|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
davis Авторитет в ЗАЗе

Статус: Offline Зареєстрований: 17.10.2007 Повідомлення: 851
Моє авто: Shevrolet
|
Додано: 04 Березень 2010 12:47 Заголовок повідомлення: Место эмблемы «Запорожзкого ЗАЗ Клуба» на автомобиле |
|
|
Придумал себе наклейку на заднее стекло, если кому то кроме меня нравится это решение, готов выслушать Ваши предложения.
Уродскую, не о чем не говорящую наклейку _www.zaz.kiev.ua - в топку!!
ROCKER, прости ничего личного.
Grower писав(ла): |
Вот вопрос, чем себя занять до 18-00?  |
Есть у меня на примете пару сайтиков 
_________________ «ZAZ - más que el coche, él el Amigo» © - «Запорожский ЗАЗ Клуб»
Останній раз редагувалося: davis (04 Березень 2010 14:10), всього редагувалося 2 раз(ів) |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Grower

Статус: Offline Зареєстрований: 21.01.2009 Повідомлення: 458 Звідки: Запорожье
|
Додано: 04 Березень 2010 13:17 Заголовок повідомлення: Re: Место эмблемы «Запорожзкого ЗАЗ Клуба» на автомобиле |
|
|
davis писав(ла): |
Придумал себе наклейку на заднее стекло...
Вот вопрос, чем себя занять до 18-00?  |
Есть у меня на примете пару сайтиков  |
1.Наклейка хорошая, но если каждый себе захочет свою - такой колхоз получится, предлагаю вопрос вынести на голосование.
2. Я думал, что ты предложишь начать разминку пораньше, а ты сайтики...
3. Ненормативную лексику категорически осуждаю. 
_________________ Наши сомнения - это наши предатели. Они заставляют нас терять то, что мы, возможно, могли бы выиграть, если бы не боялись попробовать. (с) Шекспир. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
davis Авторитет в ЗАЗе

|
Додано: 04 Березень 2010 13:28 Заголовок повідомлення: Re: Место эмблемы «Запорожзкого ЗАЗ Клуба» на автомобиле |
|
|
1.Наклейка хорошая, но если каждый себе захочет свою - такой колхоз получится, предлагаю вопрос вынести на голосование.
2. Я думал, что ты предложишь начать разминку пораньше, а ты сайтики...
3. Ненормативную лексику категорически осуждаю.  |
1. Саша, я как бы сделал то что мне нравится видеть на своем автомобиле, поэтому подчеркнул слово - себе И, собственно, предлагаю к рассмотрению этот вариант.
2. Это тоже разминка
3. Я извеняюсь конечно, но у меня не нормативная лексика в крови, к тому же испльзую уместно (я то слово, замаскировал )
_________________ «ZAZ - más que el coche, él el Amigo» © - «Запорожский ЗАЗ Клуб»
Останній раз редагувалося: davis (04 Березень 2010 13:55), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
Додано: 04 Березень 2010 13:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
Дима на счет карты места встречи молодец. Теперь для всех кто не знает есть ссылка.
Наклейка сделана соотв. со вкусом , иначе просто быть не могло.
Но я бы такую приклеил например на двери.
А на стекле она обзор будет закрывать, попробуй покататься, сам увидешь.
Поэтому на зад хочу себе "Уродскую", а то у моей буква V на половину слезла.
ROCKER, если есть готовые, попрошу для себя.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
davis Авторитет в ЗАЗе

|
Додано: 04 Березень 2010 13:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
Valentin_ZP_UA писав(ла): |
Поэтому на зад хочу себе "Уродскую", а то у моей буква V на половину слезла. |
Валик, нужно сделать по новому... завтра на встрече обсудим. Я предложу другой вариант. На дверь запрещаю клеить, твоей красивой машинке это не к чему!
Скинемся деньгами и дело с концом.
_________________ «ZAZ - más que el coche, él el Amigo» © - «Запорожский ЗАЗ Клуб» |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Grower

|
Додано: 04 Березень 2010 14:04 Заголовок повідомлення: Re: Место эмблемы «Запорожзкого ЗАЗ Клуба» на автомобиле |
|
|
1. Саша, я как бы сделал то что мне нравится видеть на своем автомобиле, поэтому подчеркнул слово - себе И, собственно, предлагаю к рассмотрению этот вариант.
3. у меня не нормативная лексика в крови, |
1. Мне тоже нравится, остальные выскажутся при случае.
2.
3. Диагноз установлен, будем лечить. Это наш профиль.
Дима, не обижайся, но я уверен, что в твоём лексиконе достаточно и других слов, чтобы выразить мысль.
Я на форуме уже как-то пытался объяснить, что наши посты могут читать и дети и девушки и родители.
Одно дело ругнуться в гараже, когда тебе упала на ногу кувалда, и совсем другое - увековечить мат на форуме. В гараже ругнулся и фраза улетела, кто услышал, кто нет, и пропала, нет её. А здесь это будет висеть годами.
ИМХО мат не делает чести нашему форуму.
Ещё раз прошу: без обид, это моё видение вопроса.
_________________ Наши сомнения - это наши предатели. Они заставляют нас терять то, что мы, возможно, могли бы выиграть, если бы не боялись попробовать. (с) Шекспир. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
davis Авторитет в ЗАЗе

|
Додано: 04 Березень 2010 14:09 Заголовок повідомлення: Re: Место эмблемы «Запорожзкого ЗАЗ Клуба» на автомобиле |
|
|
Я на форуме уже как-то пытался объяснить, что наши посты могут читать и дети и девушки и родители.
Одно дело ругнуться в гараже, когда тебе упала на ногу кувалда, и совсем другое - увековечить мат на форуме. В гараже ругнулся и фраза улетела, кто услышал, кто нет, и пропала, нет её. А здесь это будет висеть годами.
ИМХО мат не делает чести нашему форуму.
Ещё раз прошу: без обид, это моё видение вопроса. |
Принято. Исправил.
_________________ «ZAZ - más que el coche, él el Amigo» © - «Запорожский ЗАЗ Клуб» |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Grower

|
Додано: 04 Березень 2010 14:16 Заголовок повідомлення: Re: Место эмблемы «Запорожзкого ЗАЗ Клуба» на автомобиле |
|
|
Принято. Исправил. |
Вот и молодчина, я знал, что ты меня поймешь. 
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
Додано: 04 Березень 2010 14:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
...Я предложу другой вариант. На дверь запрещаю клеить, твоей красивой машинке это не к чему!... |
На форуме прочитал, что есть вариант, наклейку клеить на магнитную ленту а потом на авто.
Я такого не знал. Нужно обсудить...
Р.С. Да, и на наклейке, видимо, нужно писать "Запоріжжя".
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
davis Авторитет в ЗАЗе

|
Додано: 04 Березень 2010 14:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
Валера будет завтра к 18-00
Запоріжжя, так запоріжжя 
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 05 Березень 2010 00:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
Якщо Ви напишете "Запоріжжя", то ми - неодмінно "Львів"
Схід і Захід разом: "Запорожці всіх країн, єднайтеся!
Якихось 1000 кілометрів і ми у Вас в гостях.
До речі, наш мер при зустрічі запитував, чи варто звертатися до Вашого міського голови з офіційним листом-проханням відносно його патронату над акцією та ралі "Львів-Запоріжжя"?
P.S. Кажуть, "Львівське" пиво тепер варять також у Вас на "Славутичі"
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Grower

|
Додано: 05 Березень 2010 08:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
evgeny1 писав(ла): |
Якщо Ви напишете "Запоріжжя", то ми - неодмінно "Львів"
Схід і Захід разом: "Запорожці всіх країн, єднайтеся!
P.S. Кажуть, "Львівське" пиво тепер варять також у Вас на "Славутичі" |
1.Ми обов'язково напишемо "Запоріжжя"!
2. Ми його не варимо, а тільки вживаємо, цілком можливо, що його виготовляють також і на "Славутичі" і це також підтверджує, що Схід і Захід разом!
P.S. До мера звернутись необхідно у будь-якому випадку. Хоч здається він зараз дещо розгублений.
|
Повернутися до початку |
|
 |
dvgvalera

Статус: Offline Зареєстрований: 02.03.2009 Повідомлення: 781 Звідки: Запорожье моб.тел.: 066 489 03 53 Валерий Моє авто: ЗАЗ-968м
|
Додано: 05 Березень 2010 10:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
А мое мнение таково:
Я отдельную наклейку поддерживаю,но мне кажеться надо оствить и "zaz.kiev.ua".
А иначе надо тогда делать как днепропетровцы,с отдельным сайтом,но это можно не брать во внимание
Вчера закончил переберать тормоза,осталось заменить главные тормоза и сцепления.
Заменил все не рабочее на свое-проверенное,заменил также рычаги.Машина стала кататьсооо как моя первая Впереди так же предстоит разборка фар головного и заднего света,снятие бамперов,топливного бака,стекл,демонтаж обещенной мною еще осенью Саше-Grower торпеды!
В планах:
покупка шумоизоляции,нормальных сидений
родного глушителя
_________________ Машина-это твоя вторая душа! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

|
Додано: 05 Березень 2010 14:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
Якщо Ви напишете "Запоріжжя", то ми - неодмінно "Львів" ... |
Ця наклейка не не мае ніякого відношення до пробігу на 50-річчя!!!
На ювілей ми переодягнемося.
Р.С. Хоча може і навпаки, булоб добре, якби на кожному ЗАЗі було видно з якого він міста.
А основним є "ЗАЗклуб".
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 05 Березень 2010 17:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
Валентин, я мав на увазі"Львів" а не "Львов" :-)
Звісно кожен буде репрезентувати своє місто. Але, головне - Ми любимо свої Запорожці!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
davis Авторитет в ЗАЗе

|
Додано: 05 Березень 2010 18:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
Поздравляю Ваших женщин с 8 марта! 
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 05 Березень 2010 23:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
Дякуємо!
В нас в клубі шість ЧИСТО жіночих екіпажів. Я маю на увазі жінок за кермом. У деяких в активі клубні поїздки по три-чотири тисячі кілометрів.
А про нашу Іринку Денис, я взагалі мовчу - та просто авто-рекордсменка! Мало того, що змусила свого німця-чоловіка поїхати з нею у весільну подорож навколо Чорного та Азовського морів, силу має покрутіше деяких мужиків
Одного разу ми ненароком залишили її одну на дорозі з плато Ай-Петрі (Крим). Вана поставила Запорожця й забула поставити на ручне гальмо (тормоз) або на швидкість під нахил. Машина взяла й покотилася. Так наша Іруся сама примудрилася її втримати. Коли приїхала решта нашої колони на жужиках й ми побачили де стоїть її автомобіль просто жахнулися й здивувалися: яка сила проявляєтья в жінок в ектремальній ситуації. А Іринці якихось 50-ть років стукнуло.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

|
Додано: 06 Березень 2010 01:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
...В нас в клубі шість ЧИСТО жіночих екіпажів... |
В цьому плані нам до вас рости і рости.
... яка сила проявляєтья в жінок в ектремальній ситуації... |
...И коня на скаку остановит, и в горячую избу войдёт!...
А якщо серьезно, то клуб у нас, тільки намальовуеться.
Хоч як це і не дивно для нашого міста...
Р.С.
... ручне гальмо (тормоз)... |
- насмішив, це не та гілка форуму що треба поясняти. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 06 Березень 2010 02:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
Фразою "ручне гальмо" (тормоз) я хотів м'яко натякнути на деякі відмінності у логічному мисленні між жінками та чоловіками-автомобілістами Ну, хіба можна уявити, щоб мужик залишив свій автомобіль під нахил гірського спуску просто так й побіг в кущі попісяти ?..
Звісно, я НОРМАЛЬНО ставлюся до жінок за кермом. Але, запам'яталася фраза заступника головного ДАІшника Криму (колись ми робили журналістське авто-ралі на "Запорожцях" : "Дорога до Криму: проблеми та перспективи"). Він сказав про жінок-автомобілістів: "Вони - як зірки в небі. Ми їх бачимо, а вони нас - ні!"
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
orion_DM

Статус: Offline Зареєстрований: 20.01.2008 Повідомлення: 454 Звідки: Запорожье Моє авто: Заз-1103 2004г.в
|
Додано: 06 Березень 2010 19:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
Valentin_ZP_UA С Днем Рождения!!! Счастья, ЗДОРОВЬЯ, удачи в нацеленных целях! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|