Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

50 лет Запорожцу
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 79, 80, 81  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
iryska

Статус: Offline
Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 21 Листопад 2009 20:59    Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! Відповісти з цитатою

я вже склала 5 програм автопробігу (деякі навіть були російською, німецькою і угорською мовами), згідно різних побажань, остання буде обговорюватися завтра на засіданні нашого клубу, якщо всім сподобається, то ця програма буде виставлена на веб-сторінку. Тоді буде що обговорювати.
Через Крим в мене була сама перша програма, в зв"язку з браком часу я Крим скоротила, зате після Запоріжжя кожен може робити що хоче.
Моя програма після Запоріжжя така:
Всесвітній з’їзд запорожців «Запорожці всіх країн – єднайтеся!»
Запоріжжя, 15.07-18. 07.2010
(Долучаються всі «горбаті» запорожці, хто ще не долучився раніше)
15.07
9.00-18.00 – перевірка та ремонт, машин, відвідання автобазару, приготування машин до урочистостей
18.00 – товариська вечеря «козацький куліш», ночівля (острів Хортиця)
16.007
11.00 - прес-конференція, ЗАЗ-екскурсія, пам’ятна фотографія коло ЗАЗу, парад запорожців найдовшою в Європі вулицею – вул. Леніна, презентація автомобілів на центральній площі міста
17.07 –
10.00-12.00 – прогулянка на пароплаві (або козацькій чайці) по Дніпру
12.00-18.00 - спортивно-розважальна програма,
18.00-20.00 - нагородження учасників призами та кубками
20.00 -до ранку – головна всесвітня пиятика запорожців, феєрверк (острів Хортиця)
18.07
- роз’їзд учасників,
- для тих хто залишається - розважальна програма в центральній частині міста (в рамках Дня металурга), ночівля
19.07
- виїзд на Мелітополь, екскурсія на завод і музей, виїзд на Арабатську стрілку, ночівля в наметах, базах відпочинку та готелях в с. Стрілкове (Азовське море) (240 км)
20-21.07
- відпочинок на морі
22.07
- виїзд на Херсон, Миколаїв, Одесу, ночівля на морі по дорозі (300 км)
23.07
- виїзд на , Одесу, екскурсія, виїзд на Вилкове, екскурсія на човні по «українській Венеції», виїзд на Білгород-Дністровський, екскурсія у фортецю, виїзд на Кишинів, екскурсія, ночівля (320 км)
24.07
- виїзд на Балті, Одінет, екскурсія в історико-етнографічний музей Йордінешті, виїзд на Румунію, проїзд мальовничими горами, відвідання українських сіл, ночівля в українських родинах
25.07 – виїзд на Хуст, Солотвино, екскурсія в соляні шахти, Мукачево (Мукачівський замок), Берегово (геотермальний басейн), ночівля
26.07 – виїзд на Львів, прес-конференція по результатах автопробігу, ночівля
27.07. - роз‘їзд учасників, що ще залишились
Я так як би непрацююча, тому маю більше часу "дурью маятся"

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Lnalex

Зареєстрований: 21.04.2005
Повідомлення: 795
Моє авто: Camry SXV10

ПовідомленняДодано: 21 Листопад 2009 21:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

плюс сто питсот
Голосую за
Мне понравилась программа

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
kobza
Шаман Сосіской

Зареєстрований: 09.11.2008
Повідомлення: 695

ПовідомленняДодано: 21 Листопад 2009 22:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

І мені сподобалась сєя пропозиція Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
alEXEi

Зареєстрований: 05.10.2004
Повідомлення: 741
Моє авто: "Ромашка"

ПовідомленняДодано: 22 Листопад 2009 00:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

У Ірини маштабні програма! Shocked Присоединяюсь. Smile Все продумано як треба, я за. У понеділок буду подавати заяву на відпустку. Very Happy

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення MSN Messenger ICQ Number
solja

Зареєстрований: 09.10.2008
Повідомлення: 457
Моє авто: 968-м

ПовідомленняДодано: 22 Листопад 2009 12:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2 iryska А коли буде виїзд зі Львова?
і якою дорогою до Запоріжжя?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3876
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 22 Листопад 2009 13:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Замучился переводить. Но план хороший. Укладывается очень хорошо. Мне вот интересно Питерцы поедут??? А то хотелось бы еще и к ним попасть в тот отпуск.

alEXEi

Зареєстрований: 05.10.2004
Повідомлення: 741
Моє авто: "Ромашка"

ПовідомленняДодано: 22 Листопад 2009 17:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

format писав(ла):
Замучился переводить. Но план хороший. Укладывается очень хорошо. Мне вот интересно Питерцы поедут??? А то хотелось бы еще и к ним попасть в тот отпуск.

Поїдуть, не парся Smile Вітя зі своєю ЗАЗ-Банда поїде, він ще влітку почав жити одним лише Запоріжжям Very Happy

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення MSN Messenger ICQ Number
format
НекроПедоЗаЗоФил

ПовідомленняДодано: 22 Листопад 2009 19:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Это очень положительно.

Интересно, какой у них маршрут, я б им может на хвоста сел бы. Embarassed

iryska

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 22 Листопад 2009 21:39    Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! Відповісти з цитатою

сьогодні ніхто не вийшов на скайп. тому не знаю, що там в нас на клубі наобговорювали. Так що з першою половиною "наполеонівського" плану прийдеться почекати до завтра, а може й до післязавтра. аел можете не сумеіватися, що вона буде не гіршою, ніж перша
Прибалтійські клуби збираються їхати через Львів, бо у Львові також буде програма. Це інформація для тих, хто вже хоче подавати на відпустку - почекайте до післязавтра, щоб визначитися з початком відпустки. Якщо хтось має місяць, то вистарчає Wink

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
@rtyom
Племенной Зазовод

Зареєстрований: 05.05.2006
Повідомлення: 2558

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2009 10:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

програма відмінна! Буду радий приєднатися до колони. Ірина, цікавить грошове питання. Скільки потрібно грошей за приблизними підрахунками з людини без обліку бензину? І що неоходимо для того, щоб потрапити до Румунії і далі?

@rtyom
Племенной Зазовод

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2009 10:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

format писав(ла):
Это очень положительно.

задай це питання на форумі zaz.spb.ru ,)

Sportsman

Зареєстрований: 04.12.2004
Повідомлення: 100
Моє авто: ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2009 14:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну вот в Мелитополе я скорее всего и присоединюсь к колонне 19 июля.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
format
НекроПедоЗаЗоФил

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2009 21:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

@rtyom писав(ла):
format писав(ла):
Это очень положительно.

задай це питання на форумі zaz.spb.ru ,)

Я зараз якраз одного пітерца катую вконтакте, тут він зареєстрований, але не пише . Говорить, що дуже хочуть їхати всім аулом, але маршрут ще не продумували і не вважали.

VORON
Главный ЗАЗовод Орловщины
Главный ЗАЗовод Орловщины

Зареєстрований: 04.01.2008
Повідомлення: 2493

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2009 21:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я так понял разговор про то что б писать по русски прошёл мимо??? Я конечно понимаю что когда Украинцы изъясняются на мове это нормальна, но чего наши пишут на ней?????

J-Banshee

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 2
Моє авто: ЗАЗ-968МБ '1982

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2009 21:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

format писав(ла):
Я зараз якраз одного пітерца катую вконтакте, тут він зареєстрований, але не пише . Говорить, що дуже хочуть їхати всім аулом, але маршрут ще не продумували і не вважали.

Подтверждаю, очень хотим ехать всем аулом Very Happy

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відвідати сайт автора ICQ Number
format
НекроПедоЗаЗоФил

ПовідомленняДодано: 23 Листопад 2009 22:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

VORON писав(ла):
Я так понял разговор про то что б писать по русски прошёл мимо??? Я конечно понимаю что когда Украинцы изъясняются на мове это нормальна, но чего наши пишут на ней?????

Просто все эти русские ребятишки нашли он-лайн переводчик и не могут наиграться с ним. Я то же.

2 J-Banshee. Была бы сказка, если бы туда через Москву поехали, а обратно через Белоруссию

@rtyom
Племенной Зазовод

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2009 11:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

format писав(ла):
VORON писав(ла):

Просто все эти русские ребятишки нашли он-лайн переводчик и не могут наиграться с ним. Я то же.

2 J-Banshee. Была бы сказка, если бы туда через Москву поехали, а обратно через Белоруссию

Ребятишка, блин)), Антоха! Не вижу ничего плохого в том, что мы переводим свои посты на украинский. Ведь действительно, так к лету и выучим украиньску мову. Круто же) Коль, ты тоже давай начинай учиться читать по украински)

Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2009 12:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

лучше учите песни, на украинском, всякие застольные Smile
просто петь легче, чем с конкретным смыслом пытаться разговаривать. и пить будет веселее Very Happy

http://www.karaoke.ru/catalog/songs_by_genre/171 Smile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
@rtyom
Племенной Зазовод

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2009 13:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

"тыж мене пидманула, тыж мене пидвела, тыж мене молодого, с ума с розуму свела..." Cool Laughing так?

Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2009 13:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ога. хорошо получается Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 79, 80, 81  Наст.
Сторінка 20 з 81

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум