Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3185 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 29 Вересень 2011 17:59 Заголовок повідомлення: Розблокування Blaupunkt |
|
|
є Blaupunkt LUBECK RCC45
от такий
на піндоських сайтах знайшов коди для його розблокування, але там не вказано як його розблокувати (тобто ввести код (6892 чи 8155) і підтвердити його)
може хтось таким займався і може підказати як це зробити???
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hammer Великий Комбинатор

Статус: Offline Зареєстрований: 06.08.2008 Повідомлення: 2524 Звідки: г.Лиман, Донецкая обл, УКРАИНА!!! Моє авто: ЗАЗ 965, 61г.в.- был :(
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3185 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 29 Вересень 2011 18:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
всьо звичайно здорово но нічого не зрозуміло!
може на пальцях (точніше на кнопках) пояснете як то ввести? 
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 29 Вересень 2011 18:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
а ті архівки шо там надані взагалі з якимось незрозумілими ієрогліфами!
|
Повернутися до початку |
|
 |

Статус: Offline Зареєстрований: 06.08.2008 Повідомлення: 2524 Звідки: г.Лиман, Донецкая обл, УКРАИНА!!! Моє авто: ЗАЗ 965, 61г.в.- был :(
|
Додано: 29 Вересень 2011 18:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
Когда-то, давно єто біло, занимался я єтим делом.
Там стоит память 24с01 (маленькая СМДшка из которой выходит 8 ног). Общается со всеми остальными компонентами она по шине I2C. В ней хранится пароль и настройки станций, громкости, и т д и т п.
В некоторых моделях было так, что вместо кода записываешь "нолики" и он забывает спрашивать "КОД"
Если я выше написал матюки, то луДше купить 24с01 в ДИП корпусе, отдать кому нить для прошивки, а от тебя останется только на проводах впаять панельку вместо СМДешки и воткнуть ДИПку 
_________________ зовут меня- Веталь  |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 29 Вересень 2011 18:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
ясно... значить самому то не зробити
піду краще на радіобазар і дам 10-20грн за розблокування!
hammer Дякую за інфу! 
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 29 Вересень 2011 18:24 Заголовок повідомлення: |
|
|
Впринципе у мя под рукой валяются 24с01, могу зашить и отправить, но сомневаюсь, что у тебя хватит усердия выпаять СМДешку и впаять туда панельку на проводах
Да и люди, кто занимается этим, даже не будут её и выпаивать, просто подпаяются к выводам и прошьют ту которая в нем и стоит
_________________ зовут меня- Веталь  |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 29 Вересень 2011 19:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я то зможу випаяти і впаяти
клопоти і доставка обійдуться дорожче магнітофона!
тому заскочу на радік і мені там за пару хвилин то діло зроблять, але всеодно Дякую за турботу! 
|
Повернутися до початку |
|
 |
|