Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 22 Червень 2010 00:29 Заголовок повідомлення: |
|
|
Zazik_91 писав(ла): |
Ти пишеш не чистою Українською мовою!
Розуміеш різницю між "і" "ы".Я добре розумію і знаю,що у Львові не всі розмовмяють рідною,переважно "Суржиком".
В данному випадку я бачу що ти не вміеш писати рідною мовою,що в школі не вчили?(пишу без сміху,тому що тут не до сміху)
Навчись писати рідною мовою,або руским язиком=для етого тебе нужно поставить Мозилу-там встоений редактор текста=дерзай!
(Я сам последний раз печатал Украинским языком 2 года назад-просьба ногами не пинать-хотел как лучше) |
Нарахунок Львівського суржика то тільки Роман може так писати!!!! А у Львові всі 80% говорять українською мовою без іншомовних слів 10% говорять суржиком, але потроху справляються, ще 10% це жидва яка вішає на свої "панятія" і мову, шо з ними роблять сам догадаєшся.... Тому непотрібно 80% львівян, якщо ти з ними не спілкуєшся приписувати до незрозумілого сленгу ромчика!!!!
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 22 Червень 2010 00:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
А і ще одне, в мене в групі навчається один хлопець, який приіхав з Одеси, він розмовляє на суржику, але ми з ним нормально спілкуємось і стараємся зрозуміти та не підколюємо його за мову. А ви дорослі люди і так знущаєтеся з Романа через його дефекти в спілкуванні! Ви незадумувалися що він виріс у якомусь селі в якому люди розмовляли на 2 мовах, а друкує він так через те, що він по інакшому неможе висловити свої думки...
А тобі Романе порада пиши спочатку пости на одній з мов у WORDі, потім виправляй помилки тезауросом, а потім викладуй їх на форумі...
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zazik_91 ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Статус: Offline Зареєстрований: 18.12.2009 Повідомлення: 3084 Звідки: Украина, Киев, Соломенка. Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.
|
Додано: 22 Червень 2010 01:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо писав(ла): |
Ти пишеш не чистою Українською мовою!
Розуміеш різницю між "і" "ы".Я добре розумію і знаю,що у Львові не всі розмовмяють рідною,переважно "Суржиком".
В данному випадку я бачу що ти не вміеш писати рідною мовою,що в школі не вчили?(пишу без сміху,тому що тут не до сміху)
Навчись писати рідною мовою,або руским язиком=для етого тебе нужно поставить Мозилу-там встоений редактор текста=дерзай!
(Я сам последний раз печатал Украинским языком 2 года назад-просьба ногами не пинать-хотел как лучше) |
Нарахунок Львівського суржика то тільки Роман може так писати!!!! А у Львові всі 80% говорять українською мовою без іншомовних слів 10% говорять суржиком, але потроху справляються, ще 10% це жидва яка вішає на свої "панятія" і мову, шо з ними роблять сам догадаєшся.... Тому непотрібно 80% львівян, якщо ти з ними не спілкуєшся приписувати до незрозумілого сленгу ромчика!!!! |
Так,згоден з тобою-знущаемось,але тільки про те що він хоче зробити з автомобіля,як він пише-інша справа-е багато допоміжних словників(ворд,мозила...) потрібно розуміти що ти пишеш і яка аудиторія буде це читати! 
_________________ Там где поезд не промчится и не проедет трактор, заз на пузе проползёт и ничего с ним не случится!
0637823806 Михаил. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 22 Червень 2010 01:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
Так,згоден з тобою-знущаемось,але тільки про те що він хоче зробити з автомобіля,як він пише-інша справа-е багато допоміжних словників(ворд,мозила...) потрібно розуміти що ти пишеш і яка аудиторія буде це читати!  |
Те що він робить з машиною, це дійсно жах, але є надії на те, що він одумається і буде читати більше менуалу та правильно вдосконалювати автомобіль.... це з одної сторони, а з другої ми маємо посприяти в тому, щоб він став на правильну стежку і всіляко в тому йому допомагати іпідтримувати!!!!!!!!
А ти Ром подзвони мені завтра, зустрінемось поговорим, я тобі дам телефони людей які тобі на практиці допоможуть з жужом!!!!
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roman lviv968m Грамотей Азаров №2

Статус: Offline Зареєстрований: 23.11.2009 Повідомлення: 1026 Звідки: ЛЬВІВ Моє авто: ZAZ 968M
|
Додано: 22 Червень 2010 23:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
Народ ніхто не проти того що б я чисто писав по Україньські
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

Статус: Offline Зареєстрований: 18.12.2009 Повідомлення: 3084 Звідки: Украина, Киев, Соломенка. Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.
|
Додано: 23 Червень 2010 00:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
Роман,Вітаю! Звичайно пиши Українською-в тебе добре виходить!
_________________ Там где поезд не промчится и не проедет трактор, заз на пузе проползёт и ничего с ним не случится!
0637823806 Михаил. |
|
Повернутися до початку |
|
 |

Статус: Offline Зареєстрований: 23.11.2009 Повідомлення: 1026 Звідки: ЛЬВІВ Моє авто: ZAZ 968M
|
Додано: 23 Червень 2010 00:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
Народ ви мене вибачайте я жив у селі , і тому така мова. а письмо я знаю Що я один такий і тяжко мене зрозуміти сорі что создав тему я просто хотів ЩОб люди мали джерело де вони могли мати швидкий доступ до різних мастійок.
Ще раз сорі 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 23 Червень 2010 00:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
Тебе извенятся незачем! пиши по Украински и все будут понимать!
0637823806 Михаил. |
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 23 Червень 2010 00:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
ок буду старатись писати без ошибок
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
LEKS Авторитетище

Статус: Offline Зареєстрований: 15.04.2003 Повідомлення: 7163 Звідки: Боярка (пригород КИЕВА)
|
Додано: 23 Червень 2010 16:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roman lviv968m писав(ла): |
ок буду старатись писати без ошибок |
"ок, буду намагатись писати без помилок"
_________________ 050-5254195 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2006 Повідомлення: 4794 Звідки: Донецьк->Піддубне->Запоріжжя->Дніпро Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і
|
Додано: 24 Червень 2010 02:03 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roman lviv968m писав(ла): |
ок буду старатись писати без ошибок |
Або так:
"ок, буду стараться писать без ошибок."
|
|
Повернутися до початку |
|