную лексику категорически осуждаю. Sad

davis
Авторитет в ЗАЗе
Авторитет в ЗАЗе

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 13:28    Заголовок повідомлення: Re: Место эмблемы «Запорожзкого ЗАЗ Клуба» на автомобиле Відповісти з цитатою

Grower писав(ла):
1.Наклейка хорошая, но если каждый себе захочет свою - такой колхоз получится, предлагаю вопрос вынести на голосование.
2. Я думал, что ты предложишь начать разминку пораньше, а ты сайтики... Very Happy
3. Ненормативную лексику категорически осуждаю. Sad

1. Саша, я как бы сделал то что мне нравится видеть на своем автомобиле, поэтому подчеркнул слово - себе Smile И, собственно, предлагаю к рассмотрению этот вариант.
2. Это тоже разминка Laughing
3. Я извеняюсь конечно, но у меня не нормативная лексика в крови, к тому же испльзую уместно (я то слово, замаскировалSmile )

Останній раз редагувалося: davis (04 Березень 2010 13:55), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Valentin_ZP_UA

Зареєстрований: 17.12.2006
Повідомлення: 1404
Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 13:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Дима на счет карты места встречи молодец. Теперь для всех кто не знает есть ссылка. Very Happy
Наклейка сделана соотв. со вкусом Smile , иначе просто быть не могло.
Но я бы такую приклеил например на двери.
А на стекле она обзор будет закрывать, попробуй покататься, сам увидешь.
Поэтому на зад хочу себе "Уродскую", а то у моей буква V на половину слезла. Sad
ROCKER, если есть готовые, попрошу для себя.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
davis
Авторитет в ЗАЗе
Авторитет в ЗАЗе

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 13:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Valentin_ZP_UA писав(ла):
Поэтому на зад хочу себе "Уродскую", а то у моей буква V на половину слезла. Sad

Валик, нужно сделать по новому... завтра на встрече обсудим. Я предложу другой вариант. На дверь запрещаю клеить, твоей красивой машинке это не к чему!
Скинемся деньгами и дело с концом.

Grower

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 14:04    Заголовок повідомлення: Re: Место эмблемы «Запорожзкого ЗАЗ Клуба» на автомобиле Відповісти з цитатою

davis писав(ла):

1. Саша, я как бы сделал то что мне нравится видеть на своем автомобиле, поэтому подчеркнул слово - себе Smile И, собственно, предлагаю к рассмотрению этот вариант.

3. у меня не нормативная лексика в крови,

1. Мне тоже нравится, остальные выскажутся при случае.
2. Very Happy
3. Диагноз установлен, будем лечить. Это наш профиль. Very Happy Very Happy
Дима, не обижайся, но я уверен, что в твоём лексиконе достаточно и других слов, чтобы выразить мысль.
Я на форуме уже как-то пытался объяснить, что наши посты могут читать и дети и девушки и родители. Embarassed
Одно дело ругнуться в гараже, когда тебе упала на ногу кувалда, и совсем другое - увековечить мат на форуме. В гараже ругнулся и фраза улетела, кто услышал, кто нет, и пропала, нет её. А здесь это будет висеть годами.
ИМХО мат не делает чести нашему форуму.
Ещё раз прошу: без обид, это моё видение вопроса.

davis
Авторитет в ЗАЗе
Авторитет в ЗАЗе

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 14:09    Заголовок повідомлення: Re: Место эмблемы «Запорожзкого ЗАЗ Клуба» на автомобиле Відповісти з цитатою

Grower писав(ла):
Я на форуме уже как-то пытался объяснить, что наши посты могут читать и дети и девушки и родители. Embarassed
Одно дело ругнуться в гараже, когда тебе упала на ногу кувалда, и совсем другое - увековечить мат на форуме. В гараже ругнулся и фраза улетела, кто услышал, кто нет, и пропала, нет её. А здесь это будет висеть годами.
ИМХО мат не делает чести нашему форуму.
Ещё раз прошу: без обид, это моё видение вопроса.
Принято. Исправил.

Grower

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 14:16    Заголовок повідомлення: Re: Место эмблемы «Запорожзкого ЗАЗ Клуба» на автомобиле Відповісти з цитатою

davis писав(ла):
Принято. Исправил.

Вот и молодчина, я знал, что ты меня поймешь. Very Happy

Valentin_ZP_UA

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 14:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

davis писав(ла):
...Я предложу другой вариант. На дверь запрещаю клеить, твоей красивой машинке это не к чему!...

На форуме прочитал, что есть вариант, наклейку клеить на магнитную ленту а потом на авто.
Я такого не знал. Нужно обсудить...

Р.С. Да, и на наклейке, видимо, нужно писать "Запоріжжя".

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
davis
Авторитет в ЗАЗе
Авторитет в ЗАЗе

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 14:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Валера будет завтра к 18-00 Laughing
Запоріжжя, так запоріжжя Smile

Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 00:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Якщо Ви напишете "Запоріжжя", то ми - неодмінно "Львів" Smile
Схід і Захід разом: "Запорожці всіх країн, єднайтеся!

Якихось 1000 кілометрів і ми у Вас в гостях.

До речі, наш мер при зустрічі запитував, чи варто звертатися до Вашого міського голови з офіційним листом-проханням відносно його патронату над акцією та ралі "Львів-Запоріжжя"?

P.S. Кажуть, "Львівське" пиво тепер варять також у Вас на "Славутичі"

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Grower

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 08:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
Якщо Ви напишете "Запоріжжя", то ми - неодмінно "Львів" Smile
Схід і Захід разом: "Запорожці всіх країн, єднайтеся!

P.S. Кажуть, "Львівське" пиво тепер варять також у Вас на "Славутичі"

1.Ми обов'язково напишемо "Запоріжжя"!
2. Ми його не варимо, а тільки вживаємо, цілком можливо, що його виготовляють також і на "Славутичі" і це також підтверджує, що Схід і Захід разом! Very Happy
P.S. До мера звернутись необхідно у будь-якому випадку. Хоч здається він зараз дещо розгублений.

dvgvalera

Зареєстрований: 02.03.2009
Повідомлення: 781
Моє авто: ЗАЗ-968м

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 10:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А мое мнение таково:
Я отдельную наклейку поддерживаю,но мне кажеться надо оствить и "zaz.kiev.ua".
А иначе надо тогда делать как днепропетровцы,с отдельным сайтом,но это можно не брать во внимание Rolling Eyes
Вчера закончил переберать тормоза,осталось заменить главные тормоза и сцепления.
Заменил все не рабочее на свое-проверенное,заменил также рычаги.Машина стала кататьсооо как моя первая Cool Впереди так же предстоит разборка фар головного и заднего света,снятие бамперов,топливного бака,стекл,демонтаж обещенной мною еще осенью Саше-Grower торпеды!
В планах:
покупка шумоизоляции,нормальных сидений
родного глушителя

Valentin_ZP_UA

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 14:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
Якщо Ви напишете "Запоріжжя", то ми - неодмінно "Львів" Smile ...

Ця наклейка не не мае ніякого відношення до пробігу на 50-річчя!!!
На ювілей ми переодягнемося. Smile

Р.С. Хоча може і навпаки, булоб добре, якби на кожному ЗАЗі було видно з якого він міста.
А основним є "ЗАЗклуб".

Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 17:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Валентин, я мав на увазі"Львів" а не "Львов" :-)
Звісно кожен буде репрезентувати своє місто. Але, головне - Ми любимо свої Запорожці!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
davis
Авторитет в ЗАЗе
Авторитет в ЗАЗе

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 18:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Поздравляю Ваших женщин с 8 марта!

Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 23:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Дякуємо!

В нас в клубі шість ЧИСТО жіночих екіпажів. Я маю на увазі жінок за кермом. У деяких в активі клубні поїздки по три-чотири тисячі кілометрів.

А про нашу Іринку Денис, я взагалі мовчу - та просто авто-рекордсменка! Мало того, що змусила свого німця-чоловіка поїхати з нею у весільну подорож навколо Чорного та Азовського морів, силу має покрутіше деяких мужиківSmile

Одного разу ми ненароком залишили її одну на дорозі з плато Ай-Петрі (Крим). Вана поставила Запорожця й забула поставити на ручне гальмо (тормоз) або на швидкість під нахил. Машина взяла й покотилася. Так наша Іруся сама примудрилася її втримати. Коли приїхала решта нашої колони на жужиках й ми побачили де стоїть її автомобіль просто жахнулися й здивувалися: яка сила проявляєтья в жінок в ектремальній ситуації. А Іринці якихось 50-ть років стукнуло.

Повернутися до початку
Valentin_ZP_UA

ПовідомленняДодано: 06 Березень 2010 01:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
...В нас в клубі шість ЧИСТО жіночих екіпажів...

В цьому плані нам до вас рости і рости. Smile
evgeny1 писав(ла):
... яка сила проявляєтья в жінок в ектремальній ситуації...

...И коня на скаку остановит, и в горячую избу войдёт!... Smile

А якщо серьезно, то клуб у нас, тільки намальовуеться.
Хоч як це і не дивно для нашого міста...

Р.С.
evgeny1 писав(ла):
... ручне гальмо (тормоз)...
- насмішив, це не та гілка форуму що треба поясняти. Very Happy
Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 06 Березень 2010 02:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Фразою "ручне гальмо" (тормоз) я хотів м'яко натякнути на деякі відмінності у логічному мисленні між жінками та чоловіками-автомобілістами Smile Ну, хіба можна уявити, щоб мужик залишив свій автомобіль під нахил гірського спуску просто так й побіг в кущі попісяти ?..
Звісно, я НОРМАЛЬНО ставлюся до жінок за кермом. Але, запам'яталася фраза заступника головного ДАІшника Криму (колись ми робили журналістське авто-ралі на "Запорожцях" : "Дорога до Криму: проблеми та перспективи"). Він сказав про жінок-автомобілістів: "Вони - як зірки в небі. Ми їх бачимо, а вони нас - ні!"

Повернутися до початку
orion_DM

Зареєстрований: 20.01.2008
Повідомлення: 454
Моє авто: Заз-1103 2004г.в

ПовідомленняДодано: 06 Березень 2010 19:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Valentin_ZP_UA С Днем Рождения!!! Счастья, ЗДОРОВЬЯ, удачи в нацеленных целях! Wink
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Запоріжжя Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 201, 202, 203  Наст.
Сторінка 127 з 203

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум