Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

пекло на колесах by Hell-Racer
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 104, 105, 106  Наст.

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
bodia
еретик-отступник

Статус: Offline
Зареєстрований: 11.02.2006
Повідомлення: 1303
Моє авто: визжала шина,шатал труба,гарела бампер))

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2009 20:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

сиске на торпеде это- Cool

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3876
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2009 22:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Сиськи!!!

kobza
Шаман Сосіской

Зареєстрований: 09.11.2008
Повідомлення: 695

ПовідомленняДодано: 26 Грудень 2009 21:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вовка большой ценитель сисег Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2010 23:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Задние карты ждут обтяжки, передние делать ещё не начал.
Занимаюсь панелью. Думал сначала, что буду обтягивать кожей, как Гена, но она получилась слишком изощрённой формы... Так что задую структурой и пиздец Rolling Eyes

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

Зареєстрований: 16.05.2007
Повідомлення: 4473
Моє авто: Zaz 968 m low

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2010 23:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ВОФКА - ты маньяг!
торпеда будет апдрачибельна,вопщем как и вся машина

OgeN13
лентяй

Зареєстрований: 13.07.2008
Повідомлення: 1482

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2010 23:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Hell-Racer писав(ла):

Занимаюсь панелью. Думал сначала, что буду обтягивать кожей, как Гена, но она получилась слишком изощрённой формы... Так что задую структурой и пиздец Rolling Eyes

а может флок?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Hell-Racer

†

Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2010 23:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

этакаг? Shocked
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Николка
Гість

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2010 23:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Флокирование
Повернутися до початку
OgeN13
лентяй

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2010 23:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Hell-Racer писав(ла):
этакаг? Shocked

http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=12326&highlight=%F4%EB%EE%EA

в Харькове пол года назад цены были где-то от 4,00грн./дм. кв. Сейчас не знаю. Прайс с сайта убрали.

Повернутися до початку
Hell-Racer

†

ПовідомленняДодано: 07 Січень 2010 01:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Жесть. Прочитал.
Написано, что флок не устойчив к трению... ХЗ
Поузнаю по городу, флокируют ли у нас Rolling Eyes и что с ценами.
Но мне кажеццо, что структурой выйдет не хуже Smile
Поверхность будет чёрной матовой и слегка бархатистой. И устойчивой к истиранию! Twisted Evil Хотя для панели это врядле актуально Laughing
Кроме того структура скрывает мелкие трещинки на поверхности шпатли, которые могут появляццо во время эксплуатации. Она как бы немного тянеццо, хотя на флоке этого, думаю, тоже видно не будет...ХЗ!!!

З.Ы. Предлагаю мини-голосование: крышку бардачка переделывать или оставлять как есть?

Повернутися до початку
Neon4ik

Зареєстрований: 07.05.2008
Повідомлення: 276

ПовідомленняДодано: 07 Січень 2010 02:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я бы торпеду переделал! Laughing
подробности я те лично расскажу Wink

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Hell-Racer

†

ПовідомленняДодано: 07 Січень 2010 17:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А мы сегодня с Ондрием, его супругой и сыном были фгараже Cool
И атажгли! Very Happy
Так что сезон-2009 мона считать закрытым.

А ещё мы примерили панель. Хорошая нововсть - мне (водителю) хорошо. А вот переднему пассажиру плохо - нога упираеццо в бороду панели. Но сместить или сделать её уже я не могу Embarassed

Но это только когда пассажир пытаеццо сидеть, согнув ноги в колене. А если вытянуть - всё ок. Rolling Eyes

Повернутися до початку
Germess

Повідомлення: 392

ПовідомленняДодано: 07 Січень 2010 22:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

маладца! в гараж зайти приятно. все без лишних слов, конструктивно и аккуратно.
а для пассажира на бардачке пластину из нержавейки с гравировкой "сидеть согнув ноги в коленях строго запрещено" прикрепи. Laughing

OgeN13
лентяй

ПовідомленняДодано: 07 Січень 2010 22:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Hell-Racer писав(ла):

Написано, что флок не устойчив к трению... ХЗ

я бы не сказал, им рули покрывают. Все зависит от качества применяемого клея.

Повернутися до початку
Andriy_if

Зареєстрований: 13.11.2007
Повідомлення: 449
Моє авто: ЗАЗ - 965

ПовідомленняДодано: 07 Січень 2010 23:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

OgeN13 писав(ла):
..........

а может флок?

В мене знайомий таким займається, пізніше розпишу і розкажу що це за штука

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Hell-Racer

†

ПовідомленняДодано: 25 Січень 2010 13:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Делаю без энтузиазма дверные карты:

Что-то фанеру я слишком сильно выгнул. Надо разобрать и обратно выгибать Evil or Very Mad
А вот карта боковины:

Критика принимаеццо...

Повернутися до початку
Andriy_if

Зареєстрований: 13.11.2007
Повідомлення: 449
Моє авто: ЗАЗ - 965

ПовідомленняДодано: 25 Січень 2010 17:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Тільки тепер звернув на це увагу. Думаю що краще завершити до сідушки і спинки повністю, щоб не було між ними малих дирочок.

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 25 Січень 2010 17:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А как поджопник поднимать?

Hell-Racer

†

ПовідомленняДодано: 25 Січень 2010 17:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Andriy_if писав(ла):
Тільки тепер звернув на це увагу. Думаю що краще завершити до сідушки і спинки повністю, щоб не було між ними малих дирочок.

Та я туди по формі сідухи і спинки кусок поролона виріжу, аби коли ставиш, поролон деформувався і щільно прилягав.... Rolling Eyes

Повернутися до початку
Hell-Racer

†

ПовідомленняДодано: 25 Січень 2010 17:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lanc писав(ла):
А как поджопник поднимать?

Приподнять и вытянуть вперёд Cool

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 104, 105, 106  Наст.
Сторінка 26 з 106

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум