Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Мастійка
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Статус: Offline
Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2010 00:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zazik_91 писав(ла):
Ти пишеш не чистою Українською мовою!
Розуміеш різницю між "і" "ы".Я добре розумію і знаю,що у Львові не всі розмовмяють рідною,переважно "Суржиком".
В данному випадку я бачу що ти не вміеш писати рідною мовою,що в школі не вчили?(пишу без сміху,тому що тут не до сміху)
Навчись писати рідною мовою,або руским язиком=для етого тебе нужно поставить Мозилу-там встоений редактор текста=дерзай!

(Я сам последний раз печатал Украинским языком 2 года назад-просьба ногами не пинать-хотел как лучше)

Нарахунок Львівського суржика то тільки Роман може так писати!!!! А у Львові всі 80% говорять українською мовою без іншомовних слів 10% говорять суржиком, але потроху справляються, ще 10% це жидва яка вішає на свої "панятія" і мову, шо з ними роблять сам догадаєшся.... Тому непотрібно 80% львівян, якщо ти з ними не спілкуєшся приписувати до незрозумілого сленгу ромчика!!!!

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2010 00:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А і ще одне, в мене в групі навчається один хлопець, який приіхав з Одеси, він розмовляє на суржику, але ми з ним нормально спілкуємось і стараємся зрозуміти та не підколюємо його за мову. А ви дорослі люди і так знущаєтеся з Романа через його дефекти в спілкуванні! Ви незадумувалися що він виріс у якомусь селі в якому люди розмовляли на 2 мовах, а друкує він так через те, що він по інакшому неможе висловити свої думки...
А тобі Романе порада пиши спочатку пости на одній з мов у WORDі, потім виправляй помилки тезауросом, а потім викладуй їх на форумі...

Zazik_91
ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Зареєстрований: 18.12.2009
Повідомлення: 3084
Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2010 01:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roskо писав(ла):
Zazik_91 писав(ла):
Ти пишеш не чистою Українською мовою!
Розуміеш різницю між "і" "ы".Я добре розумію і знаю,що у Львові не всі розмовмяють рідною,переважно "Суржиком".
В данному випадку я бачу що ти не вміеш писати рідною мовою,що в школі не вчили?(пишу без сміху,тому що тут не до сміху)
Навчись писати рідною мовою,або руским язиком=для етого тебе нужно поставить Мозилу-там встоений редактор текста=дерзай!

(Я сам последний раз печатал Украинским языком 2 года назад-просьба ногами не пинать-хотел как лучше)

Нарахунок Львівського суржика то тільки Роман може так писати!!!! А у Львові всі 80% говорять українською мовою без іншомовних слів 10% говорять суржиком, але потроху справляються, ще 10% це жидва яка вішає на свої "панятія" і мову, шо з ними роблять сам догадаєшся.... Тому непотрібно 80% львівян, якщо ти з ними не спілкуєшся приписувати до незрозумілого сленгу ромчика!!!!

Так,згоден з тобою-знущаемось,але тільки про те що він хоче зробити з автомобіля,як він пише-інша справа-е багато допоміжних словників(ворд,мозила...) потрібно розуміти що ти пишеш і яка аудиторія буде це читати! Rolling Eyes

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2010 01:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zazik_91 писав(ла):

Так,згоден з тобою-знущаемось,але тільки про те що він хоче зробити з автомобіля,як він пише-інша справа-е багато допоміжних словників(ворд,мозила...) потрібно розуміти що ти пишеш і яка аудиторія буде це читати! Rolling Eyes

Те що він робить з машиною, це дійсно жах, але є надії на те, що він одумається і буде читати більше менуалу та правильно вдосконалювати автомобіль.... це з одної сторони, а з другої ми маємо посприяти в тому, щоб він став на правильну стежку і всіляко в тому йому допомагати іпідтримувати!!!!!!!! Very Happy

А ти Ром подзвони мені завтра, зустрінемось поговорим, я тобі дам телефони людей які тобі на практиці допоможуть з жужом!!!!

Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

Зареєстрований: 23.11.2009
Повідомлення: 1026
Моє авто: ZAZ 968M

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2010 23:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Народ ніхто не проти того що б я чисто писав по Україньські
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Zazik_91
ПаЯльНег/неКроФилЬнег

ПовідомленняДодано: 23 Червень 2010 00:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Роман,Вітаю! Звичайно пиши Українською-в тебе добре виходить!

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

ПовідомленняДодано: 23 Червень 2010 00:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Народ ви мене вибачайте я жив у селі , і тому така мова. а письмо я знаю Що я один такий і тяжко мене зрозуміти сорі что создав тему я просто хотів ЩОб люди мали джерело де вони могли мати швидкий доступ до різних мастійок.
Wink Ще раз сорі Embarassed Rolling Eyes

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Zazik_91
ПаЯльНег/неКроФилЬнег

ПовідомленняДодано: 23 Червень 2010 00:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Тебе извенятся незачем! пиши по Украински и все будут понимать!

Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

ПовідомленняДодано: 23 Червень 2010 00:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ок буду старатись писати без ошибок
Повернутися до початку
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

Зареєстрований: 15.04.2003
Повідомлення: 7163

ПовідомленняДодано: 23 Червень 2010 16:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roman lviv968m писав(ла):
"ок, буду намагатись писати без помилок"

Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 24 Червень 2010 02:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roman lviv968m писав(ла):

Або так:
"ок, буду стараться писать без ошибок."

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4
Сторінка 4 з 4

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум