Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Сповідь

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Олексій

Статус: Offline
Зареєстрований: 18.03.2010
Повідомлення: 59
Моє авто: 965

ПовідомленняДодано: 16 Тра 2010 00:07    Заголовок повідомлення: Сповідь Відповісти з цитатою

Вже тижнів два сиджу ВШН. Набираюся мудрості. Медитую. Багато критиків -старожилів кажуть щось подібне, нехай вибачить seregazaz, що цитую саме його
Мне батя хотел купить горбатого, когда мне было лет 12-13... тогда нашли за 200 грн... И я думаю хорошо, что не купил.... И хорошо, что компов тогда не было и сайтов таких, а то сразу бы попал в шедевры или того хуже..
В таком возрасте у всех такие мысли.. помню и я мечтал сидел...
Нужно спасать молодые души, пока они не успели согрешить

Але найвлучніше сказав хтось, кого я не можу дослівно прцитувати, бо загубив той пост "Хорошо, что ум ко мне пришёл раньше, чем деньги" І такі обставини рятують наших нещасних Запорожців від нашого варварства.

А тепер перед лицем товаришів урочисто признаюсь...
Загорівся Горбатим ще в безправній юності, коли побачив кинутий в полі спалений кабріолет, десь ще вгадувалися залишки яскраво-жовтої фарби. Я відчував сильний жаль і захоплення, бо теж такого захтів!

Коли знайшов свою машинку (2000 грн на той час 400 доларів, з док. і ніби в пристойному стані), дав волю фантазії.
Малював всім знайомим сварщикам на пилюці на даху машини, як у мене будуть відкриватися "крила чайки". До деталей продумав, якої моделі треба брати тойоти хетчі (2штуки) на розборці, щоб з їхніх жоп взяти задню дверку із стійками і інтегрувати в дах Горбі. Нічого смішного - зразу вирішується питання водостоків!
Ідеї були цілком засекречені, щоб витік безцінної інфи не зіграв на руку можливим конкурентам і хтось мене не випередив!
Пофарбувати машину з такими дверима можна було тільки у колір жука! Ніякого не сонечка, ми ж не в дитсадку! Тільки реально пацанського колорадо! (також ідея суто конфіденційна)
Ну двигун, як букварі, або 21011, або 2108. Як його туди -то вже сємочки. До речі, і по переварюванню кузова, і по інсталяції двигуна на різних СТО мені називали певні цифри з трьома нулями. Але хіба для мрії чогось шкода?
Скептики, які мені траплялися, як ви оце зустрічаєте піонерів, тільки трохи псували настрій, але не збивали бойовий дух.
Але не знаю, чому, всі екстреміські варіанти якось без жодної шкоди покинув і забув. Можливо, накопичився здоровий скепсис. І це все ще до форуму. Тепер читав шедеври і радів, що мене тут так не зустріли, бо якби я заявив свої мегапрожекти!
Але колхоз -справа добровільна.Ось і я з доброї волі вирішив залишити М-ківські бампери і 170-мм фари, як вони були на машині від попередніх господарів.
Затіяв цю сповідь навмисне. Може, розколиться форумська братія на відвертість. Хто чим марив по молодості. Хто мав які "унікальні" задуми? (думаю, вся унікальність щоразу повторюватиметься). Пишіть. Не зразу ж всі стали цінувати олдскульний сток!

Ну, не старий, ну бувший.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
el_fuego
Маньяк-одиночка
Маньяк-одиночка

Зареєстрований: 03.12.2007
Повідомлення: 4855
Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.

ПовідомленняДодано: 16 Тра 2010 00:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я, тоже, о тюнинге думал Embarassed
Первой отпала идея кабриолета Laughing Ну а забракованный мегоспойлер из 2х кусков жести и куска бампера до сих пор лежит на полке

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Игорь_965А

Зареєстрований: 31.08.2008
Повідомлення: 1198

ПовідомленняДодано: 16 Тра 2010 13:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Думаю, хто розуміє, що робить, той і далі не буде відступати від цієї лінії. А молоді марно пояснювати, що добре, а що погано. Ми кожен місяць, а буває й частіше бачимо таке.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Олексій

Зареєстрований: 18.03.2010
Повідомлення: 59
Моє авто: 965

ПовідомленняДодано: 16 Тра 2010 22:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ще забув про один грішок Embarassed
Коли в Україну зайшов Білайн, пішла реклама, яку всі пам'ятають - на білому тлі жовто-чорні шкарпетки, кеглі, парасолі... Всяка фігня.
Ну а чому не жовто-чорні Запорожці? Я навіть був готовий пофарбуватися для фотосесій під осу, щоб спонсор мені відсипав на ремонт, реставрацію. З цією пропозицією навіть ходив до якогось їхнього офісу. Зараз, думаю, добре, що нічого не склеїлося.

Ну, не старий, ну бувший.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
MENMACHINE

Зареєстрований: 01.06.2009
Повідомлення: 975
Моє авто: Tavria Dana

ПовідомленняДодано: 16 Тра 2010 23:11    Заголовок повідомлення: Re: Сповідь Відповісти з цитатою

Олексій писав(ла):
..Скептики, які мені траплялися, як ви оце зустрічаєте піонерів, тільки трохи псували настрій, але не збивали бойовий дух.
Але не знаю, чому, всі екстреміські варіанти якось без жодної шкоди покинув і забув. Можливо, накопичився здоровий скепсис. І це все ще до форуму. Тепер читав шедеври і радів, що мене тут так не зустріли, бо якби я заявив свої мегапрожекти!.

Можливо, накопичився здоровий скепсис., а можливо сам цим скепсисом просяк., можливо він ще-й загасил той єнтузіазм й запал натхнення що породжує революційні, не стандартні ідеї.. можливо цей скепсіс оточуючих задушив творця усередині..
не робить помилок той хто НІЧОГО НЕ РОБИТЬ.

John Warner
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 18 Тра 2010 00:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я как-то банальностями обошёлся - хотел крышу снести нах, потом выштамповки на бортах выправить, чтобы борта стали ровными и круглыми, и для тренировки изрезал совершенно гнилой кузов, и выколотил ему борта. Вышло не айс. Дурь вылетела из головы.
А ещё мой зять всё бегал вокруг несчастного кузова, и высматривал, как на него макферсон вперёд поставить, и тойотодвиг тоже вперёд всобачить, еле его отговорил, хотя и сам тоже таки присматривался)))
Годов мне было тогда мало, а дури много...
На память о том времени осталась дверь одна с того кузова дома на чердаке - с отпиленной рамкой стекла.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
MENMACHINE

ПовідомленняДодано: 18 Тра 2010 08:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

пора браться за взрослую дурь., технически грамотную и с основательным подходом Wink

Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 18 Тра 2010 08:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ага. Фсе ставим распорки Laughing и красим их серебрянкой Laughing

MENMACHINE

ПовідомленняДодано: 18 Тра 2010 08:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

неее.., красим сколы невпопад и мигалки вешаем!

maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 18 Тра 2010 14:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ДО СИХ ПОР ХОЧУ ЛЮГ В КРЫШУ
Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
AZLK

Зареєстрований: 10.08.2008
Повідомлення: 422
Моє авто: ЗАЗ 968 1972г,OPEL Rekord 2,0 coupe

ПовідомленняДодано: 19 Тра 2010 07:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Когда-то хотелось проинсталить мерсовскую морду на ушан Embarassed

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 19 Тра 2010 08:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

MENMACHINE писав(ла):
неее.., красим сколы невпопад и мигалки вешаем!

Гы, нашёл чем стебануть Laughing
На большее эрудиции не хватило? Laughing

MENMACHINE

ПовідомленняДодано: 19 Тра 2010 09:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

бОгажнек позже увидел, но решил не добивать Laughing Laughing Laughing

Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 19 Тра 2010 09:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

MENMACHINE писав(ла):
бОгажнек позже увидел, но решил не добивать Laughing Laughing Laughing

Да, волгавский багажнек на жужике смотрится охренительно - кукурузник нах Laughing

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум