|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 14 Вересень 2010 18:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо писав(ла): |
Chrome forever!!!!!!!!!  |
+1 
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
vlad-zaz

Статус: Offline Зареєстрований: 15.09.2008 Повідомлення: 961 Звідки: Санкт-Петербург Моє авто: ЗАЗ 968М
|
Додано: 14 Вересень 2010 19:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
По перше не потрібно возити з собою лайно! Чи подобається його запах? По друге, всі мої зазіки мають вимикач маси! Їх також і з заводу ставили... а хто його не мав міг поставити, для цього є кріплення під панеллю, там де розетка....
|
Куча говна разумеется имелась ввиду в переносном смысле . Вожу с собой всё, что может неожиданно понадобиться в дороге и даже больше. У меня тоже есть выключатель массы, но расположен он в багажнике, а переставлять я не хочу, так же как и аккумулятор.
Хром рулит!
Останній раз редагувалося: vlad-zaz (14 Вересень 2010 19:42), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
zaporoj аЦЦкий гонсчег

Статус: Offline Зареєстрований: 30.01.2010 Повідомлення: 1488 Звідки: Феодосия Моє авто: моя, подтверждаю!
|
Додано: 14 Вересень 2010 19:35 Заголовок повідомлення: |
|
|
zaporoj писав(ла): |
Саняба писав(ла): |
О каких полосках идёт речь?
В поздних - качество материала отделки салона ужасное. Ручки - пластиковые вместо хрома, торпедо не такое как в 80-х, дверные карты...
Кузов невсчёт? А как же без него?
Кузов 90-х - это кстати один и з огромнейших недостатков!
Покраска кузова отвратительная. Такое впечатление что красили по ржавому металу. (сравниваю полости дверей 84г и 93г)
Брак был всё время. (Как говорил ктото из работников завода: "Запорожцы - это был сплошной брак")
Но в конце выпуска мыльниц в 90-х годах - это отразилось намного сильнее на производстве, изза нехватки и несвоевременной доставки нужных запчастей. Бывало, что не до конца собранные машины простаивали на улице по несколько месяцев под снегом, пока приходили нужные детали. |
так наоборот пластиковые ручки лучше чем хромированные, у меня когдато стояли хром, я их снял и поставил пластик, он лучше смотриться. Торпеда в 90 намого лучше чем в 80, дверные карты ничем не хуже чем в 80. По поводу кузова х3, может и 80- были лучше, а покраску старую никто не ценит все красят заново так что покраска с завода далеко не главное. |
Нарахунок панелі не треба ля-ля, я на свій жуж весь салон перекинув з колишнього жужа 88р. який проїздив більше 120тис. на ньому незнати кого і незнати шо возив мій дядько, але салон за 20 років експлатації був в кращому стані чім оригінальний салон 93р. Попередній власник їздив 2 роки наїздив 22тис, адверні карти були в такому стані ніби пережили 2 світові війни! Весь картон пішов хвилями, нитки розпоролись, всьо розклеїлось, місця під кліпси в сраку розірвані.... Панель взагалі гавно.... навіть описувати небуду.... |
давай так, чтоб ты меня убедил тогда роскажи чем торпеда с 80-х лучше чем торпеда с 90-х ???
_________________ Кто к нам с мечем придёт, от меча и погибнет! На том стояла, стоит и стоять будет земля Русская! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
zaporoj аЦЦкий гонсчег

Статус: Offline Зареєстрований: 30.01.2010 Повідомлення: 1488 Звідки: Феодосия Моє авто: моя, подтверждаю!
|
Додано: 14 Вересень 2010 19:37 Заголовок повідомлення: |
|
|
Chrome forever!!!!!!!!!  |
с наружи салона хром ещё катит, а вот в салоне он блестит и бесит, пластик хоть по качеству и гавно но он хоть так глаза не раздражает.
_________________ Кто к нам с мечем придёт, от меча и погибнет! На том стояла, стоит и стоять будет земля Русская! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 14 Вересень 2010 20:38 Заголовок повідомлення: |
|
|
давай так, чтоб ты меня убедил тогда роскажи чем торпеда с 80-х лучше чем торпеда с 90-х ??? |
По перше якість така ніби з шин робили, він вигорає, ламається і кришиться (в мене 2 кріплення так на бруківці виламались),немає годинника і попільничка рагульська....
Нарахунок пластикових ручок мені впринципі всеодно.... на червоному класно виглядає, а на синьому в чорний салон невписуються.....
Блін, про метал забув сказати, він залежить від того, яка партія машин була і від того як власник за ним доглядає!!! В мене на машині 93р. метал в дуже хорошому стані.
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
zaporoj аЦЦкий гонсчег

|
Додано: 14 Вересень 2010 20:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
давай так, чтоб ты меня убедил тогда роскажи чем торпеда с 80-х лучше чем торпеда с 90-х ??? |
По перше якість така ніби з шин робили, він вигорає, ламається і кришиться (в мене 2 кріплення так на бруківці виламались),немає годинника і попільничка рагульська....
Нарахунок пластикових ручок мені впринципі всеодно.... на червоному класно виглядає, а на синьому в чорний салон невписуються.....
Блін, про метал забув сказати, він залежить від того, яка партія машин була і від того як власник за ним доглядає!!! В мене на машині 93р. метал в дуже хорошому стані. |
незнаю почему, но ты меня не убедил. Ибо торпеда лучше на поздних мыльницах, качество то же самое только там есть часы и норм. пепельница, ручки уже идут пластиковые а это в салоне лучше чем хром, и салон чорный, а это большой плюс. Есть и поздние мылки с красным салоном, но чорный салон рулит
металл у меня гнилой не от того что поздняя мыльница, а от того что он в сыром гараже стоял несколько лет подряд, до гаража металл был хороший лучше чем у ТАЗиков.
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 14 Вересень 2010 20:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
только там есть часы и норм. пепельница, ручки уже идут пластиковые а это в салоне лучше чем хром, и салон чорный, а это большой плюс. Есть и поздние мылки с красным салоном, но чорный салон рулит
|
Годинник в 90х не комплектувався!!!! Я не про обшивку говорив, а про весь салон в цілому (крім стелі). Він в мене повністю чорний, тільки покривало леопардове і стеля стандарт.... Повторююсь щераз мені і хром і пласмаса імпонує, тільки хром виглядає ліпше на стоку....
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
zaporoj аЦЦкий гонсчег

|
Додано: 14 Вересень 2010 21:03 Заголовок повідомлення: |
|
|
только там есть часы и норм. пепельница, ручки уже идут пластиковые а это в салоне лучше чем хром, и салон чорный, а это большой плюс. Есть и поздние мылки с красным салоном, но чорный салон рулит
|
Годинник в 90х не комплектувався!!!! Я не про обшивку говорив, а про весь салон в цілому (крім стелі). Він в мене повністю чорний, тільки покривало леопардове і стеля стандарт.... Повторююсь щераз мені і хром і пласмаса імпонує, тільки хром виглядає ліпше на стоку.... |
кароче не парься. На вкус и цвет все фломастеры разные. ИМХО - тебе нравиться больше ранняя мыльница, мне поздняя. точка!
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|