Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Solex шаг за шагом
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Borislav
Кю в эцихе
Кю в эцихе

Статус: Offline
Зареєстрований: 11.05.2004
Повідомлення: 1491

ПовідомленняДодано: 11 Серпень 2005 17:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Поковырялся ещё трошки. Подложил шайбочку под ту резинку. Эффекту ноль. Но потихоньку начинает ХХ стабилизироваться - думаю, глюк всё-таки из-за "необкатанности". Когда на цилиндрах ещё даже и не пахнет зеркалом, поршни довольно тяжело ходят, КВ руками проворачивать трудно. До "катастрофы" с пальцами на замере 400м с места проходил за 20с на небольшой подъём, сейчас (после новой капиталки) в том же месте 22с. Надеюсь, с приработкой ситуация выправится...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Sanich2359

Зареєстрований: 11.08.2005
Повідомлення: 205

ПовідомленняДодано: 11 Серпень 2005 17:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Borislav, скажите пожалуйста, а у вас стоит под карбюратором проставка ("пластиковая") с ДВУМЯ КРУГЛЫМИ ОТВЕРСТИЯМИ (а не с одним овальным) а между ней и карбом "типа паронитовая" прокладка тоже с ДВУМЯ КРУГЛЫМИ ОТВЕРСТИЯМИ (а не с одним овальным)?
Если нет - попробуйте поставить и удостовериться в полном прилегании нижней плоскости карба к проставке (через прокладку) по всей площади соприкосновения. В нижней части карба есть каналы, которые должны быть "уплотнены"... Может помочь...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Borislav
Кю в эцихе
Кю в эцихе

Зареєстрований: 11.05.2004
Повідомлення: 1491

ПовідомленняДодано: 11 Серпень 2005 17:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Sanich2359, нет, поставил без проставки (на коллектор установлена "родная" проставка от однокамерного карба, на неё переходник, а на переходник уже Солекс. Разумеется, между всеми частями прокладки.
Так значит, нужны два круглых отверстия? Что ж, попробую поставить ту проставку.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Sanich2359

Зареєстрований: 11.08.2005
Повідомлення: 205

ПовідомленняДодано: 11 Серпень 2005 18:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Тогда еще раз предупрежу, проверь плоскость нижней части карба (если гнутая - правь/рихтуй либо притирай, что хуже), проверь плоскость пластиковой проставки, хотя бы той части, что прилегает к карбу (припили/притри), поставь мягенькую прокладку.
А то я недавно такую проставку купил, а она ТАКАЯ КРИВАЯ, ШО ...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
kry

Зареєстрований: 02.01.2010
Повідомлення: 4
Моє авто: ЗАЗ-968МД

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2010 15:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Всім привіт. Будьласка допоможіть з настройкою і ригуліровкою карбюратора SOLEX 21081.
В мене ЗАЗ968МД купив б/у карбюратор, поставиви на ньогго ремкомплект від таврії, замочив його в розчиник на 2 суток продув всі дирки відригулював.
Поставив на автомобіль і поїхав, перший день все супер, бензини пє мало, викручував свічки дивився, всічки сіренькі все як пише в книжці. Але от пройшло кілька днів поїздив і почалось заливаю 10 літрів бензини і вистачає на 60 км і капець,що сталося і чогго почав так багато пити нерозумію.

Підскажіть будьласка вчому може бути проблема? і на Вашу думку що сталося що почав так багато пити пального.
Сьогодні доберуся додому перевіру рівень бензину.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Lagiga

Зареєстрований: 10.04.2007
Повідомлення: 1141

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2010 20:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

порвалась диафрагма под треугольной крышечкой (экономайзер мощностных режимов) или деформирован/залип/забит клапан этого-же экономайзера (шарик не закрывает).

kry

ПовідомленняДодано: 01 Березень 2010 01:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вибачаюсь що так довго невідписував, але я розібрався, там дійсно була порвана діафрагма. Купив ремкоплек все замінив перевірив все праює, тепер свічки такі як пише книжка, але всерівно пальне так і багато летить, приблизно 10 літрів на 80-85 км, в чому ще може бути причина того що так багато споживає пального?

Я живу в місті і дуже багато їжджу 2-3-4 передача, може тому що це міський цил то так багато йде, чи є ще якась проблема в самому карбюраторі?

Якщо потрібто то можу викласти фото свічок.

Повернутися до початку
ZAMIR

Зареєстрований: 31.12.2009
Повідомлення: 67
Моє авто: ЗАЗ 968Мд

ПовідомленняДодано: 01 Березень 2010 17:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

- причина може бути в додатковому споживанні на прогрів двигуна і обігрів салону

kry

ПовідомленняДодано: 01 Березень 2010 22:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

На рахунок обігріву салону то вмене баензин іде з бутилки, з баку нечіпає.

А прогрів двигуна я ніколи нероблю, прийшов завів машину, і поїхав без прогріву, прогрівається в дорозі.

І всеодно пє 10 літрів на 75-80 км. Неможу зрозуміти в чому причина такого споживання пального.

Повернутися до початку
ZAMIR

Зареєстрований: 31.12.2009
Повідомлення: 67
Моє авто: ЗАЗ 968Мд

ПовідомленняДодано: 01 Березень 2010 23:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

-а в якій книжці написано, що свічки повинні бути "сіренькими"?

Lagiga

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 09:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ZAMIR писав(ла):
-а в якій книжці написано, що свічки повинні бути "сіренькими"?

серые свечи- бедная смесь! соответственно раннее зажигание. свечи должны быть песочного цвета

Александр мики

Зареєстрований: 24.09.2009
Повідомлення: 969
Моє авто: 968М

ПовідомленняДодано: 08 Березень 2010 21:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

вдруг перестало хватать жиклера хх. кто что знает о причинах? солекс.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Lagiga

ПовідомленняДодано: 08 Березень 2010 21:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

сдохла резинка винта качества,
забит канал хх
сдохла резинка на трубочке между половинок карба
срант на винте количества+в канале хх самое вероятное.

Александр мики

ПовідомленняДодано: 08 Березень 2010 22:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

не много меня не понял. все перечисленое в норме, в карбе все работает как часики так сказать. проблема в том, что появился провал при открытии первой камеры. ни с того ни сего. вылечилось увеличением жиклера хх. спроста такое не происходит, должна быть причина. подозрение на снижение компресии в одном из цилиндре, еще не мерял, и для компенсации потери мощности пришлось богатить смесь во всех горшках. я на верном пути иль фантазирую?
Повернутися до початку
Lagiga

ПовідомленняДодано: 08 Березень 2010 22:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Честно говоря не знаю, но думаю, что снижение компрессии в одном горшке не дало бы провал. Тут, мне кажется забита переходная система, или ускоритель сцыт не прямо в дырку. но компрессию померить не мешало-бы, а на сколько сейчас стоит жиклер хх

Александр мики

ПовідомленняДодано: 08 Березень 2010 23:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

карб чистый-уверен на все сто. стоит на 43. что значит прямо в дырку? струйка льет почти в центр зазора между стенкой дифузора и полностью открытой др. заслонкой, ближе к стенке. ближе к стенки дифузора сделать нельзя, заденет стенку.
Повернутися до початку
krasavjik2007

Зареєстрований: 12.11.2009
Повідомлення: 514

ПовідомленняДодано: 09 Березень 2010 18:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Народ под солекс прокладку карболитовую с 2-мя отверстиями полюбому надо ставит???

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Lagiga

ПовідомленняДодано: 09 Березень 2010 23:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Обязательно!

uazp

Зареєстрований: 13.02.2010
Повідомлення: 379
Моє авто: ЗАЗ-968М 1.2L; 45л.с.; 1992г.в.; Белый

ПовідомленняДодано: 28 Березень 2010 19:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ставить просто необходимо так как на карбюраторе есть две дюрочки которые должны быть уплотнены и текстолитку надо брать по толще http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/photobase/23174-1269788215-670.jpg

+380-68-864-86-09
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
krasavjik2007

Зареєстрований: 12.11.2009
Повідомлення: 514

ПовідомленняДодано: 28 Березень 2010 21:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Спасибо, я уже поставил, прокладку поставил потоньше, так как если ставить толстую то черепашка не даст капоту закрыться Very Happy

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Наст.
Сторінка 13 з 16

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум