Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

За такое надо отрывать руки!
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 67, 68, 69  Наст.

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Зовнішній тюнінг
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Dean

Статус: Offline
Зареєстрований: 12.06.2007
Повідомлення: 124

ПовідомленняДодано: 21 Січень 2009 21:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

мляяя... 966?! Уже за покраску решетки руки оторвать надо... под огонь кстати совсем неплохо разукрасили, но жалко машину ппц
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення ICQ Number
orion_DM

Зареєстрований: 20.01.2008
Повідомлення: 454
Моє авто: Заз-1103 2004г.в

ПовідомленняДодано: 22 Січень 2009 12:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мож уже было, незнаю!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Lis-il

Зареєстрований: 01.11.2005
Повідомлення: 3268
Моє авто: 965А'68, 965'62, 966В'71, 968'77

ПовідомленняДодано: 22 Січень 2009 12:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Dean писав(ла):
мляяя... 966?! Уже за покраску решетки руки оторвать надо... под огонь кстати совсем неплохо разукрасили, но жалко машину ппц

968 Rolling Eyes
По поводу огня - ужасно! Это, пожалуй сракерская идея из той же оперы, что и горбатый "под божью коровку" Mad

4ico

Зареєстрований: 21.11.2007
Моє авто: ЗАЗ 968м

ПовідомленняДодано: 22 Січень 2009 16:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

За таке точно тре відірвати руки,через таких ,ЗАЗІКІВ стає все менше

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відвідати сайт автора AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
orion_DM

Зареєстрований: 20.01.2008
Повідомлення: 454
Моє авто: Заз-1103 2004г.в

ПовідомленняДодано: 22 Січень 2009 20:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Не понимаю, разве можно так с таким авто. Жалко. Sad

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Pistolet

Зареєстрований: 26.07.2006
Повідомлення: 1067
Моє авто: ЗАЗ-965Б'1969, М-407'1963

ПовідомленняДодано: 22 Січень 2009 20:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

вполне возможно что в этом прицепе - спасение какого-нибудь Горбика. Например сгоревшего или перевертыша. Я б от такого прицепа не отказался

SIMON

Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 22 Січень 2009 20:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Хоть бы сделали аккуратно Evil or Very Mad (вряд ли они зарезали хорошую машину - скорее всего, делали из чего то совсем убитого).
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
4ico

Зареєстрований: 21.11.2007
Моє авто: ЗАЗ 968м

ПовідомленняДодано: 22 Січень 2009 21:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Це часом не Львів

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відвідати сайт автора AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
ZIPPER-SKRIPERS
аХтУнГ

Зареєстрований: 20.08.2007
Повідомлення: 1017
Моє авто: Dodge Ram, Opel Tigra Twin Top

ПовідомленняДодано: 22 Січень 2009 21:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да, это с клуба "Заз Козак".Он в комплекте с белым горбатиком.Представте хохму - валиш в крайнем левом и сам себе дальним мигаеш!!!Только с прицепа Laughing

сахид 13

Зареєстрований: 21.07.2008
Повідомлення: 670

ПовідомленняДодано: 22 Січень 2009 21:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ZIPPER-SKRIPERS писав(ла):
Да, это с клуба "Заз Козак".Он в комплекте с белым горбатиком.Представте хохму - валиш в крайнем левом и сам себе дальним мигаеш!!!Только с прицепа Laughing

solja

Зареєстрований: 09.10.2008
Повідомлення: 457
Моє авто: 968-м

ПовідомленняДодано: 22 Січень 2009 23:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Так, це Львів. я біля нього раньше часто проїзжав. а тепер небачу його. він постійно стояв на тому місці, де на фото.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 22 Січень 2009 23:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Видно хазяїна загризло сумління Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Alex

Зареєстрований: 23.04.2007
Повідомлення: 1496
Моє авто: ЗАЗ 968М

ПовідомленняДодано: 23 Січень 2009 12:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Не, спонсоры не проплатили Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 23 Січень 2009 15:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

имхо уж лучше б на зч пустили. А то бесславно и безобразно живёт в виде прицепа Sad ...

For me
Forever...
Повернутися до початку
Lis-il

Зареєстрований: 01.11.2005
Повідомлення: 3268
Моє авто: 965А'68, 965'62, 966В'71, 968'77

ПовідомленняДодано: 23 Січень 2009 15:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Так, ну во-первых, боян, эта фотка была не то здесь, не то в "как не надо делать тюнинг". А во вторых, не думаю, что в создании сего прицепа есть что-то возмутительное. Я сам лично причастен к сдаче в металлолом нескольких горбатых. С них было взято всё по максимуму. Вова Хелл, я с тобой не совсем согласен, ибо запчасти и так с него взяты все, какие были. Вряд ли с этого прицепа можно что-то ценное снять ещё. А идея прикольная. По поводу исполнения несомненно соглашусь с Симоном, можно было бы сделать намного аккуратнее.

SIMON

ПовідомленняДодано: 23 Січень 2009 15:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

У меня где то была фотка ФИАТ-600 с таким же прицепом (правда там он "как у кота яйца"). Если найду, то выложу.
Повернутися до початку
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 23 Січень 2009 22:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lis-il писав(ла):
Так, ну во-первых, боян, эта фотка была не то здесь, не то в "как не надо делать тюнинг". А во вторых, не думаю, что в создании сего прицепа есть что-то возмутительное. Я сам лично причастен к сдаче в металлолом нескольких горбатых. С них было взято всё по максимуму. Вова Хелл, я с тобой не совсем согласен, ибо запчасти и так с него взяты все, какие были. Вряд ли с этого прицепа можно что-то ценное снять ещё. А идея прикольная. По поводу исполнения несомненно соглашусь с Симоном, можно было бы сделать намного аккуратнее.

Нет нет нет!
Там мона снять колёса, крышки, фары и фонари, могли бы быть передние крылья и морда (да хоть на латки!), а так теперь какой-то сумасшедший пенсионер тягает этот обрубок по Львову Mad

For me
Forever...
Повернутися до початку
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 23 Січень 2009 22:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

у кота яйца волохатые Wink
причем у всех. и даже у сфинксов Smile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
SIMON

ПовідомленняДодано: 24 Січень 2009 20:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
у кота яйца волохатые Wink
причем у всех. и даже у сфинксов Smile

Я к тому, что кот за ними следит - лижет регулярно (я ж не говорил, что блестят...). Very Happy

Повернутися до початку
PmS NeoN
МОDDER
МОDDER

Зареєстрований: 03.10.2008
Повідомлення: 870
Моє авто: был ЗАЗ 968А 77 г.в., Джили СК 08 г.в.,

ПовідомленняДодано: 24 Січень 2009 21:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Наверное немного офф: http://video.mail.ru/mail/jog21/1/2.html

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Зовнішній тюнінг Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 67, 68, 69  Наст.
Сторінка 31 з 69

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум