Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

GTMAD 965A Yalta
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Александр Скитченко

Статус: Offline
Зареєстрований: 16.06.2011
Повідомлення: 450
Моє авто: Запорожець 968 АЭ "Некрасов"

ПовідомленняДодано: 23 Березень 2012 14:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

сперва отлейте так называемую подошву, за счет которой не будет распирать форму при наполнении, после ее высыхания льете следующую часть (в пол высоты нужного изделия), на подошву без смазок и вазелинов, не дав ей засохнуть вставляете "шпильки" (кусочки проволоки, куски ампул для ручек), после высыхания второго слоя, смазываете поверхности которые будут разъединяться и шпильки вазелином и льете третий слой (крышку). Крышку сплошную отливайте, после полного высыхания сверлите отверстия в ней, для литья и выхода воздуха. Потом вся форма обмазывается силиконом и вперед к изготовлению. При разборной форме, отвердитель можно лить нормой.

Накалякал в Экселе, хреновый из меня художник, но думаю принцип понятен будет.

Я снова в строю))))))
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
GTMAD

Зареєстрований: 20.01.2010
Повідомлення: 389
Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta

ПовідомленняДодано: 23 Березень 2012 15:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Дякую, результат викладу
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Александр Скитченко

ПовідомленняДодано: 23 Березень 2012 21:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Александр Скитченко писав(ла):
Потом вся форма обмазывается силиконом и вперед к изготовлению.

ошибочку допустил,простите.

Потом вся форма изнутри обмазывается ВАЗЕЛИНОМ и вперед к изготовлению!!!!

Я снова в строю))))))
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
GTMAD

ПовідомленняДодано: 25 Березень 2012 12:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Наступна спроба.
Зробив форму з матеріала для виробу, він більш еластичний.

Ось така еластично форма вийшла

Не зважаючи на еластичність форми і значну кількість вазеліну Very Happy (на стінках форми), її прийшлось розділити на 2 частини для того, щоб вийняти виріб.

Повернутися до початку
MAGNET

Зареєстрований: 09.04.2006
Повідомлення: 1328
Моє авто: запорожець

ПовідомленняДодано: 25 Березень 2012 14:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ого-ГО, изготовление на заказ придусматривается? Куплю 50 штук Laughing
Повернутися до початку
GTMAD

ПовідомленняДодано: 25 Березень 2012 16:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2 MAGNET
Я розмовляв з особою яка робить новодельний пластик (на волги, заз ті інші авто).
Він скзав при заказі 20 шт ціна буде 50 грн за штуку (малосерійне виробництво).
Я створював тему в "запчасти" про виготовлення новодельних прокладок тут
http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=21562.
Але бажаючих багато не виявилось, тому пробую зробити сам.
Якщо вийдуть прокладки під повороти то зроблю прокладки під габарити і задні фари для 965.
Сподіваюсь, що зможу робити на заказ у вільний час, для одноклубників, але серійного виробництва точно не буде.

Повернутися до початку
Игорь_965А

Зареєстрований: 31.08.2008
Повідомлення: 1198

ПовідомленняДодано: 25 Березень 2012 20:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

как вам вот это - http://sekretgipsa.com/poliuretan-form/33-kak-samomu-izgotovit-formy-iz-silikona-v-domashnix-usloviyax-dlya-zalivki-gipsa-yepoksidnoj-smoly-kak-zalivat-yepoksidnuyu-smolu-v-formy.html
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
GTMAD

ПовідомленняДодано: 25 Березень 2012 22:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2 Игорь_965А - Дякую, вивчив статті, багато корисного
Повернутися до початку
Александр Скитченко

ПовідомленняДодано: 27 Березень 2012 10:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

В последней пробе и матрица и изделие лились из одного вида силикона?Или мне кажется?

Написал мне человек с форума, попросил совета, Ваши усилия дали людям надежду))))) Попросил совета по работе с силиконами, пока отвечал ему в письме, на автомате написал такой текст:

Моё мнение о силиконах:

ФОРМОВОЧНЫЙ - силикон из которого будет изготавливаться матрица. Должен быть эластичным. Тот силикон с которым я работал: в готовом состоянии, форма была почти как авто покрышка по плотности, потому что я лил искусственный камень с большим весом и мне нужно было чтобы ее не распирало и не деформировало весом наполнителя.
У вас ситуация обратная, нужно маленькую эластичную деталь выковырять из матрицы, поэтому ФОРМОВОЧНЫЙ силикон после застывания должен быть эластичным, а СИЛИКОН изделия немного плотнее Формовочного.

Писал на автомате, потом перечитал и понял что мозг сам обдумал все без моего участия, а руки написали. Laughing Laughing Laughing Laughing

Я снова в строю))))))
Повернутися до початку
GTMAD

ПовідомленняДодано: 27 Березень 2012 23:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

В последней пробе и матрица и изделие лились из одного вида силикона?Или мне кажется?

Так точно, з одного виду.
Зіткнувся з поблемкою, що він (силікон) дуже густий, позвоню, коли повернусь в Україну, на фірму де купував його і запитаю чим розбавити.

Повернутися до початку
Александр Скитченко

ПовідомленняДодано: 27 Березень 2012 23:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

на первых пробах, материалы матриц и изделий разные. зачем щас из одного лил? Попробуй ту мысль о разной эластичности.

Я снова в строю))))))
Повернутися до початку
Postal

Зареєстрований: 17.05.2010
Повідомлення: 45
Моє авто: Заз 966В 1970 г.в.

ПовідомленняДодано: 28 Березень 2012 10:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вчера купил селикон формовочный 3х компонентный,название непомню,гляну,если что,напишу...так вот,литьевого не было,но мне дали вдогонку какой то отвердитель,продавец сказал,что он сделает упругим селикон(замена литьевому),так что из одного я сделал 2 вида)))Сегодня попробую сделать,если что,выкину в соответствущую тему

GTMAD

ПовідомленняДодано: 28 Березень 2012 10:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2 Postal

ОК

Повернутися до початку
GTMAD

ПовідомленняДодано: 28 Березень 2012 10:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

на первых пробах, материалы матриц и изделий разные. зачем щас из одного лил? Попробуй ту мысль о разной эластичности.

З того, що на перших фото варто 2х - 3х компонентні форми робити, він значно твердіший і мало еластичний.
Спробував форму відлити із матеріалу для виробу, щоб форма теж була еластичною і легше деталь було виймати, але, як бачиш, теж не вийшло.

Наступна спроба буде - 3-х компонентна форма з силікону для форм, якщо не вийде то буду одноразові форми робити Wink

Повернутися до початку
Ramzes
духаст вичиславыч

Зареєстрований: 12.01.2009
Повідомлення: 3203
Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 17 Січень 2014 21:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну как там успехи раскажите

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Сторінка 8 з 8

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум