Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Сидухи на заз968м
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Зовнішній тюнінг
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

Статус: Offline
Зареєстрований: 16.05.2007
Повідомлення: 4473
Моє авто: Zaz 968 m low

ПовідомленняДодано: 28 Лютий 2008 22:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

То Толик:помойму ет не от бехи сидухи,у деда такие же в мыце галант 89года стояли,они даж у мну в зазе стояли пару недель,перед продажей мыцы,сидухи бомба просто,оч удобные,регулируеш как хош
http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sf&g=9820&a=1581&f=21240

Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 28 Лютий 2008 23:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я собі від трьохдверного Ford Escord поставив. Ніяких зварювальних робіт не робив. Вони разом із саласками ідуті, а ті в 4-ох місцях до дна кріпляться.Спереді дві прикріпив через проставки там де штатні кріпляться, а для закріпленння задніх прийшлось зробити дві дюри і прикріпити через болтипід які поставив металеві пластини (десь 3-4мм) з під днища машини, так я збільшив площу щоб не вирвало прирізкому торможінні.Сидіння просто клас, в шкло не впираються, вони ніби туда і призначені, як знімаєш підголівники то розкладаються в спальний режим аналогічно штатним(на них більший хід по саласкам). Сидіння ортопидичні, зручні, збільшилось місця між дреркоюі сидінням, атакож суттєво збільшився проєм де ручнік, заді для ніг пасажирів місця стало в 1.5 рази більше ніж при звичайних, залазити назад суттєво легше і приємніше.Заплатив за них 60гр., правда брав у свого знайомого, і прийшлось розшивати прати і дешо підштопати.А забу сказати порівняно зі штатними зимою дупа взагалі не мерзне Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
raed

Зареєстрований: 17.10.2006
Повідомлення: 2237
Моє авто: ZAZ 968MD 1989г

ПовідомленняДодано: 28 Лютий 2008 23:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я вот собираюсь кожаные от форд эксплорер ставить. они со спорт режимом и подогревом)) благо халява

ездить учился в GTA
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 28 Лютий 2008 23:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цікаво скіки той підігрів по амперажу тяне, а так взагалі-шкіряні то клас
Повернутися до початку
Tolik

Зареєстрований: 15.11.2007
Повідомлення: 135
Моє авто: ЗАЗ 966

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2008 09:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

nylon писав(ла):
То Толик:помойму ет не от бехи сидухи,у деда такие же в мыце галант 89года стояли,они даж у мну в зазе стояли пару недель,перед продажей мыцы,сидухи бомба просто,оч удобные,регулируеш как хош
http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/photobase/09820-1226664918-465.jpg

Я одну разобрал, на каркасе наклейка "BMW E-30 Sport". Год выпуска не знаю, самого автомобиля не видел. По руководству 9/82 по 8/90.

Останній раз редагувалося: Tolik (01 Вересень 2010 13:42), всього редагувалося 5 раз(ів)
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Женька

Зареєстрований: 01.02.2008
Повідомлення: 50
Моє авто: ЗАЗ 968 М

ПовідомленняДодано: 03 Березень 2008 02:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

raed писав(ла):
я вот собираюсь кожаные от форд эксплорер ставить. они со спорт режимом и подогревом)) благо халява
кожа ет конечно круто не поспориш.А вобще как для себя ставил бы лучше вилюровые-зимой намного теплее и летом не "прилипаеш"Smile У самого стоят вилюровые от форда
Повернутися до початку
raed

Зареєстрований: 17.10.2006
Повідомлення: 2237
Моє авто: ZAZ 968MD 1989г

ПовідомленняДодано: 03 Березень 2008 15:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

захотелось шика)) веллюровые чуть было не купил - отдавали за символическую плату. от такого-же форда эксплорера. эххх, все с дачи не могу привезти это сидухи

ездить учился в GTA
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
madmobile

Зареєстрований: 08.09.2007
Повідомлення: 4179
Моє авто: 968М red; 965A 1966

ПовідомленняДодано: 03 Березень 2008 21:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А ланос спорт??? Кто как думает Rolling Eyes
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

Зареєстрований: 16.05.2007
Повідомлення: 4473
Моє авто: Zaz 968 m low

ПовідомленняДодано: 14 Березень 2008 20:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

madmobile писав(ла):
А ланос спорт??? Кто как думает Rolling Eyes

на сайте streetracing.zp.ua
продовали за 700 грн спорт сидухи.там ессь фотки как они вланосе смотряцца..

Lagiga

Зареєстрований: 10.04.2007
Повідомлення: 1141

ПовідомленняДодано: 15 Березень 2008 16:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

У меня от 2108 стоят, удобно! Правда мы под них сварили подиумы высокие как на 8-ке.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
madmobile

Зареєстрований: 08.09.2007
Повідомлення: 4179
Моє авто: 968М red; 965A 1966

ПовідомленняДодано: 15 Березень 2008 20:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2108 неочень комфортные, ланос спорт (3-х дверный) будут намного лутше.
если кто увидет где их продают бросте сслыку Rolling Eyes

Повернутися до початку
Amigo

Зареєстрований: 22.11.2007
Повідомлення: 51

ПовідомленняДодано: 15 Березень 2008 23:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Видел сегодня на Лепсе такие (со слов продавца), но их забрали уже. Цена-700 грн. Состояние неплохое.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
davis
Авторитет в ЗАЗе
Авторитет в ЗАЗе

Зареєстрований: 17.10.2007
Повідомлення: 851

Моє авто: Shevrolet

ПовідомленняДодано: 17 Березень 2008 10:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Кстати, на крайняк от восмерки можно поставить, они даже на вид прикольные, да стоят дешевле.

Останній раз редагувалося: davis (19 Березень 2008 17:59), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Lagiga

ПовідомленняДодано: 17 Березень 2008 10:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

mr. davis писав(ла):
Кстати, на крайняк от восмерки можно поставить, они даже на вид прикольные, да стоят дешевле.

конечно! Во-первых стоят они 150 грн. пара. А во-вторых и сидеть на них довольно таки удобно, не сравнить с родными.

Lagiga

ПовідомленняДодано: 17 Березень 2008 10:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

mr. davis писав(ла):

конечно! Во-первых стоят они 150 грн. пара. А во-вторых и сидеть на них довольно таки удобно, не сравнить с родными.

4ipan

Зареєстрований: 18.04.2008
Повідомлення: 2

ПовідомленняДодано: 20 Квітень 2008 15:38    Заголовок повідомлення: саврщик Відповісти з цитатою

Посоветуйте хорошего сварщика который может крипления для сидений наварить. Очень надо плиз...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Lagiga

ПовідомленняДодано: 20 Квітень 2008 21:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну Я могу посоветовать, в Горловку приедешь? Надо город писать Wink

4ipan

Зареєстрований: 18.04.2008
Повідомлення: 2

ПовідомленняДодано: 20 Квітень 2008 21:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lagiga писав(ла):
Ну Я могу посоветовать, в Горловку приедешь? Надо город писать Wink

Исправился. Embarassed
Мне желательно в Киеве. Горловка? А это где? извините за необразованость.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Веталь

Зареєстрований: 24.09.2006
Повідомлення: 2490
Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло

ПовідомленняДодано: 21 Квітень 2008 14:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Горловка находится в Дон. Области (35 км от Донецка), может слышал о "Стироле"

Kostyany4

Зареєстрований: 30.03.2008
Повідомлення: 492
Моє авто: Trek 3700 disc

ПовідомленняДодано: 17 Березень 2009 01:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

пока привожу в порядок салон- для обработки шумкой- хочу прикупить передние сиденья, соответственно- доварить приварить что нужно для их крепления, пока пол салона в оголённом состоянии.
на форуме писали, что от класики 1-7ки подходят в тык- притык- сиденья опрокидываются, или спинка сама откидывается? как практика залазания пасажиров на заднее сидение? пролазят?Smile
от 8ки крепления переваривать не нужно? подиум обязателен? кстати, в 8ке у сидух спинки откидываюся?
по книгам тех. обслуживания 8ки, 9ки, 10ки разницы ни в креплениях, ни в конструктивных особенностях передних сидух не увидел Rolling Eyes

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Зовнішній тюнінг Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5  Наст.
Сторінка 2 з 5

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум