Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 21 Листопад 2009 20:59 Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! |
|
|
я вже склала 5 програм автопробігу (деякі навіть були російською, німецькою і угорською мовами), згідно різних побажань, остання буде обговорюватися завтра на засіданні нашого клубу, якщо всім сподобається, то ця програма буде виставлена на веб-сторінку. Тоді буде що обговорювати.
Через Крим в мене була сама перша програма, в зв"язку з браком часу я Крим скоротила, зате після Запоріжжя кожен може робити що хоче.
Моя програма після Запоріжжя така:
Всесвітній з’їзд запорожців «Запорожці всіх країн – єднайтеся!»
Запоріжжя, 15.07-18. 07.2010
(Долучаються всі «горбаті» запорожці, хто ще не долучився раніше)
15.07
9.00-18.00 – перевірка та ремонт, машин, відвідання автобазару, приготування машин до урочистостей
18.00 – товариська вечеря «козацький куліш», ночівля (острів Хортиця)
16.007
11.00 - прес-конференція, ЗАЗ-екскурсія, пам’ятна фотографія коло ЗАЗу, парад запорожців найдовшою в Європі вулицею – вул. Леніна, презентація автомобілів на центральній площі міста
17.07 –
10.00-12.00 – прогулянка на пароплаві (або козацькій чайці) по Дніпру
12.00-18.00 - спортивно-розважальна програма,
18.00-20.00 - нагородження учасників призами та кубками
20.00 -до ранку – головна всесвітня пиятика запорожців, феєрверк (острів Хортиця)
18.07
- роз’їзд учасників,
- для тих хто залишається - розважальна програма в центральній частині міста (в рамках Дня металурга), ночівля
19.07
- виїзд на Мелітополь, екскурсія на завод і музей, виїзд на Арабатську стрілку, ночівля в наметах, базах відпочинку та готелях в с. Стрілкове (Азовське море) (240 км)
20-21.07
- відпочинок на морі
22.07
- виїзд на Херсон, Миколаїв, Одесу, ночівля на морі по дорозі (300 км)
23.07
- виїзд на , Одесу, екскурсія, виїзд на Вилкове, екскурсія на човні по «українській Венеції», виїзд на Білгород-Дністровський, екскурсія у фортецю, виїзд на Кишинів, екскурсія, ночівля (320 км)
24.07
- виїзд на Балті, Одінет, екскурсія в історико-етнографічний музей Йордінешті, виїзд на Румунію, проїзд мальовничими горами, відвідання українських сіл, ночівля в українських родинах
25.07 – виїзд на Хуст, Солотвино, екскурсія в соляні шахти, Мукачево (Мукачівський замок), Берегово (геотермальний басейн), ночівля
26.07 – виїзд на Львів, прес-конференція по результатах автопробігу, ночівля
27.07. - роз‘їзд учасників, що ще залишились
Я так як би непрацююча, тому маю більше часу "дурью маятся" 
_________________ Ірина Денис
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lnalex

Статус: Offline Зареєстрований: 21.04.2005 Повідомлення: 795 Звідки: Николаев Моє авто: Camry SXV10
|
Додано: 21 Листопад 2009 21:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
плюс сто питсот
Голосую за
Мне понравилась программа
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
kobza Шаман Сосіской
Статус: Offline Зареєстрований: 09.11.2008 Повідомлення: 695 Звідки: Ів Франківськ
|
Додано: 21 Листопад 2009 22:03 Заголовок повідомлення: |
|
|
І мені сподобалась сєя пропозиція 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
alEXEi

Статус: Offline Зареєстрований: 05.10.2004 Повідомлення: 741 Звідки: Москва Моє авто: "Ромашка"
|
Додано: 22 Листопад 2009 00:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
У Ірини маштабні програма! Присоединяюсь. Все продумано як треба, я за. У понеділок буду подавати заяву на відпустку. 
_________________ SАS-968 (1978) "Gold orange"
Ахли юртларын Запарожчылары бирлешин! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
solja

Статус: Offline Зареєстрований: 09.10.2008 Повідомлення: 457 Звідки: Львів Моє авто: 968-м
|
Додано: 22 Листопад 2009 12:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
2 iryska А коли буде виїзд зі Львова?
і якою дорогою до Запоріжжя?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2008 Повідомлення: 3876 Звідки: Милые Серпушки Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи
|
Додано: 22 Листопад 2009 13:00 Заголовок повідомлення: |
|
|
Замучился переводить. Но план хороший. Укладывается очень хорошо. Мне вот интересно Питерцы поедут??? А то хотелось бы еще и к ним попасть в тот отпуск.
_________________ Во имя МеМЗа конечно же! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
alEXEi

Статус: Offline Зареєстрований: 05.10.2004 Повідомлення: 741 Звідки: Москва Моє авто: "Ромашка"
|
Додано: 22 Листопад 2009 17:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
format писав(ла): |
Замучился переводить. Но план хороший. Укладывается очень хорошо. Мне вот интересно Питерцы поедут??? А то хотелось бы еще и к ним попасть в тот отпуск. |
Поїдуть, не парся Вітя зі своєю ЗАЗ-Банда поїде, він ще влітку почав жити одним лише Запоріжжям 
_________________ SАS-968 (1978) "Gold orange"
Ахли юртларын Запарожчылары бирлешин! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2008 Повідомлення: 3876 Звідки: Милые Серпушки Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи
|
Додано: 22 Листопад 2009 19:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
Это очень положительно.
Интересно, какой у них маршрут, я б им может на хвоста сел бы. 
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 22 Листопад 2009 21:39 Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! |
|
|
сьогодні ніхто не вийшов на скайп. тому не знаю, що там в нас на клубі наобговорювали. Так що з першою половиною "наполеонівського" плану прийдеться почекати до завтра, а може й до післязавтра. аел можете не сумеіватися, що вона буде не гіршою, ніж перша
Прибалтійські клуби збираються їхати через Львів, бо у Львові також буде програма. Це інформація для тих, хто вже хоче подавати на відпустку - почекайте до післязавтра, щоб визначитися з початком відпустки. Якщо хтось має місяць, то вистарчає 
_________________ Ірина Денис
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
@rtyom Племенной Зазовод

Статус: Offline Зареєстрований: 05.05.2006 Повідомлення: 2558 Звідки: Россия,Владимир
|
Додано: 23 Листопад 2009 10:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
програма відмінна! Буду радий приєднатися до колони. Ірина, цікавить грошове питання. Скільки потрібно грошей за приблизними підрахунками з людини без обліку бензину? І що неоходимо для того, щоб потрапити до Румунії і далі?
_________________ Миру мир! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
@rtyom Племенной Зазовод

Статус: Offline Зареєстрований: 05.05.2006 Повідомлення: 2558 Звідки: Россия,Владимир
|
Додано: 23 Листопад 2009 10:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
Это очень положительно.
Интересно, какой у них маршрут, я б им может на хвоста сел бы.  |
задай це питання на форумі zaz.spb.ru ,)
|
Повернутися до початку |
|
 |
Sportsman

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2004 Повідомлення: 100 Звідки: Ростов-на-Дону Моє авто: ЗАЗ-968М
|
Додано: 23 Листопад 2009 14:20 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ну вот в Мелитополе я скорее всего и присоединюсь к колонне 19 июля.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

|
Додано: 23 Листопад 2009 21:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
@rtyom писав(ла): |
Это очень положительно.
Интересно, какой у них маршрут, я б им может на хвоста сел бы.  |
задай це питання на форумі zaz.spb.ru ,) |
Я зараз якраз одного пітерца катую вконтакте, тут він зареєстрований, але не пише . Говорить, що дуже хочуть їхати всім аулом, але маршрут ще не продумували і не вважали.
|
Повернутися до початку |
|
 |
VORON Главный ЗАЗовод Орловщины

Статус: Offline Зареєстрований: 04.01.2008 Повідомлення: 2493 Звідки: Россия, Орловская область
|
Додано: 23 Листопад 2009 21:50 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я так понял разговор про то что б писать по русски прошёл мимо??? Я конечно понимаю что когда Украинцы изъясняются на мове это нормальна, но чего наши пишут на ней?????
_________________ Искать и не сдаваться! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
J-Banshee

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 2 Звідки: Ленинград Моє авто: ЗАЗ-968МБ '1982
|
Додано: 23 Листопад 2009 21:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я зараз якраз одного пітерца катую вконтакте, тут він зареєстрований, але не пише . Говорить, що дуже хочуть їхати всім аулом, але маршрут ще не продумували і не вважали. |
Подтверждаю, очень хотим ехать всем аулом 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

|
Додано: 23 Листопад 2009 22:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
VORON писав(ла): |
Я так понял разговор про то что б писать по русски прошёл мимо??? Я конечно понимаю что когда Украинцы изъясняются на мове это нормальна, но чего наши пишут на ней????? |
Просто все эти русские ребятишки нашли он-лайн переводчик и не могут наиграться с ним. Я то же.
2 J-Banshee. Была бы сказка, если бы туда через Москву поехали, а обратно через Белоруссию
|
Повернутися до початку |
|
 |
@rtyom Племенной Зазовод

|
Додано: 24 Листопад 2009 11:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
VORON писав(ла): |
Я так понял разговор про то что б писать по русски прошёл мимо??? Я конечно понимаю что когда Украинцы изъясняются на мове это нормальна, но чего наши пишут на ней????? |
Просто все эти русские ребятишки нашли он-лайн переводчик и не могут наиграться с ним. Я то же.
2 J-Banshee. Была бы сказка, если бы туда через Москву поехали, а обратно через Белоруссию |
Ребятишка, блин)), Антоха! Не вижу ничего плохого в том, что мы переводим свои посты на украинский. Ведь действительно, так к лету и выучим украиньску мову. Круто же) Коль, ты тоже давай начинай учиться читать по украински)
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

Статус: Offline Зареєстрований: 17.04.2003 Повідомлення: 13605
|
Додано: 24 Листопад 2009 12:26 Заголовок повідомлення: |
|
|
лучше учите песни, на украинском, всякие застольные
просто петь легче, чем с конкретным смыслом пытаться разговаривать. и пить будет веселее
http://www.karaoke.ru/catalog/songs_by_genre/171 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
@rtyom Племенной Зазовод

|
Додано: 24 Листопад 2009 13:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
"тыж мене пидманула, тыж мене пидвела, тыж мене молодого, с ума с розуму свела..." так?
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

Статус: Offline Зареєстрований: 17.04.2003 Повідомлення: 13605
|
Додано: 24 Листопад 2009 13:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
ога. хорошо получается