Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Олексій

Статус: Offline Зареєстрований: 18.03.2010 Повідомлення: 59 Звідки: Чорноморськ Моє авто: 965
|
Додано: 16 Тра 2010 00:07 Заголовок повідомлення: Сповідь |
|
|
Вже тижнів два сиджу ВШН. Набираюся мудрості. Медитую. Багато критиків -старожилів кажуть щось подібне, нехай вибачить seregazaz, що цитую саме його
Мне батя хотел купить горбатого, когда мне было лет 12-13... тогда нашли за 200 грн... И я думаю хорошо, что не купил.... И хорошо, что компов тогда не было и сайтов таких, а то сразу бы попал в шедевры или того хуже..
В таком возрасте у всех такие мысли.. помню и я мечтал сидел...
Нужно спасать молодые души, пока они не успели согрешить
Але найвлучніше сказав хтось, кого я не можу дослівно прцитувати, бо загубив той пост "Хорошо, что ум ко мне пришёл раньше, чем деньги" І такі обставини рятують наших нещасних Запорожців від нашого варварства.
А тепер перед лицем товаришів урочисто признаюсь...
Загорівся Горбатим ще в безправній юності, коли побачив кинутий в полі спалений кабріолет, десь ще вгадувалися залишки яскраво-жовтої фарби. Я відчував сильний жаль і захоплення, бо теж такого захтів!
Коли знайшов свою машинку (2000 грн на той час 400 доларів, з док. і ніби в пристойному стані), дав волю фантазії.
Малював всім знайомим сварщикам на пилюці на даху машини, як у мене будуть відкриватися "крила чайки". До деталей продумав, якої моделі треба брати тойоти хетчі (2штуки) на розборці, щоб з їхніх жоп взяти задню дверку із стійками і інтегрувати в дах Горбі. Нічого смішного - зразу вирішується питання водостоків!
Ідеї були цілком засекречені, щоб витік безцінної інфи не зіграв на руку можливим конкурентам і хтось мене не випередив!
Пофарбувати машину з такими дверима можна було тільки у колір жука! Ніякого не сонечка, ми ж не в дитсадку! Тільки реально пацанського колорадо! (також ідея суто конфіденційна)
Ну двигун, як букварі, або 21011, або 2108. Як його туди -то вже сємочки. До речі, і по переварюванню кузова, і по інсталяції двигуна на різних СТО мені називали певні цифри з трьома нулями. Але хіба для мрії чогось шкода?
Скептики, які мені траплялися, як ви оце зустрічаєте піонерів, тільки трохи псували настрій, але не збивали бойовий дух.
Але не знаю, чому, всі екстреміські варіанти якось без жодної шкоди покинув і забув. Можливо, накопичився здоровий скепсис. І це все ще до форуму. Тепер читав шедеври і радів, що мене тут так не зустріли, бо якби я заявив свої мегапрожекти!
Але колхоз -справа добровільна.Ось і я з доброї волі вирішив залишити М-ківські бампери і 170-мм фари, як вони були на машині від попередніх господарів.
Затіяв цю сповідь навмисне. Може, розколиться форумська братія на відвертість. Хто чим марив по молодості. Хто мав які "унікальні" задуми? (думаю, вся унікальність щоразу повторюватиметься). Пишіть. Не зразу ж всі стали цінувати олдскульний сток!
_________________ 050 517 46 72
063 632 68 34
Я фірман старий вже...
Ну, не старий, ну бувший. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
el_fuego Маньяк-одиночка

Статус: Offline Зареєстрований: 03.12.2007 Повідомлення: 4855 Звідки: Дніпро -> Гатне, Київ Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.
|
Додано: 16 Тра 2010 00:30 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я, тоже, о тюнинге думал
Первой отпала идея кабриолета Ну а забракованный мегоспойлер из 2х кусков жести и куска бампера до сих пор лежит на полке
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Игорь_965А

Статус: Offline Зареєстрований: 31.08.2008 Повідомлення: 1198 Звідки: Ю.Урал(горы, лес,водка)
|
Додано: 16 Тра 2010 13:52 Заголовок повідомлення: |
|
|
Думаю, хто розуміє, що робить, той і далі не буде відступати від цієї лінії. А молоді марно пояснювати, що добре, а що погано. Ми кожен місяць, а буває й частіше бачимо таке.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олексій

Статус: Offline Зареєстрований: 18.03.2010 Повідомлення: 59 Звідки: Чорноморськ Моє авто: 965
|
Додано: 16 Тра 2010 22:51 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ще забув про один грішок
Коли в Україну зайшов Білайн, пішла реклама, яку всі пам'ятають - на білому тлі жовто-чорні шкарпетки, кеглі, парасолі... Всяка фігня.
Ну а чому не жовто-чорні Запорожці? Я навіть був готовий пофарбуватися для фотосесій під осу, щоб спонсор мені відсипав на ремонт, реставрацію. З цією пропозицією навіть ходив до якогось їхнього офісу. Зараз, думаю, добре, що нічого не склеїлося.
_________________ 050 517 46 72
063 632 68 34
Я фірман старий вже...
Ну, не старий, ну бувший. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
MENMACHINE

Статус: Offline Зареєстрований: 01.06.2009 Повідомлення: 975 Звідки: Киев - Буча sity Моє авто: Tavria Dana
|
Додано: 16 Тра 2010 23:11 Заголовок повідомлення: Re: Сповідь |
|
|
Олексій писав(ла): |
..Скептики, які мені траплялися, як ви оце зустрічаєте піонерів, тільки трохи псували настрій, але не збивали бойовий дух.
Але не знаю, чому, всі екстреміські варіанти якось без жодної шкоди покинув і забув. Можливо, накопичився здоровий скепсис. І це все ще до форуму. Тепер читав шедеври і радів, що мене тут так не зустріли, бо якби я заявив свої мегапрожекти!. |
Можливо, накопичився здоровий скепсис., а можливо сам цим скепсисом просяк., можливо він ще-й загасил той єнтузіазм й запал натхнення що породжує революційні, не стандартні ідеї.. можливо цей скепсіс оточуючих задушив творця усередині..
не робить помилок той хто НІЧОГО НЕ РОБИТЬ.
_________________ успешной реализации! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
John Warner ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 5912
|
Додано: 18 Тра 2010 00:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я как-то банальностями обошёлся - хотел крышу снести нах, потом выштамповки на бортах выправить, чтобы борта стали ровными и круглыми, и для тренировки изрезал совершенно гнилой кузов, и выколотил ему борта. Вышло не айс. Дурь вылетела из головы.
А ещё мой зять всё бегал вокруг несчастного кузова, и высматривал, как на него макферсон вперёд поставить, и тойотодвиг тоже вперёд всобачить, еле его отговорил, хотя и сам тоже таки присматривался)))
Годов мне было тогда мало, а дури много...
На память о том времени осталась дверь одна с того кузова дома на чердаке - с отпиленной рамкой стекла.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
MENMACHINE

Статус: Offline Зареєстрований: 01.06.2009 Повідомлення: 975 Звідки: Киев - Буча sity Моє авто: Tavria Dana
|
Додано: 18 Тра 2010 08:35 Заголовок повідомлення: |
|
|
пора браться за взрослую дурь., технически грамотную и с основательным подходом 
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 18 Тра 2010 08:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ага. Фсе ставим распорки и красим их серебрянкой 
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
MENMACHINE

|
Додано: 18 Тра 2010 08:51 Заголовок повідомлення: |
|
|
неее.., красим сколы невпопад и мигалки вешаем!
|
Повернутися до початку |
|
 |
maxx Запцацковед

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2003 Повідомлення: 4890 Звідки: г. Симферополь Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968
|
Додано: 18 Тра 2010 14:51 Заголовок повідомлення: |
|
|
ДО СИХ ПОР ХОЧУ ЛЮГ В КРЫШУ

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
AZLK

Статус: Offline Зареєстрований: 10.08.2008 Повідомлення: 422 Звідки: Город-герой Днепропетровск-сити Моє авто: ЗАЗ 968 1972г,OPEL Rekord 2,0 coupe
|
Додано: 19 Тра 2010 07:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
Когда-то хотелось проинсталить мерсовскую морду на ушан

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 19 Тра 2010 08:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
MENMACHINE писав(ла): |
неее.., красим сколы невпопад и мигалки вешаем! |
Гы, нашёл чем стебануть
На большее эрудиции не хватило? 
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
MENMACHINE

|
Додано: 19 Тра 2010 09:01 Заголовок повідомлення: |
|
|
бОгажнек позже увидел, но решил не добивать 
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

|
Додано: 19 Тра 2010 09:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
MENMACHINE писав(ла): |
бОгажнек позже увидел, но решил не добивать  |
Да, волгавский багажнек на жужике смотрится охренительно - кукурузник нах 
|
Повернутися до початку |
|
 |
|