Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Страховая компания "Добробут"

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Закон
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Татьяна

Статус: Offline
Зареєстрований: 21.02.2008
Повідомлення: 2

ПовідомленняДодано: 27 Лютий 2008 11:07    Заголовок повідомлення: Страховая компания "Добробут" Відповісти з цитатою

НФСК «Добробут»

Скидки для Членов Клуба: 10 %

Народная финансово-страховая компания «Добробут» зарегистрирована в 2000 году в Киеве. Главный офис находится в Киеве, также имеется 28 филей и представительств по всем регионам Украины. Компания имеет лицензии на 18 видов страхования.
Преимущества страхования автомобиля в СК «Добробут»:
• Отсутствие ограничений у выплатах при нарушении правил дорожного движения;
• Право на вождение автомобиля предоставляется любому водителю на законных основаниях;
• Страхование без учета износа деталей и франшизы на стеклянные поверхности;
• Бесплатная эвакуация поврежденного транспортного средства на расстоянии до 50 км.;
• Бесплатная консультационная, информационная
• Наличие фирменного СТО «Добробут».
Наши координаты:
г. Киев, просп.Воссоединения 7а, оф. 419
e-mail filia7@dobrobut.com
ICQ 469187293
тел. 501 13 04
Контактное лицо: Татьяна

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення ICQ Number
madmobile

Зареєстрований: 08.09.2007
Повідомлення: 4179
Моє авто: 968М red; 965A 1966

ПовідомленняДодано: 27 Лютий 2008 15:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

особенно понравилось фирменное СТО и скидки для членов клуба Very Happy Very Happy Very Happy

Вопрос: во сколько обойдётся автоцивилка на двоих водителей, какая максимальная сума выплат при наступлении страхового случая и какие есть "тонкости" в договоре страхования???
При переригестрации автомобиля нужно ли будет пересматривать договор страхования?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Татьяна

Зареєстрований: 21.02.2008
Повідомлення: 2

ПовідомленняДодано: 28 Лютий 2008 13:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Стоимость автогражданки зависит от количества водителей, места регистрации автомобиля, объема двигателя (для легковых) и водительского стажа каждого из водителей (расчет делается по минимальному стажу).

Максимальная выплата за вред нанесенный здоровью составляет 51 000 грн., за вред нанесенный имуществу – 25 500 грн. Также установлена франшиза в размере 510 грн., которая не распостроняется на здоровье.

При перерегистрации автомобиля, договор разрывается и Вам возвращается часть денег или переноситься на новый договор страхования.

Основными тонкостями есть ситуации в которых страховая компания не возмещает ущерб, они установлены законом. Также при страховом случае нужно обратиться в страховую компанию и написать заявление не позже двух дней с момента ДТП.
Страховою компанією не відшкодовуються збитки за:
1. шкоду, заподіяну при експлуатації забезпеченого транспортного засобу, але за спричинення якої не виникає цивільно-правової відповідальності відповідно до закону;
2. шкоду, заподіяну забезпеченому транспортному засобу, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду;
3. шкоду, заподіяну життю та здоров'ю пасажирів, які знаходилися у забезпеченому транспортному засобі, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду.
4. шкоду, заподіяну майну, яке знаходилося у забезпеченому транспортному засобі, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду;
5. шкоду, заподіяну при використанні забезпеченого транспортного засобу під час тренувальної поїздки чи для участі в офіційних змаганнях;
6. шкоду, яка прямо чи опосередковано викликана чи якій сприяли іонізуюча радіація, викликане довільним ядерним паливом радіоактивне отруєння, радіоактивна, токсична, вибухова чи в іншому відношенні небезпечна властивість довільної вибухової ядерної сполуки чи її ядерного компонента;
7. шкоду, пов'язану із втратою товарного вигляду транспортного засобу;
8. шкоду, заподіяну пошкодженням або знищенням внаслідок дорожньо-транспортної пригоди антикварних речей, виробів з коштовних металів, коштовного та напівкоштовного каміння, біжутерії, предметів релігійного культу, картин, рукописів, грошових знаків, цінних паперів, різного роду документів, філателістичних, нумізматичних та інших колекцій;
9. шкоду, заподіяну в результаті дорожньо-транспортної пригоди, якщо вона відбулася внаслідок масових заворушень і групових порушень громадського порядку, військових конфліктів, терористичних актів, стихійного лиха, вибуху боєприпасів, пожежі транспортного засобу, не пов'язаної з цією пригодою.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення ICQ Number
maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 28 Лютий 2008 23:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Татьяна писав(ла):
Также установлена франшиза в размере 510 грн., которая не распостроняется на здоровье.

Я СОВЕТУЮ ИСКАТЬ КОМПАНИЮ С 0-ВОЙ ФРАНШИЗОЙ
КАКОЕ ЖЕ ЭТО СТРАХОВАНИЕ ОТВЕТСТВЕННОСТИ, ЕСЛИ В СЛУЧАЕ ДТП Я ОБЯЗАН БУДУ ВЫПЛАТИТЬ РАЗМЕР ФРАНШИЗЫ, А ИМЕННО 100 БАКСОВ.
СПРАШИВАЕТСЯ НАХ ЭТО НАДО?
ЛУЧШЕ ЭТИ ДЕНЬГИ ПУСТИТЬ НА РЕМОНТ СОБСТВЕННОЙ МАШИНЫ.

Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Nazgul

Зареєстрований: 14.05.2004
Повідомлення: 2090

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2008 14:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

У оранты нет франшизы и максимальная сумма выплат не 25000, а 35000.
Я там застраховался (но лиш по той причине, что ее офис в моем доме Laughing )

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
prodiji

Зареєстрований: 26.08.2006
Повідомлення: 843
Моє авто: ЗАЗ 968М и impreza WRX

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2008 23:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цитата:
У оранты нет франшизы и максимальная сумма выплат не 25000, а 35000.
Я там застраховался (но лиш по той причине, что ее офис в моем доме )

Я тоже застрахован в ОРАНТе Wink . Ну а твои причины страховки именно в ОРАНТЕ развеселили Laughing Laughing Laughing .

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
orion_DM

Зареєстрований: 20.01.2008
Повідомлення: 454
Моє авто: Заз-1103 2004г.в

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2008 23:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я застрахован в ВЕСКО, практически те же условия. Франшиза 510грн.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
sasha_fv

Зареєстрований: 24.03.2008
Повідомлення: 353
Моє авто: ЗАЗ 968М

ПовідомленняДодано: 11 Вересень 2008 14:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

"про100" фараншиза 0, остальное как у всех

Nazgul

Зареєстрований: 14.05.2004
Повідомлення: 2090

ПовідомленняДодано: 18 Вересень 2008 09:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Полезная статейка
Путем нехитрых вычислений в Экселе строим новую таблицу. Теперь уже по проценту невыплат. Имеем:

В общем я думаю что не ошибся пойдя в Оранту.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Закон Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум