Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
volt

Статус: Offline Зареєстрований: 14.08.2010 Повідомлення: 240 Звідки: Киев Моє авто: '92 ruby ЗАЗ-968M (есть) , '93 white ZAZ-968M (был) , 07 Hyundai trajet (есть)
|
Додано: 23 Листопад 2010 22:59 Заголовок повідомлення: Осторожно подставы на дорогах!!! |
|
|
Осторожно подставы на дорогах! Примерно таким же образом сегодня пытались на рыбальском острове развести моего знакомого, только ху....лопан стоял возле пешеходного и когда знакомый подъезжал, тот бросился под колеса и сразу куча пеших свидетелей нарисовалось для морального прессинга.
_________________ Никогда не бойся делать то, что не умеешь. Помни - Ноев Ковчег построил любитель. Профессионалы построили Титаник |
|
Повернутися до початку |
|
 |
zaporoj аЦЦкий гонсчег

Статус: Offline Зареєстрований: 30.01.2010 Повідомлення: 1488 Звідки: Феодосия Моє авто: моя, подтверждаю!
|
Додано: 23 Листопад 2010 23:38 Заголовок повідомлення: |
|
|
а если убьёт нах?
они типо под машины падают и с водителей бабки вытрясают, но жизнь себе не купят новую, или калеками остануться...
_________________ Кто к нам с мечем придёт, от меча и погибнет! На том стояла, стоит и стоять будет земля Русская! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
volt

Статус: Offline Зареєстрований: 14.08.2010 Повідомлення: 240 Звідки: Киев Моє авто: '92 ruby ЗАЗ-968M (есть) , '93 white ZAZ-968M (был) , 07 Hyundai trajet (есть)
|
Додано: 23 Листопад 2010 23:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
zaporoj писав(ла): |
а если убьёт нах?
они типо под машины падают и с водителей бабки вытрясают, но жизнь себе не купят новую, или калеками остануться... |
Пиз...к который пытался сбить с моего знакомого, как минимум 500$, был в каких-то щитках и когда мой знакомый случайно заметил все это дело, сразу предложил вызвать скорую и даи, на что они согласились, но продолжали морально давить и когда дело приняло серьезный оборот, с реальным звонком в 102 и 103, съехали на 200грн за лекарство и мол "мы поехали", но, когда поняли что до приезда органов они нихрена не получат, сразу нарисовалась у них маршрутка и мол бог судья!
_________________ Никогда не бойся делать то, что не умеешь. Помни - Ноев Ковчег построил любитель. Профессионалы построили Титаник |
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2008 Повідомлення: 3876 Звідки: Милые Серпушки Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи
|
Додано: 24 Листопад 2010 08:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
У нас такое практиковали в 90е ушлые бабульки и цыгане. Особенно любили автобуса. Но после того, как реально давили, бросили это дело и теперь такое редко происходит.
_________________ Во имя МеМЗа конечно же! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 25 Листопад 2010 01:20 Заголовок повідомлення: |
|
|
Мому знайомому СБУшнику недавно під колеса ML-ки один дибіл кинувся, а на ній стояв хороший скотовідбійник.... того дибіла відкинуло на метрів з 10, після чого прибігло пару людей і почали збивати 1тис. у.о. а він також їх нах послав ті почали возмущатись, він подзвоннив до даїшників і затримав тих дибілів. Даїшникам показав ксіву майора СБУ і вони в тих камікадзе забрали шось 650 баксів,з яких йому дісталось 400.
А той дибіл шо кинувся під колеса вияснилось зламав 6 ребер, тазову кістку, дістав 5 переломів ніг, перелом руки, струс мозгу і купа забоїв.... 
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
John Warner ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 5912
|
Додано: 25 Листопад 2010 06:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо писав(ла): |
Мому знайомому СБУшнику недавно під колеса ML-ки один дибіл кинувся, а на ній стояв хороший скотовідбійник.... того дибіла відкинуло на метрів з 10, після чого прибігло пару людей і почали збивати 1тис. у.о. а він також їх нах послав ті почали возмущатись, він подзвоннив до даїшників і затримав тих дибілів. Даїшникам показав ксіву майора СБУ і вони в тих камікадзе забрали шось 650 баксів,з яких йому дісталось 400.
А той дибіл шо кинувся під колеса вияснилось зламав 6 ребер, тазову кістку, дістав 5 переломів ніг, перелом руки, струс мозгу і купа забоїв....  |
Так этим уродам и надо!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
el_fuego Маньяк-одиночка

Статус: Offline Зареєстрований: 03.12.2007 Повідомлення: 4855 Звідки: Дніпро -> Гатне, Київ Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.
|
Додано: 25 Листопад 2010 12:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
а еще есть подставы с въезжанием в авто. там еще и подставные гайцы бывают
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 25 Листопад 2010 13:30 Заголовок повідомлення: |
|
|
el_fuego писав(ла): |
а еще есть подставы с въезжанием в авто. там еще и подставные гайцы бывают |
Тому треба знати пару телефонів, подзвонивши куда можна їх так настрашити.....
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roman lviv968m Грамотей Азаров №2

Статус: Offline Зареєстрований: 23.11.2009 Повідомлення: 1026 Звідки: ЛЬВІВ Моє авто: ZAZ 968M
|
Додано: 29 Листопад 2010 22:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
а про таке чули?
ЇДЕш спокійно на рослабоні ,і тебе обганняє 99 і повільно_повільно що можна заснути і тут вона по тормозам прям сперед тебе що мутити ваші варіанти!!!
мене виручила кешення для автобусів, я зразу туди а 99 по газам і на сйобку вод такі то пероги ребята. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
_Slepa_

Статус: Offline Зареєстрований: 21.05.2007 Повідомлення: 901 Звідки: Харків Моє авто: ЗАЗ 968 1979г.в
|
Додано: 29 Листопад 2010 22:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
Та подстава обыкновенная
Ты от медленой скорости раслабляешся, туту он резко тормозит и ты его легонько стукаеш, а дальше как повезёт
_________________ Хочеш ехать, ехай
0939676082 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 29 Листопад 2010 22:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
_Slepa_ писав(ла): |
Та подстава обыкновенная
Ты от медленой скорости раслабляешся, туту он резко тормозит и ты его легонько стукаеш, а дальше как повезёт |
Звідси вивід треба їздити швидко і підрізати чорні 99смітники!
А якщо серйозно то там дієш по ситуації, я на крайняк пневматом обзавівся.... з 5м. пробиває дошку 15ку.... правда стріляти треба вміти бо він може не допомогти... 
|
Повернутися до початку |
|
 |
_Slepa_

Статус: Offline Зареєстрований: 21.05.2007 Повідомлення: 901 Звідки: Харків Моє авто: ЗАЗ 968 1979г.в
|
Додано: 29 Листопад 2010 23:01 Заголовок повідомлення: |
|
|
А якщо серйозно то там дієш по ситуації, я на крайняк пневматом обзавівся.... з 5м. пробиває дошку 15ку.... правда стріляти треба вміти бо він може не допомогти...  |
Там выбираются машины либо с молодыми пацанами, либо у которых нет страховки
Педлагают решить всё на месте
З.Ы у меня так знакомый вьехал недавно в 2115
ну откуда чувака в 15 было знать, что кореш его папика начальник ГАИ 
_________________ Хочеш ехать, ехай
0939676082
Останній раз редагувалося: _Slepa_ (29 Листопад 2010 23:06), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roman lviv968m Грамотей Азаров №2

Статус: Offline Зареєстрований: 23.11.2009 Повідомлення: 1026 Звідки: ЛЬВІВ Моє авто: ZAZ 968M
|
Додано: 29 Листопад 2010 23:06 Заголовок повідомлення: |
|
|
100%
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 29 Листопад 2010 23:06 Заголовок повідомлення: |
|
|
А якщо серйозно то там дієш по ситуації, я на крайняк пневматом обзавівся.... з 5м. пробиває дошку 15ку.... правда стріляти треба вміти бо він може не допомогти...  |
Там выбираются машины либо с молодыми пацанами, либо у которых нет страховки  |
А шо в ЗАЗіка може бути страховка?
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 29 Листопад 2010 23:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
Там выбираются машины либо с молодыми пацанами, либо у которых нет страховки
Педлагают решить всё на месте
З.Ы у меня так знакомый вьехал недавно в 2115
ну откуда чувака в 15 было знать, что кореш его папика начальник ГАИ  |
Так весь час, наїжджають на когось псевдо "круті" а потім сідають бо той на кого наїхали має звязки там де їм навіть не снилось!
P.S. Я доречі по секрету скажу шо місяці 2 тому підрізав одного даїника на 2106 який ліз на червоний і чуть мене не задів, правда я від нього уебав)) а виявилось шо це самий злий і самий хуйовий дпшник в області.... Мені казали шо він потім такого кіпішу підняв за мене, але його певні люди швидко заспокоїли!
Roman lviv968m писав(ла): |
100% |
Ромцю харе флудити! ато дістанеш бан!
|
Повернутися до початку |
|
 |
Веталь

Статус: Offline Зареєстрований: 24.09.2006 Повідомлення: 2490 Звідки: Горловка Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло
|
Додано: 30 Листопад 2010 17:45 Заголовок повідомлення: |
|
|
А шо в ЗАЗіка може бути страховка? |
Автогражданка, как раз есть та самая страховка, в цивилизованных странах за счёт неё и извели такой вид подставы, т.к там водитель вызывает страхового агента и уже он разруливает политику партии...
_________________ Оставим дома дела и будни серые. Давай уедем туда, где нету времени! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|