Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

3600 пшшш :)
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
slon

Статус: Offline
Зареєстрований: 09.10.2007
Повідомлення: 238

ПовідомленняДодано: 07 Липень 2008 14:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Правда з UA-IX взагалі деколи качати не хоче Evil or Very Mad
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 07 Липень 2008 14:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Hell-Racer писав(ла):
а ещё на ОГО динамичный айпишнег (рапида Very Happy )

о, да Very Happy маленькая хитрость Very Happy

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9917
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 07 Липень 2008 15:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а, точно, ОГО (как и весь Укртелеком) с UA-IX не дружит.
точнее с самыми вкусными файловыми помойками.
надо проксю юзать.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 07 Липень 2008 15:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
Hell-Racer писав(ла):

упс. Надеюсь, я не спалил кантору Embarassed Laughing

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Веталь

Зареєстрований: 24.09.2006
Повідомлення: 2490
Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло

ПовідомленняДодано: 07 Липень 2008 23:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
а, точно, ОГО (как и весь Укртелеком) с [size=18]UA-IX[/size] не дружит.
точнее с самыми вкусными файловыми помойками.
надо проксю юзать.

А что это такое Embarassed

zaz-racer

Зареєстрований: 14.04.2003
Повідомлення: 2002

ПовідомленняДодано: 08 Липень 2008 00:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Веталь писав(ла):
Выходит, что не стоит и связываться с этим лохотроном Confused

ну не знаю - вродь 120-150гиг в месяц на 512 выкачиваю... мож у вас руки не в порядке?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 08 Липень 2008 11:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

UA-IX - определенное содружество украинских подсетей интернета.
В свое время его создание было обусловлено очень дорогим мировым трафиком. По этому наши провайдеры договорились о том, что между ними трафик будет бесплатным.
Также в этом сегменте сети (UA-IX) развились всякие тематические файловые хранилища - с музыкой, фильмами и пр.
В которые чаще всего и пускали только пользователей из UA-IX, т.е. клиентов тех провайдеров, которые были в данном содружестве.
Укртелеком гордо в это сообщество никогда не вступал, в следситве чего, его клиенты не имеют доступа ко многим вкусностям в UA-IX.

Однако на данный момент мировой трафик очень подешевел, из-за чего разделение на UA-IX и весь остальной мир, скоро себя изживет.

Повернутися до початку
Nazgul

Зареєстрований: 14.05.2004
Повідомлення: 2090

ПовідомленняДодано: 08 Липень 2008 12:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Hell-Racer писав(ла):
Voytik писав(ла):
Hell-Racer писав(ла):

А не проще купить аккаунт за 10 баксов и месяц драть все подряд без заморочек с реконнектами каждые 100 мб?

У меня за ночь по 5-8 гиг закачивается.

Повернутися до початку
Веталь

ПовідомленняДодано: 08 Липень 2008 16:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
UA-IX - определенное содружество украинских подсетей интернета.
В свое время его создание было обусловлено очень дорогим мировым трафиком. По этому наши провайдеры договорились о том, что между ними трафик будет бесплатным.
Также в этом сегменте сети (UA-IX) развились всякие тематические файловые хранилища - с музыкой, фильмами и пр.
В которые чаще всего и пускали только пользователей из UA-IX, т.е. клиентов тех провайдеров, которые были в данном содружестве.
Укртелеком гордо в это сообщество никогда не вступал, в следситве чего, его клиенты не имеют доступа ко многим вкусностям в UA-IX.

Однако на данный момент мировой трафик очень подешевел, из-за чего разделение на UA-IX и весь остальной мир, скоро себя изживет.

Спасибо, что объяснил, теперь буду знать Very Happy

А к Российским "помойкам это тож относится?

napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 08 Липень 2008 17:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Веталь писав(ла):
А к Российским "помойкам это тож относится?

Вроде нет

Повернутися до початку
Веталь

ПовідомленняДодано: 08 Липень 2008 22:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Извеняюсь конечно, но я ещё помучаю вас несколькими тупыми вопросиками Rolling Eyes , т.к позвонил к ним на "Гарячую линию" и..... может там и вправду девушка гарячая Twisted Evil , но она такая-же как наш поиск на форуме, вроде даёт толковую информацию, а понять нифига нельзя Rolling Eyes

В большенстве вопросы к тем кто пользуется ОГО:
Arrow
Если брать модем у них в пользование, меня смущяет факт:

Цитата:
Обладнання передається Споживачу з підписанням акта передавання-приймання, де вказується його повна специфікація, перелік обладнання (модем, сплітер, блок живлення, телефонний кабель, Ethernet кабель тощо), балансова вартість та технічний стан.

Тоесть мне могут дать на временнное пользование БУ модем протёртый спиртиком и котрый еле живой, а потом....

Цитата:
- у разі втрати (крадіжки, псування з вини Споживача або третіх осіб) переданого у тимчасове користування обладнання, що унеможливлює його повернення споживач повинен оплатити його вартість шляхом написання заяви про придбання цього обладнання за ринковою ціною на дату оформлення документа про перехід права власності до Споживача . Ціна реалізації визначається з урахуванням ПДВ.

Arrow
Цитата:
Споживач зобов’язаний не рідше ніж 1 раз на місяць відвідувати сайт http://my.ukrtelecom.ua для ознайомлення з публікаціями Укртелекому щодо нових послуг та тарифів.

Это получается, что они могут поменять тарифный план,а потом сказать типа: ну мы-то на сайте выложили информацию, сам виноват, что не досмотрел Confused

Arrow
Цитата:
Розрахунковий місяць дорівнює календарному. Абонентна плата та врахований обсяг прийнятої/переданої інформації розраховується залежно від кількості діб, впродовж яких абонент користувався певним тарифним планом у розрахунковому періоді. Невикористаний обсяг прийнятої та переданої інформації, врахований в абонентній платі, на наступний розрахунковий період не переноситься

Это как? Если там анлим?

Помогите пожалуйста советом, а то уже пора переползать с лайфа на более лучшее, чёт мне непрёт пополнять каждый месяц по 60грн и получать за это 350 метров с хреновой скоростью.

PS А сколько стоит АДСЛ модем (так чтоб смог тянуть линию на 512 кил)

СПАСИБО!

nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

Зареєстрований: 16.05.2007
Повідомлення: 4473
Моє авто: Zaz 968 m low

ПовідомленняДодано: 08 Липень 2008 23:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Веталь писав(ла):
life internet 350 Embarassed

плюзадин

slon

Зареєстрований: 09.10.2007
Повідомлення: 238

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2008 00:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цитата:
Цитата:
Споживач зобов’язаний не рідше ніж 1 раз на місяць відвідувати сайт http://my.ukrtelecom.ua для ознайомлення з публікаціями Укртелекому щодо нових послуг та тарифів.

Это получается, что они могут поменять тарифный план,а потом сказать типа: ну мы-то на сайте выложили информацию, сам виноват, что не досмотрел

Ну в знайомого був тариф 150гр за 512 кбіт , потім тарифи помінялись і він за ті самі гроші мав би мати 1 мбіт, звичайно що його про це ніхто не повідомив.

Цитата:
Цитата:
Розрахунковий місяць дорівнює календарному. Абонентна плата та врахований обсяг прийнятої/переданої інформації розраховується залежно від кількості діб, впродовж яких абонент користувався певним тарифним планом у розрахунковому періоді. Невикористаний обсяг прийнятої та переданої інформації, врахований в абонентній платі, на наступний розрахунковий період не переноситься

Это как? Если там анлим?

Можливо просто залишилось від тоді коли були не безлімітні пакети.

Цитата:
Если брать модем у них в пользование, меня смущяет факт:
Цитата:
Обладнання передається Споживачу з підписанням акта передавання-приймання, де вказується його повна специфікація, перелік обладнання (модем, сплітер, блок живлення, телефонний кабель, Ethernet кабель тощо), балансова вартість та технічний стан.

Тоесть мне могут дать на временнное пользование БУ модем протёртый спиртиком и котрый еле живой, а потом....
Цитата:
- у разі втрати (крадіжки, псування з вини Споживача або третіх осіб) переданого у тимчасове користування обладнання, що унеможливлює його повернення споживач повинен оплатити його вартість шляхом написання заяви про придбання цього обладнання за ринковою ціною на дату оформлення документа про перехід права власності до Споживача . Ціна реалізації визначається з урахуванням ПДВ.

Краще купи і не парся, якщо не помиляюсь 150-200гр. Наскільки я знаю в них зарас взагалі напряг з модамами, тобто немає в наявності.

Повернутися до початку
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2008 01:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

підписуюсь під словами що вище. +1

модем краще мати власний (оренда всеодно вийде дорожче), за змінами тарифів слідкувати самостійно.

на сотовому зв'язку ж теж постійно міняються тарифи, і ніхто нікого особисто не розшукує не попереджає. все завжди докладно написано на саті.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2008 09:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nazgul писав(ла):
Hell-Racer писав(ла):
Voytik писав(ла):
Hell-Racer писав(ла):

А не проще купить аккаунт за 10 баксов и месяц драть все подряд без заморочек с реконнектами каждые 100 мб?

У меня за ночь по 5-8 гиг закачивается.

Ты не наш человек. Тож халява!!! Laughing Very Happy

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Веталь

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2008 22:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Спасибо за ответы

Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 14 Листопад 2008 03:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Таки настроил на буке GPRS модем, правда, телефон только по ИК каналу связывается, хотя с обычным компом общается по USB кабелю.
Скорость с ИК каналом 115200 б/сек. на "hyper.net".

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Тёма
Инженер-рационализатор
Инженер-рационализатор

Зареєстрований: 22.09.2007
Повідомлення: 1447
Моє авто: Жужелёт

ПовідомленняДодано: 14 Листопад 2008 09:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а что, в буке нет ЮСБ? Или дров нет на ЮСБ?
Повернутися до початку
Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 14 Листопад 2008 11:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Есть но с телефоном,как с модемом по USB не хочет работать(выполняет только две команды), по ИК каналу нет проблем.
Может дроваЮСБ бука кривые.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Gazirovannij

Зареєстрований: 05.03.2007
Повідомлення: 2310

ПовідомленняДодано: 14 Листопад 2008 11:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Для того чтобы очень просто подружить телефон с компом по УСБ советую путь штатного сьюта.
В моём сьюте есть возможность подключения к НЕТу. Сонериковский.
В сети 3Г недавно показал 460 кбит.
Я эту возможность использую при неполадках кабельного подключения ибо всё же по сравнению с кабелем тормозная.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.
Сторінка 2 з 3

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум